Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γράψε στην αναζήτηση και θα με βρείς. Τελευταία έκανα κάτι σχόλια σε κριτική για ταινίες, ειδικά για τον David Lynch.

Θα απαντήσει κανένας για το αν γνωρίζετε κανέναν χοντρό που να γαμάει?

Αν βγάλεις γκόμενα, προφανώς και θα την γαμάς...
Θα μου πεις τώρα πώς διάολο γίνεται αυτό!!!

Μια και το εμφανισιακό δεν είναι το δυνατό σου χαρτί, αναπτύσσεις άλλες δεξιότητες...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Kαι αν σου πουμε οτι η χονροι γαμανε θα λυθει το προβλημα σου?????????
Ναι γαμανε κατα 80% χοντρες και ασχημες και κατα 20% μετριες η καμια φορα καμια μουναρα αλλα πολλη δυσκολο.
Και πες οτι ολοι συμφονισουν και σου πουν οτι ΝΑΙ η χοντροι γαμανε εσενα σου φτανει αυτο για να νιωσεις ομορφα,και να αποκτησεις ελπιδες οτι μια μερα αφου οι αλλοι γαμανε θα γαμησεις και εσυ????
Μαγκα αν εισαι οντος χοντρος κανε το εξης και ασε της μαλακιες ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ να εισαι σιγουρος οτι θα γαμισεις πολλη καλητερα μουνια και θα εισαι και ενταξει με τον εαφτο σου..............................
+100000000000000!!!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Kαι αν σου πουμε οτι η χονροι γαμανε θα λυθει το προβλημα σου?????????
Ναι γαμανε κατα 80% χοντρες και ασχημες και κατα 20% μετριες η καμια φορα καμια μουναρα αλλα πολλη δυσκολο.
Και πες οτι ολοι συμφονισουν και σου πουν οτι ΝΑΙ η χοντροι γαμανε εσενα σου φτανει αυτο για να νιωσεις ομορφα,και να αποκτησεις ελπιδες οτι μια μερα αφου οι αλλοι γαμανε θα γαμησεις και εσυ????
Μαγκα αν εισαι οντος χοντρος κανε το εξης και ασε της μαλακιες ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ να εισαι σιγουρος οτι θα γαμισεις πολλη καλητερα μουνια και θα εισαι και ενταξει με τον εαφτο σου..............................
Εδώ είσαι πολύ σωστός. Όμως όσες απόπειρες έχω κάνει απέτυχα. Είμαι συν τοις άλλοις μαλάκας επειδή δε μπορώ να κρατήσω χαρακτήρα από το φαγητό.

Anyway, σε studio πηγαίνω, και call girls παίρνω και καλά είναι, όμως άνθρωπος είμαι, θέλω και κάτι ακόμα.

Από υγεία καλά είμαι. Τα παραπάνω κιλά θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα στην καρδιά μου αλλά σε αρκετά χρόνια, είμαι ακόμα 27.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός να μη σε γουστάρουν οι γυναίκες επειδή είσαι χοντρός.
Είναι καθαρά θέμα αισθητικής.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός να μη σε γουστάρουν οι γυναίκες επειδή είσαι χοντρός.
ρατσισμος απεναντι στους χοντρους/ες υπαρχει ομως.
και οχι μονο φυσικα...
ενας ασχημος η χοντρος πρεπει να καταβαλει την 5απλη προσπαθεια να γοητευσει κοπελα με τον χαρακτηρα απο οτι ενας ωραιος ....
ειναι ασχημο αλλα ετσι ειναι...
μη κρυβομαστε....

Επισκέπτης
ρε φιλε τι πρβληματισμοι ειναι αυτοι?
μεγαλος ανθρωπος εισαι...τι δεν καταλαβαινεις?
η ανοιξες το θρεντ για να κλαφτεις?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σοβαρα??στο σχολειο σου που σιγουρα θα ειχες χοντρα παιδακια,οι αλλοι δεν τα κοροΐδευαν κωλοχοντρε,φακλανα κ αλλα τετοια ομορφα?αυτο δεν ειναι κοινωνικος ρατσισμος?μονο θεμα αισθητικης ειναι??μεχρι κ στον στρατο στην μοναδα μου ολοι οι χοντροι Ι4 ειχαν λογω κιλων....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αδερφέ αν θες να κάνεις γυμναστική κάντο για τον εαυτό σου και για την υγεία σου, αλλά το παν είναι να μη νιώθεις ότι πιέζεσαι. Άμα η μούρη σου δεν είναι ναυάγιο και βλέπεται τότε μην ξενερώνεις, μπορείς να βρεις καλή, αρέσουν σε πολλές λεπτές οι χοντρούληδες, τώρα το γιατί μη με ρωτάς δεν ξέρω, μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ρατσισμος απεναντι στους χοντρους/ες υπαρχει ομως.
και οχι μονο φυσικα...
ενας ασχημος η χοντρος πρεπει να καταβαλει την 5απλη προσπαθεια να γοητευσει κοπελα με τον χαρακτηρα απο οτι ενας ωραιος ....
ειναι ασχημο αλλα ετσι ειναι...
μη κρυβομαστε....
και αμα ειναι και χοντρος και ασχημος και παλιοχαρακτηρας τι γινετε????  παει για χωματερη....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σοβαρα??στο σχολειο σου που σιγουρα θα ειχες χοντρα παιδακια,οι αλλοι δεν τα κοροΐδευαν κωλοχοντρε,φακλανα κ αλλα τετοια ομορφα?αυτο δεν ειναι κοινωνικος ρατσισμος?μονο θεμα αισθητικης ειναι??μεχρι κ στον στρατο στην μοναδα μου ολοι οι χοντροι Ι4 ειχαν λογω κιλων....
Αδερφέ αν θες να κάνεις γυμναστική κάντο για τον εαυτό σου και για την υγεία σου, αλλά το παν είναι να μη νιώθεις ότι πιέζεσαι. Άμα η μούρη σου δεν είναι ναυάγιο και βλέπεται τότε μην ξενερώνεις, μπορείς να βρεις καλή, αρέσουν σε πολλές λεπτές οι χοντρούληδες, τώρα το γιατί μη με ρωτάς δεν ξέρω, μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει
πολυ σωστα!!!!!αν εξαιρεσεις τον γονιδη ολα τα αλλα που ειπατε  :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και αμα ειναι και χοντρος και ασχημος και παλιοχαρακτηρας τι γινετε????
δε ξερω τι γινεται αλλα οποιος τα εχει ολα αυτα παρακαλειται να μου πει τα νουμερα του λοττο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom