bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
μας υποχρεωσες!να παχυνεις παραυτα και σε ενα μηνα να μου πεις το νουμερο!
μας υποχρεωσες!να παχυνεις παραυτα και σε ενα μηνα να μου πεις το νουμερο!
για τις γυναικες γινεται σε διαβεβαιωνω!!!!Πριν είπες ότι σε τραβάνε οι άσχημοι. Άσχημος και γοητευτικός όσο και να το θες δε γίνεται.
Όμορφος αλλά όχι γοητευτικός γίνεται.
Για το φίλο σου είναι συνήθες φαινόμενο αυτό. Απουσία συναίσθησης προσωπικών κυβικών λέγεται, ρώτα και το γιατρό σου.
Για το 1, δε ξέρω αν έχει να κάνει η εμφάνιση, αν καταφέρεις και είσαι με την κοπέλα, μετράνε άλλα πράγματα.1.ναι θα σου τραβηξει την προσοχη ενα μοντελο...
και?το θεμα αν θα καταφερει να κρατησει την προσοχη σου σε βαθος χρονου.
2.τα παιδακια δεν ξερουν επισης τι θα πει "αισθημα αυτοσυντηρησης".αλλα κλαινε καθε φορα που πεινανε....
3.δε ξερω πως εισαι ουτε εμφανισιακα ουτε εσωτερικα...εσυ ξερεις...αλλα ως κοριτσακι γλυκο πιστευω οτι υπαρχει καποιος γ ολους...αρκει να ψαξεις...
διαφωνω φιλε μου,γιατι ακομη κ σε πιο μεγαλες ηλικιες δεν λειπουν ποτε οι χαρακτηρισμοι χοντρος,αρκουδα κτλ...οσο για τον στρατο δεν παιρνουν ολοι Ι4 για αυτο που λες,καθως απο μοναδα σε μοναδα το ημερησιο προγραμμα εκπαιδευσης κ λειτουργιας διαφερει...για να καταλαβεις στην δικη μου την μοναδα π.χ.δεν ειχε προγραμμα ουτε γυμναστικης,ουτε πορειας....μονο σκοπετα κ φαι...anyway,ο καθης με τις αποψεις του..Ενώ διαφωνώ για αυτά που λες, το μόνο περιστατικό που μπορώ να θυμηθώ για κοινωνικό ρατσισμό σε χοντρούς είναι το εξής, αλλά όχι από παιδιά, από καθηγητές σε σχολεία. Δε με βάζαν στην παρέλαση επειδή ήμουν χοντρός.
Δηλαδή ένας άντρας ή άσχημος είναι ή όμορφος; Μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει;για τις γυναικες γινεται σε διαβεβαιωνω!!!!
ειδικα γ αντρες μεγαλυτερης ηλικιας!!!
μην επιμεινεις...γινεται... ;)
πχ...
michail barisnikov
δεν μπορεις να τον πεις κουκλο!!!!αλλα σιγουρα ειναι ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!
καλες γουρουνες οι γκομενες που γνωριζεις...Το να εισαι χοντρος σιγουρα μιωνει κατα πολλη της πιθανοτιτες να βρεις γκομενα. αν γνορισεις καποια μεσω καποιον αλλον εχεις μερικες πιθανοτιτες να την κατακτησεις με το χαρακτηρα σου και την συμπεριφορα σου, οταν ομως πας ξεκαρφοτος η αντιδραση της σε αυτο που βλεπει ειναι αποτρεπτικη πριν ακομα προλαβεις να διξεις οτιδηποτε αλλο.....
Καλος η κακος η εμφανιση δεν ειναι το συμαντικοτερο πραγμα ειναι ομως αυτο που παντα βλεπουμε πρωτο......
Ισχύει.Το να εισαι χοντρος σιγουρα μιωνει κατα πολλη της πιθανοτιτες να βρεις γκομενα. αν γνορισεις καποια μεσω καποιον αλλον εχεις μερικες πιθανοτιτες να την κατακτησεις με το χαρακτηρα σου και την συμπεριφορα σου, οταν ομως πας ξεκαρφοτος η αντιδραση της σε αυτο που βλεπει ειναι αποτρεπτικη πριν ακομα προλαβεις να διξεις οτιδηποτε αλλο.....
Καλος η κακος η εμφανιση δεν ειναι το συμαντικοτερο πραγμα ειναι ομως αυτο που παντα βλεπουμε πρωτο......
Εξαρτατε τη γοητεβει τον καθεναν...Δηλαδή ένας άντρας ή άσχημος είναι ή όμορφος; Μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει;
Ένας μέτριος μπορεί να είναι γοοητευτικότατος αλλά ένας άσχημος όχι, αυτό λέω
τι να σου πω...?μετριο τον θεωρεις.?εισαι ο δευτερος!!!Δηλαδή ένας άντρας ή άσχημος είναι ή όμορφος; Μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει;
Ένας μέτριος μπορεί να είναι γοοητευτικότατος αλλά ένας άσχημος όχι, αυτό λέω
Τυπε εγω δεν ξερω κανεναν χοντρο που να γαμαει.Εσυ ξερεις?Γράψε στην αναζήτηση και θα με βρείς. Τελευταία έκανα κάτι σχόλια σε κριτική για ταινίες, ειδικά για τον David Lynch.
Θα απαντήσει κανένας για το αν γνωρίζετε κανέναν χοντρό που να γαμάει?
[size=12pt]1.ναι θα σου τραβηξει την προσοχη ενα μοντελο...
και?το θεμα αν θα καταφερει να κρατησει την προσοχη σου σε βαθος χρονου.[/size]
2.τα παιδακια δεν ξερουν επισης τι θα πει "αισθημα αυτοσυντηρησης".αλλα κλαινε καθε φορα που πεινανε....
3.δε ξερω πως εισαι ουτε εμφανισιακα ουτε εσωτερικα...εσυ ξερεις...αλλα ως κοριτσακι γλυκο πιστευω οτι υπαρχει καποιος γ ολους...αρκει να ψαξεις...
η λεξη που χρησιμοποιησες(αποστρεφονται)μου δημιουργησε στο μυαλο την εξης εικονα:γκομενα την πλησιαζει χοντρος.γκομενα γελαει κ του λεει κατι ασχημο.Δεν είναι γουρούνες ρε συ loukritia, δε μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον "κακό" ή "γουρούνι" επειδή απωθείτε από κάποια μη πληρούμενα αισθητικά κριτήρια.
δεν ειπα αυτο μωρε!!!!ξεκολλα κ συ!!!απλα το μοντελο εχει ηδη κερδισει την προσοχη σου!!!αρα .....Το παρανοϊκό είναι η εμμονή πως όποιος είναι εμφανίσιμος (πες πως έχει καλά γονίδια ρε παιδί μου) βαφτίζεται αμέσως χαζός, παλιοχαρακτήρας, γυναικάς κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο...
Λες και όλα αυτά δεν μπορεί να τα έχει κι ένας ασχημάντρας...
Και η "προσωπικότητα" (αλήθεια, τί είναι αυτό; ) υπάρχει μόνο στα μπουχεσόπουλα
Θα μιλήσω για το πώς βλέπω το πράγμα στην Ελλάδα, μια και σε χώρες του Βορρά, η εμπειρία έδειξε άλλα πράγματα...
Γνώμη μου, είναι πως υπάρχει μπόλικη κόμπλα από την πλευρά των γυναικών, ιδίως ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΩΝ, που δε γουστάρουν να χάνεται η προσοχή από πάνω τους και να πηγαίνει στο συνοδό τους...
Οπότε τα φτιάχνουν με κάτι περίεργους και ικανοποιούν την ανασφάλειά τους...
Δεν τους γουστάρουν αλλά δεν έχει σημασία...
Οι γυναίκες γουστάρουν τον Α, τα φτιάχνουν με τον Β και τον κερατώνουν με τον Γ ( θα ήθελα να ήμουν ΠΑΝΤΑ ο Γ)
Οι λιγότερο εμφανίσισμες δεν έχουν τέτοιο θέμα με τα βλέμματα που πρέπει να τραβήξουν, οπότε πολλές φορές είναι πιο ελεύθερες να εκφράσουν το γούστο τους και τολμούν να το δοκιμάσουν με εμφανίσισμα παληκάρια...
Αυτά, είναι κάτι που τα βλέπουμε πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας...
Οπότε, παχουλέ φίλε μου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..
Αύξησε την κοινώνική σου κινητικότητα και η γκόμενα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεθεί, το πιθανότερο δε, είναι να είναι και ωραιότερη από την αντίστοιχη κάποιου εμφανίσιμου...
εγω ξερω τυπεΤυπε εγω δεν ξερω κανεναν χοντρο που να γαμαει.Εσυ ξερεις?
αι μωρη κ συ!!!!Και ο Παγκαλος ειναι γοητευτηκος και ασχημος .... Οριμος χοντρος ... αντε βουρ
τι να σου πω...?μετριο τον θεωρεις.?εισαι ο δευτερος!!!
ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ:ελεος με τον κακασχημο γερο που σαρεσει κιολας!!!!
παλι καλα...
οκ!!!εχω το καλυτερο μου παραδειγμα γ σενα μονο:http://[URL unfurl="true"]www.nline.gr/s021/870_01.jpg[/img[/URL]]
ειναι ασχημος!!!!οτι κ να πειτε ειναι!!!!αλλα μου βγαζει κατι πολυ σεξυ εγκεφαλικα...
[/quote]
Έτσι είναι οι άσχημοι; Άσχημος πχ είναι ο Νώντας.
Αλλά τι κάθομαι και μιλάω, το γούστο σου παραπαίει, εδω βγάζεις άσχημη τη Τζούλια.