Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
εννοειται οι προσωπικες κουβεντες μενουν προσωπικες. εδειξα μονο αυτο το ακακο μνμ γιατι μαλλον δεν θυμαται ο sinnerman οτι εχουμε πει καποια πραγματα και βιαστηκε να μιλησει. απο κει και περα, δεν εχω να πω κατι αλλο ουτε να δειξω κατι αλλο φυσικα.
Γενικα εχω μπεσα, καποιοι το ξερουν, εχθες τρολαρα το φαγατε και σας κακοφανηκε.
σορρυ παιδες!

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
εννοειται οι προσωπικες κουβεντες μενουν προσωπικες. εδειξα μονο αυτο το ακακο μνμ γιατι μαλλον δεν θυμαται ο sinnerman οτι εχουμε πει καποια πραγματα και βιαστηκε να μιλησει. απο κει και περα, δεν εχω να πω κατι αλλο ουτε να δειξω κατι αλλο φυσικα.
Γενικα εχω μπεσα, καποιοι το ξερουν, εχθες τρολαρα το φαγατε και σας κακοφανηκε.
σορρυ παιδες!

Ρε μαλακιστηρι εχεις γινει ρομπα ξεκουμπωτη και συνεχιζεις να εισαι επιθετικη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παει και αυτό...το γαμησατε και ξεφουσκωσε
O βαλκανιος και το πουλι εχουν δικιο τύπε. Μονο αγνοηση αρμοζει εν προκειμενω. Κι αυτο εφαρμοζω εγω απο δω και μπρος.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τις διωχνετε μια μια αλήτες.Θα μείνουμε οι ίδιες και οι ίδιες πάλι.Αυτοί είστε.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
σορρυ παιδες!

Καθόλου.
Κανείς δεν περιμένει κάτι διαφορετικό από γυναίκες μέλη.
Γι'αυτό πριν μία δεκαετία είχα προτείνει όποιος γίνεται δεκτός στο φόρουμ
να δηλώνει υποχρεωτικά άνδρας ... και από γυναίκες ΜΟΝΟ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ.
Αλλά με έγραψαν. Οι πυρφοροί είναι περισσότεροι και στις δημοκρατίες μετρά η ποσότητα.

Αύριο αν κάνω κι εγώ ένα προφίλ με τίτλο "Λολίτα"
και βάλω φωτογραφία "τα πόδια μου" , ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ...
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εσενα ειδα ενα ποστ που τη ρωταγες αμα ο αραπης της ειχε μαρουλι και μου γυρισανε τα ματια
πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι της ελλεεινιδας  :-
Η Αλι ειναι ειλικρινης τουλαχιστον τύπε. Γουσταρει μαρουλι και το λεει.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε συ ηρέμησε...τι είναι αυτό που δείχνεις...εγώ λέω να δηλώσουν αυτοι που λες οτι μιλησες πιο προσωπικά κα ξέρουν τι δουλεια κανεις ποια είσαι και πως είσαι...τα ξέρω εγώ αυτά για να βγω και να τα δήλωσω?....εμένα στα παπαρια μου που εβγαλες πμ μου...απλα δείχνεις ποσο μαλακισμενο είσαι...και δεν κατάλαβα γιατί ποσταρες πμ μου...να διώξεις τι ακριβώς?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και εσπευσες να τον τιμωρησεις. Καταλαβαμε. Μπραβο συγχαρητηρια.

Μπαγάσα Άλεξ πάντως.
Έπεσες μέσα ρε θεέ.

Οι φωτογραφίες της ήταν 100% αληθινές.
Εσύ που την έχεις δει το κατάλαβες αμέσως.
Πόσο μαλάκες είναι όλοι σχεδόν οι άνδρες ...

[size=14pt]ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΜΠΑΖΙΑ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.[/size]

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ρε συ ηρέμησε...τι είναι αυτό που δείχνεις...εγώ λέω να δηλώσουν αυτοι που λες οτι μιλησες πιο προσωπικά κα ξέρουν τι δουλεια κανεις ποια είσαι και πως είσαι...τα ξέρω εγώ αυτά για να βγω και να τα δήλωσω?....εμένα στα παπαρια μου που εβγαλες πμ μου...απλα δείχνεις ποσο μαλακισμενο είσαι...και δεν κατάλαβα γιατί ποσταρες πμ μου...να διώξεις τι ακριβώς?

Βασικά αν στέλνεις pm σε γκόμενες ... πρώτος ...
μάλλον είσαι ρεζίλης ...

πυρφορός, ληγούρης κτλ ...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
εσενα ειδα ενα ποστ που τη ρωταγες αμα ο αραπης της ειχε μαρουλι και μου γυρισανε τα ματια
πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι της ελλεεινιδας  :-
Ε ναι τι θες να τη ρωτησω λεμε?Μας ειπε ειναι κουκλος ψηλος φετες..μονο το μαρουλι ελειπε να συμπληρωθει το πακετο.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

ρε συ το μνμ σου εδειξε σαν να ακυρωνες την οποια συνομιλια μας, νταξει μπορει να μην φτασαμε σε λεπτομερειες αλλα μια πρωτη εικονα ας πουμε ειχες οτι πχ ειμαι οντως γυναικα, ζω οντως στην αγγλια κλπ
απλα και να το λεγα κανεις δε θα με πιστευε, εσυ εδειχνες να μη θυμασαι γιαυτο κ το ποσταρα!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αλήθεια ... ποιός ακριβώς ενδιαφέρεται για το αν κάθε γυναικείο νικ εδώ μέσα
είναι όντως γυναίκα ; Αφού και να είναι θα είναι συνδιασμός Τζέσι Παπουτσή με Φαραντούρη , με μούσι Βελουχιώτη , που θα βρωμάνε οι μασχάλες της ...

Όποιος ενδιαφέρεται , οι τοίχοι του σπιτιού του πρέπει να στάζουν σπέρμα ...
και τα ταβάνια πιθανόν ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Βασικά αν στέλνεις pm σε γκόμενες ... πρώτος ...
μάλλον είσαι ρεζίλης ...

πυρφορός, ληγούρης κτλ ...
καλά το τι είμαι εγώ...μονο εγώ το ξέρω...και αυτοι που με γνωρίζουν καλά...πληροφοριακά λάθος εκτίμηση κανεις...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
νταξει δε σας παρεξηγω γτ δε με ξερετε, με οσους συνομιλησα πιο προσωπικα ξερουν τη φατσα μου, ξερουν τι δουλεια κανω, και γιατι εχω τετοιο ωραριο και τι τυπακι ειμαι!
στους υπολοιπουςς καλη καρδια τυποι!! ;)
οσα δε φτάνει η αλεπού, μη δινεις σημασια..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε συ το μνμ σου εδειξε σαν να ακυρωνες την οποια συνομιλια μας, νταξει μπορει να μην φτασαμε σε λεπτομερειες αλλα μια πρωτη εικονα ας πουμε ειχες οτι πχ ειμαι οντως γυναικα, ζω οντως στην αγγλια κλπ
απλα και να το λεγα κανεις δε θα με πιστευε, εσυ εδειχνες να μη θυμασαι γιαυτο κ το ποσταρα!
οκ...εγώ δεν έχω θέμα έτσι και αλλιως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom