Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κάπου 30 πάνω από το κανονικό μου.
Αμα θες γραψε μου πανω-κατω την ηλικια σου....μαλλον εισαι  νεαρος για να θετεις τετοια ερωτηματα...και οταν γυρισω στην οικια μου το απογευμα (μετα τις οκτω), θα σου απαντησω σοβαρα...Την ηλικια σου, την θελω για να ξερω και τι απαντηση να σου δωσω!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Στα λογια μου ερχεσαι.

Δωσε στις περισσοτερες, λεφτα και γκλαμουρια και δεν πα να ειναι και ο Κουασιμοδος.
Κανενα προβλημα.
1.μην αποκλειεται το γεγονος οντως καποια να τους ερωτευτηκε πραγματικα!!!!γινεστε κακοι και πεζοι!
2.το ξεχασα... :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στα λογια μου ερχεσαι.

Δωσε στις περισσοτερες, λεφτα και γκλαμουρια και δεν πα να ειναι και ο Κουασιμοδος.
Κανενα προβλημα.

ετσι ειναι φιλαρακι..η αληθεια αυτη ειναι..

λουκριτια...την τσεπη τους το πιο πιθανο :2funny: να ερωτευτηκε

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ετσι ειναι φιλαρακι..η αληθεια αυτη ειναι..

λουκριτια...την τσεπη τους το πιο πιθανο :2funny: να ερωτευτηκε
ασε κ μια πιθανοτητα...
μην συμπεριφερεστε λες ξερετε τα παντα!!!
ουτε για τις γυναικες τα ξερετε ολα ουτε γ τον τροπο σκεψης τους ουτε γ τα συναισθηματα που εχουν με τον εκαστοτε αντρα.

Επισκέπτης
Εγώ φοβάμαι μην μου τύχει κανένας τέτοιος καμιά ωρα και ο kegel δεν έχει προβλέψει τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• dildoman-1.jpg
    dildoman-1.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 20

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
2.γ αυτο που λες γ τους ωραιους εχεις δικιο.[size=12pt]εχω κακια εμπειρια απο μοντελο!!!μοντελο κανονικο![/size]σε πρακτορειο!!!!ειναι ναρκισοι!!!!διπλα τους θελουν μια τετοια...ο συγκεκριμενος δε νομιζε οτι επειδη ειναι θεος θα επρεπε να τρεχω απο πισω του!!!μια βδομαδα τα ειχαμε.με σουταρε γτ α)δε φορουσα τακουνια(στο σχολειο!!!) β)εβγαινα και χωρις αυτον!!!!

δεν ειναι ολοι ετσι σαφως...αλλα απο εμεπιριες βγαζεις συμπερασματα!

Έχεις κακιά εμπειρία, άρα τα βιώματά σου αφορούν μόνο ΑΥΤΟΝ, το συγκεκριμένο βλάκα...
Οπότε, και με τη βούλα, ο συγκεκριμένος είναι μαλάκας...
Οι άλλοι που μπορεί να είναι εμφανίσισμοι, κια για τους οποίους δεν ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ, τί φταίνε να τρώνε τσουβάλιασμα;;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έχεις κακιά εμπειρία, άρα τα βιώματά σου αφορούν μόνο ΑΥΤΟΝ, το συγκεκριμένο βλάκα...
Οπότε, και με τη βούλα, ο συγκεκριμένος είναι μαλάκας...
Οι άλλοι που μπορεί να είναι εμφανίσισμοι, κια για τους οποίους δεν ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ, τί φταίνε να τρώνε τσουβάλιασμα;;
δικιο εχεις στο ειπα κ πιο πανω....
ρατσισμο δεν εχω εγω στην εμφανιση εκτος απο ακραια παραδειγματα...
ειμαι ομως ρατσιστρια χειριστου ειδους στο μυαλο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• theofilos.jpg
    theofilos.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • sexidis892189.jpg
    sexidis892189.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αμα θες γραψε μου πανω-κατω την ηλικια σου....μαλλον εισαι  νεαρος για να θετεις τετοια ερωτηματα...και οταν γυρισω στην οικια μου το απογευμα (μετα τις οκτω), θα σου απαντησω σοβαρα...Την ηλικια σου, την θελω για να ξερω και τι απαντηση να σου δωσω!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Α...ξεχασα θα μου γραψεις και κατι αλλο για να μπορεσω να σου απαντησω πιο σωστα..τι εισαι????....boy...girl...other?????....Αν ειναι ευκολο τοποθετησου σε ποια απο τις τρεις κατηγοριες εισαι!!! Πιστευω να μην ξεχασα καμμια αλλη!!!!! :think:
Εγώ φοβάμαι μην μου τύχει κανένας τέτοιος καμιά ωρα και ο kegel δεν έχει προβλέψει τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση :grin: :grin: :grin:
Που εισαι professor????Θα παραδωσεις μαθηματα σημερα???? :think:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δεν εχω διαβασει τι εχει ειπωθεί αλλα εγω πιστευω οτι : 1ο και  κυριότερο ειναι η ψυχολογία,αν την εχεις στα πανω της μπορεις να κανεις πολλα..σε αυτον τον τομεα δουλεψε.2ο αν ειναι να χασεις κιλα χασε για την πάρτη σου και για την υγεια σου οχι για να γαμησεις ωραια μουνια(να ηξερες ποσοι ΄΄φετες΄΄ παιζουν το πουλακι τους...)

υγ τι υψος και κιλα εχεις?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
43 χονδρα μέλη και 33 χονδροι επισκέπτες παρακολουθούν το θεμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom