Ειναι ολοι οι Ελληνες καραγκιοζηδες αλλα καποιοι σ' αυτο το φορουμ ΠΑΡΑειναι...
Στο διορθωσα λιγακι!
Ειναι ολοι οι Ελληνες καραγκιοζηδες αλλα καποιοι σ' αυτο το φορουμ ΠΑΡΑειναι...
μα τυπε πολλοι ψαχνονται γα ακαποτα πιπετα...εγω δηλαδη ακαποτο πιπετο τον δινω.οχι μεταξουργεια κ.τ.λ. αλλα σαμπως και σε αλλες σε πορνοεπιδρομες που το δινουμε ξεορυμε τι εχει κανει η καθεμια?τεσπα.αστα να πανε τυπε.με σακουλα μας κανανε να γαμαμε.ανοιξε ενας θρεντ για παρανομα ακαποτα εξτραδακι σε πουτανες τυπε
αυτος εννοουσε στοματικο αλλα μολις το πηρε πρεφα το ρανταρ του λιονταρη
μπηκε απευθειας μεσα και αρχισε να ρωταει αν υπαρχει καποια πολυ τολμηρη
κοπελα για εκεινον
που προλαβες και εβγαλες γνωμη??παρεπιπτοντως η πιπιτσα μολις μπηκε στο σπαμοθρεντ πριν λιγο...και ξερετε ποιον εννοω...Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες καραγκιοζηδες αλλα καποιοι σ' αυτο το φορουμ ειναι...
Πολλοι καταλαβαν οτι δεν ειμαι ουτε ο αβραμης ουτε κανενας αλλος εβραιος, παλαιστινιος ή δεν ξερω τι αλλο αλλα οταν βριζουν τις Ελληνιδες αποκαλωντας τες Ελλεϊνιδες εκνευριζομαι...Μια Ελληνιδα σας γεννησε ολους σας.Παρουσιαζεις την ιδια παιδικη ασθενεια με ολες τις κοπελες που πρωτομπαινουν εδω.
Τον πρωτο καιρο νιωθουν μειωμενες και οτι τις ειρωνευονται συνεχεια.
Χαλαρωσε και προσαρμοσου λιγο. Δεν εχει κανενας προσωπικα μαζι σου.
μα τυπε πολλοι ψαχνονται γα ακαποτα πιπετα...εγω δηλαδη ακαποτο πιπετο τον δινω.οχι μεταξουργεια κ.τ.λ. αλλα σαμπως και σε αλλες σε πορνοεπιδρομες που το δινουμε ξεορυμε τι εχει κανει η καθεμια?τεσπα.αστα να πανε τυπε.με σακουλα μας κανανε να γαμαμε.
συγνωμηΠολλοι καταλαβαν οτι δεν ειμαι ουτε ο αβραμης ουτε κανενας αλλος εβραιος, παλαιστινιος ή δεν ξερω τι αλλο αλλα οταν βριζουν τις Ελληνιδες αποκαλωντας τες Ελλεϊνιδες εκνευριζομαι...Μια Ελληνιδα σας γεννησε ολους σας.
Δηλαδη τι ακριβως περιμενες εδω μεσα?Πολλοι καταλαβαν οτι δεν ειμαι ουτε ο αβραμης ουτε κανενας αλλος εβραιος, παλαιστινιος ή δεν ξερω τι αλλο αλλα οταν βριζουν τις Ελληνιδες αποκαλωντας τες Ελλεϊνιδες εκνευριζομαι...Μια Ελληνιδα σας γεννησε ολους σας.
Αυτα τα λενε οι φασιστες τύπε.Μαλακιες. Εδω εχει γινει και σκατα η κατασταση στο κεντρο
και φοβασαι να κανεις μπουρδελοτσαρκα μηπως σε ληστεψει κανας
αφγανοαιγυπτιος.
Δεν περιμενα υμνους αλλα οχι και τετοια επιθεση.Και στο κατω κατω Ελληνιδα ειμαι και υπερασπιζομαι τη ρατσα μουΔηλαδη τι ακριβως περιμενες εδω μεσα?
Υμνους προς την ελληνιδα γυναικα, επειδη ολοι εχουμε μια μαμα?
Τι επιχειρημα ειναι αυτο?
Πολλοι καταλαβαν οτι δεν ειμαι ουτε ο αβραμης ουτε κανενας αλλος εβραιος, παλαιστινιος ή δεν ξερω τι αλλο αλλα οταν βριζουν τις Ελληνιδες αποκαλωντας τες Ελλεϊνιδες εκνευριζομαι...Μια Ελληνιδα σας γεννησε ολους σας.
οκ ρε τυπε αλλα τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα ακαποτα πιπετα? .αληθεια με εσενα τι θα γινει?θα σου ραψουμε κανενα πουκαμισακι να μπεις και εσυ στα ταγματα εφοδου με λακη απολυτο και λοιπους?????Μαλακιες. Εδω εχει γινει και σκατα η κατασταση στο κεντρο
και φοβασαι να κανεις μπουρδελοτσαρκα μηπως σε ληστεψει κανας
αφγανοαιγυπτιος.
οκ ρε τυπε αλλα τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα ακαποτα πιπετα? .αληθεια με εσενα τι θα γινει?θα σου ραψουμε κανενα πουκαμισακι να μπεις και εσυ στα ταγματα εφοδου με λακη απολυτο και λοιπους?????
Επιμενω. Παρτο αλλιως. Κοιτα να διασκεδασεις λιγο.Δεν περιμενα υμνους αλλα οχι και τετοια επιθεση.Και στο κατω κατω Ελληνιδα ειμαι και υπερασπιζομαι τη ρατσα μου
φευγω φανταρος σε κανα μηνα + τυπε μου.
Αντε να μπω να απομονωθω εκει μεσα να μην ακουω ουτε τηλεορασεις...
να μην ακουω ουτε γκρινιες ουτε τιποτα
αι στο διαολο πια βαρεθηκα.
Πως και πως περιμενω να παω φανταρος.
Δεν έχω διαβάσει τι ειπώθηκε πριν και αρπάχτηκες, μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και άδικο.Πολλοι καταλαβαν οτι δεν ειμαι ουτε ο αβραμης ουτε κανενας αλλος εβραιος, παλαιστινιος ή δεν ξερω τι αλλο αλλα οταν βριζουν τις Ελληνιδες αποκαλωντας τες Ελλεϊνιδες εκνευριζομαι...Μια Ελληνιδα σας γεννησε ολους σας.
Δεν έχω διαβάσει τι ειπώθηκε πριν και αρπάχτηκες, μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και άδικο.
Οι άντρες είναι γουρούνια και οι γυναίκες πουτάνες. ΟΚ τώρα;
Μόρτη, καμάκι στην κατσίκα θα κάνεις;
καποιοι αλλοι τυπε εχουν ερωτα με τον αβραμη παντως...η μαργαριτα μου θυμιζει πηνελοπη.
Και ο πηνελοπης μου θυμιζει αβραμη
Α=Β=Γ
Πρσπαθω ρε Αλεξ.Αλλωστε γι'αυτο μπηκα να γραψω για να περασω την ωρα μου ευχαριστα.Αληθεια γιατι δεν μιλαμε για το θεμα μας?Επιμενω. Παρτο αλλιως. Κοιτα να διασκεδασεις λιγο.