Νέα

Οι Ελληνες έχουν το μικρότερο πεος στην Ευρώπη!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Εγώ πιστεύω πως αυτές οι έρευνες είναι για το πούτσο. Σαν έλληνας, θεωρώ (όσο ξέρω βέβαια τέτοια προσωπικά δεδομένα απο άντρες του κοινωνικού μου περίγυρου) πως οι έλληνες έχουν μια χαρά καβλιά και μικροτσούτσουνους βρίσκεις έναν στους δεν ξέρω κι εγώ πόσους. το 12 και κάτι για μέσος όρος των Ελλήνων είναι πολυ χαμηλό για όσους ξέρουν από στατιστική, ούτε κινέζοι να μασταν. Όπως και να χει, μάλλον ανήκω τότε στους τυχερούς Έλληνες και σας το λέω εγώ που την έχω φυσιολογική και όχι τέρας!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και καλά είμαστε ακομπλεξάριστος λαός!!!! :S
Αρχίδια είμαστε..... :helpplea: :helpplea:
:sunglasses:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
η τελευταια τανα που πηρα Γερμανιδα ηταν . δεν ακουσα κανενα παραπονο του τυπου
ντας πουτσας ισ σμολεν παντως

:think:

Και η Ζόρα της αλυσίδας τριγγέτα μια χαρά χαρούμενη τον παίρνει...

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Σίγουρα αυτό είναι ένα απο τα πιο τραγικά κ κομπλεξικά θρεντ που έχω διαβάσει ποτέ μου :headbang:...

Επισκέπτης
Άμα σκαμπάζατε από στατιστική,τότε θα ξέρατε ότι τα 10477 άτομα (που σημαίνει προφανώς,κάτω από 500-600,της κάθε εθνικότητος) δεν είναι επαρκές δείγμα :uglystupid:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:jerking:...ερευνα για τον πουτσο.....μονι στον λο δεν υπαρχει προβλημα....καθως του εντερου η στροφη ειναι μετα τους 40 ποντους :2funny:...γαματε κωλους λοιπον :zfuck:

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιζει αυτοι που κανανε την ερευνα να πηγανε και να ρωτουσανε για το μηκος,σε καμια ομονοια οπωτε βρασε ρυζι,
η μπορει να μην τους φυστικωσε ποτε κανας ελληναρας να δουν τον χριστο φανταρο τον αγιο πετρο λοκατζη και την παναγια πεζοναυτη

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
Εμένα δε μου κάνουν οι καπότες.
Οι πουτάνες παραπονιούνται ότι είμαι και παχύς.
Την έρευνα την έκαναν οι Γερμανοί που δεν τους σηκώνεται, που οι γκόμενές τους έχουν γίνει οι καλύτερες πελάτισσες των αραπάδων.
Χού ρε.

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αφηστε τους να λενε ρε παιδια. Εχουν απωθημενα γιατι και τις γυναικες τους γαμαμε καθε καλοκαιρι στα νησια και τα λεφτα τους τ'αρπαξαμε. :knockinb:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οι Ελληνες ειναι ως γνωστον εξαιρετικα ιστορίες και καυχησιαρηδες...
Παντα πουλανε παραμυθι για να ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΝ τα λεφτα τους, τα γαμησια τους, τα οπαδικα τους ζητηματα κλπ κλπ
Αρα, προφανως και δεν στεκει να ερωτηθηκαν για το μεγεθος τους και να απαντησαν 12 εκατοστα...
(Προφανως με ερωτησεις εγινε η ερευνα/ δε μπορει να μετρησαν 1000 πουτσες! Ποιος θα καθοταν???)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μαλακίες λένε..
blah-blah-072.gif

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οι Ελληνες ειναι ως γνωστον εξαιρετικα ιστορίες και καυχησιαρηδες...
Παντα πουλανε παραμυθι για να ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΝ τα λεφτα τους, τα γαμησια τους, τα οπαδικα τους ζητηματα κλπ κλπ
Αρα, προφανως και δεν στεκει να ερωτηθηκαν για το μεγεθος τους και να απαντησαν 12 εκατοστα...
(Προφανως με ερωτησεις εγινε η ερευνα/ δε μπορει να μετρησαν 1000 πουτσες! Ποιος θα καθοταν???)
κι αν τις μετρουσαν με το στομα τοσο καιρο στη Βαθης και δεν χαμπαριαζαμε?

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
κύριοι, σας παραθέτω τη δική μου τεχνογνωσία λόγω του ότι η σύντροφός μου είναι γερμανίδα και είναι μπαρουτοκαπνισμένη τόσο με έλληνές, όσο και με γερμανούς. σε κάποια σημεία υπερτερούν αυτοί, σε κάποια άλλα εμείς, αλλά κατά την άποψή της εμείς είμαστε καλύτεροι.
και ξεκινάμε:
όσον αφορά το μέγεθος, οι έλληνες (πάντα σε γενικές γραμμές) τον έχουν λίγο πιο μακρύ ενώ οι γερμανοί αρκετά πιο χοντρό.
οι γερμανοί είναι πιο καθαροί (χέρια, ξυρισμένα αρχίδια-γύρω περιοχή)
οι γερμανοί είναι πολύ πιο ξενέρωτοι και κλειστοί, ενώ οι έλληνες είναι ανοιχτοί σε όλα και γουστάρουν περισσότερο!
οι γερμανοί δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με τον κώλο (γλειφοκώλι-σεξ), ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρω τι συμβαίνει με εμάς και τη μαγική εναλλακτική τρυπούλα  :boff: :boff: :zfuck: :fuck1:
οι έλληνες τελειώνουν πιο γρήγορα (επειδή είμαστε πιο καβλιάρηδες)
γλειφομούνι: καταναγκαστική εργασία για τους γερμανούς, οξυγόνο για τους έλληνες.σωστοτατος!!!!
συχνότητα: χρειάζεται να καταθέσω τη μαρτυρία της;

οπότε, αφήστε τους άλλους να έχουν μεγαλύτερα πουλιά για να μην γκρινιάζουν και εμάς τους μικρόφαλλους να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

ΑΑΑΑΑΑ.....εδω ειμαστε!!!
Νομιζω εισαι ιεροδουλη,ετσι??
Γιατι αν εισαι, αυτοματως αυτο σε καθιστα καθ'υλην αρμοδια να μας πεις....
Για πες μας,λοιπον εναν πρωτο υπολογισμο, να μας φυγει κι εμας η απορια!!!

Επισκέπτης
Παραθέτω αυτούσια, Συνέλληνες (γρηγορείτε :priest:), τη δήλωση-καταπέλτη του Εβραίου (τι άλλο; μας μισούν γιατί είμαστε ωραία αγόρια) Kissinger. Νομίζω πως γίνεται φανερή η απόπειρα σπίλωσης του λαμπρού ονόματος με το οποίο ταξιδεύει στους αιώνες ο ελληνικός πούτσος.

"Ο ελληνικός πούτσος είναι δυσκολοκυβέρνητος :pipa2:και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί :s&m_3:. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε το σπέρμα, τα αρχίδια, τα τεστοστερονούχα του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί :zfuck:, να διακριθεί :pipa1:, να επικρατήσει :pipa3:, για να μη μας παρενοχλεί τις γκόμενες στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί τα μουνέτα στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή έντονης σεξουαλικής στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των πΗΠΑ"

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ΑΑΑΑΑΑ.....εδω ειμαστε!!!
Νομιζω εισαι ιεροδουλη,ετσι??
Γιατι αν εισαι, αυτοματως αυτο σε καθιστα καθ'υλην αρμοδια να μας πεις....
Για πες μας,λοιπον εναν πρωτο υπολογισμο, να μας φυγει κι εμας η απορια!!!
Σε γενικές γραμμές και σε μεγάλο ποσοστό οι Έλληνες είναι ψωλαράδες..
Δεν είναι τυχαίο όταν ταξιδεύει κάποιος Έλληνας στο εξωτερικό να
τον γουστάρουν οι ξένες σαν ξερολούκουμο..
Ή όταν έρχονται οι ξένες εδώ να παρακαλάνε να τις γαμήσει Έλληνας..
Το greek lover δεν είναι μύθος ούτε άμστελ ούτε κάϊζερ..
Τί να μας πει ο γερμανός που άμα δεν έχει πιει ένα βαρέλι μπύρα δεν μπορεί να γαμήσει..το ίδιο και ο Πολωνός..και στο τέλος .. άχυτοι..και άντε γεια να φεύγετε "έχουμε και δουλειά"
Αμ ο Γάλλος?Σιγά να μην κάτσει να ασχοληθεί να μετρήσει το πουλί του..αφού δεν του κάθεται η Γαλλίδα η ξινομούρα η άπλυτη..αυτουνού..ούτε γαλοπούλα δεν του κάθεται..Μόνο τα λόγια τους είναι "μεγάλα"τες πα..
Θα έλεγα κι άλλα και για άλλους..αλλά βαριέμαι και νυστάζω..
Ο Έλληνας είναι μεσογειακός φλογερός και ανεπανάληπτος..με προσόντα..
Και ειδικότερα η νέα γενιά..
Τι να μας πουν οι άλλοι για τη ζωή τους και το πέος τους..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε γενικές γραμμές και σε μεγάλο ποσοστό οι Έλληνες είναι ψωλαράδες..
Δεν είναι τυχαίο όταν ταξιδεύει κάποιος Έλληνας στο εξωτερικό να
τον γουστάρουν οι ξένες σαν ξερολούκουμο..
Ή όταν έρχονται οι ξένες εδώ να παρακαλάνε να τις γαμήσει Έλληνας..
Το greek lover δεν είναι μύθος ούτε άμστελ ούτε κάϊζερ..
Τί να μας πει ο γερμανός που άμα δεν έχει πιει ένα βαρέλι μπύρα δεν μπορεί να γαμήσει..το ίδιο και ο Πολωνός..και στο τέλος .. άχυτοι..και άντε γεια να φεύγετε "έχουμε και δουλειά"
Αμ ο Γάλλος?Σιγά να μην κάτσει να ασχοληθεί να μετρήσει το πουλί του..αφού δεν του κάθεται η Γαλλίδα η ξινομούρα η άπλυτη..αυτουνού..ούτε γαλοπούλα δεν του κάθεται..Μόνο τα λόγια τους είναι "μεγάλα"τες πα..
Θα έλεγα κι άλλα και για άλλους..αλλά βαριέμαι και νυστάζω..
Ο Έλληνας είναι μεσογειακός φλογερός και ανεπανάληπτος..με προσόντα..
Και ειδικότερα η νέα γενιά..
Τι να μας πουν οι άλλοι για τη ζωή τους και το πέος τους..
Ου ρε εθνικίστρια!!! :2funny:

Έχεις σκεφτεί ότι ίσως ψωλαράδες συχνάζουνε κυρίως στα μαγάζια γιατί μόνο αυτό το προσόν έχουν;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom