Νέα

Οι Έλληνες τα «γαριδάκια» της Ευρώπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BIASTIS.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Έρευνες της πούτσας! Ας έρθουν οι ερευνητές να μου την μετρήσουν, μπορεί να πάρουν και καμιά πίπα ή να τους χαλαλίσω το κάτουρο μου!

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Οι έρευνες δίνουν ιδανικό μήκος τα 15,5 με 16,0 και περιφέρεια 12,0 με 12,5. Εγω που ειμαι σχετικα πιο πανω εχω ακούσει και "αρνητικά" σχόλια. Τελευταία φορα απο Μονικα ( athensgirlsnet ) που πονούσε και ήθελε  σταςη cowgirl για  να εχει έλεγχο. Επιςης στο πρωκτικο μέγα θεμα. Εκει οι μικροτσουτσουνοι μπορει να γαμάνε με τις ωρες. Εχω διαβάσει κριτικες για γκόμενες που γουστάρουν καργα κωλο γαμήσια και οταν πηγα, μετά το 5 λεπτό ηταν στο στυλ "χύσε με" . Άλλες φορες κριτικες "τον καταπίνει όλο"  και οταν πάω με το ζόρι βάζει τα 2/3. Ολα ειναι σχετικα. Αυτο να εχουμε υπόψη. Υπαρχουν βέβαια και τα "χωνευτήριο" που και γάιδαρο πουτσος (25+)  να ειςαι δε χαμπαριάζουν μια.
Πολλές βέβαια εντυπωσιάζονται με το μέγεθος αλλα στη πορεια βρίσκουν οτι υπαρχει θεμα. Σε γενικές γραμμές το 75% εχει μια χαρα πουτσο να γαμησει. Ειδικα στις μακροχρόνιες σχεςεις θέλουν διαχειρίσιμη μεγέθη. Αλλο το one night stand.
Εδώ υπαρχουν ενα σωρό γκόμενες που χύνουν με τα 3 δάχτυλα τους. Αυτα τι μήκος και πάχος να εχουν ? Οταν υπαρχει καβλα τα μεγέθη δε παίζουν ρόλο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Η πλέον αποδεκτή έρευνα καθώς παίρνει αποτελέσματα από έρευνες όπου το μέγεθος μετρήθηκε από τους ερευνητές και δεν ήταν κατά δήλωση. Αναφέρεται και στο Wikipedia.

Δίνει μέσο όρο 13,12 εκ. μήκος και 11,66 εκ. πάχος και την ακόλουθη κατανομή.

Human_penis_sizes_length_only.svg

Βέβαια στην ανωτέρω περιλαμβάνονται έρευνες στην ίδια χώρα που έχουν τεράστιες αποκλίσεις, π.χ. στις Η.Π.Α. μία δίνει 17,5 ενώ άλλη 12,45 ενώ σε έρευνα στην Τουρκία η διαφορά μεταξύ τεντωμένου και σε στύση είναι πολύ μεγάλη (8,98-12,73) ενώ στην πραγματικότητα είναι ελάχιστη.

Μου κάνει εντύπωση ότι οι εταιρίες προφυλακτικών δεν έχουν κάνει αξιόπιστες έρευνες σε κάθε χώρα για ν' αναπτύξουν τα κατάλληλα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μ.Ο. είναι χαμηλότερος από αυτό που πιστεύαμε ως παιδιά/νέοι γιατί φυσικά τα νούμερα που ακούγαμε ήταν "φουσκωμένα". Ακόμη και η βιομηχανία του πορνό έπαιξε το ρόλο της παρουσιάζοντας μεσαία μεγέθη ως μεγάλα(π.χ. Τζώνυ Κασλ).
Ακόμη κι εδώ όσοι ανέφεραν μέγεθος ήταν από 15 εκ. και πάνω, δηλαδή μεγαλύτεροι από το 90%...

Προσωπικά θεωρώ ότι το μέγεθος παίζει κυρίως ψυχολογικό ρόλο τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα, ενώ πιο ουσιαστική (σε νορμάλ καταστάσεις) είναι η ποιότητα και διάρκεια της στύσης.

Οπότε παίκτες μην αγχώνεστε κι όπως ο Μεγάλος Χεφ, ευχαριστείστε τις Μπιγκ Φάρμα για το Βιάγκρα (και τα άλλα) για τις δύσκολες μέρες... :erection:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96

Η πλέον αποδεκτή έρευνα καθώς παίρνει αποτελέσματα από έρευνες όπου το μέγεθος μετρήθηκε από τους ερευνητές και δεν ήταν κατά δήλωση. Αναφέρεται και στο Wikipedia.

Δίνει μέσο όρο 13,12 εκ. μήκος και 11,66 εκ. πάχος και την ακόλουθη κατανομή.

Human_penis_sizes_length_only.svg

Βέβαια στην ανωτέρω περιλαμβάνονται έρευνες στην ίδια χώρα που έχουν τεράστιες αποκλίσεις, π.χ. στις Η.Π.Α. μία δίνει 17,5 ενώ άλλη 12,45 ενώ σε έρευνα στην Τουρκία η διαφορά μεταξύ τεντωμένου και σε στύση είναι πολύ μεγάλη (8,98-12,73) ενώ στην πραγματικότητα είναι ελάχιστη.

Μου κάνει εντύπωση ότι οι εταιρίες προφυλακτικών δεν έχουν κάνει αξιόπιστες έρευνες σε κάθε χώρα για ν' αναπτύξουν τα κατάλληλα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μ.Ο. είναι χαμηλότερος από αυτό που πιστεύαμε ως παιδιά/νέοι γιατί φυσικά τα νούμερα που ακούγαμε ήταν "φουσκωμένα". Ακόμη και η βιομηχανία του πορνό έπαιξε το ρόλο της παρουσιάζοντας μεσαία μεγέθη ως μεγάλα(π.χ. Τζώνυ Κασλ).
Ακόμη κι εδώ όσοι ανέφεραν μέγεθος ήταν από 15 εκ. και πάνω, δηλαδή μεγαλύτεροι από το 90%...

Προσωπικά θεωρώ ότι το μέγεθος παίζει κυρίως ψυχολογικό ρόλο τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα, ενώ πιο ουσιαστική (σε νορμάλ καταστάσεις) είναι η ποιότητα και διάρκεια της στύσης.

Οπότε παίκτες μην αγχώνεστε κι όπως ο Μεγάλος Χεφ, ευχαριστείστε τις Μπιγκ Φάρμα για το Βιάγκρα (και τα άλλα) για τις δύσκολες μέρες... :erection:

φιλε οι ΗΠΑ δεν ειναι για να βγαζει κανενας συμπερασματα γιατι τα 2/3 ειναι αφροαμερικανοι και διαφορες εθνικοτητες... ειναι τουρλουμπουκι πολιτισμικο...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
το μέγεθος δε σημαίνει και καλο σεξ.Εμένα μπορεί να είναι μέτριος αλλα είναι χοντρός και ικανοποιώ τη γυναίκα μου και τα εξτραδάκια που τυχαίνουν κατά καιρούς!μερικές γκόμενες πάλι είναι εγκεφαλικές δλδ μπορει να έχεις μεσαίο μέγεθος η μικρό αλλα να μιλάς πρόστυχα και να γουστάρει η τύπισα η να χρησιμοποιείς σωστά τη γλώσσα και να τρελαίνετε η άλλη!ακούστε και τον έμπειρο εδώ!! ;) :grin:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
το μέγεθος δε σημαίνει και καλο σεξ.Εμένα μπορεί να είναι μέτριος αλλα είναι χοντρός και ικανοποιώ τη γυναίκα μου και τα εξτραδάκια που τυχαίνουν κατά καιρούς!μερικές γκόμενες πάλι είναι εγκεφαλικές δλδ μπορει να έχεις μεσαίο μέγεθος η μικρό αλλα να μιλάς πρόστυχα και να γουστάρει η τύπισα η να χρησιμοποιείς σωστά τη γλώσσα και να τρελαίνετε η άλλη!ακούστε και τον έμπειρο εδώ!! ;) :grin:

μα η ερευνα δεν εχει να κανει με την ικανοποιηση που δινει το μεγεθος... εμενα παυ την εχω μικρη και λεπτη μου την δινει οταν μου λενε οι κοπελες πο πο τι πουτσαρα ειναι αυτη και τετοιες μαλακιες... ξενερωνω παρα πολυ... αυτο που λες για την ικανοποιηση ειναι αλλο θεμα ... εγω πχ εχω ακουσει οτι η καμπυλη στο πεος κανει μεγαλη δουλεια σε αυτο το τομεα

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
μα η ευραυνα δεν εχει να κανει με την ικανοποιηση που δινει το μεγεθος... εμενα παυ την εχω μικρη και λεπτη μου την δινει οταν μου λενε οι κοπελες πο πο τι πουτσαρα ειναι αυτη και τετοιες μαλακιες... ξενερωνω παρα πολυ... αυτο που λες για την ικανοποιηση ειναι αλλο θεμα ... εγω πχ εχω ακουσει οτι η καμπυλη στο πεος κανει μεγαλη δουλεια σε αυτο το τομεα

Μα η αναφορα στο μέγεθος γίνετε πρωτίστως για το θέμα ικανοποίησης γιαυτο και αναφέρθηκα και στο πάχος.Η έρευνα δεν έγινε για τα σώβρακα για το αν χωράνε μέσα οι μαλαπέρδες χαχαχαχ  :erection:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Μα η αναφορα στο μέγεθος γίνετε πρωτίστως για το θέμα ικανοποίησης γιαυτο και αναφέρθηκα και στο πάχος.Η έρευνα δεν έγινε για τα σώβρακα για το αν χωράνε μέσα οι μαλαπέρδες χαχαχαχ  :erection:

εγω νομιζω αυτες οι ερευνες ειναι να χαμε να λεγαμε... δεν βγαζεις ακρη με αυτα τα θεματα... δικιο εχεις σε αυτα που λες

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

OK, μια χαρα γαμαμε κι εμεις που τον εχουμε 15-16-17 ποντους και μετρια διαμετρο, ΑΛΛΑ...

[youjizz]]

(Ελπιζω να με κατανοησατε, χωρις περαιτερω σχολια...
Η εκφραση - και ο πονος - της τυπισσας τα λενε ολα!)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
;;;εγώ την έχω 16 πόντους και αλλους δέκα υπερηφάνια σύνολο 26 πόντους μαλαπέρδα'''
Ρε άρχοντα αυτό είναι μπαλαντέζα μήπως είσαι ηλεκτρολόγος  :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ειχα μια γκομενα πιο παλια και μου ειχε πει οτι το μεγεθος παιζει ρολο μονο στις ακραιες περιπτωσεις...κατω απο 10 και πανω απο 20 εκ. αυτη πριν χρονια μου ειπε οτι ο καλυτερος εραστης που ειχε τον ειχε μικρο...τον εβαζε χωρις κοπο στο στομα ολον....αλλα με τα προκαταρκτικα και τα αλλα ηταν ο καλυτερος....αβυσσος το μουνι της γυναικας :rockon:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
;;;εγώ την έχω 16 πόντους και αλλους δέκα υπερηφάνια σύνολο 26 πόντους μαλαπέρδα'''
Ρε άρχοντα αυτό είναι μπαλαντέζα μήπως είσαι ηλεκτρολόγος  :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Κολονοσκοπικό εξάρτημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εγω, παντως, θα 'θελα να ξεκωλιαζω την Angel Dark και να με φιλαει χωρις αυριο (γιατι παιζει, ΟΝΤΩΣ, να καυλωσε ασχημα με τον Ferrara και τα κολπα που της εκανε...)

Το ξερω πως ειμαι μαλακας, αλλά θα 'θελα να εχω μεγαλυτερη πουτσα απ' οσο χρειαζεται - μονο και μονο για να κανω τις γκομενες να υποτασσονται.
Πχ, να μπορω να τις τιμωρω χωρις τη χρηση χεριων  :grin:

Λειτουργικα, ισως και να 'ταν χειροτερα, αλλά ποια μπορει να σε ρεζιλεψει στις φιλες της, λεγοντας οτι τον εχεις μεγαλο και την πονας??

g@vanosh

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντως που πηγα με κινεζα τουριστρια....της φανηκα τελειος!! Χαχαχχαχχαχα κ αφηστε τις ερευνες...!

Chocolatito

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ποσταρετε ολοι τις πουτσες σας να δουμε αν ειναι αληθεια αυτο. Εγω πρωτος. 

Συνημμένα

• x.jpg
    x.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 34

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μήπως οι ευρωπαίοι που τον έχουν μεγαλύτερο
τον μετράνε με κανέναν Χασάν από πίσω τους
και μεγαλώνει ;;;

Εγώ αν τον μετρήσει  , ο κώλος μου θα είναι ... άδειος!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πιστευω οτι οι γκομενες γουσταρουν να νιώθουν ξεσκισμενες
Πρέπει να βαρας μήτρα
Βεβαια οπως ανεφερε συναγωνιστης, το ιδιο δεν ισχυει και για τον κώλο τους :S

Chocolatito

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αφηστε τα λογια και βαλτες φωτος. Εγω με αυτο το εργαλειο οι περισσοτερες πονανε στο γαμησι. Αρα με μικροτερες παιρνανε καλυτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom