Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καραμιχος ρε!!!!!!!!!!!!!!!!αναμεσα στους 2 παντως προτημω καραμιχο!!!! :cum:
Για πες ρε λουκια και κανεναν που να τον βλεπεις και να σε επηριαζει οργασμικα και οχι εγκεφαλικα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εμενα γιατι μου αρεση ο Πασαρης και ο Ροχαμης?????

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Αμα κάτσεις να ακούσεις τον καθένα/μια εδώ μέσα θα σαλέψεις. Ο ρατσισμός υπάρχει παντού και βασιλεύει. Βάλε κάτω τον ευατό σου και με την βοήθεια διατροφολόγου που θα σου φτιάξει ισορροπημένο πρόγραμμα μεσογειακής διατροφής πλακώσου στο γυμναστήριο και όλα θα πάνε καλά. Χώνεψε το και κάντο για τον ευατό σου και όχι για τους άλλους. Εισαι στην καλύτερη ηλικία και θα είναι σαν να πατάς ένα κουμπί reset για τον ευατό σου σε όλους τους τομείς. Για την υγεία σου τις σχέσεις σου αλλά πιο πολύ όπως είπα για σένα πάνω απο όλα. Να περνας καλά αδερφέ.
Α και κάτι ακόμα με κορμί θανατηφόρο και ψιλοάσχημος άν είσαι έλα να μου πείς για σχέσεις μετά.

Επισκέπτης
Βρε μπουρδελόπαιδα ο Καμπουράκης που είναι μπάζο με περιττά κιλά ξέρετε ΤΙ μουνιά γαμάει?Θέλετε κι άλλους?Αλέξης Γεωργούλης επίσης με περιττά κιλά,Αντώνης Ρέμος..μια χαρά γαμούν όλοι τα θεόμουνα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αμα σε πω ανωμαλη θα θεωρηθει ρατσισμος?! :2funny: :2funny: :2funny:

Για πες ρε λουκια και κανεναν που να τον βλεπεις και να σε επηριαζει οργασμικα και οχι εγκεφαλικα
δεν ειμαι αντρας πουλακι μου....
αλλα υπαρχουν αντρες που σε ενα παραλληλο συμπαν θα πηγαινα ανετα μαζι τους.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Βρε μπουρδελόπαιδα ο Καμπουράκης που είναι μπάζο με περιττά κιλά ξέρετε ΤΙ μουνιά γαμάει?Θέλετε κι άλλους?Αλέξης Γεωργούλης επίσης με περιττά κιλά,Αντώνης Ρέμος..μια χαρά γαμούν όλοι τα θεόμουνα.
το πεθανες!!!ο τυπος μιλαει γ χοντρους...οχι γ κουκους με 5 περιττα κιλα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε κοπελιά, τα θελεις τελικα ή σου ξεφευγουνε ??

edit: και τελικα, θα παρεις θεση για το προβλημα μου να μου δωσεις καμια συμβουλη ??

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Να το ξαναπώ;
Δε γαμάει ο Καμπουράκης, αλλά η ΘΕΣΗ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αμα σε πω ανωμαλη θα θεωρηθει ρατσισμος?! :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειμαι αντρας πουλακι μου....
αλλα υπαρχουν αντρες που σε ενα παραλληλο συμπαν θα πηγαινα ανετα μαζι τους.
οχι καθολου.... αυτο περιμενα.....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κοιτα ο ρωχαμης κατι σε ροχαλα θυμιζει,απο την αλλη θυμαμε τον πασσαρη που εριχνε κατι ροχαλες στους αστυνομικους που τον συνοδευαν στο δικαστηριο.
Τελικα ρε δαναη μηπως σου αρεσει το φτυσιμο κατα την διαρκεια του σεξ?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ας μην ηταν διασημοτητες θα σουλεγα τι θα γαμουσαν :jerking: :jerking: :jerking:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ας μην ηταν διασημοτητες θα σουλεγα τι θα γαμουσαν :jerking: :jerking: :jerking:
Στα λογια μου ερχεσαι.

Δωσε στις περισσοτερες, λεφτα και γκλαμουρια και δεν πα να ειναι και ο Κουασιμοδος.
Κανενα προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom