Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.594
- Πόντοι
- 8.346
Ανέβασε στο νήμα για το στοίχημαΝα βγάλουμε αποδοσεις;;;;
Ανέβασε στο νήμα για το στοίχημαΝα βγάλουμε αποδοσεις;;;;
Γιατί,οι λευκοί δεν τα τρώνε αυτά;Οι μαυροι δεν ξερουν να κολυμπουν
Στην Αμερικη ειναι στερεοτυπο αυτο (που ισχυει) και ανεκδοτο
Οπως και οτι τρωνε τηγανητα κοτοπουλα και καρπουζια
Οι Αφρικανοί συνήθως έχουν θάλασσα η έστω ποτάμια στις χώρες τους και μπορεί να καταφέρουν να κολυμπήσουν...
Οι Αφγανοί όμως προβλέπω να δυσκολεύθουν...
τυπε με τα τσιμεντα να βραζουν το μουνακι τους θα μυριζε λιγο λιγοτερο απο την ψαραγορα στο καπανι!Αν κάποιος είχε σκεφτεί να διεισδύσει όμορφα και διακριτικά τη γλώσσα του στο καυτό και υγρό από ιδρώτα και κάβλα μουνάκι τους πιστεύω ότι θα είχε νουθετήσει τις κουρασίδες και θα τις είχε κάνει να αντιληφθούν ότι άνθρωποι είμαστε κάβλες έχουμε και εμείς.
τυπε με τα τσιμεντα να βραζουν το μουνακι τους θα μυριζε λιγο λιγοτερο απο την ψαραγορα στο καπανι!
τυπε την περασαμε την εποχη των σπηλαιων. αν δε μυριζει τουλαχιστον τριανταφυλλο ή φρουτα του δασους μακρια...Έλα βρε αδερφακι μου μην είσαι κι εσύ μυστήριος.
Μουνί είναι τι θέλεις να μυρίζει κρεμοσάπουνο ή τριαντάφυλλο;
τυπε την περασαμε την εποχη των σπηλαιων. αν δε μυριζει τουλαχιστον τριανταφυλλο ή φρουτα του δασους μακρια...
μηπως το θες και με φουντα απο πανω?
αλλο μουνιλα και αλλο ψαριλαΕμένα πάντως μου αρέσει το μουνί να μυρίζει μουνίλα.
Ν Α ΙΈλα βρε αδερφακι μου μην είσαι κι εσύ μυστήριος.
Μουνί είναι τι θέλεις να μυρίζει κρεμοσάπουνο ή τριαντάφυλλο;
Μας περνάνε για τελείως κωλοχανειο κάποιοι τουρίστες...
Η Εύη Καρκιτη στο πολιτιστικό Ραδιόφωνο 95,8 FM Θεσσαλονίκης είπε ότι στην πολύβουη Βαρκελώνη δεν έχει δει κάτι τέτοιο...
Αν είχα βγει εγώ με την τσαπου και τα καλαμπαλικια όμως, θα με είχαν χώσει μέσα. Γαμημενη πατριαρχια
αλλο μουνιλα και αλλο ψαριλα
Κάτι παρόμοιο γίνεται και στην οδό Γιαννιτσών στην Θεσσαλονίκη και στα πέριξ στενά......προφανώς η παρουσιάστρια δεν είδε τέτοιο σκηνικό.Στη βαρκελώνη πρώτη φορά που πήγα, το 1996 , έκαναν πιάτσα στη ράμπλας τραβέλια
και τσιμπούκωναν αφρικάνους παραδίπλα στα στενά, πίσω από κάδους .......
Είδες τίποτα η κατουρησες στην θάλασσα;;;αυριο θα κανω περιπολια,αν δω κατι αναλογο τις κατουραω στα κωλομαγουλα
Σουπερρρρττ-3 λόγω Θεσσαλονίκης!!!Πάντως περάσαμε σουπερρρρρττ
Καποιοι θεριακλήδες λάθρο ηδη ξεκινησαν:ΔΕΜ ΛΛΛ
Με την αρμύρα;Δηλαδή μετά από θάλασσα και ηλιοθεραπεία μουνί δεν θα γλείφατε;
Απο μαλακια σε μαλακια πας. Θα γαμησουν ελλεεινιδες. Σε άλλη χώρα ζειςΠρέπει να γίνει σεξοτουρισμος μεγάλος η χώρα,να ξέρει ο τουρίστας ότι θα γαμησει σίγουρα ελλενιδα αν έρθει εδώ διακοπές να αφήσει τα λεφτά του, κατι σαν ταυλανδη της μεσογείου, μόνο έτσι θα δούμε φως