efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
ρε λες να λέει ψέματα?
Για τη δουλεια και τις φωτος σιγουρα, οποτε τα αλλα γιατι να τα πιστεψουμε?
Μια φορα ψευτης παντα ψευτης!
ρε λες να λέει ψέματα?
Kανένας Ευρωπαίος που σέβεται τον εαυτό του και την καταγωγή του δεν το κάνει.
Σε όποια ευρωπαική χώρα κι αν έχω πάει,ΣΟΒΑΡΗ και ΟΜΟΡΦΗ γυναίκα με μαύρο ή πάκη δεν έχω δει ΠΟΤΕ.
Ή φθηνά τσουλάκια με κανέναν λεφτά ή μπαζάκια με κάποιον που επιτέλους τους έδωσε σημασία.
Πριν κανά μισό χρόνο πάνω σε ένα μεθύσι μια Γερμανίδα συνάδελφος μας είπε ότι η μικρή(22) αδερφή της έκανε παρτούζα με 2 μαύρους.
Ενώ παλιά την χαιρετούσαμε και την κάναμε χαβαλέ την μικρή,έφαγε από όλους το κλάσιμο της αρκούδας..Και είμαστε άντρες-γυναίκες στην παρέα,όχι μόνο Γερμανοί.
Δουλευεις 10 ωρες και τελειωνεις στις 19.00 αρα αρχιζεις στις 09.00 αλλα 9-11 έχεις διάλειμμα μολις αρχιζεις τη δουλειά δηλαδη.
Σε προσεχουν πολυ τα αφεντικα σου μην τους κουραστεις
[/b][/u]
μπραβο πενταγιωτισσα, μην δινεις σημασια στα περισσοτερα κομπλεξικα σχολια, μακαρι να ειχαν οι "πουτσαραδες"
του πληκτρολογιου τα "αρχιδια" σου, 2 φορες μπραβο λοιπον μια για τη μεταναστευση χωρις "πλατες"
και δευτερη για τον μαυρουλη σου, οι ελληνιδες που εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση πλεον ειναι οσες εχουν το θαρρος να
κανουν κατι σοβαρο (σχεση, οικογενεια) με αλλοδαπο, ειναι ο δυσκολος δρομος και δειχνει θαρρος ψυχης, στη καρακομπλεξικη συντηριτικη κοινωνια μας
πωπω συνομοσιολογια επεσε!! πολλες ταινιες βλεπετε τυποι!!
posa lefta pairneis
δε θες να ξερεις!
Tελικα οι καλυτεροι φυγαν και τα καταφεραν και μέσα μειναν μονο τα μπάζα,δυστυχως αυτη ειναι η αλήθειαμπραβο πενταγιωτισσα, μην δινεις σημασια στα περισσοτερα κομπλεξικα σχολια, μακαρι να ειχαν οι "πουτσαραδες"
του πληκτρολογιου τα "αρχιδια" σου, 2 φορες μπραβο λοιπον μια για τη μεταναστευση χωρις "πλατες"
και δευτερη για τον μαυρουλη σου, οι ελληνιδες που εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση πλεον ειναι οσες εχουν το θαρρος να
κανουν κατι σοβαρο (σχεση, οικογενεια) με αλλοδαπο, ειναι ο δυσκολος δρομος και δειχνει θαρρος ψυχης, στη καρακομπλεξικη συντηριτικη κοινωνια μας
Μια φορα ψευτρα, για παντα ψευτρα καλη μου. Ουτε δουλεια στην Αγγλια εχεις, ουτε μαυρο γκομενο, ούτε τιποτα. Αρκετα. Καλο θα ηταν να μας αδειαζεις τη γωνια σιγα σιγα.
ισως να ισχύει σε καποιες περιπτώσεις ..αν εχεις ιδιαίτερα προσόνταΔιαλέγουν αυτοί όποτε τους βολεύει να το πάρεις;
Που δουλεύεις,σε κανά τσίρκο και όποτε κουράζεται ο θηριοδαμαστής σου πετάει μια μπάλα σανό να βοσκήσεις 2 ώρες;
Κοπελιά?,εμείς εδώ δεν τρώμε σανό όπως βλέπεις και κάτι ελλεηνίδες σαν και σένα αργά ή γρήγορα τις ξεσκεπάζουμε και πέφτει καραμούζα
Ο νόμος του bou λέει ότι καμιά δεν άντεξε και τελικά ξεβρακώσαμε και εσένα.
Τύποι μην ακούτε ΜΑΛΑΚΙΕΣ,δεν υπάρχει συμβόλαιο δωδεκάωρο που να προβλέπει μάλιστα 2 ώρες διάλειμμα και μάλιστα να μιλάμε για σοβαρή/νόμιμη δουλειά.
Όλοι όσοι δουλεύουμε έξω,έχουμε ένα ΗΜΙΩΡΟ διάλειμμα,το οποίο όντως δεν πληρώνεται και από κει και πέρα,ανάλογα την περίσταση παίζουν πληρωμένες υπερωρίες που στο τέλος του μήνα σου έρχονται αναλυτικά οι ώρες που δούλεψες.
Συμβόλαιο 10 ή 12 ωρών,ούτε στο πακιστάν δεν υπάρχει..
Απλά αγνοήστε την..
ΕΠΟΜΕΝΗ
πενταγιωτισσα με μεγαλη μου θλιψη σου λεω οτι τα λαγωνικα του μπου σε μετρησαν σε ζυγισαν και βρεθηκες ελλιπηςτυπε απλα τα πραγματα! δουλευω 7-7 δλδ 12 ωρες μειον 2 ωρες το διαλειμμα το οποιο δε πληρωνομαι και το οποιο διαλεγουν αυτοι οποτε τους βολευει να το παρω, οποτε συνολο 10 ωρες δουλειας επι 5 μερες, 50 ωρες!!
φαινεται οτι την ωρα των μαθηματικων στο σχολειο εσυ εκανες κοπανεςς !!
πενταγιωτισσα με μεγαλη μου θλιψη σου λεω οτι τα λαγωνικα του μπου σε μετρησαν σε ζυγισαν και βρεθηκες ελλιπης
κοινως σου γαμησανε τα ραμματα
μονη αξιοπρεπης διεξοδος η διαγραφη του ακκαου και η δημιουργια νεου κλωνου για επανεναρξη παρλαπιπας
πενταγιωτισσα με μεγαλη μου θλιψη σου λεω οτι τα λαγωνικα του μπου σε μετρησαν σε ζυγισαν και βρεθηκες ελλιπης
κοινως σου γαμησανε τα ραμματα
μονη αξιοπρεπης διεξοδος η διαγραφη του ακκαου και η δημιουργια νεου κλωνου για επανεναρξη παρλαπιπας
σου προτεινω νεα username μετα τη διαγραφηχαχαχ ωστε απεφανθει το λαικο δικαστηριο!!
βαζω εγγυητη τον τραμουντανα να με ξελασπωσει!!
εσενα ειδα ενα ποστ που τη ρωταγες αμα ο αραπης της ειχε μαρουλι και μου γυρισανε τα ματιαΤις διωχνετε μια μια αλήτες.Θα μείνουμε οι ίδιες και οι ίδιες πάλι.Αυτοί είστε.