Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δουλευεις 10 ωρες και τελειωνεις στις 19.00 αρα αρχιζεις στις 09.00 αλλα 9-11 έχεις διάλειμμα μολις αρχιζεις τη δουλειά δηλαδη.
Σε προσεχουν πολυ τα αφεντικα σου μην τους κουραστεις :grin:

Τζάμπα την παραθέτεις,δουλεύει τώρα και δεν μπορεί να απαντήσει :jerking:

Τόσα χρόνια στο bou ή χοντρές μπαίνουν ή τρελές.
Νομίζω ότι η φίλη μας συνδυάζει και τα δύο χαρίσματα. :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν φταις κι εσύ όταν βρίσκονται κάποιοι πυρφόροι και σε κάνουν να νιώθεις θεά, αν δεν είσαι αντρικός κλώνος βέβαια.

Και φυσικά υπάρχουν και χειρότερες από εσένα!
Η άλλη είναι αρχιμπάζο και δηλώνει 40άρα call girl και με υφάκι. Τί "girl" μωρή πατσαβούρα που κοντεύεις τα 50, έχεις τα μαύρα σου τα χάλια και θέλεις να σε πληρώνουν για να πηδηχτείς! Αλλά αφού βρίσκει καλά κάνει θα μου πεις...
αυτο που το βάζεις?να έχουμε  γυναίκες 40αρες .80 και 90 κιλά με μπιροκιλια και να ζητάνε χρήμα για σεξ..έχω μια γνωστή 100κιλα που λέει  οτι θα ξεκινήσει βίζιτες. την συγκεκριμένη αρκετή ούτε με λεφτά δεν..πάει η μαλάκια σύννεφο.. :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτο που το βάζεις?να έχουμε  γυναίκες 40αρες .80 και 90 κιλά με μπιροκιλια και να ζητάνε χρήμα για σεξ..έχω μια γνωστή 100κιλα που λέει  οτι θα ξεκινήσει βίζιτες. την συγκεκριμένη αρκετή ούτε με λεφτά δεν..πάει η μαλάκια σύννεφο.. :headbang:
Πεστης να ερθει στο site. Μπορει ανετα να δημιουργησει τον δικο της μυθο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεν έβγάλέ τίποτα ή σύγκέκρίμένή.Ή άγόρά έχέί γίνει  Πολύ σκλήρή.
της κανουνε αντιπραξη οι μουναρες οι σλαβες τυπε της χοντρης
τι να πεις;
ο κοσμος εχει γινει ζουγκλα  :-

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
της κανουνε αντιπραξη οι μουναρες οι σλαβες τυπε της χοντρης
τι να πεις;
ο κοσμος εχει γινει ζουγκλα  :-
λέω πάλίότέρά ήταν κάί άλλες έπόχές.κάπόίός Μπορεί  νά πέταγε  έύκόλά ένα έστω δέκάέύρό.Τώρα τό ζύγίζέί πόλύ.παρά πολύ..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
λέω πάλίότέρά ήταν κάί άλλες έπόχές.κάπόίός Μπορεί  νά πέταγε  έύκόλά ένα έστω δέκάέύρό.Τώρα τό ζύγίζέί πόλύ.παρά πολύ..
εννοεις να πληρωσεις τη χοντρη η να σε πληρωσει;  :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εννοεις να πληρωσεις τη χοντρη η να σε πληρωσει;  :think:
λέω πώς μπορεί  νά τό πέτάγέ γίά πλάκα..νά μήν έκάνέ έρέύνά άγόράς γίά κάτι κάλύτέρό ώστε νά έξάντλήσέί την άξίά τού πλήρως..έίνάί κάί άλλες όί νόότρόπίές την νέων άντρών..Πίό έκλέκτίκόί.δεν έχόύν πλέον την άντίλήψή όλα σφάζόντάί όσο πάλίότέρά

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Kανένας Ευρωπαίος που σέβεται τον εαυτό του και την καταγωγή του δεν το κάνει.
Σε όποια ευρωπαική χώρα κι αν έχω πάει,ΣΟΒΑΡΗ και ΟΜΟΡΦΗ γυναίκα με μαύρο ή πάκη δεν έχω δει ΠΟΤΕ.
Ή φθηνά τσουλάκια με κανέναν λεφτά ή μπαζάκια με κάποιον που επιτέλους τους έδωσε σημασία.

Πριν κανά μισό χρόνο πάνω σε ένα μεθύσι μια Γερμανίδα συνάδελφος μας είπε ότι η μικρή(22) αδερφή της έκανε παρτούζα με 2 μαύρους.
Ενώ παλιά την χαιρετούσαμε και την κάναμε χαβαλέ την μικρή,έφαγε από όλους το κλάσιμο της αρκούδας..Και είμαστε άντρες-γυναίκες στην παρέα,όχι μόνο Γερμανοί.

τυπε νομιζω απο τα γραφομενα σου βγαινει λιγο ζηλεια η ειναι ιδεα μου?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
9-11
σε 2 λεπτα πρεπει να κλεισω.
σχολαω 7 το απογευμα!
τα λεμε τοτε!!

Αυτό μου θυμίζει κάποιον άλλο που έμπαινε στο bou στα διαλείμματα της δουλειάς και έγραφε.

Και αυτός διαμαρτύρτονταν ότι σκοτώνονταν στην δουλειά.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
2 ωρες ειναι το διαλειμμα μου κ δουλευω 10 ωρες τη μερα.

Mε το συμπάθιο κοπελιά, αλλά δυο ώρες διάλειμμα και μάλιστα νωρίς το πρωί, δεν έχουν ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα. Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται εκεί στην Αγγλία;  Εγώ, πάντως, στο..UK, ένα μισάωρο διάλειμμα είχα στο 8ωρο μου, κι αυτό το μεσημέρι για φαγάκι, το λεγόμενο lunch break...Δυο ώρες διάλειμμα, κι αυτό μετά από 1-2 ώρες δουλειάς νωρίς το πρωί και στα καπάκια...8ωρο σερί, η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το ακούω...Eκτός και αν έχεις...breakfast break(και καλά), αλλά και πάλι, τι σκατά να φας που χρειάζεσαι δυο ώρες γι΄αυτο; Άντε, γιατί αν είναι να τον φάμε τον...παπά, να είναι τουλάχιστον αληθοφανής και ουχί σαν τον κωλαράκο που μας πόσταρες...

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
εσυ ακομα να βγαλεις τη φωτο του Χριστου???

τυπε, εγω στα 24 ηρθα μονη μου εδω χωρις να εχω στηριξη απο κανεναν...εσυ θα το τολμουσες αυτο?

μπραβο πενταγιωτισσα, μην δινεις σημασια στα περισσοτερα κομπλεξικα σχολια, μακαρι να ειχαν οι "πουτσαραδες"
του πληκτρολογιου τα "αρχιδια" σου, 2 φορες μπραβο λοιπον μια για τη μεταναστευση χωρις "πλατες"
και δευτερη για τον μαυρουλη σου, οι ελληνιδες που εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση πλεον ειναι οσες εχουν το θαρρος να
κανουν κατι σοβαρο (σχεση, οικογενεια) με αλλοδαπο, ειναι ο  δυσκολος  δρομος και δειχνει θαρρος ψυχης,  στη καρακομπλεξικη συντηριτικη κοινωνια μας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Mε το συμπάθιο κοπελιά, αλλά δυο ώρες διάλειμμα και μάλιστα νωρίς το πρωί, δεν έχουν ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα. Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται εκεί στην Αγγλία;  Εγώ, πάντως, στο..UK, ένα μισάωρο διάλειμμα είχα στο 8ωρο μου, κι αυτό το μεσημέρι για φαγάκι, το λεγόμενο lunch break...Δυο ώρες διάλειμμα, κι αυτό μετά από 1-2 ώρες δουλειάς νωρίς το πρωί και στα καπάκια...8ωρο σερί, η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το ακούω...Eκτός και αν έχεις...breakfast break(και καλά), αλλά και πάλι, τι σκατά να φας που χρειάζεσαι δυο ώρες γι΄αυτο; Άντε, γιατί αν είναι να τον φάμε τον...παπά, να είναι τουλάχιστον αληθοφανής και ουχί σαν τον κωλαράκο που μας πόσταρες...

Ρε τύπε, τι δεν καταλαβαίνεις;

Αρχίζει με διάλειμμα για να είναι φρέσκια και ξεκούραστη στην δουλειά.

Εεεεε, τώρα τι σημασία έχει η νομοθεσία;

Rest breaks at work
A worker is entitled to an uninterrupted break of 20 minutes when daily working time is more than six hours. It should be a break in working time and should not be taken either at the start, or at the end, of a working day.

]

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
[/b][/u]

μπραβο πενταγιωτισσα, μην δινεις σημασια στα περισσοτερα κομπλεξικα σχολια, μακαρι να ειχαν οι "πουτσαραδες"
του πληκτρολογιου τα "αρχιδια" σου, 2 φορες μπραβο λοιπον μια για τη μεταναστευση χωρις "πλατες"
και δευτερη για τον μαυρουλη σου, οι ελληνιδες που εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση πλεον ειναι οσες εχουν το θαρρος να
κανουν κατι σοβαρο (σχεση, οικογενεια) με αλλοδαπο, ειναι ο  δυσκολος  δρομος και δειχνει θαρρος ψυχης,  στη καρακομπλεξικη συντηριτικη κοινωνια μας

Τι μπραβο ρε τυπε που η Πενταγιωτισσα μας εχει φλομωσει στη μπουρδα και το ψεμα
Δεν υπαρχει δουλεια στην Αγγλια σιγουρα ουτε ο κωλος και τα βυζια ηταν δικα της. Ισως δεν υπαρχει ουτε μαυρος κι ακομα ισως η Πενταγιωτισσα να ειναι Πενταγιωτης και μας τρολαρει ολους. Κι εσυ της λες και μπραβο? :idiot:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρε τύπε, τι δεν καταλαβαίνεις;

Αρχίζει με διάλειμμα για να είναι φρέσκια και ξεκούραστη στην δουλειά.

Εεεεε, τώρα τι σημασία έχει η νομοθεσία;

Rest breaks at work
A worker is entitled to an uninterrupted break of 20 minutes when daily working time is more than six hours. It should be a break in working time and should not be taken either at the start, or at the end, of a working day.

]

Tύπε  πολλά καταλαβαίνω...απλά κάνω ορισμένες ερωτήσεις, έτσι...για ακαδημαϊκούς λόγους...για την ιστορία που λένε...και για να καταλάβουν κι αυτοί που δεν...καταλαβαίνουν...ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν...Νομίζω, εμείς οι δυο τουλάχιστον, συνεννοηθήκαμε!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει δουλεια στην Αγγλια σιγουρα ουτε ο κωλος και τα βυζια ηταν δικα της. Ισως δεν υπαρχει ουτε μαυρος κι ακομα ισως η Πενταγιωτισσα να ειναι Πενταγιωτης και μας τρολαρει ολους. Κι εσυ της λες και μπραβο? :idiot:
ρε λες να λέει ψέματα?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μεχρι να αποδειχθει οτι δεν εχει εστω ενα μουνι (ελαχιστον προσον για πιρφορους). Θα εξαντλησουν καθε πιθανοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom