redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Άμα θες πες μου να σε χώσω στον Δήμο Πειραιά ;)δε χρειαζονται προσοντα για να μπεις στο δημοσιο τυπε, βυσμα θελει..
Άμα θες πες μου να σε χώσω στον Δήμο Πειραιά ;)δε χρειαζονται προσοντα για να μπεις στο δημοσιο τυπε, βυσμα θελει..
Το καθήσι και η τεμπελιά αυτουνού μετράει για 5.
τυπε μουνοπανα ειναι εδω....μην δουν κανενα να καθετε και να πληρωνετε ζηλευουν
Άμα θες πες μου να σε χώσω στον Δήμο Πειραιά ;)
Άμα θες πες μου να σε χώσω στον Δήμο Πειραιά ;)
η ζηλια και η διχονοια κατεστρεψε τουτο τον τοπο
Πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας,φωτοτυπία αστυνομικής ταύτοτητας και την πρώτη σελίδα με το iban σου από λογαριασμό τραπέζης της Πειραιώςθα σου στειλω πμ τυπε τι ακριβως θελω τυπε.
θα σου στειλω πμ τυπε τι ακριβως θελω τυπε.
Πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας,φωτοτυπία αστυνομικής ταύτοτητας και την πρώτη σελίδα με το iban σου από λογαριασμό τραπέζης της Πειραιώς
μην εισαι μαλακας εκλογες ερχονται....πηγαινε στα γραφεια των κομματων...εγγυησηεκαθαριστικο ??? χαχαχαχαχαχ
κοροιδο είμαι να κανω φορολογικη ???
εκαθαριστικο ??? χαχαχαχαχαχ
κοροιδο είμαι να κανω φορολογικη ???
μην εισαι μαλακας εκλογες ερχονται....πηγαινε στα γραφεια των κομματων...εγγυηση
σε ολους πηγαινε...στα αρχιδια σουποιο κομμα προτείνεις ?? ο συριζα δεν κανει και πολλα ρουσφέτια, μαλλον ΝΔ θα παω.
ποιο κομμα προτείνεις ?? ο συριζα δεν κανει και πολλα ρουσφέτια, μαλλον ΝΔ θα παω.
ποιο κομμα προτείνεις ?? ο συριζα δεν κανει και πολλα ρουσφέτια, μαλλον ΝΔ θα παω.
Παλικαρι, όσο πιστεύεις αυτά που γράφει τόσο θα συνεχίζει να απαντάει ευρηματικά και ετοιμόλογα. Παράσιτο τον λες, τεμπελόσκυλο τον αποκαλείς, δεν ιδρώνει το αυτί του πουθενά. Ούτε καν ο στοιχειώδης εγωισμός να απαντήσει, είτε το κάνει λόγω της άγιας ημέρας σήμερα ( lol ) είτε επειδή είναι όλα μούφες αυτά που γράφει, και το απολαμβάνει να σας μπριζώνει. Κανας φοιτητάκος είναι που κάνει ωραίο χαβαλέ τόση ώρα ή κανας εργαζόμενος σαν και εμάς που παίζει το ρόλο του χλιδάνεργου και μάλιστα τον παίζει εξαιρετικά !!!!!Δηλαδή εμείς που κάνουμε φορολογική και πληρώνουμε με τους φόρους τις συντάξεις με τις οποίες εσύ ζεις είμαστε κορόιδα;
μαλλον φιλε μου,σε λιγο καιρο θα κανουν παλι μια περαιωση,θα δωσουν κανα 1000 ευρω και ολα μελι γαλαΔηλαδή εμείς που κάνουμε φορολογική και πληρώνουμε με τους φόρους τις συντάξεις με τις οποίες εσύ ζεις είμαστε κορόιδα;