Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Έρευνες της πούτσας! Ας έρθουν οι ερευνητές να μου την μετρήσουν, μπορεί να πάρουν και καμιά πίπα ή να τους χαλαλίσω το κάτουρο μου!
Η πλέον αποδεκτή έρευνα καθώς παίρνει αποτελέσματα από έρευνες όπου το μέγεθος μετρήθηκε από τους ερευνητές και δεν ήταν κατά δήλωση. Αναφέρεται και στο Wikipedia.
Δίνει μέσο όρο 13,12 εκ. μήκος και 11,66 εκ. πάχος και την ακόλουθη κατανομή.
Βέβαια στην ανωτέρω περιλαμβάνονται έρευνες στην ίδια χώρα που έχουν τεράστιες αποκλίσεις, π.χ. στις Η.Π.Α. μία δίνει 17,5 ενώ άλλη 12,45 ενώ σε έρευνα στην Τουρκία η διαφορά μεταξύ τεντωμένου και σε στύση είναι πολύ μεγάλη (8,98-12,73) ενώ στην πραγματικότητα είναι ελάχιστη.
Μου κάνει εντύπωση ότι οι εταιρίες προφυλακτικών δεν έχουν κάνει αξιόπιστες έρευνες σε κάθε χώρα για ν' αναπτύξουν τα κατάλληλα προϊόντα.
Σε κάθε περίπτωση, ο Μ.Ο. είναι χαμηλότερος από αυτό που πιστεύαμε ως παιδιά/νέοι γιατί φυσικά τα νούμερα που ακούγαμε ήταν "φουσκωμένα". Ακόμη και η βιομηχανία του πορνό έπαιξε το ρόλο της παρουσιάζοντας μεσαία μεγέθη ως μεγάλα(π.χ. Τζώνυ Κασλ).
Ακόμη κι εδώ όσοι ανέφεραν μέγεθος ήταν από 15 εκ. και πάνω, δηλαδή μεγαλύτεροι από το 90%...
Προσωπικά θεωρώ ότι το μέγεθος παίζει κυρίως ψυχολογικό ρόλο τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα, ενώ πιο ουσιαστική (σε νορμάλ καταστάσεις) είναι η ποιότητα και διάρκεια της στύσης.
Οπότε παίκτες μην αγχώνεστε κι όπως ο Μεγάλος Χεφ, ευχαριστείστε τις Μπιγκ Φάρμα για το Βιάγκρα (και τα άλλα) για τις δύσκολες μέρες...
το μέγεθος δε σημαίνει και καλο σεξ.Εμένα μπορεί να είναι μέτριος αλλα είναι χοντρός και ικανοποιώ τη γυναίκα μου και τα εξτραδάκια που τυχαίνουν κατά καιρούς!μερικές γκόμενες πάλι είναι εγκεφαλικές δλδ μπορει να έχεις μεσαίο μέγεθος η μικρό αλλα να μιλάς πρόστυχα και να γουστάρει η τύπισα η να χρησιμοποιείς σωστά τη γλώσσα και να τρελαίνετε η άλλη!ακούστε και τον έμπειρο εδώ!! ;)
μα η ευραυνα δεν εχει να κανει με την ικανοποιηση που δινει το μεγεθος... εμενα παυ την εχω μικρη και λεπτη μου την δινει οταν μου λενε οι κοπελες πο πο τι πουτσαρα ειναι αυτη και τετοιες μαλακιες... ξενερωνω παρα πολυ... αυτο που λες για την ικανοποιηση ειναι αλλο θεμα ... εγω πχ εχω ακουσει οτι η καμπυλη στο πεος κανει μεγαλη δουλεια σε αυτο το τομεα
Μα η αναφορα στο μέγεθος γίνετε πρωτίστως για το θέμα ικανοποίησης γιαυτο και αναφέρθηκα και στο πάχος.Η έρευνα δεν έγινε για τα σώβρακα για το αν χωράνε μέσα οι μαλαπέρδες χαχαχαχ
εγω νομιζω αυτες οι ερευνες ειναι να χαμε να λεγαμε... δεν βγαζεις ακρη με αυτα τα θεματα... δικιο εχεις σε αυτα που λες
;;;εγώ την έχω 16 πόντους και αλλους δέκα υπερηφάνια σύνολο 26 πόντους μαλαπέρδα'''
Ρε άρχοντα αυτό είναι μπαλαντέζα μήπως είσαι ηλεκτρολόγος
Ποσταρετε ολοι τις πουτσες σας να δουμε αν ειναι αληθεια αυτο. Εγω πρωτος.