tasouras21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.353
- Πόντοι
- 1.236
και γαμω τα θρεντακια αυτο!!!!βλεπω να γεμιζει πουτσες το νημα!!!!
τυπε απ οτι βλεπω εχει φιμωση! ψαξτο λιγο..δεν ειναι τπτ μια εγχειρισουλα απλη ειναι και μετα το κεφαλακι θαναι εξω και θα απολαμβανεις τα γαμησακια!Ποσταρετε ολοι τις πουτσες σας να δουμε αν ειναι αληθεια αυτο. Εγω πρωτος.
Πριν λιγες μερες μιλησα με μια φιλη μου..της ειπα για την ερευνα και την ρωτησα τι ρολο παιζει το μεγεθος! μου ειπε λοιπον οτι μια φορα που πηγε να κανει σεξ για πρωτη φορα με εναν τυπο, μολις ειδε οτι αυτος ειχε μικρο πουλι γυρω στους 12 ποντους, προσποιηθηκε οτι ειχε ξεχασει το ματι της κουζινας ανοικτο κι εφυγε αφηνοντας τον με το πουλακι στο χερι! την ρωτησα γιατι το εκανε αυτο και μου ειπε οτι αν ο αντρας δεν εχει τουλαχιστον 16 εκατοστα πεος χαλιεται αγρια..την φτιαχνει λεει κατ αρχας ψυχολογικα να βλεπει ενα μεγαλο πεος..ετσι μου ειπε τυποι αυτη..ειναι 32 ετων ανυπαντρη αρκετα αξιογαμητη αλλα ξεσκιστρα..εχει παει με πολλους..εγω δεν την εχω γαμησει παντως..με βλεπει λεει σαν φιλο.. :S
Πριν λιγες μερες μιλησα με μια φιλη μου..της ειπα για την ερευνα και την ρωτησα τι ρολο παιζει το μεγεθος! μου ειπε λοιπον οτι μια φορα που πηγε να κανει σεξ για πρωτη φορα με εναν τυπο, μολις ειδε οτι αυτος ειχε μικρο πουλι γυρω στους 12 ποντους, προσποιηθηκε οτι ειχε ξεχασει το ματι της κουζινας ανοικτο κι εφυγε αφηνοντας τον με το πουλακι στο χερι! την ρωτησα γιατι το εκανε αυτο και μου ειπε οτι αν ο αντρας δεν εχει τουλαχιστον 16 εκατοστα πεος χαλιεται αγρια..την φτιαχνει λεει κατ αρχας ψυχολογικα να βλεπει ενα μεγαλο πεος..ετσι μου ειπε τυποι αυτη..ειναι 32 ετων ανυπαντρη αρκετα αξιογαμητη αλλα ξεσκιστρα..εχει παει με πολλους..εγω δεν την εχω γαμησει παντως..με βλεπει λεει σαν φιλο.. :S
μπα! 15αρης σε φουλ στυση ειμαι τυπε! μαλλον θα την απογοητευα, και θα μουλεγε και μενα οτι εχει ξεχασει το ματι ανοικτο!Πες της οτι εισαι πάνω απο τα 16cm μπας και συγκινηθεί η τύπισσα..
Συμφωνα με ερευνες οι Ελληνες εχουμε τα μικροτερα πεη στην Ευρωπη! Αλλο ενα αρνητικο ρεκορ για την Ελλαδα! Ευτυχως υπαρχουν τα χαλια των Ασιατων και παρηγορουμαστε!
τοπε για να σε κολακεψει τυπε! τα κανουν αυτα οι πορνες..χτεσινος εισαι? ;)Και πώς ταιριάζει με αυτήν την έρευνα η δήλωση μιας πουτάνας (δούλευε νωρίτερα 2 χρόνια στην Ελλαδα) με την οποία αυτήν την εβδουμάδα πήγα δώματιο σε ένα ΦΚΚ εδώ στη Γερμανία, που μου είπε ότι οι Έλληνες έχουν τα μεγαλύτερα @@;
τοπε για να σε κολακεψει τυπε! τα κανουν αυτα οι πορνες..χτεσινος εισαι? ;)
δεν νομιζω ναναι μυθος αυτο με τυος Αφρικανους..σε τσοντες εχω δει κατι μαυρους να τουν τεραστιο..οσο για το αλλο που λες οτι το βλεπεις μεγαλυτερο μετα απο σεξ αληθευει..απλα πρηζεται λιγο..αλλα αν το αφησεις ησυχο κανα 3ημερο επανερχεται στο αρχικο του μεγεθος..παντως και μενα μια πορνη σε στριπ μου ειπε οτι οι Ελληνες τοχουν μεγαλο..επισης μια πορνη σε μπουρδελο μου ειχε πει οτι οσοι τοχουν σχετικα μικρο 12-15 εκατοστα τοχουν πολυ πιο σκληρο απο οσους τοχουν μεγαλο..αν αληθευει δεν ξερω..ετσι μουπε παντως..
εκεινο που εχω να πω εγω ειναι οτι 2 ειναι τα μεγαλα κομπλεξ των αντρων..1. το μεγεθος του πεους τους και 2. τα μαλλια τους!α) εννοουσα και 1 μερα μετα το σεξ και 2... αρκει να μη τον εχω παιξει.. οταν μετα το σεξ τον παιξω 1-2 φορες μικραινει (πεσμενος)
β) σε τσοντες εχεις δει ενα σωρο πραγματα. ειναι οι εξαιρεσεις και οχι ο κανονας. οπως και να εχει εγω μεταφερω την αποψη της ελεινιδας. υποθετω και αναμεσα στις αφρικανικες φυλλες θα υπαρχουν διαφορες δηλαδη ισως οι νιγηριανοι τον εχουν μικρο και οι κενυατες τεραστιο.
Από προσωπική εμπειρία και από συζητήσεις με φίλες μου εχω καταλάβει ότι όσο πιο μεγάλο τον έχει κάποιος τόσο πιο για δική του ευχαρίστηση είναι... Σπάνια κάποιος με μεγάλα προσόντα ενδιαφέρεται και για την ικανοποίηση της παρτενέρ του...
Εν κατακλείδι αφήστε το μέγεθος και πιάστε την τεχνική και τρόπους για να ευχαριστήσετε και την κοπέλα
Από προσωπική εμπειρία και από συζητήσεις με φίλες μου εχω καταλάβει ότι όσο πιο μεγάλο τον έχει κάποιος τόσο πιο για δική του ευχαρίστηση είναι... Σπάνια κάποιος με μεγάλα προσόντα ενδιαφέρεται και για την ικανοποίηση της παρτενέρ του...
Εν κατακλείδι αφήστε το μέγεθος και πιάστε την τεχνική και τρόπους για να ευχαριστήσετε και την κοπέλα