streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
μεταξεταστεος.
Δεν παρακολουθούσα, τ' ομολογώ. Καμιά επιτομή υπάρχει;
μεταξεταστεος.
Ειναι αυτονοητο οτι οι αγαμητοι φταινε 100% οι ιδιοι.Και γιατί παρακαλώ οι αγάμητοι να φταίνε 100% οι ίδιοι και 0 % εσείς; Για εξήγησέ το, νόμιζα πως το σεξ θέλει δύο για να γίνει...
απο τη στιγμη που οι περισσοτερες ελληνιδες πηγαινουν με τους καραγκιοζηδες ελληνες αυτη που μενει αγαμητη εισαι εσυΕγω αγορινα μου δεν ειμαι αγαμητη.Απλα δεν καθομαι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες οπως και οι περισσοτερες Ελληνιδες και γι' αυτο οι μαλακες παραμενουν αγαμητοι.
Οσο δικιο κι αν εχεις, ειναι καπως ενοχλητικο οτι παλι μπηκε στο μπουρδελοσαιτ καποια ποσταροντας με υφακι χιλιων καρδιναλιων.Εγω αγορινα μου δεν ειμαι αγαμητη.Απλα δεν καθομαι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες οπως και οι περισσοτερες Ελληνιδες και γι' αυτο οι μαλακες παραμενουν αγαμητοι.
Προς αυτους που βριζουν τις Ελληνιδες γιατι δεν τους καθονται και προτιμουν τις Γαλλιδες να ξερουν οτι ουτε αυτες θα τους κατσουν οχι επειδη ειναι μικροτσουτσουνοι αλλα γιατι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες δεν καθεται καμια...
τελικα ρε τυποι πως γινεται σε ολα τα πουτσοθρεντ να καταληγουν ολοι στο τελος να βριζουνε και να κοροιδευουν τον αβραμη?
θα γαμησουμε επιτελους?Αδερφέ αγάμητε, θα πάμε καμία βόλτα? Πέμπτη σήμερα, καίγεται η υπόγα.
Τί λένε ρε οι καριόληδες; Για στείλτε τις κόρες σας το καλοκαίρι που έρχεται να πούμε δυό κουβεντούλες
Εγώ όχι, κρατιέμαι για την πρώτη νύχτα του γάμου. Εσύ όμως εάν θες, ελεύθερα.θα γαμησουμε επιτελους?
Εγω αγορινα μου δεν ειμαι αγαμητη.Απλα δεν καθομαι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες οπως και οι περισσοτερες Ελληνιδες και γι' αυτο οι μαλακες παραμενουν αγαμητοι.
Μπηκα στο μπουρδελοσαιτ με φιλικη διαθεση και παρ'ολο που καποιοι με ειρωνευητηκαν παρεμεινα φιλικη.Ολα ομως εχουν ενα οριο και γι'αυτο τωρα βγαζω το υφακι που λες.Επειδη σαν γυναικα εχω δει περισσοτερες ψωλες απο σας που εχετε δει μονο τη δικη σας θεωρησα οτι θα σεβαστειτε την γνωμη μου αλλα πολλοι απο σας οχι απλα δεν θελετε να ακουσετε τη γνωμη μου αλλα την περιφρονειτε κιολας.Οσο δικιο κι αν εχεις, ειναι καπως ενοχλητικο οτι παλι μπηκε στο μπουρδελοσαιτ καποια ποσταροντας με υφακι χιλιων καρδιναλιων.
Παρουσιαζεις την ιδια παιδικη ασθενεια με ολες τις κοπελες που πρωτομπαινουν εδω.Μπηκα στο μπουρδελοσαιτ με φιλικη διαθεση και παρ'ολο που καποιοι με ειρωνευητηκαν παρεμεινα φιλικη.Ολα ομως εχουν ενα οριο και γι'αυτο τωρα βγαζω το υφακι που λες.Επειδη σαν γυναικα εχω δει περισσοτερες ψωλες απο σας που εχετε δει μονο τη δικη σας θεωρησα οτι θα σεβαστειτε την γνωμη μου αλλα πολλοι απο σας οχι απλα δεν θελετε να ακουσετε τη γνωμη μου αλλα την περιφρονειτε κιολας.
Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες καραγκιοζηδες αλλα καποιοι σ' αυτο το φορουμ ειναι...απο τη στιγμη που οι περισσοτερες ελληνιδες πηγαινουν με τους καραγκιοζηδες ελληνες αυτη που μενει αγαμητη εισαι εσυ
με μπερδευεις
Παρουσιαζεις την ιδια παιδικη ασθενεια με ολες τις κοπελες που πρωτομπαινουν εδω.
Τον πρωτο καιρο νιωθουν μειωμενες και οτι τις ειρωνευονται συνεχεια.
Χαλαρωσε και προσαρμοσου λιγο. Δεν εχει κανενας προσωπικα μαζι σου.
για δωσε πληροφοριες...
Το να μιλας σε καποιον αλλο σαν ανθρωπος, δεν ειναι γλείψιμο.Παλι αρχισες τα γλειψιματα τυπε?