Νέα

Μικρότερο όλων το πέος των Ελλήνων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Και γιατί παρακαλώ οι αγάμητοι να φταίνε 100% οι ίδιοι και 0 % εσείς;  :think: Για εξήγησέ το, νόμιζα πως το σεξ θέλει δύο για να γίνει...
Ειναι αυτονοητο οτι οι αγαμητοι φταινε 100% οι ιδιοι.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εγω αγορινα μου δεν ειμαι αγαμητη.Απλα δεν καθομαι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες οπως και οι περισσοτερες Ελληνιδες και γι' αυτο οι μαλακες παραμενουν αγαμητοι.
απο τη στιγμη που οι περισσοτερες ελληνιδες πηγαινουν με τους καραγκιοζηδες ελληνες αυτη που μενει αγαμητη εισαι εσυ
με μπερδευεις :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εγω αγορινα μου δεν ειμαι αγαμητη.Απλα δεν καθομαι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες οπως και οι περισσοτερες Ελληνιδες και γι' αυτο οι μαλακες παραμενουν αγαμητοι.
Οσο δικιο κι αν εχεις, ειναι καπως ενοχλητικο οτι παλι μπηκε στο μπουρδελοσαιτ καποια ποσταροντας με υφακι χιλιων καρδιναλιων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προς αυτους που βριζουν τις Ελληνιδες γιατι δεν τους καθονται και προτιμουν τις Γαλλιδες να ξερουν οτι ουτε αυτες θα τους κατσουν οχι επειδη ειναι μικροτσουτσουνοι αλλα γιατι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες δεν καθεται καμια...

Abramh δεν αντεξες πολυ τελικα ε?  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τί λένε ρε οι καριόληδες; Για στείλτε τις κόρες σας το καλοκαίρι που έρχεται να πούμε δυό κουβεντούλες

Πσσσσσσς!
Πρεπει να εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος καβλιαρης!

Δε μου λες αρχηγε?
Με Conteiner την μεταφερεις????

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

Με κάνεις να νιώθω λες και μιλάω σε νταλικιέρη κοπελιά  :grin: (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια με το internet :rolleyes:).

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οσο δικιο κι αν εχεις, ειναι καπως ενοχλητικο οτι παλι μπηκε στο μπουρδελοσαιτ καποια ποσταροντας με υφακι χιλιων καρδιναλιων.
Μπηκα στο μπουρδελοσαιτ με φιλικη διαθεση και παρ'ολο που καποιοι με ειρωνευητηκαν παρεμεινα φιλικη.Ολα ομως εχουν ενα οριο και γι'αυτο τωρα βγαζω το υφακι που λες.Επειδη σαν γυναικα εχω δει περισσοτερες ψωλες απο σας που εχετε δει μονο τη δικη σας θεωρησα οτι θα σεβαστειτε την γνωμη μου αλλα πολλοι απο σας οχι απλα δεν θελετε να ακουσετε τη γνωμη μου αλλα την περιφρονειτε κιολας.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ειλικρινά δεν με νοιάζει...αρκεί να γαμάω καλά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μπηκα στο μπουρδελοσαιτ με φιλικη διαθεση και παρ'ολο που καποιοι με ειρωνευητηκαν παρεμεινα φιλικη.Ολα ομως εχουν ενα οριο και γι'αυτο τωρα βγαζω το υφακι που λες.Επειδη σαν γυναικα εχω δει περισσοτερες ψωλες απο σας που εχετε δει μονο τη δικη σας θεωρησα οτι θα σεβαστειτε την γνωμη μου αλλα πολλοι απο σας οχι απλα δεν θελετε να ακουσετε τη γνωμη μου αλλα την περιφρονειτε κιολας.
Παρουσιαζεις την ιδια παιδικη ασθενεια με ολες τις κοπελες που πρωτομπαινουν εδω.
Τον πρωτο καιρο νιωθουν μειωμενες και οτι τις ειρωνευονται συνεχεια.
Χαλαρωσε και προσαρμοσου λιγο. Δεν εχει κανενας προσωπικα μαζι σου.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τι είπε η Μαργαρίτα και αρπάχτηκε;

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
απο τη στιγμη που οι περισσοτερες ελληνιδες πηγαινουν με τους καραγκιοζηδες ελληνες αυτη που μενει αγαμητη εισαι εσυ
με μπερδευεις :think:
Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες καραγκιοζηδες αλλα καποιοι σ' αυτο το φορουμ ειναι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παρουσιαζεις την ιδια παιδικη ασθενεια με ολες τις κοπελες που πρωτομπαινουν εδω.
Τον πρωτο καιρο νιωθουν μειωμενες και οτι τις ειρωνευονται συνεχεια.
Χαλαρωσε και προσαρμοσου λιγο. Δεν εχει κανενας προσωπικα μαζι σου.

Παλι αρχισες τα γλειψιματα τυπε?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για δωσε πληροφοριες...