You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι χοντροί γαμάνε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 500
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
αυτος ειναι καραφλας ρε τυποι
Αλεφαντοκαράφλας, όμως, τύπε. Ο Αλέ τα ρίχνει από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ο Κλέων από πίσω προς τα μπρος
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Για πες ρε λουκια και κανεναν που να τον βλεπεις και να σε επηριαζει οργασμικα και οχι εγκεφαλικακαραμιχος ρε!!!!!!!!!!!!!!!!αναμεσα στους 2 παντως προτημω καραμιχο!!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εμενα γιατι μου αρεση ο Πασαρης και ο Ροχαμης?????
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Αμα κάτσεις να ακούσεις τον καθένα/μια εδώ μέσα θα σαλέψεις. Ο ρατσισμός υπάρχει παντού και βασιλεύει. Βάλε κάτω τον ευατό σου και με την βοήθεια διατροφολόγου που θα σου φτιάξει ισορροπημένο πρόγραμμα μεσογειακής διατροφής πλακώσου στο γυμναστήριο και όλα θα πάνε καλά. Χώνεψε το και κάντο για τον ευατό σου και όχι για τους άλλους. Εισαι στην καλύτερη ηλικία και θα είναι σαν να πατάς ένα κουμπί reset για τον ευατό σου σε όλους τους τομείς. Για την υγεία σου τις σχέσεις σου αλλά πιο πολύ όπως είπα για σένα πάνω απο όλα. Να περνας καλά αδερφέ.
Α και κάτι ακόμα με κορμί θανατηφόρο και ψιλοάσχημος άν είσαι έλα να μου πείς για σχέσεις μετά.
Α και κάτι ακόμα με κορμί θανατηφόρο και ψιλοάσχημος άν είσαι έλα να μου πείς για σχέσεις μετά.
Επισκέπτης
Βρε μπουρδελόπαιδα ο Καμπουράκης που είναι μπάζο με περιττά κιλά ξέρετε ΤΙ μουνιά γαμάει?Θέλετε κι άλλους?Αλέξης Γεωργούλης επίσης με περιττά κιλά,Αντώνης Ρέμος..μια χαρά γαμούν όλοι τα θεόμουνα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι καραφλες αρεσουν στις γυναικες?
φτου ρε γαμωτο τζαμπα αφηνω μαλλι πανκ εγω
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αμα σε πω ανωμαλη θα θεωρηθει ρατσισμος?!Εμενα γιατι μου αρεση ο Πασαρης και ο Ροχαμης?????
δεν ειμαι αντρας πουλακι μου....Για πες ρε λουκια και κανεναν που να τον βλεπεις και να σε επηριαζει οργασμικα και οχι εγκεφαλικα
αλλα υπαρχουν αντρες που σε ενα παραλληλο συμπαν θα πηγαινα ανετα μαζι τους.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το πεθανες!!!ο τυπος μιλαει γ χοντρους...οχι γ κουκους με 5 περιττα κιλα...Βρε μπουρδελόπαιδα ο Καμπουράκης που είναι μπάζο με περιττά κιλά ξέρετε ΤΙ μουνιά γαμάει?Θέλετε κι άλλους?Αλέξης Γεωργούλης επίσης με περιττά κιλά,Αντώνης Ρέμος..μια χαρά γαμούν όλοι τα θεόμουνα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρε κοπελιά, τα θελεις τελικα ή σου ξεφευγουνε ??Βρε μπουρδελόπαιδα ο Καμπουράκης που είναι μπάζο με περιττά κιλά ξέρετε ΤΙ μουνιά γαμάει?Θέλετε κι άλλους?Αλέξης Γεωργούλης επίσης με περιττά κιλά,Αντώνης Ρέμος..μια χαρά γαμούν όλοι τα θεόμουνα.
edit: και τελικα, θα παρεις θεση για το προβλημα μου να μου δωσεις καμια συμβουλη ??
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Βρε μπουρδελόπαιδα ο Καμπουράκης που είναι μπάζο με περιττά κιλά ξέρετε ΤΙ μουνιά γαμάει?Θέλετε κι άλλους?Αλέξης Γεωργούλης επίσης με περιττά κιλά,Αντώνης Ρέμος..μια χαρά γαμούν όλοι τα θεόμουνα.
Να το ξαναπώ;
Δε γαμάει ο Καμπουράκης, αλλά η ΘΕΣΗ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οχι καθολου.... αυτο περιμενα.....αμα σε πω ανωμαλη θα θεωρηθει ρατσισμος?!
δεν ειμαι αντρας πουλακι μου....
αλλα υπαρχουν αντρες που σε ενα παραλληλο συμπαν θα πηγαινα ανετα μαζι τους.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο σεχιδης σαρεσει?Εμενα γιατι μου αρεση ο Πασαρης και ο Ροχαμης?????
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Κοιτα ο ρωχαμης κατι σε ροχαλα θυμιζει,απο την αλλη θυμαμε τον πασσαρη που εριχνε κατι ροχαλες στους αστυνομικους που τον συνοδευαν στο δικαστηριο.Εμενα γιατι μου αρεση ο Πασαρης και ο Ροχαμης?????
Τελικα ρε δαναη μηπως σου αρεσει το φτυσιμο κατα την διαρκεια του σεξ?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
παρεξηγηθηκες?! :-οχι καθολου.... αυτο περιμενα.....
ας μην ηταν διασημοτητες θα σουλεγα τι θα γαμουσαν
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οχι καλε.... γουσταρωωωω... οποιος παρεξηγειτε εδω μεσα κακο του κεφαλιου του... πλακα κανω βρεπαρεξηγηθηκες?! :-
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι καλε.... γουσταρωωωω... οποιος παρεξηγειτε εδω μεσα κακο του κεφαλιου του... πλακα κανω βρε
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Στα λογια μου ερχεσαι.ας μην ηταν διασημοτητες θα σουλεγα τι θα γαμουσαν
Δωσε στις περισσοτερες, λεφτα και γκλαμουρια και δεν πα να ειναι και ο Κουασιμοδος.
Κανενα προβλημα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 6K