Νέα

Οι Ελληνες έχουν το μικρότερο πεος στην Ευρώπη!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Στο συμπέρασμα αυτό, κατέληξε η πανευρωπαϊκή έρευνα που έκανε... το... γερμανικό "Institut fur Kondom-Beratung", το οποίο ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών στους κατασκευαστές προφυλακτικών! Οι ερευνητές του Ινστιτούτου μέτρησαν, λένε, το μήκους του πέους σε στύση 10.477 ανδρών από 25 ευρωπαϊκές χώρες και κατέληξαν σε κάποια συμπεράσματα ως προς τον μέσο όρο μήκους των γεννητικών μορίων.
Οι "νικητές" της έρευνας
Γάλλοι 15,48 εκατοστά
Σουηδοί 15,36 εκατοστά
Εσθονοί 15,17 εκατοστά
Και οι "χαμένοι"...
Βρετανοί 13,32 εκατοστά
Ιρλανδοί 12,78 εκατοστά
Έλληνες 12,18 εκατοστά

Τσάμπα τόσα χρόνια καμαρώναμε...

Γι'αυτο ερχονται καθε καλοκαιρι οι Ευρωπαιες στην Ελλαδα να τον αρπαξουν? :think:
:2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
12 ειναι ο μεσος ορος των ελληνων????
Τωρα καταλαβα γιατι κολλανε οι γυναικες μαζι μου για το 18αρι μου  :grin:
Κι εγω νομιζα οτι κολλανε για την προσωπικοτητα μου  :idiot:

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
12 ειναι ο μεσος ορος των ελληνων????
Τωρα καταλαβα γιατι κολλανε οι γυναικες μαζι μου για το 18αρι μου  :grin:
Κι εγω νομιζα οτι κολλανε για την προσωπικοτητα μου  :idiot:
Όλοι εδώ στο μπου.κομ το ίδιο πρόβλημα έχουμε....

darco7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
6
Να στείλουμε συγγχαρητήρια στους ερευνητές και να τους ενημερώσουμε ότι κατέρριψαν και το μύθο ότι το μέγεθος μετράει.... Αφού ο λιγότερο προικισμένος λαός έχει γαμήσει όλη την Ευρώπη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
η τελευταια τανα που πηρα Γερμανιδα ηταν . δεν ακουσα κανενα παραπονο του τυπου
ντας πουτσας ισ σμολεν παντως

:think:
χαχαχα καλο...ε τετοιες παπαροερευνες θελουη τετοιο χιουμορ...αυτη η ερευνα νομιζω ηταν αντιγραφη απο μια ερευνα που ειχε κανει ενας βραζιλιανος γιατρος στο δικο του σαιτ χωρις ομως να ειμαι σιγουρος γιατι δεν θυμαμαι καλα.ητνα πριν χρονια.μαζεψε λεει ενα σωρο λαους απο κορεα ελεγε μεχρι ευρωπη και αμερικη και τους την μετρησε.και καλα διαφημιστικο του καθε μαλακα δηθεν σεξολογου.και μετα την ειδα σε ενα γερμανικο σιτε παραλαγμενη που ελεγε μονο για ευρωπη.μου αρεσει μου εχει με δεκαδικα να φαινεται αληθοφανης...αρκετοι το εχουν χαψει παντως...βεβαια οτι θελει ας πιστεψει ο καθενας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να στείλουμε συγγχαρητήρια στους ερευνητές και να τους ενημερώσουμε ότι κατέρριψαν και το μύθο ότι το μέγεθος μετράει.... Αφού ο λιγότερο προικισμένος λαός έχει γαμήσει όλη την Ευρώπη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μαλλον επειδη γαμαμε οτι βλαχομπαζο της ευρωπης ερχονται εδω :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε μαλλον επειδη γαμαμε οτι βλαχομπαζο της ευρωπης ερχονται εδω :2funny:
ε οχι ρε απολυτο αρσενικο οκ.ειχαμε την φημη των μπαζοφιλων αλλα ερχοταν και θεες εδω για διακοπες.ειδιδα 70 και 80 τα καλυτερα μουνια της ευρωπης πηδιοντουσαν εδω το καλοκαιρι.αλλα ειναι φανερο ρε φιλε οτι ειναι μουφα.πολυ κομπλεξ.δεν λεω οτι ειμαστε εμεις οι πουτσαραδες και οι αλλοι οχι αλλα οχι οτι ειμαστε κατω απο τους αλλους.ολοι πανω κατω στον μεσο ορο σε λογικα πλαισια παιζουμε.πολυ μουφα και κομπλεξ ο τυπος που εβγαλε αυτην την ερευνα.βεβαια καια λλες ερευνες εχουν βγει οχι για μεγεθη για διαφορες αλλες μαλακιες στο ιντερνετ και βλεπεις οτι προκειται για παπαριες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ε οχι ρε απολυτο αρσενικο οκ.ειχαμε την φημη των μπαζοφιλων αλλα ερχοταν και θεες εδω για διακοπες.ειδιδα 70 και 80 τα καλυτερα μουνια της ευρωπης πηδιοντουσαν εδω το καλοκαιρι.αλλα ειναι φανερο ρε φιλε οτι ειναι μουφα.πολυ κομπλεξ.δεν λεω οτι ειμαστε εμεις οι πουτσαραδες και οι αλλοι οχι αλλα οχι οτι ειμαστε κατω απο τους αλλους.ολοι πανω κατω στον μεσο ορο σε λογικα πλαισια παιζουμε.πολυ μουφα και κομπλεξ ο τυπος που εβγαλε αυτην την ερευνα.βεβαια καια λλες ερευνες εχουν βγει οχι για μεγεθη για διαφορες αλλες μαλακιες στο ιντερνετ και βλεπεις οτι προκειται για παπαριες.
Ναι ρε τύπε έχεις δίκιο,μεγάλη διαφορά άλλωστε τα 15cm με τα 12cm,μας ζηλεύουνε όλοι!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εμ ειδες?αυτο ενοουσα μια μουφα παπαροερευνα θα μας κανει να τις βγαλουμε εξω και να τις μετραμε...οχι κανονικος ειμαι φιλε 12αρη...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εμ ειδες?αυτο ενοουσα μια μουφα παπαροερευνα θα μας κανει να τις βγαλουμε εξω και να τις μετραμε...οχι κανονικος ειμαι φιλε 12αρη...
Όριστε 2/2(100%),τί άλλο θες για να πειστείς ότι είναι οκ η έρευνα κ όχι ανθελληνικός δάκτυλος;;; :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μπορει και να ειναι μπορει και οχι.παντως μουφα πιστευω πως ειναι φιλε 12αρη...
Προσωπικά πάντως φίλε 12αρή θα την φωτοτυπίσω την έρευνα να έχω να την δείχνω να μην μου την πει κ καμία ότι την έχω μικρή!!! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom