jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ετσι ειναι πραγματι...αλλα τον εχουμε χοντρο οποτε ειναι πολυ βολικος για τις γυναικες... ;)
εσυ δε τον ειχες 20 ποντους Νοτιοαφρικανε ?
ετσι ειναι πραγματι...αλλα τον εχουμε χοντρο οποτε ειναι πολυ βολικος για τις γυναικες... ;)
εγω ειμαι απο την νοτια αφρικη......εσυ δε τον ειχες 20 ποντους Νοτιοαφρικανε ?
συγχιστηκε το παλικαρι
Γι'αυτο ερχονται καθε καλοκαιρι οι Ευρωπαιες στην Ελλαδα να τον αρπαξουν?Στο συμπέρασμα αυτό, κατέληξε η πανευρωπαϊκή έρευνα που έκανε... το... γερμανικό "Institut fur Kondom-Beratung", το οποίο ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών στους κατασκευαστές προφυλακτικών! Οι ερευνητές του Ινστιτούτου μέτρησαν, λένε, το μήκους του πέους σε στύση 10.477 ανδρών από 25 ευρωπαϊκές χώρες και κατέληξαν σε κάποια συμπεράσματα ως προς τον μέσο όρο μήκους των γεννητικών μορίων.
Οι "νικητές" της έρευνας
Γάλλοι 15,48 εκατοστά
Σουηδοί 15,36 εκατοστά
Εσθονοί 15,17 εκατοστά
Και οι "χαμένοι"...
Βρετανοί 13,32 εκατοστά
Ιρλανδοί 12,78 εκατοστά
Έλληνες 12,18 εκατοστά
Τσάμπα τόσα χρόνια καμαρώναμε...
Όλοι εδώ στο μπου.κομ το ίδιο πρόβλημα έχουμε....12 ειναι ο μεσος ορος των ελληνων????
Τωρα καταλαβα γιατι κολλανε οι γυναικες μαζι μου για το 18αρι μου
Κι εγω νομιζα οτι κολλανε για την προσωπικοτητα μου
Εσυ που έχεις δοκιμάσει από πολλές φυλες,
για πες, για πες
χαχαχα καλο...ε τετοιες παπαροερευνες θελουη τετοιο χιουμορ...αυτη η ερευνα νομιζω ηταν αντιγραφη απο μια ερευνα που ειχε κανει ενας βραζιλιανος γιατρος στο δικο του σαιτ χωρις ομως να ειμαι σιγουρος γιατι δεν θυμαμαι καλα.ητνα πριν χρονια.μαζεψε λεει ενα σωρο λαους απο κορεα ελεγε μεχρι ευρωπη και αμερικη και τους την μετρησε.και καλα διαφημιστικο του καθε μαλακα δηθεν σεξολογου.και μετα την ειδα σε ενα γερμανικο σιτε παραλαγμενη που ελεγε μονο για ευρωπη.μου αρεσει μου εχει με δεκαδικα να φαινεται αληθοφανης...αρκετοι το εχουν χαψει παντως...βεβαια οτι θελει ας πιστεψει ο καθενας.η τελευταια τανα που πηρα Γερμανιδα ηταν . δεν ακουσα κανενα παραπονο του τυπου
ντας πουτσας ισ σμολεν παντως
τυπε μαλλον επειδη γαμαμε οτι βλαχομπαζο της ευρωπης ερχονται εδωΝα στείλουμε συγγχαρητήρια στους ερευνητές και να τους ενημερώσουμε ότι κατέρριψαν και το μύθο ότι το μέγεθος μετράει.... Αφού ο λιγότερο προικισμένος λαός έχει γαμήσει όλη την Ευρώπη
αλήθεια οι Γερμανοί σε ποια θέση βρίσκονται??...
ε οχι ρε απολυτο αρσενικο οκ.ειχαμε την φημη των μπαζοφιλων αλλα ερχοταν και θεες εδω για διακοπες.ειδιδα 70 και 80 τα καλυτερα μουνια της ευρωπης πηδιοντουσαν εδω το καλοκαιρι.αλλα ειναι φανερο ρε φιλε οτι ειναι μουφα.πολυ κομπλεξ.δεν λεω οτι ειμαστε εμεις οι πουτσαραδες και οι αλλοι οχι αλλα οχι οτι ειμαστε κατω απο τους αλλους.ολοι πανω κατω στον μεσο ορο σε λογικα πλαισια παιζουμε.πολυ μουφα και κομπλεξ ο τυπος που εβγαλε αυτην την ερευνα.βεβαια καια λλες ερευνες εχουν βγει οχι για μεγεθη για διαφορες αλλες μαλακιες στο ιντερνετ και βλεπεις οτι προκειται για παπαριες.τυπε μαλλον επειδη γαμαμε οτι βλαχομπαζο της ευρωπης ερχονται εδω
Ναι ρε τύπε έχεις δίκιο,μεγάλη διαφορά άλλωστε τα 15cm με τα 12cm,μας ζηλεύουνε όλοι!!!ε οχι ρε απολυτο αρσενικο οκ.ειχαμε την φημη των μπαζοφιλων αλλα ερχοταν και θεες εδω για διακοπες.ειδιδα 70 και 80 τα καλυτερα μουνια της ευρωπης πηδιοντουσαν εδω το καλοκαιρι.αλλα ειναι φανερο ρε φιλε οτι ειναι μουφα.πολυ κομπλεξ.δεν λεω οτι ειμαστε εμεις οι πουτσαραδες και οι αλλοι οχι αλλα οχι οτι ειμαστε κατω απο τους αλλους.ολοι πανω κατω στον μεσο ορο σε λογικα πλαισια παιζουμε.πολυ μουφα και κομπλεξ ο τυπος που εβγαλε αυτην την ερευνα.βεβαια καια λλες ερευνες εχουν βγει οχι για μεγεθη για διαφορες αλλες μαλακιες στο ιντερνετ και βλεπεις οτι προκειται για παπαριες.
οκ 12αρη...Ναι ρε τύπε έχεις δίκιο,μεγάλη διαφορά άλλωστε τα 15cm με τα 12cm,μας ζηλεύουνε όλοι!!!
Ντάξει δεν είμαστε όλοι προνομιούχοι σαν εσένα,αλλά είστε λίγοι να ξέρεις!!!οκ 12αρη...
Όριστε 2/2(100%),τί άλλο θες για να πειστείς ότι είναι οκ η έρευνα κ όχι ανθελληνικός δάκτυλος;;;εμ ειδες?αυτο ενοουσα μια μουφα παπαροερευνα θα μας κανει να τις βγαλουμε εξω και να τις μετραμε...οχι κανονικος ειμαι φιλε 12αρη...
μπορει και να ειναι μπορει και οχι.παντως μουφα πιστευω πως ειναι φιλε 12αρη...Όριστε 2/2(100%),τί άλλο θες για να πειστείς ότι είναι οκ η έρευνα κ όχι ανθελληνικός δάκτυλος;;;
Προσωπικά πάντως φίλε 12αρή θα την φωτοτυπίσω την έρευνα να έχω να την δείχνω να μην μου την πει κ καμία ότι την έχω μικρή!!!μπορει και να ειναι μπορει και οχι.παντως μουφα πιστευω πως ειναι φιλε 12αρη...