Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
loukritia δύσκολο να πεις πως γουστάρεις αντικειμενικά άσχημους.
Δηλαδή να επιλέγεις κάποιον με κριτήριο μόνο την ασχήμια του.
Πάντα παίζουν και ψυχολογικοί παράγοντες τον ρόλο τους (εκτός αν μιλάμε για το σύνδρομο της Ηλέκτρας, ο μπαμπάς σου είναι άσχημος?)
Δηλαδή ένας αντικειμενικά όμορφος δε θα σου τραβήξει την προσοχή?

οταν το βιωνα κ μενα ετσι με βολευε να το βλεπω...αλλα δεν ειναι ετσι....δυστυχως.
Δύσκολο να αποδώσεις σε μικρά παιδιά κοινωνικό ρατσισμό. Δε γνωρίζουν καν τι σημαίνει, σε κοροϊδεύουν γιατί φαίνεσαι άσχημος (εκτός φυσικά αν η μάνα τους, τους λέει να κοροιδεύουν τους χοντρούς, που αυτό πράγματι οδηγεί σε κοινωνικό ρατσισμό, αλλά δε νομίζω να συμβαίνει).

Τουλάχιστον αυτό νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τα πιο πεταμενα 20 ευρω της ζωης μου...
με συρανε στα μπουζουκια που σιχαινομαι κ μαλιστα στον γονιδη.ουτε ενα τραγουδι ολοκληρο δε μπορεσε να πει απο την μαστουρα.
και η Τζουλια που ητανε μες στη μαστουρα τι καταφερε????  να ξενερωση το κοσμο....

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
ε πες και το τζοκερ ρε φιλε!!!
η ενα νουμερο ακομη γ λοττο!!!
ευχαριστω!

το τζόκερ δεν το ξέρω γιατί δεν πληρώ και τις 3 προυποθέσεις.
είμαι παλιοχαράκτηρας και ασχημόφατσα ,αλλά όχι χοντρός :-

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αντικειμενικα ασχημους συνηθως γουσταρω.οχι μπλουλντοζες οπως λες...
Τις ίδιες αντικειμενικές μαλακίες έλεγε κι η άλλη στο άλλο θρεντ. Πείτε απλά ότι έχετε συναίσθηση του τι είστε κι ότι απευθύνεστε στα ίδια κυβικά με σας

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός το ο,τι τα παιδιά κοροϊδεύουν τους χοντρούς στο σχολείο.
Τα παιδιά δεν έχουν ακόμα αναπτύξει αίσθηση ηθικής, απλά κοροϊδεύουν αυτόν που τους φαίνεται περίεργος και διαφορετικός. Ο ρατσισμός έρχεται σε άλλες ηλικίες.

Ο,τι θες 5 φορές την προσπάθεια για να γοητεύσεις τη γυναίκα, δεν είναι λόγω ρατσισμού, είναι λόγω αισθητικής. Δεν είναι προκατάληψη εναντίων των χοντρών, απλά δεν τους αρέσουν οι χοντροί.

Στο στρατό είσαι Ι4 επειδή δε μπορείς να κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι. Δε μπορώ να κάνω πορεία 5 χλμ, θα πάθω καρδιά.
διαφωνω φιλε μου,γιατι ακομη κ σε πιο μικρες ηλικιες δεν λειπουν ποτε οι χαρακτηρισμοι χοντρος,αρκουδα κτλ...οσο για τον στρατο δεν παιρνουν ολοι Ι4 για αυτο που λες,καθως απο μοναδα σε μοναδα το ημερησιο προγραμμα εκπαιδευσης κ λειτουργιας διαφερει...για να καταλαβεις στην δικη μου την μοναδα π.χ.δεν ειχε προγραμμα ουτε γυμναστικης,ουτε πορειας....μονο σκοπετα κ φαι...anyway,ο καθης με τις αποψεις του..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλως ή κακως (και μαλλον κακως κατα την γνωμη μου) την σημερινη εποχη δεν παιζει ρολο και τοσο η εμφανιση του ανδρα.

Μην προτρεξεται να με κατηγορησεται, δεν εννοω τον χαρακτηρα και την συμπεριφορα.
Τα λεφτα παιζουν τον σημαντικο ρολο ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Δεν πα να εισαι χοντρος, ασχημος, κοντος, φαλακρος ή το οτιδηποτε (θεωρητικα) ελλατωμα, αμα το "φυσας", ομορφαινεις αρκετα.  :grin:

Χαρακτηριστικο παραδειγμα με κοπελες στην δουλεια μου.
Μου εχουν πει ομορφους κατι τυπους που αν δεν ειχαν θεση και λεφτα ουτε θα γυριζαν να τους κοιταξουν.

Αποκορυφωμα ηταν η απαντηση στην ερωτηση μου : "Αν δεν ηταν διευθυντης και με λεφτα, θα σου αρεσε?". Ακουσα το εξης:
"Οσο και να ειναι η θεση δινει αλλη.....αυρα"

Δεν ειναι ολες ετσι σιγουρα........

Η πλειοψηφια ομως...........

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
loukritia δύσκολο να πεις πως γουστάρεις αντικειμενικά άσχημους.
Δηλαδή να επιλέγεις κάποιον με κριτήριο μόνο την ασχήμια του.
Πάντα παίζουν και ψυχολογικοί παράγοντες τον ρόλο τους (εκτός αν μιλάμε για το σύνδρομο της Ηλέκτρας, ο μπαμπάς σου είναι άσχημος?)
Δηλαδή ένας αντικειμενικά όμορφος δε θα σου τραβήξει την προσοχή?
Δύσκολο να αποδώσεις σε μικρά παιδιά κοινωνικό ρατσισμό. Δε γνωρίζουν καν τι σημαίνει, σε κοροϊδεύουν γιατί φαίνεσαι άσχημος (εκτός φυσικά αν η μάνα τους, τους λέει να κοροιδεύουν τους χοντρούς, που αυτό πράγματι οδηγεί σε κοινωνικό ρατσισμό, αλλά δε νομίζω να συμβαίνει).

Τουλάχιστον αυτό νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος.
1.ναι θα σου τραβηξει την προσοχη ενα μοντελο...
και?το θεμα αν θα καταφερει να κρατησει την προσοχη σου σε βαθος χρονου.

2.τα παιδακια δεν ξερουν επισης τι θα πει "αισθημα αυτοσυντηρησης".αλλα κλαινε καθε φορα που πεινανε....

3.δε ξερω πως εισαι ουτε εμφανισιακα ουτε εσωτερικα...εσυ ξερεις...αλλα ως κοριτσακι γλυκο πιστευω οτι υπαρχει καποιος γ ολους...αρκει να ψαξεις...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τις ίδιες αντικειμενικές μαλακίες έλεγε κι η άλλη στο άλλο θρεντ. Πείτε απλά ότι έχετε συναίσθηση του τι είστε κι ότι απευθύνεστε στα ίδια κυβικά με σας
να στο εξηγησω...δε με τραβανε οι ομορφοι...με τραβανε οι γοητευτικοι...
εχω φιλη ΜΟΥΝΑΡΑ που εχει τα ιδια γουστα...
επισης εχω κολλητο που δεν τον λες και ωραιο αλλα αν η γκομενα δεν ειναι μοντελο δε την κοιταει...
τα γουστα ειναι περιεργα...
αλλο το"συμβιβαζομαι γτ ειμαι μπαζο κξερω μεχρι που με παιρνει"και αλλο το"οικειοθελως"....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συγνωμη που θα το πω αλλα προχθες που πηγα στη Τραπεζα μπηκε ενας ευσωμος με παστουνι και τον εβαλαν προτεραιωτητα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το τζόκερ δεν το ξέρω γιατί δεν πληρώ και τις 3 προυποθέσεις.
είμαι παλιοχαράκτηρας και ασχημόφατσα ,αλλά όχι χοντρός :-
μας υποχρεωσες!να παχυνεις παραυτα και σε ενα μηνα να μου πεις το νουμερο! :2funny:

Επισκέπτης
Συγνωμη που θα το πω αλλα προχθες που πηγα στη Τραπεζα μπηκε ενας ευσωμος με παστουνι και τον εβαλαν προτεραιωτητα...
εσυ περιμενεις πως και πως τετοια θρεντ να βγαλεις τ απωθημενα σου κομπλεξικο τρανσφορμερ ε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
να στο εξηγησω...δε με τραβανε οι ομορφοι...με τραβανε οι γοητευτικοι...
εχω φιλη ΜΟΥΝΑΡΑ που εχει τα ιδια γουστα...
επισης εχω κολλητο που δεν τον λες και ωραιο αλλα αν η γκομενα δεν ειναι μοντελο δε την κοιταει...
τα γουστα ειναι περιεργα...
αλλο το"συμβιβαζομαι γτ ειμαι μπαζο κξερω μεχρι που με παιρνει"και αλλο το"οικειοθελως"....
Πριν είπες ότι σε τραβάνε οι άσχημοι. Άσχημος και γοητευτικός όσο και να το θες δε γίνεται.
Όμορφος αλλά όχι γοητευτικός γίνεται.
Για το φίλο σου είναι συνήθες φαινόμενο αυτό. Απουσία συναίσθησης προσωπικών κυβικών λέγεται, ρώτα και το γιατρό σου. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom