Νέα

Μικρότερο όλων το πέος των Ελλήνων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Το πορτοφολι οσο μεγαλο και να ειναι δεν μπορει να πρσφερει οργασμο παρα μονο προσποιητο...
Όχι άλλα είναι το απαραίτητο υπόβαθρο. Χωρίς αυτό γίνεστε ανοργασμικές σε χρόνο dt. :P

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ολα καλα παιδια...
Στο θεμα μας τωρα.
Αν ο μεσος ορος ειναι 12εκ σημαινει οτι ενα μεγαλο ποσοστο θα ειναι περιπου στα 10εκ διοτι σε ολες τις στατιστικες κατανομες οι τιμες ειναι κοντα στο μεσο ορο.Και τα 10εκ ειναι πολυ ακραια τιμη και πολυ σπανια βασει της εμπειριας μου...

Εμπειρία από τους κήπους ?

:2funny: :2funny: :2funny:

images

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Προς αυτους που βριζουν τις Ελληνιδες γιατι δεν τους καθονται και προτιμουν τις Γαλλιδες να ξερουν οτι ουτε αυτες θα τους κατσουν οχι επειδη ειναι μικροτσουτσουνοι αλλα γιατι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες δεν καθεται καμια...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Προς αυτους που βριζουν τις Ελληνιδες γιατι δεν τους καθονται και προτιμουν τις Γαλλιδες να ξερουν οτι ουτε αυτες θα τους κατσουν οχι επειδη ειναι μικροτσουτσουνοι αλλα γιατι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες δεν καθεται καμια...
ειστε φιλεναδες με τις γαλλιδες και τις εχετε ενημερωσει για τους ελληνες?

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ειστε φιλεναδες με τις γαλλιδες και τις εχετε ενημερωσει για τους ελληνες?
Δεν μιλαω για ολους τους Ελληνες αλλα για μερικους αγαμητους που νομιζουν οτι φταιμε εμεις που δεν γαμανε και οχι οι ιδιοι.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Δεν μιλαω για ολους τους Ελληνες αλλα για μερικους αγαμητους που νομιζουν οτι φταιμε εμεις που δεν γαμανε και οχι οι ιδιοι.
Και γιατί παρακαλώ οι αγάμητοι να φταίνε 100% οι ίδιοι και 0 % εσείς;  :think: Για εξήγησέ το, νόμιζα πως το σεξ θέλει δύο για να γίνει...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τελικα ρε τυποι πως γινεται σε ολα τα πουτσοθρεντ να καταληγουν ολοι στο τελος να βριζουνε και να κοροιδευουν τον αβραμη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και γιατί παρακαλώ οι αγάμητοι να φταίνε 100% οι ίδιοι και 0 % εσείς;  :think: Για εξήγησέ το, νόμιζα πως το σεξ θέλει δύο για να γίνει...
Εγω αγορινα μου δεν ειμαι αγαμητη.Απλα δεν καθομαι στους μαλακες και στους καραγκιοζηδες οπως και οι περισσοτερες Ελληνιδες και γι' αυτο οι μαλακες παραμενουν αγαμητοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom