Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Το να εισαι χοντρος σιγουρα μιωνει κατα πολλη της πιθανοτιτες να βρεις γκομενα. αν γνορισεις καποια μεσω καποιον αλλον εχεις μερικες πιθανοτιτες να την κατακτησεις με το χαρακτηρα σου και την συμπεριφορα σου, οταν ομως πας ξεκαρφοτος η αντιδραση της σε αυτο που βλεπει ειναι αποτρεπτικη πριν ακομα προλαβεις να διξεις οτιδηποτε αλλο.....
Καλος η κακος η εμφανιση δεν ειναι το συμαντικοτερο πραγμα ειναι ομως αυτο που παντα βλεπουμε πρωτο......  

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πριν είπες ότι σε τραβάνε οι άσχημοι. Άσχημος και γοητευτικός όσο και να το θες δε γίνεται.
Όμορφος αλλά όχι γοητευτικός γίνεται.
Για το φίλο σου είναι συνήθες φαινόμενο αυτό. Απουσία συναίσθησης προσωπικών κυβικών λέγεται, ρώτα και το γιατρό σου. :grin:
για τις γυναικες γινεται σε διαβεβαιωνω!!!!
ειδικα γ αντρες μεγαλυτερης ηλικιας!!!
μην επιμεινεις...γινεται... ;)
πχ...
mikhail-baryshnikov.jpg

michail barisnikov

δεν μπορεις να τον πεις κουκλο!!!!αλλα σιγουρα ειναι ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
1.ναι θα σου τραβηξει την προσοχη ενα μοντελο...
και?το θεμα αν θα καταφερει να κρατησει την προσοχη σου σε βαθος χρονου.

2.τα παιδακια δεν ξερουν επισης τι θα πει "αισθημα αυτοσυντηρησης".αλλα κλαινε καθε φορα που πεινανε....

3.δε ξερω πως εισαι ουτε εμφανισιακα ουτε εσωτερικα...εσυ ξερεις...αλλα ως κοριτσακι γλυκο πιστευω οτι υπαρχει καποιος γ ολους...αρκει να ψαξεις...
Για το 1, δε ξέρω αν έχει να κάνει η εμφάνιση, αν καταφέρεις και είσαι με την κοπέλα, μετράνε άλλα πράγματα.
Για το 2, τι σχέση έχει το ένστικτο (όχι αίσθημα) αυτοσυντήρησης που είναι κάτι έμφυτο στον εγκέφαλο μας με το τον κοινωνικό ρατσισμό που δημιουργείτε από τις διάφορες κοινωνικές επιρροές?
Για το 3, αυτό είναι για τις αμερικάνικες ταινίες.

διαφωνω φιλε μου,γιατι ακομη κ σε πιο μεγαλες ηλικιες δεν λειπουν ποτε οι χαρακτηρισμοι χοντρος,αρκουδα κτλ...οσο για τον στρατο δεν παιρνουν ολοι Ι4 για αυτο που λες,καθως απο μοναδα σε μοναδα το ημερησιο προγραμμα εκπαιδευσης κ λειτουργιας διαφερει...για να καταλαβεις στην δικη μου την μοναδα π.χ.δεν ειχε προγραμμα ουτε γυμναστικης,ουτε πορειας....μονο σκοπετα κ φαι...anyway,ο καθης με τις αποψεις του..
Ενώ διαφωνώ για αυτά που λες, το μόνο περιστατικό που μπορώ να θυμηθώ για κοινωνικό ρατσισμό σε χοντρούς είναι το εξής, αλλά όχι από παιδιά, από καθηγητές σε σχολεία. Δε με βάζαν στην παρέλαση επειδή ήμουν χοντρός.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
για τις γυναικες γινεται σε διαβεβαιωνω!!!!
ειδικα γ αντρες μεγαλυτερης ηλικιας!!!
μην επιμεινεις...γινεται... ;)
πχ...
mikhail-baryshnikov.jpg

michail barisnikov

δεν μπορεις να τον πεις κουκλο!!!!αλλα σιγουρα ειναι ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!
Δηλαδή ένας άντρας ή άσχημος είναι ή όμορφος; Μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει;
Ένας μέτριος μπορεί να είναι γοοητευτικότατος αλλά ένας άσχημος όχι, αυτό λέω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το να εισαι χοντρος σιγουρα μιωνει κατα πολλη της πιθανοτιτες να βρεις γκομενα. αν γνορισεις καποια μεσω καποιον αλλον εχεις μερικες πιθανοτιτες να την κατακτησεις με το χαρακτηρα σου και την συμπεριφορα σου, οταν ομως πας ξεκαρφοτος η αντιδραση της σε αυτο που βλεπει ειναι αποτρεπτικη πριν ακομα προλαβεις να διξεις οτιδηποτε αλλο.....
Καλος η κακος η εμφανιση δεν ειναι το συμαντικοτερο πραγμα ειναι ομως αυτο που παντα βλεπουμε πρωτο......  
καλες γουρουνες οι γκομενες που γνωριζεις... :headbang:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ισχύει.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν είναι γουρούνες ρε συ loukritia, δε μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον "κακό" ή "γουρούνι" επειδή απωθείτε από κάποια μη πληρούμενα αισθητικά κριτήρια.

