You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι Έλληνες τα «γαριδάκια» της Ευρώπης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BIASTIS.XXX
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 174
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Απλα τα λεει ολα
Συμφωνα με ερευνες οι Ελληνες εχουμε τα μικροτερα πεη στην Ευρωπη! Αλλο ενα αρνητικο ρεκορ για την Ελλαδα! Ευτυχως υπαρχουν τα χαλια των Ασιατων και παρηγορουμαστε!
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
προτεινω να γραψουμε ολοι ειλικρινως το μεγεθος μας (σε στυση) για να διαψευσουμε (η να επιβεβαιωσουμε) την ερευνα... ειμαστε αρκετα μεγαλο δειγμα... αλλα χρειαζεται ειλικρινια...
ξεκιναω εγω, 17-18
τροποποιηση διευκρινηση. μετρημενη με τον πιο απλο τροπο με ενα χαρακα τον κολαμε στην ηβικη περιοχη και μετραμε σε ευθεια γραμμη... αν δεν ξεκιναει απο το 0 ο χαρακας προσθετουμε και μισο εκατοστο. ετσι ειμαστε και large στις μετρησεις μας αφου δεν υπολογιζουμε το οποιο μηκος προστιθεται στην ευθεια λογω καμπυλοτητας
ξεκιναω εγω, 17-18
τροποποιηση διευκρινηση. μετρημενη με τον πιο απλο τροπο με ενα χαρακα τον κολαμε στην ηβικη περιοχη και μετραμε σε ευθεια γραμμη... αν δεν ξεκιναει απο το 0 ο χαρακας προσθετουμε και μισο εκατοστο. ετσι ειμαστε και large στις μετρησεις μας αφου δεν υπολογιζουμε το οποιο μηκος προστιθεται στην ευθεια λογω καμπυλοτητας
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
προτεινω να γραψουμε ολοι ειλικρινως το μεγεθος μας (σε στυση) για να διαψευσουμε (η να επιβεβαιωσουμε) την ερευνα... ειμαστε αρκετα μεγαλο δειγμα... αλλα χρειαζεται ειλικρινια...
ξεκιναω εγω, 17-18
μια ερωτηση . με τι το μετρας? απο που ξεκινας να μετρας? οταν το μετρας δεν αρχιζει να σου χαλαρωνει? εγω τον εχω μικρο και λεπτο και δεν τον εχω μετρισει ποτε...
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Συμφωνα με ερευνες οι Ελληνες εχουμε τα μικροτερα πεη στην Ευρωπη! Αλλο ενα αρνητικο ρεκορ για την Ελλαδα! Ευτυχως υπαρχουν τα χαλια των Ασιατων και παρηγορουμαστε!
ο Έλληνας μπορεί να μη γέμιζε το σώβρακο λόγω μεγέθους αλλά γέμιζε τη τσέπη με τα δάνεια που έπερνε! ;)
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
19 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.Απο πανw το μετρημα.παχος κανονικο προσ χοντρο.Με sindenafil santoz παιζει να μεγαλwνει και να χοντραινει περισσοτερο λογο του αιματwματος.
Τον εχω 16.
Θεωρουσα πως τον εχω λεπτό, αλλα κυμαινεται απο 13+ (βαση) ως 11,5-12,5 κατω απ' το κεφαλι => μεσος ορος διαμετρου, σ' ολες τις ερευνες που εχω δει.
Δεν συνυπολογιζω την καμπυλοτητα, που ειναι εμφανης - αν και θεωρω πως δεν ειναι "αφυσικη"...
=> Με μεζουρα, θα τον εβγαζα μεγαλυτερο.
ΥΓ - Καυλωνω πανευκολα, αλλά οταν δεν ειμαι τελειως καυλωμενος, η πουτσα μου ΔΕΝ μού γεμιζει το ματι.
Θα ηθελα να τον εχω μεγαλυτερο, ή εστω οσο τωρα σε πληρη στυση, αλλά μεγαλυτερο σε χαλαρωση (για λογους αυτοπεποιθησης)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ε αυτο ειναι το προβλημα ρε φιλε. η ειλικρινια.
ρωτα και τους γνωστους σου, ολοι εχουν τα 16-17 εκατοστα σαν κανονα. Κανενας δε θα σου πει την εχω 13 πχ (στο δικο μου κυκλο αυτο συμβαινει). Και αν τους πεις να πατε για παρτουζα θα γελας. Για τη δειγματοληψια, εγω την εχω 15 εκατοστα, σχετικα χοντρο (ειδικα το κεφαλι).
Θα σου πω το αλλο. Ετυχε να κανω αυτη τη συζητηση με 2 πουτανες, διαφορετικα χρονικα διαστηματα.
Οταν ευκαιρησεις, με καποια εμπειρη πουτανα, ρωτα την, τι μεσο ορο πουτσας βλεπει καθε μερα. Πηγαινε σε πουτανα που εχει γεματο προγραμμα και τα λετε σχετικα καλα, και πες της να σου απαντησει ειλικρινα.
Γιαυτο για πολλες πουτανες διαβαζεις εδω μεσα οτι "το παιρνουν ολο μεσα". Γιατι το 12ποντο πουλι χωραει παντου.
Ενα τελευταιο, οποιος εκανε στρατό ή πηγαινε κατασκηνωσεις, ξερει οτι δεν ειμαστε (οι ελληνες) και το πρωτο μποι.
Καλημερες !
aggeliki1994
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συγγνωμη αν οι ελληνες εχουν τα μικροτερα, οι κινεζοι οι ιαπωνες τι να πουν? και επισης εχω διαβασει οτι τα μικροτερα τα εχουν οι ρουμανοι στην ευρωπη, 12 και κατι, εμεις ειμαστε σε ισοπαλια με την αλβανια 14,75
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τύπε στους ιταλους ρίχνουμε σε μποι αλλα μας περνανε σε πέος ποτσγκενεναυτό?Ενα τελευταιο, οποιος εκανε στρατό ή πηγαινε κατασκηνωσεις, ξερει οτι δεν ειμαστε (οι ελληνες) και το πρωτο μποι.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
παντως συμφωνα με τον αλλο γνωστο χαρτη που κυκλοφορει στο νετ, δεν ειμαστε οι πιο μικροι !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 158
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 218