loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τα χαλια του.Γιατί μωρή τι έχει ο Σταμάτης;
τα χαλια του.Γιατί μωρή τι έχει ο Σταμάτης;
τα χαλια του.
να σταματησει να τραγουδαει.παραυτα!Να χοντρύνει πάραυτα
ρε τυπε εσυ τα χεις τα κιλακια σου?λαθος θυμαμαι?Δηλαδή, εμένα που μου αρέσουν οι λεπτές, πρέπει να χοντρύνω;
δε ξερω τι γινεται αλλα οποιος τα εχει ολα αυτα παρακαλειται να μου πει τα νουμερα του λοττο.
Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός το ο,τι τα παιδιά κοροϊδεύουν τους χοντρούς στο σχολείο.σοβαρα??στο σχολειο σου που σιγουρα θα ειχες χοντρα παιδακια,οι αλλοι δεν τα κοροΐδευαν κωλοχοντρε,φακλανα κ αλλα τετοια ομορφα?αυτο δεν ειναι κοινωνικος ρατσισμος?μονο θεμα αισθητικης ειναι??μεχρι κ στον στρατο στην μοναδα μου ολοι οι χοντροι Ι4 ειχαν λογω κιλων....
αντικειμενικα ασχημους συνηθως γουσταρω.οχι μπλουλντοζες οπως λες...Λούκι...να 1 θέμα που σε ενδιαφέρει...μιας και έχεις δηλώσει ότι γουστάρεις...μπουλντόζες!!!
Κι εσύ να πας να χεστείς πάραυτα.να σταματησει να τραγουδαει.παραυτα!
ειδες τι κανουνε τα φιλτρα ??? Πας και τους ακους και λες ποιος ειναι αυτος????να σταματησει να τραγουδαει.παραυτα!
αντικειμενικα ασχημους συνηθως γουσταρω.οχι μπλουλντοζες οπως λες...
οταν το βιωνα κ μενα ετσι με βολευε να το βλεπω...αλλα δεν ειναι ετσι....δυστυχως.Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός το ο,τι τα παιδιά κοροϊδεύουν τους χοντρούς στο σχολείο.
Τα παιδιά δεν έχουν ακόμα αναπτύξει αίσθηση ηθικής, απλά κοροϊδεύουν αυτόν που τους φαίνεται περίεργος και διαφορετικός. Ο ρατσισμός έρχεται σε άλλες ηλικίες.
Ο,τι θες 5 φορές την προσπάθεια για να γοητεύσεις τη γυναίκα, δεν είναι λόγω ρατσισμού, είναι λόγω αισθητικής. Δεν είναι προκατάληψη εναντίων των χοντρών, απλά δεν τους αρέσουν οι χοντροί.
Στο στρατό είσαι Ι4 επειδή δε μπορείς να κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι. Δε μπορώ να κάνω πορεία 5 χλμ, θα πάθω καρδιά.
1.60 90 κιλα κατι τετοιοΔηλαδή, τί θυμάσαι;
τα πιο πεταμενα 20 ευρω της ζωης μου...ειδες τι κανουνε τα φιλτρα ??? Πας και τους ακους και λες ποιος ειναι αυτος????
1.60 90 κιλα κατι τετοιο
δε ξερω τι γινεται αλλα οποιος τα εχει ολα αυτα παρακαλειται να μου πει τα νουμερα του λοττο.
το ψυγειο διπλα ειναι.... το ανοιγης και το καταβροχθηζης...Αρχίζω να αποκτάω πλεονέκτημα
Λίγα κιλά να βάλω ακόμα
Εσυ εισαι η τελεφταια που θα επρεπε να μιλησει και αν κοροιδεψει καποιον για θεματα κοινωνικου ρατσισμου........το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξοδευουν πολυ χρονο στη ζωη τους να ψαχνουν τα οργανα τους.... εκτος και αν βαλουν πινακιδα με βελος....
ε ενταξει ρε τυπε χοντρουλης εισαιόχι κι 1.60 ρε
1.68 λέμε, 95 κιλά...
ε πες και το τζοκερ ρε φιλε!!!7,12,23,35,41
το ψυγειο διπλα ειναι.... το ανοιγης και το καταβροχθηζης...