Αν πως πως δε μου αρέσουν τα αχλάδια δεν είναι κακό, αν πεις πως δε σου αρέσουν οι χοντροί και αυτό δεν είναι κακό, είναι θέμα αισθητικής κριτικής που θα έλεγε και ο Kant.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εξαρτατε τη γοητεβει τον καθεναν...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι να σου πω...?μετριο τον θεωρεις.?εισαι ο δευτερος!!!
ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ:ελεος με τον κακασχημο γερο που σαρεσει κιολας!!!!

παλι καλα...

οκ!!!εχω το καλυτερο μου παραδειγμα γ σενα μονο:http://[URL unfurl="true"]www.nline.gr/s021/870_01.jpg[/img[/URL]]
ειναι ασχημος!!!!οτι κ να πειτε ειναι!!!!αλλα μου βγαζει κατι πολυ σεξυ εγκεφαλικα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και ο Παγκαλος ειναι γοητευτηκος και ασχημος ....  Οριμος χοντρος ... αντε βουρ

Συνημμένα

• pagkalos_1.jpg
    pagkalos_1.jpg
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • pagkalos_1.jpg
    pagkalos_1.jpg
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 27

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γράψε στην αναζήτηση και θα με βρείς. Τελευταία έκανα κάτι σχόλια σε κριτική για ταινίες, ειδικά για τον David Lynch.

Θα απαντήσει κανένας για το αν γνωρίζετε κανέναν χοντρό που να γαμάει?
Τυπε εγω δεν ξερω κανεναν χοντρο που να γαμαει.Εσυ ξερεις?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt]1.ναι θα σου τραβηξει την προσοχη ενα μοντελο...
και?το θεμα αν θα καταφερει να κρατησει την προσοχη σου σε βαθος χρονου.
[/size]

2.τα παιδακια δεν ξερουν επισης τι θα πει "αισθημα αυτοσυντηρησης".αλλα κλαινε καθε φορα που πεινανε....

3.δε ξερω πως εισαι ουτε εμφανισιακα ουτε εσωτερικα...εσυ ξερεις...αλλα ως κοριτσακι γλυκο πιστευω οτι υπαρχει καποιος γ ολους...αρκει να ψαξεις...

Το παρανοϊκό είναι η εμμονή πως όποιος είναι εμφανίσιμος (πες πως έχει καλά γονίδια ρε παιδί μου) βαφτίζεται αμέσως χαζός, παλιοχαρακτήρας, γυναικάς κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο...
Λες και όλα αυτά δεν μπορεί να τα έχει κι ένας ασχημάντρας...
Και η "προσωπικότητα" (αλήθεια, τί είναι αυτό; ) υπάρχει μόνο στα μπουχεσόπουλα  :think:

Θα μιλήσω για το πώς βλέπω το πράγμα στην Ελλάδα, μια και σε χώρες του Βορρά, η εμπειρία έδειξε άλλα πράγματα...

Γνώμη μου, είναι πως υπάρχει μπόλικη κόμπλα από την πλευρά των γυναικών, ιδίως ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΩΝ, που δε γουστάρουν να χάνεται η προσοχή από πάνω τους και να πηγαίνει στο συνοδό τους...
Οπότε τα φτιάχνουν με κάτι περίεργους και ικανοποιούν την ανασφάλειά τους...
Δεν τους γουστάρουν αλλά δεν έχει σημασία...
Οι γυναίκες γουστάρουν τον Α, τα φτιάχνουν με τον Β και τον κερατώνουν με τον Γ  ( θα ήθελα να ήμουν ΠΑΝΤΑ ο Γ) :rockon:

Οι λιγότερο εμφανίσισμες δεν έχουν τέτοιο θέμα με τα βλέμματα που πρέπει να τραβήξουν, οπότε πολλές φορές είναι πιο ελεύθερες να εκφράσουν το γούστο τους και τολμούν να το δοκιμάσουν με εμφανίσισμα παληκάρια...

Αυτά, είναι φαινόμενα που τα βλέπουμε πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας...
Οπότε, παχουλέ φίλε μου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..
Αύξησε την κοινωνική σου κινητικότητα και η γκόμενα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεθεί, το πιθανότερο δε, είναι να είναι και ωραιότερη από την αντίστοιχη κάποιου εμφανίσιμου...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν είναι γουρούνες ρε συ loukritia, δε μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον "κακό" ή "γουρούνι" επειδή απωθείτε από κάποια μη πληρούμενα αισθητικά κριτήρια.
η λεξη που χρησιμοποιησες(αποστρεφονται)μου δημιουργησε στο μυαλο την εξης εικονα:γκομενα την πλησιαζει χοντρος.γκομενα γελαει κ του λεει κατι ασχημο.

σορρυ αλλα αυτοκαταλαβα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το παρανοϊκό είναι η εμμονή πως όποιος είναι εμφανίσιμος (πες πως έχει καλά γονίδια ρε παιδί μου) βαφτίζεται αμέσως χαζός, παλιοχαρακτήρας, γυναικάς κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο...
Λες και όλα αυτά δεν μπορεί να τα έχει κι ένας ασχημάντρας...
Και η "προσωπικότητα" (αλήθεια, τί είναι αυτό; ) υπάρχει μόνο στα μπουχεσόπουλα  :think:

Θα μιλήσω για το πώς βλέπω το πράγμα στην Ελλάδα, μια και σε χώρες του Βορρά, η εμπειρία έδειξε άλλα πράγματα...

Γνώμη μου, είναι πως υπάρχει μπόλικη κόμπλα από την πλευρά των γυναικών, ιδίως ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΩΝ, που δε γουστάρουν να χάνεται η προσοχή από πάνω τους και να πηγαίνει στο συνοδό τους...
Οπότε τα φτιάχνουν με κάτι περίεργους και ικανοποιούν την ανασφάλειά τους...
Δεν τους γουστάρουν αλλά δεν έχει σημασία...
Οι γυναίκες γουστάρουν τον Α, τα φτιάχνουν με τον Β και τον κερατώνουν με τον Γ  ( θα ήθελα να ήμουν ΠΑΝΤΑ ο Γ) :rockon:

Οι λιγότερο εμφανίσισμες δεν έχουν τέτοιο θέμα με τα βλέμματα που πρέπει να τραβήξουν, οπότε πολλές φορές είναι πιο ελεύθερες να εκφράσουν το γούστο τους και τολμούν να το δοκιμάσουν με εμφανίσισμα παληκάρια...

Αυτά, είναι κάτι που τα βλέπουμε πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας...
Οπότε, παχουλέ φίλε μου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..
Αύξησε την κοινώνική σου κινητικότητα και η γκόμενα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεθεί, το πιθανότερο δε, είναι να είναι και ωραιότερη από την αντίστοιχη κάποιου εμφανίσιμου...
δεν ειπα αυτο μωρε!!!!ξεκολλα κ συ!!!απλα το μοντελο εχει ηδη κερδισει την προσοχη σου!!!αρα .....

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν έχω πάει ποτέ με χοντρό (όπως το εννοείς), αλλά πάντα μ΄άρεσαν οι γεματούληδες. Τους προτιμώ από τους αδύνατους. Τώρα τα +30 κιλά που λες εσύ (δεν αναφέρεις ύψος και βάρος όμως) ίσως είναι πράγματι πολλά. Κ μην επαναπαύεσαι ότι λόγω ηλικίας δεν επιδρούν αρνητικά  την υγεία σου. Π.χ. παίζει να ΄χει απορυθμιστεί ο μεταβολισμός (υπερινσουλιναιμία ξέρω γω) και έτσι να νομίζεις ότι δεν μπορείς να κόψεις το φαγητό.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδια σορρυ που θα το πω.... εγω εχω κατση πανω σε χοντρο.... η καθομουνα η οχι το ιδιο ηταν...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και ο Παγκαλος ειναι γοητευτηκος και ασχημος ....  Οριμος χοντρος ... αντε βουρ

αι μωρη κ συ!!!!
που θα βρω συμπαρασταση η ρουφιανα;! :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τι να σου πω...?μετριο τον θεωρεις.?εισαι ο δευτερος!!!
ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ:ελεος με τον κακασχημο γερο που σαρεσει κιολας!!!!

παλι καλα...

οκ!!!εχω το καλυτερο μου παραδειγμα γ σενα μονο:http://[URL unfurl="true"]www.nline.gr/s021/870_01.jpg[/img[/URL]]
ειναι ασχημος!!!!οτι κ να πειτε ειναι!!!!αλλα μου βγαζει κατι πολυ σεξυ εγκεφαλικα...
[/quote]
Έτσι είναι οι άσχημοι; Άσχημος πχ είναι ο Νώντας.
Αλλά τι κάθομαι και μιλάω, το γούστο σου παραπαίει, εδω βγάζεις άσχημη τη Τζούλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom