Νέα

Οδηγός του Μετρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σωστα μπορει να ειναι ο ''Αφθαρτος''.Σηκωνε κ πολλα κιλα παγκο ο Μπρους αποτι θυμαμαι  :rolleyes:

στο λονδινο εχω δει (λογω ηλιθιοτητας μαλλον) να πεφτει σε ασχετη φαση ο τυπος και να κοκαλωνει το μετρο :cheesy:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά, εγώ βάζω αυτό (παρόλο που είναι λίγο κίτρινο) :
5 πέρυσι σε Μετρό και Ηλεκτρικό λέει ο ένας, κάθε μέρα ή μέρα-παρά-μέρα λέει ο άλλος.
Συνεχίσαμε σαν να μην έγινε τίποτε λέει ο ένας, κρεμασμένοι από τον πάνω όροφο για το θέαμα δείχνουν οι φωτογραφίες που βάζει ο άλλος.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Βέβαια στην Ελλάδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ έχουμε 350 περίπου αυτοκτονίες τον χρόνο (περίπου και με αναγωγή γιατί ακριβή στοιχεία δεν τηρούνται - καταγράφονται ως "αιφνίδιοι θάνατοι")
www.e-tipos.com/content/staticfiles/issues/2007/09/14/140907%2016.pdf]Ουραγός στην Ελλάδα οι αυτόχειρες[/url]

Εγώ μόνον στο άρθρο θα επισημάνω την εξής παράγραφο:
Εντυπωσιακό είναι και το στοιχείο ότι οι γυναίκες κάνουν περισσότερες απόπειρες αυτοκτονίας χωρίς να… επιτύχουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Και σταματώ εδώ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οκ εχεις δικιο ο,τι πεις :)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ετσι νομιζα και εγω γιατι επαθα σοκ τις προαλλες που το ειδα....γιαυτο το συζηταγα με τη φιλη-νοσηλευτρια και μου το ειπε.....απλα προφανως δεν το λενε δεν ξερω για ποιο λογο....

Καλά βρε μουνίτσα ξέρω ότι δεν κάνεις πλάκα, αλλά δεν ίστευα ότι είσαι τόσο ευκολόπιστη!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά βρε μουνίτσα ξέρω ότι δεν κάνεις πλάκα, αλλά δεν ίστευα ότι είσαι τόσο ευκολόπιστη!

τι να σου πω ρε συ....μου ετυχε αυτο το γεγονος πριν λιγες μερες σοκαριστικα και το συζηταγα με συναδελφους στο νοσοκομειο....πιθανον να ειχε υπερβολη μεσα αυτη η φραση (εννοειται οτι δε γινεται ΚΑΘΕ μερα) αλλα ηθελε να μου τονισει τη συχνοτητα προφανως....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ε αυτο λεω γιατι το κρατος εχει κοστολογησει εναν επιστημονα(οχι μονο γιατρο γενικα) να παιρνει 700 ευρω κ ενα βυσμα που οδηγαει το μετρο τα διπλασια?

κ δεν υπαρχει μονο το φακελακι εχουν βρει κ αλλες οδους βλεπε χρηματοδοτησεις νοσοκομειων απογευματινα ιατρεια κ προφανως τα ιδιωτικα τους ιατρεια που τσιμπανε κοσμο απο το νοσοκομειο

και γιατί σου κατσικώθηκε εσένα ότι το κράτος πληρώνει τον οδηγό του μετρό???

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά πράγματι ισχύουν αυτά τα ποσά που αναφέρονται για τους μισθούς των οδηγών του Μετρό;
Θα πέσω από την καρέκλα. Μου φαίνεται εξωφρενικό. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Και με τι κριτήρια έχουν προκύψει αυτά τα ποσά;

Υ.Γ.Τρέχω να πάρω δίπλωμα.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
η Α.Μ.Ε.Λ. Α.Ε. είναι κρατική?

μετροδηγος εισαι κ καυλαντιστηκες 12μιση η ωρα τη νυχτα να απαντησεις?

αφου εχει την κυριοτητα των μετοχων το δημοσιο αρα το ελληνικο κρατος πληρωνει κ εχει ορισει αυτους τους μισθους.
κ αν διαβαζες ολα τα ποστς θα εβλεπες οτι δεν εχω κατι με τους οδηγους μετρο απλα πηρα αφορμη κ εθεσα γενικοτερο προβληματισμο κ δεν μου κατσηκωθηκε τιποτα.
κλαψε κ εσυ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
www.amel.gr/index.php?id=56]http://www.amel.gr/index.php?id=56[/url]

Αυτή προσλαμβάνει τους οδηγούς. Επίσης λέει ότι : "Η Εταιρεία λειτουργεί με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας..." Οι υπάλληλοι δεν πληρώνονται από το δημόσιο αλλά από τα κέρδη της επιχείρησης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
www.amel.gr/index.php?id=56]http://www.amel.gr/index.php?id=56[/url]

Αυτή προσλαμβάνει τους οδηγούς. Επίσης λέει ότι : "Η Εταιρεία λειτουργεί με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας..." Οι υπάλληλοι δεν πληρώνονται από το δημόσιο αλλά από τα κέρδη της επιχείρησης.

το θεμα μας ειναι ποσα παιρνει ο οδηγος του μετρο ή ποσος ειναι ο βασικος μισθος σε σχεση με το κοστος ζωης? μαγκια τους που παιρνουν τοσα και μπραβο τους...1300 ευρω τι ειναι δηλαδη? σιγα το τραγικο ποσο....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλύτερο κι από ανέκδοτο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καθολου ανεκδοτο....νομιζεις οτι ειναι πολλα τα 1300 ευρω? οταν το νοικι κυμαινεται γυρω στα 300-350? τα κοινοχρηστα? οι λογαριασμοι? η βενζινη? το σερβις? το σουπερ μαρκετ? θεωρεις δηλαδη οτι με το δεδομενο κοστος ζωης ειναι ΠΟΛΛΑ? εγω τα βρισκω ενα αξιοπρεπες ποσο....

αυτο που θα πρεπε να μας προβληματιζει ειναι τα 700 και τα 800 που δινουν ως πρωτο μισθο και περιμενουν να περασει ετσι το μηνα του ενας μεσος ανθρωπος....

αντε να απογαλακτιστεις μετα....μια ζωη στο βρακι της μανας σου θα βρισκεσαι δυστυχως....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
καθολου ανεκδοτο....νομιζεις οτι ειναι πολλα τα 1300 ευρω? οταν το νοικι κυμαινεται γυρω στα 300-350? τα κοινοχρηστα? οι λογαριασμοι? η βενζινη? το σερβις? το σουπερ μαρκετ? θεωρεις δηλαδη οτι με το δεδομενο κοστος ζωης ειναι ΠΟΛΛΑ? εγω τα βρισκω ενα αξιοπρεπες ποσο....

αυτο που θα πρεπε να μας προβληματιζει ειναι τα 700 και τα 800 που δινουν ως πρωτο μισθο και περιμενουν να περασει ετσι το μηνα του ενας μεσος ανθρωπος....

αντε να απογαλακτιστεις μετα....μια ζωη στο βρακι της μανας σου θα βρισκεσαι δυστυχως....
Αν το πας εκεί πάω πάσο.
Με το κόστος ζωής στην Ελλάδα νομίζω ότι ο βασικός θα έπρεπε να είναι στα 1000 ευρώ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν το πας εκεί πάω πάσο.
Με το κόστος ζωής στην Ελλάδα νομίζω ότι ο βασικός θα έπρεπε να είναι τα 1000 ευρώ.

μα αυτη ειναι η συζητηση που γινεται σε αυτες τις σελιδες...οτι δεν αντι να φθονουμε τον οδηγο του μετρο που παιρνει τα 1300 θα πρεπει να μας απασχολει οτι ο βασικος ειναι 700 ευρω....ο οδηγος καλα κανει και παιρνει τοσα....δηλαδη κατι τυπακια που γνωριζω που ειναι σε τραπεζες και ξυνοντα και παιρνουν τα ιδια λεφτα ειναι καλυτεροι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom