sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
θες 200€ για ένα πουτσο?Τις διωχνετε μια μια αλήτες.Θα μείνουμε οι ίδιες και οι ίδιες πάλι.Αυτοί είστε.
θες 200€ για ένα πουτσο?Τις διωχνετε μια μια αλήτες.Θα μείνουμε οι ίδιες και οι ίδιες πάλι.Αυτοί είστε.
O βαλκανιος και το πουλι εχουν δικιο τύπε. Μονο αγνοηση αρμοζει εν προκειμενω. Κι αυτο εφαρμοζω εγω απο δω και μπρος.
τυπε απλα τα πραγματα! δουλευω 7-7 δλδ 12 ωρες μειον 2 ωρες το διαλειμμα το οποιο δε πληρωνομαι και το οποιο διαλεγουν αυτοι οποτε τους βολευει να το παρω, οποτε συνολο 10 ωρες δουλειας επι 5 μερες, 50 ωρες!!
φαινεται οτι την ωρα των μαθηματικων στο σχολειο εσυ εκανες κοπανεςς !!
τοσο ευκολα ξενερωνεις δε στο χα!
οκ αφου δε δεχεστε τρολιες παω πασο!
Μια φορα ψευτρα, για παντα ψευτρα καλη μου. Ουτε δουλεια στην Αγγλια εχεις, ουτε μαυρο γκομενο, ούτε τιποτα. Αρκετα. Καλο θα ηταν να μας αδειαζεις τη γωνια σιγα σιγα.τυπε απλα τα πραγματα! δουλευω 7-7 δλδ 12 ωρες μειον 2 ωρες το διαλειμμα το οποιο δε πληρωνομαι και το οποιο διαλεγουν αυτοι οποτε τους βολευει να το παρω, οποτε συνολο 10 ωρες δουλειας επι 5 μερες, 50 ωρες!!
φαινεται οτι την ωρα των μαθηματικων στο σχολειο εσυ εκανες κοπανεςς !!
τι σε χάλασε δικέ μου??O βαλκανιος και το πουλι εχουν δικιο τύπε. Μονο αγνοηση αρμοζει εν προκειμενω. Κι αυτο εφαρμοζω εγω απο δω και μπρος.
Μαρουλι ειναι τα λεφτα?
ναι...και τα 100ευρα μαρουλοφυλλαΜαρουλι ειναι τα λεφτα?
νταξει δε σας παρεξηγω γτ δε με ξερετε
να βγουν και να το δηλώσουν..νταξει δε σας παρεξηγω γτ δε με ξερετε, με οσους συνομιλησα πιο προσωπικα ξερουν τη φατσα μου, ξερουν τι δουλεια κανω, και γιατι εχω τετοιο ωραριο και τι τυπακι ειμαι!
στους υπολοιπουςς καλη καρδια τυποι!! ;)
πενταγιωτισσα με μεγαλη μου θλιψη σου λεω οτι τα λαγωνικα του μπου σε μετρησαν σε ζυγισαν και βρεθηκες ελλιπης
κοινως σου γαμησανε τα ραμματα
μονη αξιοπρεπης διεξοδος η διαγραφη του ακκαου και η δημιουργια νεου κλωνου για επανεναρξη παρλαπιπας
Το πουλι ομιλησε...πενταγιωτισσα με μεγαλη μου θλιψη σου λεω οτι τα λαγωνικα του μπου σε μετρησαν σε ζυγισαν και βρεθηκες ελλιπης
κοινως σου γαμησανε τα ραμματα
μονη αξιοπρεπης διεξοδος η διαγραφη του ακκαου και η δημιουργια νεου κλωνου για επανεναρξη παρλαπιπας
Είπε ο γέρος φαλακρός σαπιοκοιλιάς από το υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα!!!!
να βγουν και να το δηλώσουν..
ξεχνας!