Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (4 μέλη και 4 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Θα είναι σερβιτόρα στην πόλη που φιλοξενεί τον dopamina...

Kανένας Ευρωπαίος που σέβεται τον εαυτό του και την καταγωγή του δεν το κάνει.
Σε όποια ευρωπαική χώρα κι αν έχω πάει,ΣΟΒΑΡΗ και ΟΜΟΡΦΗ γυναίκα με μαύρο ή πάκη δεν έχω δει ΠΟΤΕ.
Ή φθηνά τσουλάκια με κανέναν λεφτά ή μπαζάκια με κάποιον που επιτέλους τους έδωσε σημασία.

Πριν κανά μισό χρόνο πάνω σε ένα μεθύσι μια Γερμανίδα συνάδελφος μας είπε ότι η μικρή(22) αδερφή της έκανε παρτούζα με 2 μαύρους.
Ενώ παλιά την χαιρετούσαμε και την κάναμε χαβαλέ την μικρή,έφαγε από όλους το κλάσιμο της αρκούδας..Και είμαστε άντρες-γυναίκες στην παρέα,όχι μόνο Γερμανοί.

Αντιμπολντιστή τύπε μου. Επιβεβαιώνεις την άποψή μου, ότι η Αγγλία δεν ανήκει στην Ευρώπη, όπως και η Τουρκία εξάλλου.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δουλευεις 10 ωρες και τελειωνεις στις 19.00 αρα αρχιζεις στις 09.00 αλλα 9-11 έχεις διάλειμμα μολις αρχιζεις τη δουλειά δηλαδη.
Σε προσεχουν πολυ τα αφεντικα σου μην τους κουραστεις :grin:

τυπε απλα τα πραγματα! δουλευω 7-7 δλδ 12 ωρες μειον  2 ωρες το διαλειμμα το οποιο δε πληρωνομαι και το οποιο διαλεγουν αυτοι οποτε τους βολευει να το παρω, οποτε συνολο 10 ωρες δουλειας επι 5 μερες, 50 ωρες!!
φαινεται οτι την ωρα των μαθηματικων στο σχολειο εσυ εκανες κοπανεςς !! :P

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
[/b][/u]

μπραβο πενταγιωτισσα, μην δινεις σημασια στα περισσοτερα κομπλεξικα σχολια, μακαρι να ειχαν οι "πουτσαραδες"
του πληκτρολογιου τα "αρχιδια" σου, 2 φορες μπραβο λοιπον μια για τη μεταναστευση χωρις "πλατες"
και δευτερη για τον μαυρουλη σου, οι ελληνιδες που εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση πλεον ειναι οσες εχουν το θαρρος να
κανουν κατι σοβαρο (σχεση, οικογενεια) με αλλοδαπο, ειναι ο  δυσκολος  δρομος και δειχνει θαρρος ψυχης,  στη καρακομπλεξικη συντηριτικη κοινωνια μας

θνκς τυπε!! ξερει τι με τρελαινει...και θελω να το κανω?! θελω να φερω τον φιλο μου διακοπες ελλαδα κ να τον γνωρισω στους συγγενεις!! πεθαινω να δω τη φατσα τους μολις τον δουν!! χαχαχαχ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
πωπω συνομοσιολογια επεσε!! πολλες ταινιες βλεπετε τυποι!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μπραβο πενταγιωτισσα, μην δινεις σημασια στα περισσοτερα κομπλεξικα σχολια, μακαρι να ειχαν οι "πουτσαραδες"
του πληκτρολογιου τα "αρχιδια" σου, 2 φορες μπραβο λοιπον μια για τη μεταναστευση χωρις "πλατες"
και δευτερη για τον μαυρουλη σου, οι ελληνιδες που εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση πλεον ειναι οσες εχουν το θαρρος να
κανουν κατι σοβαρο (σχεση, οικογενεια) με αλλοδαπο, ειναι ο  δυσκολος  δρομος και δειχνει θαρρος ψυχης,  στη καρακομπλεξικη συντηριτικη κοινωνια μας
Tελικα οι καλυτεροι φυγαν και τα καταφεραν και μέσα μειναν μονο τα μπάζα,δυστυχως αυτη ειναι η αλήθεια

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μια φορα ψευτρα, για παντα ψευτρα καλη μου. Ουτε δουλεια στην Αγγλια εχεις, ουτε μαυρο γκομενο, ούτε τιποτα. Αρκετα. Καλο θα ηταν να μας αδειαζεις τη γωνια σιγα σιγα.

:o :o :o :o :o

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Διαλέγουν αυτοί όποτε τους βολεύει να το πάρεις; :2funny:
Που δουλεύεις,σε κανά τσίρκο και όποτε κουράζεται ο θηριοδαμαστής σου πετάει μια μπάλα σανό να βοσκήσεις 2 ώρες;

Κοπελιά?,εμείς εδώ δεν τρώμε σανό όπως βλέπεις και κάτι ελλεηνίδες σαν και σένα αργά ή γρήγορα τις ξεσκεπάζουμε και πέφτει καραμούζα  :fuck1:

Ο νόμος του bou λέει ότι καμιά δεν άντεξε και τελικά ξεβρακώσαμε και εσένα.

Τύποι μην ακούτε ΜΑΛΑΚΙΕΣ,δεν υπάρχει συμβόλαιο δωδεκάωρο που να προβλέπει μάλιστα 2 ώρες διάλειμμα και μάλιστα να μιλάμε για σοβαρή/νόμιμη δουλειά.
Όλοι όσοι δουλεύουμε έξω,έχουμε ένα ΗΜΙΩΡΟ διάλειμμα,το οποίο όντως δεν πληρώνεται και από κει και πέρα,ανάλογα την περίσταση παίζουν πληρωμένες υπερωρίες που στο τέλος του μήνα σου έρχονται αναλυτικά οι ώρες που δούλεψες.
Συμβόλαιο 10 ή 12 ωρών,ούτε στο πακιστάν δεν υπάρχει..

Απλά αγνοήστε την..

ΕΠΟΜΕΝΗ  :orchestra:
ισως να ισχύει  σε καποιες περιπτώσεις ..αν εχεις ιδιαίτερα  προσόντα  :pipa2:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε απλα τα πραγματα! δουλευω 7-7 δλδ 12 ωρες μειον  2 ωρες το διαλειμμα το οποιο δε πληρωνομαι και το οποιο διαλεγουν αυτοι οποτε τους βολευει να το παρω, οποτε συνολο 10 ωρες δουλειας επι 5 μερες, 50 ωρες!!
φαινεται οτι την ωρα των μαθηματικων στο σχολειο εσυ εκανες κοπανεςς !! :P
πενταγιωτισσα με μεγαλη μου θλιψη σου λεω οτι τα λαγωνικα του μπου σε μετρησαν σε ζυγισαν και βρεθηκες ελλιπης
κοινως σου γαμησανε τα ραμματα
μονη αξιοπρεπης διεξοδος η διαγραφη του ακκαου και η δημιουργια νεου κλωνου για επανεναρξη παρλαπιπας

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πενταγιωτισσα με μεγαλη μου θλιψη σου λεω οτι τα λαγωνικα του μπου σε μετρησαν σε ζυγισαν και βρεθηκες ελλιπης
μονη αξιοπρεπης διεξοδος η διαγραφη του ακκαου και η δημιουργια νεου κλωνου για επανεναρξη παρλαπιπας

giafto den eipe posa pairnei

γτ ξερουμε μισθους βασικους παρτ ταιμ υπερωριες κλπ στο νησι κ θα ετρωγε τον πουλο παλι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Εγιναν  τα  αποκαλυπτηρια  τυπε ????

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
χαχαχ ωστε απεφανθει το λαικο δικαστηριο!!
βαζω εγγυητη τον τραμουντανα να με ξελασπωσει!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παει και αυτό...το γαμησατε και ξεφουσκωσε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χαχαχ ωστε απεφανθει το λαικο δικαστηριο!!
βαζω εγγυητη τον τραμουντανα να με ξελασπωσει!!
σου προτεινω νεα username μετα τη διαγραφη
μαγκισσα
τσιφτισσα
τουρκογυφτισσα
παπισσα
μυρτιδιωτισσα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τις διωχνετε μια μια αλήτες.Θα μείνουμε οι ίδιες και οι ίδιες πάλι.Αυτοί είστε.
εσενα ειδα ενα ποστ που τη ρωταγες αμα ο αραπης της ειχε μαρουλι και μου γυρισανε τα ματια
πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι της ελλεεινιδας  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom