lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ποιο μεσο ορο,των ελληνων η των γαλλων?Εγώ χαίρομαι που το πέος μου είναι μεγαλύτερο από τον μέσο όρο.
ποιο μεσο ορο,των ελληνων η των γαλλων?Εγώ χαίρομαι που το πέος μου είναι μεγαλύτερο από τον μέσο όρο.
Το μισοs τουs ειναι η καλυτερη ανταμοιβη μαs!!!!!
17 εκατομμυρια θαρθουν φετοs λενε.....Ολοι αυτοι για την ....Ακροπολη???
Για μενα σιγουρα οχι.... ...Αλλα κοντα στα ξερα θα καουμε κι εμειs τα χλωρα...λεμε τωραΦυσικά. Τι άλλο; Θα'ρθούν για σένα νομίζεις;
Έλα έλα ... μην κλαίτε ... σας έχω διαφορετικά νέα από αυτά του συναγωνιστή ...
Μέσο μέγεθος μορίου σε στύση ανά χώρα:
Δημοκρατία του Κονγκό 18 εκ.
Εκουαδόρ 17,7 εκ.
Γκάνα 17,2 εκ.
Κολομβία 17 εκ.
Ισλανδία 16,5 εκ.
Ιταλία 15,7 εκ.
Νότια Αφρική 15,2 εκ.
Σουηδία 14,9 εκ.
Ελλάδα 14,7 εκ.
Γερμανία 14,4 εκ.
Νέα Ζηλανδία 13,9 εκ.
Βρετανία 13,9 εκ.
Καναδάς 13,9 εκ.
Ισπανία 13,9 εκ.
Γαλλία 13,4 εκ.
Αυστραλία 13,2 εκ.
Ρωσία 13,2 εκ.
ΗΠΑ 12,9 εκ.
Ιρλανδία 12,7 εκ.
Ρουμανία 12,7 εκ.
Κίνα 10,9 εκ.
Ινδία 10,1 εκ.
Ταϊλάνδη 10,1 εκ.
Νότια Κορέα 9,6 εκ.
Βόρεια Κορέα 9,6 εκ.
Πηγή: Αυτός είναι ο παγκόσμιος χάρτης του ανδρικού μορίου | iefimerida.gr
Δεν ξερω ποσο ειναι το κανονικό,και αν υπάρχει τετοιο πράμα,πάντως εμένα τα γερμανικά προφυλακτικά του lidl δεν μου κανανε ποτέ στο φάρδος.Για Γερμανός πάντως,δεν ξερω αν την έχεις πιο μεγάλη,σίγουρα κάνεις λιγότερα ορθογραφικά απο τους περισσότερους ΕλληνεςΩς Γερμανός και συμμετέχων αρκετών Gang Bang Party μπορώ να σας βεβαιώνω ότι έχω δεί Γερμανούς με πουλιά πάνω από τα 20 και κάτω από τα 10 εκατοστά (σε στύση). Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αξιόλογες διαφορές μεταξύ τών ευρωπαίων έθνων. Το μόνο σίγουρο είναι, σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα, ότι αν είσαι Κονγκολέζος το πέος σου μάλλον έιναι μεγαλύτερο από το ενός Ιάπωνα.
ποιο μεσο ορο,των ελληνων η των γαλλων?
Και κολότρυπα η Γερμανία ή μου φαίνεται;;;;Πάντως στην Ασία χρησιμοποιούν ενα ειδικό γραπτό σημείο για το συγκεκριμένο σπορ ...
ενώ η Αφρική αποτελεί το κέντρο του "Βασικού Ενστίκτου"
Δεν ξερω ποσο ειναι το κανονικό,και αν υπάρχει τετοιο πράμα,πάντως εμένα τα γερμανικά προφυλακτικά του lidl δεν μου κανανε ποτέ στο φάρδος.Για Γερμανός πάντως,δεν ξερω αν την έχεις πιο μεγάλη,σίγουρα κάνεις λιγότερα ορθογραφικά απο τους περισσότερους Ελληνες
Τώρα με τις ορμόνες απο τα άλογα στα μπιφτέκια κάτι μπορεί να γίνειΕυχαριστώ. Πάντως το LIDL έχει ιδιαίτερη πελατεία
οι γάλλοι βγήκαν πρώτοι επειδή έχουν γεμίσει σκυλάραπες...
μας δυσφημουν οι ευρωπαιοι επειδη οι γυναικες τους ερχονται στην ελλαδα για να καλογαμηθουν τυπεΔηλαδη, για να καταλαβω... πώς εγινε αυτη η "ερευνα"?
Πηγανε καμια 10ρια χιλιαδες νοματαιοι, με την πουτσα εξω, καυλωσανε και μετρηθηκαν με μεζουρες απο "ειδικους"?
Τι παπαριες ειν' αυτες ρε??
:S :SΕ αυτό πάει πολύ! Μέχρι και για το πέος μας, μας την είπαν οι Γερμανοί…. Σύμφωνα με γερμανική έρευνα για λογαριασμό εταιρείας προφυλακτικών, οι Έλληνες
έχουν όχι μόνο το μικρότερο αλλά και το -κρατηθείτε- λεπτότερο πέος στην Ευρώπη…! Η έρευνα έγινε πριν από τρία χρόνια, ένα χρόνο πριν την είσοδο της χώρας μας στο
ΔΝΤ… Φαίνεται πως προετοίμαζαν το έδαφος αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι Γερμανοί έχουν κατά μέσο όρος πέος που «αγγίζει» τα 14.61 εκατοστά ενώ εμείς είμαστε κάτω από το «μέσο όρο» των ευρωπαίων (14,27) με μήκος 12,18 εκατοστά…. Αυτοί πάντως που έχουν τα «μεγάλα προσόντα» είναι οι Γάλλοι με 15,48 εκατοστά. Στην έρευνα, το Γερμανικό Ινστιτούτο Προφυλακτικών «Institut fuer Kondom-
Beratung» ανέλυσε 10.477 άνδρες από 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο
επικεφαλής της έρευνας Jan Vinzenz Krause δήλωσε: «Το μέγεθος του πέους είναι σαν
τις πατούσες μας. Κανείς δεν φοράει το ίδιο νούμερο παπούτσι γιατί και εκεί τα
μεγέθη αλλάζουν από άνδρα σε άνδρα». Δείτε το μέσο όρο μήκους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες: Γαλλία: 15.48 εκατοστά Σουηδία: 15.45 εκατοστά Εσθονία: 15.40 εκατοστά Ουγγαρία: 14.99 εκατοστά Αυστρία: 14.89 εκατοστά Ολλανδία και Πολωνία: 14.80 εκατοστά Γερμανία: 14.61 εκατοστά Βέλγιο: 14.40 εκατοστά Πορτογαλία: 14.10 εκατοστά Φινλανδία: 13.30 εκατοστά Ισπανία και Ιταλία: 13.70 εκατοστά