Νέα

Οι Χλιδάνεργοι..Ζουν ανάμεσά μας..Η κατάντια των νέων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα POLYATAKTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 471
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
δηλωνω χλιδάνεργος !! ευτυχως ναναι καλα η γιαγια και ο παππους !! χιλια χρονια να ζησουν !!

Κάτι τέτοια παράσιτα σαν έσενα μάς έφτασαν σε αυτή την κατάσταση.

Και βέβαια γαμάς call girls και city tours και μετά διαμαρτύρεσαι για τις περικοπές στις συντάξεις της γιαγιάς και του παππού,έτσι;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
βεβαια και τσονταρουν από την συνταξη, αλλα σπτι δε μου εδωσαν αλλα ουτε και χρειαζομαι, μετακομιζω πληρωνω το πρωτο νοικι και μετα φεσι και κανονι μαζι... μεχρι να βγει η εξωση εχουν περασει 6 μηνες δωρεαν διαμονησ!!

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
 ..........Οι  Χαλδαίοι   ζουν ανάμεσά  μας.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
βεβαια και τσονταρουν από την συνταξη, αλλα σπτι δε μου εδωσαν αλλα ουτε και χρειαζομαι, μετακομιζω πληρωνω το πρωτο νοικι και μετα φεσι και κανονι μαζι... μεχρι να βγει η εξωση εχουν περασει 6 μηνες δωρεαν διαμονησ!!

ωραιος τυπε! σε κανα τσοντοσινεμα πας?

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
Δυστυχως όλοι εχουμε τετοιους φιλους,παιρνουν κινητο 1000 ευρώ και σου κάνουν αναπάντητες να τους παρεις  :headbang:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Κάτι τέτοια παράσιτα σαν έσενα μάς έφτασαν σε αυτή την κατάσταση.

Και βέβαια γαμάς call girls και city tours και μετά διαμαρτύρεσαι για τις περικοπές στις συντάξεις της γιαγιάς και του παππού,έτσι;

από το να πηγαινουν κατω από το στρωμα τυπε μου καλυτερα να τα επενδυω στην οικονομια της ελλαδας, βαζω και εγω το λιθαρακι μου !!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
ναι αλλα ο κωστο εμαθε τις ελληνιδες να ξυριζουν το μουνι τους

Μάλλον το Cosmopolitan με τα άρθρα που είχε για τις ευεργετικές επιπτώσεις του γλυφομουνίου στον μεταβολισμό  :grin: :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Και βέβαια αφήνεις στον κακομοίρη ιδιοκτήτη ένα σπίτι ρημαδιό και πας στο επόμενο θύμα.

Και τώρα είσαι ή ετοιμάζεσαι να πας σε κάποιο χλιδάτο νησί για να κάνεις το κομμάτι σου και τη μόστρα σου με την σύνταξη της γιαγιάς και του παππού.

Άξιος φίλε μου.Αυτή είναι η κατάντια των νέων.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Και βέβαια αφήνεις στον κακομοίρη ιδιοκτήτη ένα σπίτι ρημαδιό και πας στο επόμενο θύμα.

Και τώρα είσαι ή ετοιμάζεσαι να πας σε κάποιο χλιδάτο νησί για να κάνεις το κομμάτι σου και τη μόστρα σου με την σύνταξη της γιαγιάς και του παππού.

Άξιος φίλε μου.Αυτή είναι η κατάντια των νέων.

μια πουτανα από το μεταξι μου το εμαθε να το κανω αυτό, οι κακες παρεες βλέπεις. όταν βγουμε από την κριση και μου βρουνε καλη δουλεια θα πληρωνω κανονικα το ενοικιο το υποσχομαι

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
μια πουτανα από το μεταξι μου το εμαθε να το κανω αυτό, οι κακες παρεες βλέπεις. όταν βγουμε από την κριση και μου βρουνε καλη δουλεια θα πληρωνω κανονικα το ενοικιο το υποσχομαι

Όταν σου βρούνε δουλειά;;;  :think:

Δηλαδή κάθεσαι αραχτός στο απλήρωτο σπίτι που έχεις νοικιάσει και περιμένεις να σού έρθει η δουλειά;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όταν σου βρούνε δουλειά;;;  :think:

Δηλαδή κάθεσαι αραχτός στο απλήρωτο σπίτι που έχεις νοικιάσει και περιμένεις να σού έρθει η δουλειά;;;

κλώνος του λέφτη είναι ρε μην τον παρεξηγείς...  ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Έτοιμος είμαι να τον μπινελικιάσω γιατί είδα και κάτι ποστ του που "ψάχνεται" για Αράχωβα, Μύκονο, πανάκριβα κινητά και πάει λέγοντας.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129

:o  :o

Έτοιμος είμαι να τον μπινελικιάσω γιατί είδα και κάτι ποστ του που "ψάχνεται" για Αράχωβα, Μύκονο, πανάκριβα κινητά και πάει λέγοντας.

η φτωχεια θελει καλοπεραση.... αλλωστε αριστερα εχουμε οποιος εχει δινει και στους αλλους !!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
:o  :o

η φτωχεια θελει καλοπεραση.... αλλωστε αριστερα εχουμε οποιος εχει δινει και στους αλλους !!

Εσύ δηλαδή ρε τύπε για πότε το κόβεις να έχεις κάτι δικό σου, από τη δουλειά σου;

Ή θα ζεις αιωνίως χάρη στους άλλους και εις βάρος των άλλων;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.111
Πόντοι
2.266
Χλιδανεργοι Α.Ε. απλα αυτη ειναι ζωη  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Εσύ δηλαδή ρε τύπε για πότε το κόβεις να έχεις κάτι δικό σου, από τη δουλειά σου;

Ή θα ζεις αιωνίως χάρη στους άλλους και εις βάρος των άλλων;

ε κατσε να ζορισουν τα πραματα και βλέπουμε, ακομα δε με εχει πιασει η κριση εμενα, ναναι καλα η γιαγια και ο παππους !!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ε κατσε να ζορισουν τα πραματα και βλέπουμε, ακομα δε με εχει πιασει η κριση εμενα, ναναι καλα η γιαγια και ο παππους !!

Κλασσική απάντηση σταρχιδιστή χλιδάνεργου παράσιτου.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Και φυσικά το αυτοκίνητο που έχεις είναι γραμμένο στον παππού, το συμβόλαιο κινητής στο όνομα της γιαγιάς, το δάνειο διπλό-ένα στον παππού και ένα στη γιαγιά.

Και κάθε τέλος του μήνα κάνεις την ιδιαίτερα κουραστική δουλειά να τους πηγαίνεις στην τράπεζα και να παίρνεις κατευθείαν και τις δυο συντάξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom