DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 521
- Like
- 72.835
- Πόντοι
- 41.129
Κλασσική απάντηση σταρχιδιστή χλιδάνεργου παράσιτου.
ενστικτο επιβίωσης το λεω εγω και εχω τη συνειδηση μου ησυχη !!
Κλασσική απάντηση σταρχιδιστή χλιδάνεργου παράσιτου.
Και φυσικά το αυτοκίνητο που έχεις είναι γραμμένο στον παππού, το συμβόλαιο κινητής στο όνομα της γιαγιάς, το δάνειο διπλό-ένα στον παππού και ένα στη γιαγιά.
Και κάθε τέλος του μήνα κάνεις την ιδιαίτερα κουραστική δουλειά να τους πηγαίνεις στην τράπεζα και να παίρνεις κατευθείαν και τις δυο συντάξεις.
Κάτι τέτοια παράσιτα σαν έσενα μάς έφτασαν σε αυτή την κατάσταση.
Και βέβαια γαμάς call girls και city tours και μετά διαμαρτύρεσαι για τις περικοπές στις συντάξεις της γιαγιάς και του παππού,έτσι;
με κοροϊδεύετε αλλα μακαρι να μην ερθετε στη θεση μου, δεν ξερετε πως είναι να εισαι ανεργος.
με κοροϊδεύετε αλλα μακαρι να μην ερθετε στη θεση μου, δεν ξερετε πως είναι να εισαι ανεργος.
Ποσα CV έχεις στείλει?
Στο βιογραφικό του στα προσόντα γράφει "φάγωμα σύνταξης παππού και γιαγιάς και 24ωρη παρακολούθηση του bou".
Η μήπως περιμένεις τον διορισμο απο ενά βισμα που έχει ο μπαμπάς στην νομαρχία?
μην αγχωνεσε....κουυυυυλλλλλ θα βρεις εχεις προσοντατωρα με τις εκλογες που θα γινουν ολο και καπου στο δημο θα χωθω. Ετσι σε καμμια θεση να καθομαι και να πληρωνομαι.
τωρα με τις εκλογες που θα γινουν ολο και καπου στο δημο θα χωθω. Ετσι σε καμμια θεση να καθομαι και να πληρωνομαι.
μην αγχωνεσε....κουυυυυλλλλλ θα βρεις εχεις προσοντα
Προκαλεις τυπε.
τωρα με τις εκλογες που θα γινουν ολο και καπου στο δημο θα χωθω. Ετσι σε καμμια θεση να καθομαι και να πληρωνομαι.
δε θες να μειωθεί η ανεργια δηλαδή εσυ ?
Στον ιδιωτικο τομεα ψαξε να βρεις.
Οχι στον Δημο. 5 καθονται και ενας δολευει.
τυπε μουνοπανα ειναι εδω....μην δουν κανενα να καθετε και να πληρωνετε ζηλευουνδε θες να μειωθεί η ανεργια δηλαδή εσυ ?
Και φυσικά μόλις λήξει η σύμβασή σου θα αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι και να ζητάς την μονιμοποίηση.
Και ταυτόχρονα με τον μισθό του Δήμου (τον οποίο εμείς πληρώνουμε) θα εξακολουθήσεις να τρως τις συντάξεις-τις οποίες (και αυτές) εμείς πληρώνουμε.