τα περισσότερα από αυτά που είπες θετικά είναιΚατά τη γνώμη μου εχει αρκετές αρνητικές επιπτώσεις το άθλημα πέρα από τον προφανή κίνδυνο των Σ.Μ.Ν.
α) Συνηθίζει ο άντρας να γαμαει πουτάνες και δεν ψάχνει για σωστή σχέση με μια γυναικα με τα θετικά και τα αρνητικά της. Μένει στο ευκολο σεξ ότι ωρα το θελήσει και δεν αναλωνεται σε καποια σχεση η οποια βεβαια απαιτει και δεσμευσεις...δεν ειναι ομως ετσι η ζωή για μενα.
β) Εξιδανικευει τις πουτανες οι οποιες καποιες ειναι μοντελα και μετα ουτε γυρναει να κοιταξει καποια καθημερινη γυναικα...σου λεει αφου με 100 ευρώ γαμαω αυτο το μουνι θα κατσω να ασχοληθω με την καθε μπουρουχα ελεινιδα που θα μου τα φαει αλλιως μεχρι να σπρωξω αλλα και μετα?
γ) Γινεται συνηθεια και γαμαει πουτανες ακομα και αν δεν το εχει απολυτη αναγκη..και στο τελος μενει ενα συναισθηματικο κενο.. ακομα και σε αυτους που ειναι συνειδητοποιημενοι για το τι θελουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι επιπτώσεις της πορνοσυνήθειας σ' έναν άντρα (αρνητικές ή ευεργετικές)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 306
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Αγαπητε το βιογραφικό του το διάβασες;πως αναιρείς ετσι αυθαίρετα τόσες σπουδές επι ειδικού αντικειμένου;ο Ματθαίος ενας κομπογιανιτης είνα.μια τηλεπερσονα που προσπαθεί να ανεβάσει το κασε της μεσω πανηλιθιου μάρκετινγκ
πιστευε ότι γουστάρεις.για το καλό σου πάντως ελπίζω να κάνεις πλακαΑγαπητε το βιογραφικό του το διάβασες;πως αναιρείς ετσι αυθαίρετα τόσες σπουδές επι ειδικού αντικειμένου;
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
ενα μέρος απο αυτά που έδωσα στην αρχή του thread απλά και όμορφα δωσμένα.Κατά τη γνώμη μου εχει αρκετές αρνητικές επιπτώσεις το άθλημα πέρα από τον προφανή κίνδυνο των Σ.Μ.Ν.
α) Συνηθίζει ο άντρας να γαμαει πουτάνες και δεν ψάχνει για σωστή σχέση με μια γυναικα με τα θετικά και τα αρνητικά της. Μένει στο ευκολο σεξ ότι ωρα το θελήσει και δεν αναλωνεται σε καποια σχεση η οποια βεβαια απαιτει και δεσμευσεις...δεν ειναι ομως ετσι η ζωή για μενα.
β) Εξιδανικευει τις πουτανες οι οποιες καποιες ειναι μοντελα και μετα ουτε γυρναει να κοιταξει καποια καθημερινη γυναικα...σου λεει αφου με 100 ευρώ γαμαω αυτο το μουνι θα κατσω να ασχοληθω με την καθε μπουρουχα ελεινιδα που θα μου τα φαει αλλιως μεχρι να σπρωξω αλλα και μετα?
γ) Γινεται συνηθεια και γαμαει πουτανες ακομα και αν δεν το εχει απολυτη αναγκη..και στο τελος μενει ενα συναισθηματικο κενο.. ακομα και σε αυτους που ειναι συνειδητοποιημενοι για το τι θελουν
Τώρα το κατα πόσο θετικά η αρνητικά είναι όπως βλέπεις υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Σε ένα μεγάλο ( το μεγαλύτερο ) μέρος απο αυτα που γράφεις συμφωνούμε. Κάπου υπάρχουν όμως και διαφωνίες.Γι αυτό συζητάμε.Κωδικοποιημένα μπας και βγάλουμε άκρη:
1.Σεξουαλική έλξη:Ένστικτο.
2.Πλατωνικός έρωτας:Η αγνή αγάπη που δεν αποσκοπεί στην ηδονή.
3.Αγνή αγάπη:Η αγάπη που προσφέρεις χωρίς να περιμένεις ανταλάγματα.Αν υπάρξουν καλώς αν δεν υπάρξουν ανταλλάγματα πάλι καλώς.Ακόμα και η ανταπόκριση σε αυτή την αγάπη αντάλλαγμα θεωρείται.
Η αγάπη είναι συναίσθημα.Και αφού είναι συναίσθημα δε μπορεί να έχει καμία λογική ή ενστικτώδη βάση.Άρα ο παραπάνω συλλογισμός σου δε στηρίζεται πουθενά.
Επίσης:
Το τι εννοούσε λέγοντας τη λέξη έρωτας ο Αρχαίος Ελλήνας, ο Ρωμαίος, Ο Πέρσης, Ο Βησιγότθος, ο Ινδιάνος, ο Ζουλού ή όποιος άλλος κεράτας είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.
Επίσης αν κάποιου του έπεσε βαριά μια χυλόπιτα, ή και περισσότερες, και γι' αυτό κατέληξε στα μπουρδέλα, φαινόμενο πολύ συχνό, δε φταίνε τα μπουρδέλα ούτε του κάνουν κακό τα μπουρδέλα αυτού του ανθρώπου.Το μυαλό του του κάνει κακό που είναι λειψό.
Άνοιξες ένα θέμα σε ένα φόρουμ.Το άνοιξες επειδή:
Α.Κάνεις το διδακτορικό σου πάνω στην ψυχολογία του μπουρδελιάρη.
Β.Κάτι θες να μάθεις.Κάποια προσωπική σου απορία, τη γνώμη άλλων ανθρώπων για ένα θέμα, κάτι τελοσπάντων.
Εκείνο που σου λέω πολύ φιλικά αλλά και πολύ ξεκάθαρα είναι ότι κάνεις τη λάθος ερώτηση.Και γι' αυτό δεν πήρες τις απαντήσεις που θα σε ικανοποιούσαν από τους περισσότερους.
Σου προτείνω τις παρακάτω ερωτήσεις.Δε χρειάζεται να τις απαντήσεις σε μένα δε μου πέφτει και λόγος άλλωστε.Στον εαυτό σου να τις απαντήσεις.
1.Γιατί παώ στα μπουρδέλα; Για να γαμήσω και να ξεκαυλώσω ή επειδή μου λείπει η γυναικεία παρουσία στη ζωή μου γενικότερα και καλύπτω αυτό το κενό έτσι;Αν ισχύει το δεύτερο μην περάσεις ΠΟΤΕ ούτε απέξω από κωλόμπαρα θα καταστραφείς!!!!
2.Θέλω να κάνω μια σχέση με μια κοπέλα αυτή τη χρονική περίοδο;Σχέση σημαίνει πηδιέμαι σήμερα το βράδυ αλλά αύριο το βράδυ απλά βλέπουμε τηλεόραση στον καναπέ αγκαλιά.Αν ναι κακώς πας στα μπουρδέλα.Κινδυνεύεις από όλα αυτά που ανέφερες στο αρχικό σου ποστ.
3.Θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή στη ζωή μου;Αν ναι επίσης κινδυνεύεις από όλα αυτά που ανέφερες στο αρχικό σου ποστ.
Εννοείται ότι μπορείς να το ψάξεις όσο θέλεις και να συζητήσεις όσο θέλεις και να έχεις και όποια άποψη θέλεις.Επείδη όμως εγώ θέλω να καταλήγω κάπου με τη συζήτηση γι' αυτό προσπαθώ να σε στριμώξω 15 σελίδες τώρα ώστε να μου πεις κάποιο επιχείρημα ότι αυτά τα αποτελέσματα που βλέπεις από το μπουρδέλιασμα είναι αρνητικά, ότι σε βλάπτουν κάπου.Αλλά δε μου το λες... :S :S :S
Η νταβανοθεραπεία που σου προτείνω είναι κάτι που έκανα εγώ και σου το προτείνω σα λύση όχι σαν προσπάθεια να σε μειώσω.Κάθεσαι και σκέφτεσαι, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, μετράς τις δυνάμεις σου για το που σε παίρνει και που όχι, βάζεις τους στόχους σου στη ζωή και προχωράς.Άπαξ και το κάνεις αυτό ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα πάνε αρκετά καλά στη ζωή σου.Αλλιώς είσαι καράβι χωρίς προορισμό.Απλά περιφέρεσαι.
Εκείνο που προσπαθώ να σου εξηγήσω αλλά δεν τα καταφέρνω μάλλον είναι ότι αρκετά πράγματα στη ζωή για να τα αξιολογήσεις και να τους δώσεις την πραγματική τους αξία και όχι αυτή που σου έιπαν ότι έχουν πρέπει να τα ζήσεις και να κρίνεις έπειτα ο ίδιος.Γι' αυτό σε ζορίζω να μου πεις το τι διαφορετικό έχει ο έρωτας άπο τα άλλα που σου είπα.
Τέλος εγώ τη βοήθειά μου την έδωσα και αμαρτίαν ουκ έχω.Τουλάχιστον όπως την καταλάβαινα εγώ και όπως μπορούσα.Καλή διάθεση να πειστώ από τα επιχειρήματά σου είχα και έχω αλλά φίλε δε με έπεισες ότι έχεις δίκιο σε κάτι.Οπότε μάλλον θα αποχωρήσω...
Nice talking to you και εις το επανειδείν
Nice talking to you also !!!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Κατά τη γνώμη μου εχει αρκετές αρνητικές επιπτώσεις το άθλημα πέρα από τον προφανή κίνδυνο των Σ.Μ.Ν.
εγω το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οι φολες(αυτες που το κανουν για αγγαρεια) στις πουτανοτσαρκες και τα λεφτα που χαλας(ειπαμε ειμαι τσιγκουνης),κατα τ αλλα εγω οσο περισσοτερο πηδαω τοσο περισσοτερη ορεξη εχω και για γυναικες κανονικες
οσο για το κενο που λες ,εχουμε τον ευατο μας,αυτο δεν σου φτανει?
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
υπηρξαν φορες που δεν μου εφτανε (ο εαυτος μου).. ηθελα πολλες φορες να μοιραζομαι πραγματα με καποια τησ επιλογης μου..εσενα σου φτανει?εγω το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οι φολες(αυτες που το κανουν για αγγαρεια) στις πουτανοτσαρκες και τα λεφτα που χαλας(ειπαμε ειμαι τσιγκουνης),κατα τ αλλα εγω οσο περισσοτερο πηδαω τοσο περισσοτερη ορεξη εχω και για γυναικες κανονικες
οσο για το κενο που λες ,εχουμε τον ευατο μας,αυτο δεν σου φτανει?
billythebuilder
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρε μάγκες,ωραία τα σουβλάκια και οι πίτσες,αλλά ως συμπλήρωμα στο σπιτικό φαγητό.Μέτρο να υπάρχει και όλα γίνονται,με τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
υπηρξαν φορες που δεν μου εφτανε (ο εαυτος μου).. ηθελα πολλες φορες να μοιραζομαι πραγματα με καποια τησ επιλογης μου..εσενα σου φτανει?
ως τωρα ναι μου φτανει .δεν ειπα αυτο εγω ,εννοουσα αν δεν εχει σχεση η καποια για πηδημα,να κατσει να ?
χιλιες φορες να γαμαει,πριν μερικες μερες που πηγα με 3(της δουλειας) σε μια μερα ενιωθα μετα ενα αισθημα ευεξιας και μια ματαιοτητα για ολα
άμα είναι να σου χρεώνουν τα φασολάκια για αστακό άστο καλύτεραΡε μάγκες,ωραία τα σουβλάκια και οι πίτσες,αλλά ως συμπλήρωμα στο σπιτικό φαγητό.Μέτρο να υπάρχει και όλα γίνονται,με τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
άμα είναι να σου χρεώνουν τα φασολάκια για αστακό άστο καλύτερα
ψέματα λέω
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Και εκείνο που ΕΙΝΑΙ στην πραγματικότητα ο έρωτας είναι ένα μείγμα καύλας και ψυχικού δεσμού.Μετά μπορεί να εξελιχθεί σε αγάπη μπορεί και όχι.ΟΚ σιγά τα αυγά!!!Το έχω βιώσει προσωπικά κάποιες φορές στη ζωή μου και είμαι ευτυχισμένος που το βίωσα.Αλλά να κουμαντάρω ολόκληρη τη ζωή μου σύμφωνα με τον έρωτα ....μπααααα δε νομίζω!!!Πολύ μπελάς για το τίποτα.Άσε που όπως λες κι εσύ ο έρωτας δε διαρκεί πολύ.Γιατί; Επειδή σου περνάνε οι καύλες και ο αρχικός ενθουσιασμός.Χορταίνεις που λέμε.
Γι' αυτό ρωτάω να μου πεις ένα συναίσθημα ή μια κατάσταση ή κάτι τελοσπάντων που βιώνει μόνο ο ερωτευμένος.Εμένα δε μου έρχεται κάτι.
Διότι αν δε βρεις μάλλον κακώς ψάχνεις για αρνητικά στα μπουρδελα.
Φιλική συμβουλή και χωρίς παρεξήγηση.
Πάμε λοιπον να περιγράψουμε τη κατάσταση που λέγεται έρωτας σε απάντηση της ερωτήσεως.
Εστω ότι ένας άντρας ερωτεύεται τη γυναίκα τάδε. Τι αισθάνεται , τι βιώνει ??
Πρώτον. Η τάδε γίνεται το επίκεντρο της ζωής του. Ξυπνάει και η πρώτη του σκέψη είναι η τάδε. Κοιμάται η τελευταία σκέψη του είναι η τάδε. Οτιδήποτε τον ρωτάνε το συσχετίζει άμεσα με το τι θα απάνταγε η τάδε. Οτιδήποτε του προτείνουν να κάνει το συσχετίζει με το αν θα άρεσε η με το τι γνώμη θα είχε η τάδε.
Δεύτερον.Εξιδανικεύει οτιδήποτε έχει σχέση με την ταδε. Αυτό είναι όμορφο επειδή αρέσει στη τάδε. Εφόσον το λέει η τάδε σωστό θα είναι θα πρέπει να συμφωνήσω.
Τρίτον. Εκλογικεύει τα πάντα σε σημειο που να φαίνεται ηλίθιος για να δικαιολογήσει τις επιλογές της τάδε ακόμη και αν αυτές είναι προφανώς λανθασμένες. Η λαική έκφραση χαζοερωτευμένος σε αυτό αναφέρεται.
Τεταρτον. Βγαίνει έξω με τη τάδε και έτσι και κάνει κανείς άλλος και κοιτάξει τη τάδε παρεξηγείται και τσακώνεται.
Πέμπτον. Ετσι και κάνει η ταδε ότι κοιτάει καποιον άλλο ξεκινανε ομηρικοι καυγάδες.
Η λογοτεχνία αλλα και η απλη ζωή εχει περιγράψει τη παραπάνω κατάσταση με διάφορους τρόπους και σε όλες σχεδόν τις εποχές και τις κουλτούρες. Ξεκινόντας απο το ''Ερως ανίκατε μάχαν '' του Ομήρου, και φθάνοντας στο ''Τη Δάγκωσε χοντρά τη λαμαρίνα ο μάγκας'' που εισήγαγαν τα κουτσαβάκια, η στο ''τη χοντροκαψουρέυτηκε τη γκόμενα ο τύπος'' της νεότερης γενιάς, η στο ''Το μουνί σέρνει καράβι'' η ελληνική γλώσα βρύθει απο μεταφορές και παρομοιώσεις που περιγράφουν τη κατάσταση. Σε άλλες κουλτούρες συναντάς εκφράσεις όπως ''νταλγκάς που μου τρώει τα τζιερια''. Κάθε κουλτούρα με διαφορετικό και πολλές φορές ''λογοτεχνικό'' και χιουμοριστικό τρόπο αποδίδει τη κατάσταση σαν κάτι εξαιρετικά δυνατό, όμορφο πάντα, αλλά και ''αρωστο'' καποιες φορές. Το βέλος που ρίχνει στη καρδιά του ερωτευμένου το αγγελάκι είναι πολύ περιγραφικό.
Πάμε παρακάτω.
Εκτον. Ο αντρας ασυνείδητα νοιώθει ότι η τάδε μέσω της κατάστασης στη οποία έχει περιέλθει ασκεί ένα ειδος εξουσίας πάνω του και αυτό κάποιες φορές απλά τον ενοχλεί κάποιες τον εξαγριώνει. Απο την μια την ποθεί όσο δεν παει άλλο,τη θαυμάζει, την εκτιμά κλπ απο την άλλη έρχονται στιγμές που θέλει να τη σπάσει στο ξύλο. Νοιώθει αντιφατικα συναισθήματα και αυτό τον μπερδεύει και τον αποδιοργανώνει. Οι καυγάδες μεταξύ ερωτευμένων είναι παροιμιώδεις. Σε πολλές περιπτώσεις οι καυγάδες δεν περιορίζονται σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ )
Θα μπορούσα να συνεχίσω και να γράψω πολλά ακόμα ''συμπτώματα'' της ωραίας ''αρώστιας'' αλλά δεν θέλω να κουράσω. Η ένταση της παραπάνω κατάστασης σχετίζεται και με τον γενικότερο χαρακτήρα των εμπλεκομένων ανθρώπων. Επίσης θεμελιώδη σημασία έχει αν υπάρχει το στοιχείο της αμοιβαιότητας ανάμεσα στους δυο ανθρωπους. Είναι δηλαδή μόνο ο ένας η και οι δυο ερωτευμένοι.
Κάποιοι την περνάνε ελαφρά την ''αρρώστια'' και μετά δύσκολα τους ξαναπιάνει. Σα να ''εμβολιάζονται'' ένα πραγμα. Κυριως συνειδητοποιούν την αδυναμια της κατάστασης η οποία έγκειται στο ότι παρότι έχει μέγάλη ένταση, χρονικά αυτη η κατάσταση δεν έχει διάρκεια και με αυτό το μηχανισμό μερικώς την απαξιώνουν και έτσι ελέγχουν τον εαυτό τους και διαχειρίζονται τη κατάσταση. Πολλοί έχοντας βιώσει άσχημα το τελείωμα μιας τέτοιας κατάστασης αναπτύσουν αμυντικά αντανακλαστικά και δεν αφήνουν ξανά τον εαυτό τους να ξαναπεσει σε αυτή. Εχω ακούσει φίλο να μου περιγράφει ''Εγώ σε αυτή τη λούμπα δεν ξαναπεφτω''. Κάποιοι συναγωνιστές ξεκινούν την μπουρδελοκαριέρα τους μετά απο μια τέτοια κατάσταση με άσχημο και οξύ τελείωμα, όπως πολύ σωστά γράφει ο φίλος althw_epi_kyrias παραπάνω.
Σε κάποιες άλλες όμως περιπτώσεις η παραπάνω κατάσταση μετατρέπεται σε εμμονή με απρόβλεπτες εξελίξεις. Η ελληνική αλλά και η διεθνής δικογραφία βρίθει απο περπτώσεις εγκληματων ''ερωτικού πάθους''. Φονοι, αυτοκοτονίες, απειλές, εκβισσμοί κλπ.Στην αμερική το ''stalking'' έχει γίνει στα δικαστήρια μια απο τις πλεον συχνά εκδικαζόμενες υποθέσεις και είναι απότοκο τέτοιων καταστάσεων όπου ο ερωτευμένος απορίπτεται απο την τάδε
Το σινεμά διεθνώς έχει πολλές φορές αντλήσει έμπνευση απο αυτή τη κατάσταση. Για να μείνουμε στα δικά μας η Στέλα του κακογιάννη μια παλιά κλασική πλεον ελληνική ταινία με τον Φούντα και τη Μερκούρη αναφέρεται στη παραπάνω κατάσταση στην ακραία της βέβαια εκδοχη.
Αυτό που περιγράφω απο τη μεριά του άντρα, ισχύει αντιστρόφως και απο τη μεριά της γυναίκας. Αν η γυναίκα δηλαδή ερωτευτεί τον άντρα. Τα συμπτώματα είναι περίπου τα ίδια με διαφορές που σχετίζονται στη διαφορετικότητα των φύλων.
Για να τελειώσουμε θετικά το post λαμβάνοντας υπ' όψιν και σε ποιο site γράφουμε έχω να πώ το εξής. Κάθε νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις. Αρκεί να μπορείς να τις δεις. Για την έκφραση λοιπον ''το μουνί σέρνει καράβι'' δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι υπο προυποθέσεις " Το καράβι μπορεί να σύρει πααααρα πολλά μουνιά''.
Ελπίζω να απάντησα, να βοήθησα, και να μην κούρασα. Το τελευταίο χλωμό το βλέπω, αλλα το post ήρθε σαν απάντηση σε ερώτηση.
Θα μπορούσα να συνεχίσω και να γράψω πολλά ακόμα ''συμπτώματα'' της ωραίας ''αρώστιας'' αλλά δεν θέλω να κουράσω. Η ένταση της παραπάνω κατάστασης σχετίζεται και με τον γενικότερο χαρακτήρα των εμπλεκομένων ανθρώπων. Επίσης θεμελιώδη σημασία έχει αν υπάρχει το στοιχείο της αμοιβαιότητας ανάμεσα στους δυο ανθρωπους. Είναι δηλαδή μόνο ο ένας η και οι δυο ερωτευμένοι.
Κάποιοι την περνάνε ελαφρά την ''αρρώστια'' και μετά δύσκολα τους ξαναπιάνει. Σα να ''εμβολιάζονται'' ένα πραγμα. Κυριως συνειδητοποιούν την αδυναμια της κατάστασης η οποία έγκειται στο ότι παρότι έχει μέγάλη ένταση, χρονικά αυτη η κατάσταση δεν έχει διάρκεια και με αυτό το μηχανισμό μερικώς την απαξιώνουν και έτσι ελέγχουν τον εαυτό τους και διαχειρίζονται τη κατάσταση. Πολλοί έχοντας βιώσει άσχημα το τελείωμα μιας τέτοιας κατάστασης αναπτύσουν αμυντικά αντανακλαστικά και δεν αφήνουν ξανά τον εαυτό τους να ξαναπεσει σε αυτή. Εχω ακούσει φίλο να μου περιγράφει ''Εγώ σε αυτή τη λούμπα δεν ξαναπεφτω''. Κάποιοι συναγωνιστές ξεκινούν την μπουρδελοκαριέρα τους μετά απο μια τέτοια κατάσταση με άσχημο και οξύ τελείωμα, όπως πολύ σωστά γράφει ο φίλος althw_epi_kyrias παραπάνω.
Σε κάποιες άλλες όμως περιπτώσεις η παραπάνω κατάσταση μετατρέπεται σε εμμονή με απρόβλεπτες εξελίξεις. Η ελληνική αλλά και η διεθνής δικογραφία βρίθει απο περπτώσεις εγκληματων ''ερωτικού πάθους''. Φονοι, αυτοκοτονίες, απειλές, εκβισσμοί κλπ.Στην αμερική το ''stalking'' έχει γίνει στα δικαστήρια μια απο τις πλεον συχνά εκδικαζόμενες υποθέσεις και είναι απότοκο τέτοιων καταστάσεων όπου ο ερωτευμένος απορίπτεται απο την τάδε
Το σινεμά διεθνώς έχει πολλές φορές αντλήσει έμπνευση απο αυτή τη κατάσταση. Για να μείνουμε στα δικά μας η Στέλα του κακογιάννη μια παλιά κλασική πλεον ελληνική ταινία με τον Φούντα και τη Μερκούρη αναφέρεται στη παραπάνω κατάσταση στην ακραία της βέβαια εκδοχη.
Αυτό που περιγράφω απο τη μεριά του άντρα, ισχύει αντιστρόφως και απο τη μεριά της γυναίκας. Αν η γυναίκα δηλαδή ερωτευτεί τον άντρα. Τα συμπτώματα είναι περίπου τα ίδια με διαφορές που σχετίζονται στη διαφορετικότητα των φύλων.
Για να τελειώσουμε θετικά το post λαμβάνοντας υπ' όψιν και σε ποιο site γράφουμε έχω να πώ το εξής. Κάθε νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις. Αρκεί να μπορείς να τις δεις. Για την έκφραση λοιπον ''το μουνί σέρνει καράβι'' δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι υπο προυποθέσεις " Το καράβι μπορεί να σύρει πααααρα πολλά μουνιά''.
Ελπίζω να απάντησα, να βοήθησα, και να μην κούρασα. Το τελευταίο χλωμό το βλέπω, αλλα το post ήρθε σαν απάντηση σε ερώτηση.
μόνο οι άντρες έχουν την ικανότητα να δεθουν συναισθήματικα με μια γυναίκα. Οι γυναίκες δένονται επιφανειακα.οι γυναίκες θέλουν τους άντρες μόνο για οικονομική ασφαλεία ειδικά όταν μιλάμε για σχέσεις( ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ )
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ )
καλα τα λες .αλλα στην Αθηνα γαματε με 10 ευρω,με 30κανετε παρτουζα με 2 και καθεσαι και αναλυεις ολα αυτα?
πανε γαμα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
υπηρξαν φορες που δεν μου εφτανε (ο εαυτος μου).. ηθελα πολλες φορες να μοιραζομαι πραγματα με καποια τησ επιλογης μου..εσενα σου φτανει?
επισης αν θες να μοιραζεσαι και πολυ συναισθημα,υπαρχουν πολλα δροσερα αγορια ετοιμα να σε αποδεχτουν
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Σωστος !! Το βασικό αθλημα δεν το αμελούμε !!@καλα τα λες .αλλα στην Αθηνα γαματε με 10 ευρω,με 30κανετε παρτουζα με 2 και καθεσαι και αναλυεις ολα αυτα?
πανε γαμα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Εκείνο που προσπαθώ να σου εξηγήσω αλλά δεν τα καταφέρνω μάλλον είναι ότι αρκετά πράγματα στη ζωή για να τα αξιολογήσεις και να τους δώσεις την πραγματική τους αξία και όχι αυτή που σου έιπαν ότι έχουν πρέπει να τα ζήσεις και να κρίνεις έπειτα ο ίδιος .Γι' αυτό σε ζορίζω να μου πεις το τι διαφορετικό έχει ο έρωτας άπο τα άλλα που σου είπα.
Με έχεις πείσει φίλε. Η για να το πώ καλύτερα την ίδια άποψη είχαμε εξ' αρχής.
Αλλου διαφωνούσαμε αλλά δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις ήδη.
Ειδικά στο κοκιννο παραπάνω δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 920
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 203
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις