Επισκέπτης
ταιριαστό ζευγάρι!
Γράψε στην αναζήτηση και θα με βρείς. Τελευταία έκανα κάτι σχόλια σε κριτική για ταινίες, ειδικά για τον David Lynch.
Θα απαντήσει κανένας για το αν γνωρίζετε κανέναν χοντρό που να γαμάει?
τι λες μωρη σοβαρα?Πες μου σε παρακαλω ποιος εχει μουνι και ποιος εχει ψωλακη.... χαθηκα στο δρομο...
+100000000000000!!!Kαι αν σου πουμε οτι η χονροι γαμανε θα λυθει το προβλημα σου?????????
Ναι γαμανε κατα 80% χοντρες και ασχημες και κατα 20% μετριες η καμια φορα καμια μουναρα αλλα πολλη δυσκολο.
Και πες οτι ολοι συμφονισουν και σου πουν οτι ΝΑΙ η χοντροι γαμανε εσενα σου φτανει αυτο για να νιωσεις ομορφα,και να αποκτησεις ελπιδες οτι μια μερα αφου οι αλλοι γαμανε θα γαμησεις και εσυ????
Μαγκα αν εισαι οντος χοντρος κανε το εξης και ασε της μαλακιες ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ να εισαι σιγουρος οτι θα γαμισεις πολλη καλητερα μουνια και θα εισαι και ενταξει με τον εαφτο σου..............................
κάπου 30 πάνω από το κανονικό μου.
Πες μου σε παρακαλω ποιος εχει μουνι και ποιος εχει ψωλακη.... χαθηκα στο δρομο...
αλλά ξεχάστηκε 10 χρόνιανα τους λες ότι είσαι στον όγκο
Εδώ είσαι πολύ σωστός. Όμως όσες απόπειρες έχω κάνει απέτυχα. Είμαι συν τοις άλλοις μαλάκας επειδή δε μπορώ να κρατήσω χαρακτήρα από το φαγητό.Kαι αν σου πουμε οτι η χονροι γαμανε θα λυθει το προβλημα σου?????????
Ναι γαμανε κατα 80% χοντρες και ασχημες και κατα 20% μετριες η καμια φορα καμια μουναρα αλλα πολλη δυσκολο.
Και πες οτι ολοι συμφονισουν και σου πουν οτι ΝΑΙ η χοντροι γαμανε εσενα σου φτανει αυτο για να νιωσεις ομορφα,και να αποκτησεις ελπιδες οτι μια μερα αφου οι αλλοι γαμανε θα γαμησεις και εσυ????
Μαγκα αν εισαι οντος χοντρος κανε το εξης και ασε της μαλακιες ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ να εισαι σιγουρος οτι θα γαμισεις πολλη καλητερα μουνια και θα εισαι και ενταξει με τον εαφτο σου..............................
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξοδευουν πολυ χρονο στη ζωη τους να ψαχνουν τα οργανα τους.... εκτος και αν βαλουν πινακιδα με βελος....ταιριαστό ζευγάρι!
τι τα θες??κοινωνικος ρατσισμος θα υπαρχει παντα...
αλλά ξεχάστηκε 10 χρόνια
ρατσισμος απεναντι στους χοντρους/ες υπαρχει ομως.Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός να μη σε γουστάρουν οι γυναίκες επειδή είσαι χοντρός.
Είναι καθαρά θέμα αισθητικής.
ρε φιλε τι πρβληματισμοι ειναι αυτοι?Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός να μη σε γουστάρουν οι γυναίκες επειδή είσαι χοντρός.
σοβαρα??στο σχολειο σου που σιγουρα θα ειχες χοντρα παιδακια,οι αλλοι δεν τα κοροΐδευαν κωλοχοντρε,φακλανα κ αλλα τετοια ομορφα?αυτο δεν ειναι κοινωνικος ρατσισμος?μονο θεμα αισθητικης ειναι??μεχρι κ στον στρατο στην μοναδα μου ολοι οι χοντροι Ι4 ειχαν λογω κιλων....Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός να μη σε γουστάρουν οι γυναίκες επειδή είσαι χοντρός.
και αμα ειναι και χοντρος και ασχημος και παλιοχαρακτηρας τι γινετε???? παει για χωματερη....ρατσισμος απεναντι στους χοντρους/ες υπαρχει ομως.
και οχι μονο φυσικα...
ενας ασχημος η χοντρος πρεπει να καταβαλει την 5απλη προσπαθεια να γοητευσει κοπελα με τον χαρακτηρα απο οτι ενας ωραιος ....
ειναι ασχημο αλλα ετσι ειναι...
μη κρυβομαστε....
σοβαρα??στο σχολειο σου που σιγουρα θα ειχες χοντρα παιδακια,οι αλλοι δεν τα κοροΐδευαν κωλοχοντρε,φακλανα κ αλλα τετοια ομορφα?αυτο δεν ειναι κοινωνικος ρατσισμος?μονο θεμα αισθητικης ειναι??μεχρι κ στον στρατο στην μοναδα μου ολοι οι χοντροι Ι4 ειχαν λογω κιλων....
πολυ σωστα!!!!!αν εξαιρεσεις τον γονιδη ολα τα αλλα που ειπατεΑδερφέ αν θες να κάνεις γυμναστική κάντο για τον εαυτό σου και για την υγεία σου, αλλά το παν είναι να μη νιώθεις ότι πιέζεσαι. Άμα η μούρη σου δεν είναι ναυάγιο και βλέπεται τότε μην ξενερώνεις, μπορείς να βρεις καλή, αρέσουν σε πολλές λεπτές οι χοντρούληδες, τώρα το γιατί μη με ρωτάς δεν ξέρω, μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει
δε ξερω τι γινεται αλλα οποιος τα εχει ολα αυτα παρακαλειται να μου πει τα νουμερα του λοττο.και αμα ειναι και χοντρος και ασχημος και παλιοχαρακτηρας τι γινετε????
Γιατί μωρή τι έχει ο Σταμάτης;πολυ σωστα!!!!!αν εξαιρεσεις τον γονιδη ολα τα αλλα που ειπατε