alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Για το ξανθο μωρακι τι γνωριζουμε?Έτσι είναι παικταρά μου...
Για το ξανθο μωρακι τι γνωριζουμε?Έτσι είναι παικταρά μου...
Νομίζω ειρήνη καζακηΓια το ξανθο μωρακι τι γνωριζουμε?
Κοιτα κατι πραγματα, πιστευα οτι δεν θα βγουν στην φορα αυτα πριν τις εκλογες, τελικα ολα τωρα θα πεσουν στο τραπεζι.«ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΕΙΚΟΝΑ- ΗΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ SEX». ΤΟ PREDATOR ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ «ΠΑΤΗΜΕΝΟ» και στις ερωτικές απολαύσεις με την Καϊλή. Έφευγαν λόγια για Κατάρ γκέϊτ και «τούβλα», την ώρα της σαρκικής ηδονής. Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για τις συνευρέσεις ΑΝΔΡΟΥΛ
Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη...www.makeleio.gr
Ωραια γαμπα ομως η συναδελφοςΑυτός αν συμμετάσχει στην κυβέρνηση θα έχει χρόνο να κυβερνήσει ανάμεσα στα μαμίσια των ΑΑΑΞΙΩΝ (ευρω)βουλευτίνων που προωθεί?
Του my style rocks???Νομίζω ειρήνη καζακη
Αυτή στη φώτο μου φαίνεται ότι είναι η ΑΑΑΑΞΙΑ αντιπρόεδρος του ευρωκυνοβουρλίουΩραια γαμπα ομως η συναδελφος
πολυ γαμικουλας ο Νικολακης και δεν του φαίνεται του μπασμενου βλαχου ....Αυτός αν συμμετάσχει στην κυβέρνηση θα έχει χρόνο να κυβερνήσει ανάμεσα στα μαμίσια των ΑΑΑΞΙΩΝ (ευρω)βουλευτίνων που προωθεί?
Καλά λέω ότι οι μεγαλύτεροι Κοθτσομποληδες είστε εσείς οι δικηγόροι .Του my style rocks???
Ε καλα τωραΚαλά λέω ότι οι μεγαλύτεροι Κοθτσομποληδες είστε εσείς οι δικηγόροι .
Με έστειλε για τσαι ..που την ήξερες;;
Την Νικόλ και την ευτυχία κανω κέφι πολύ εκεί σαν γυναικεςΕ καλα τωρα
Τι λες ρε φιλε. Αιμιλία μόνο και τα μυαλα στα καγκελαΤην Νικόλ και την ευτυχία κανω κέφι πολύ εκεί σαν γυναικες
Σκατοχαραρακτηρας το αλβανακιΤι λες ρε φιλε. Αιμιλία μόνο και τα μυαλα στα καγκελα
Να εισαι σταρ ελλας και να τα εχεις με το γιδι τον Σνικ. Καμια λυπησηΣκατοχαραρακτηρας το αλβανακι
Χτες μάθαμε κ ότι η Χριστιάνα είμαι μισή Μολδαβή για αυτό ήταν τόσο ψηλη!!
Αυτή που με εκνευρίζει είναι η Παπαγεωργίου ..πολυ αδύνατη.. έλεος
Άμα την δεις live θα κάνεις εμετό..τόσο αδύνατη που τη λυπάσαιΝα εισαι σταρ ελλας και να τα εχεις με το γιδι τον Σνικ. Καμια λυπηση
Για το ξανθο μωρακι τι γνωριζουμε?
Οτι τελικά είναι ΒούλγαροιΕγω συμφωνω απολυτα οτι ΔΕΝ επρεπε να ειναι υποψηφιος ο Καραμανλης.
Αλλά αν εκλεγει και μαλιστα πρωτος στο νομο Σερρων, τι πρεπει να σκεφτουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα, αηδιες
Υδροχόοι ιχθύες τι λέει η σφαίρα σου!Δεν μοιάζεις για λέων ....μάλλον υπερισχύει ο ωροσκόπος σου σαν 30-40+
Λιοντάρια ...Εγωιστές που αγαπάνε να τους παινεύουν !!
Εσύ είσαι αντιθέτως ταπεινός δεξιός με σαξο σαν κ εμένα
«ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΕΙΚΟΝΑ- ΗΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ SEX». ΤΟ PREDATOR ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ «ΠΑΤΗΜΕΝΟ» και στις ερωτικές απολαύσεις με την Καϊλή. Έφευγαν λόγια για Κατάρ γκέϊτ και «τούβλα», την ώρα της σαρκικής ηδονής. Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για τις συνευρέσεις ΑΝΔΡΟΥΛ
Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη...www.makeleio.gr
Άχρωμη άοσμη και Ανοστη. Κλασική Ελληνίδα βaλεχεχεις δικιο τυπε, αλλα η πατσαβουρα ουτε φωτο με μαγιω δεν εχει. παρε ενα κολαζ απο το ινστα της για να μην λες...
αυτες ειναι οι πιο προστυχες. μεγαλη γκαβλα
Έτσι φαίνεται...Ο Ανδρουλάκης είναι αυτός;