Νέα

Οδηγός του Μετρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? το οτι αυτοι κακοπληρωνονται δε σημαινει οτι πρεπει να κακοπληρωθουν και ολοι οι υπολοιποι!!!
επισης ειναι ερευνητες....παλι καλα που πληρωνονται να λες....οι ειδικευομενοι της ιατρικης δεν πληρωνονται καθολου....τι θες να κανουμε γιαυτο? να σταματησουμε να πληρωνομαστε ολοι προς συμπαρασαση τους?

επισης οσοι κανουν πρακτικη απο τα ΤΕΙ δεν πληρωνονται....να μου κοψουν το μισθο μου εμενα επειδη αυτοι δεν πληρωνονται? και μενα ο μισθος μου δεν εχει σχεση με το 1300 και ξεσκιζομαι στη δουλεια....αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μειωσουν το μισθο του μετρατζη....ειναι πολυ κακοψυχο αυτο που λες....θελεις δηλαδη να ψοφησει η κατσικα του γειτονα επειδη εσυ δεν εχεις?

το θεμα ειναι πως θα βελτιωθουν ολονων οι μισθοι και οχι να σκεφτομαστε ετσι για απλους υπαλληλους....να σε νοιαξει ο μισθος του βουλευτη, του δημαρχου, των συδνικαλιστων, των αιρετων γενικοτερα και οχι του οδηγου μετρου ή του εκπα9δευτικου ή του δημοσιου υπαλληλου....

τι σημασια εχει το ειδος σπουδων που εχει κανει ο καθενας για να κρινουμε το βαρος της επαγγελματικης του ευθυνης και ποιοι ειμαστε εμεις που θα του κοψουμε μισθο?

ενας ανθρωπος που παιζει τη ζωη του κορωνα γραμματα πχ ενας διασωστης ή καποιος που δουλευει σε ορυχειο πρεπει να παιρνει χαμηλοτερο μισθο απο μενα επειδη εχω φαει τα ματια μου απο το διαβασμα? απλα ο καθενας κανει τις επαγγελματικες επιλογες του....

προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει γιατι εχω απο τωρα δικια μου επιχειρηση χωρις καν να εχω τελειωσει τις σπουδες μου κ παντα ειχα οικονομικη ανεση.Γενικη ειναι η τοποθετηση μου σταματα να τα πηγαινεις ολα επι προσωπικου

τι σημασια εχει το ειδος σπουδων που εχει κανει ο καθενας για να κρινουμε το βαρος της επαγγελματικης του ευθυνης και ποιοι ειμαστε εμεις που θα του κοψουμε μισθο?

πλακα κανεις προφανως κ εχει.Ιδιο ειναι να εχεις τελειωσει τει κ ιδιο αει σε πεδιο θετικων επιστημων?
τοτε γιατι εμενα μου βγηκε ο κωλος να βγαλω 19000 μορια στην τριτη λυκειου να μπω στο πανεπιστημιο?θα μπορουσα να βγαλω 10000 κ να γυρναω ολη μερα στις πουτανες κ στο ιντερνετ αφου ετσι κιαλλιως θα βολευομουν στο δημοσιο επειδη ειμαι κωλοβυσμα?
Αφου υπαρχει τετοια ισοπεδωση ας καταργησουμε κ τις πανελληνιες εξετασεις κ τα πανεπιστημια αφου ολοι ισοι ειναι κ δεν εχουμε δικαιωμα να κρινουμε

Επισκέπτης
οποτε δε σου φτεη ο μετροδιγοσ,αλα το κρατοσ του κολου που εχουμε
ε προφανως αν καποιος ειναι ανεργος κ του δωθει μια ευκαιρια να χωθει στο δημοσιο θα την αρπαξει δεν ειναι μαλακας.Κ εγω στη θεση των μετροδηγων το ιδιο θα εκανα.Δεν κατηγορω αυτους.Μακαρι ο βασικος μισθος στην ΕΛλαδα να ητνα 3000 ευρω κ να ηταν ολα καλα.Αλλα δεν ειναι ετσι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη γκαντυ αλλα δεν ανηκω στους ανθρωπου που θεωρουν οτι ενα πανεπιστημιο καθοριζει τον ανθρωπο ή το μισθο που θα πρεπει να παιρνει.....

και μακαρι να καταργηθουν οι πανελληνιες οπως σε ολες τις πολιτισμενες χωρες......ειμαστε απο τις ελαχιστες που εχουν τετοια παπαρια συστημα....

δε με ενδιαφερει ο αλλος αν εχει τελειωσει ΤΕΙ ή ΑΕΙ θετικων σπουδων με ενδιαφερει να ειναι σωστος στη δουλεια του......

και ναι θεωρω οτι ενας ανθρωπος που δουλευει στο ορυχειο λιγνιτη και φροντιζει για να εχω εγω ρευμα παιζοντας τη ζωη του οφειλει να ειναι καλοπληρωμενος ασχετως με το επιπεδο το μορφωτικο του.....

δεν καταλαβαινω τι παραλογο λεω σε αυτο....

και εν πασει περιπτωσει ποιος ειπε οτι το να οδηγεις μετρο ειναι ευκολο και υποδεεστερο του να κανεις αλλα επαγγελματα?

μπορει να μη βολευτεις στο δημοσιο οπως λες και φυσικα δε σε ενδιαφερει μια τετοια προοπτικη γιατι εχεις τη δουλεια στρωμενη (ασχετως αν σπουδαζεις ή οχι)

οταν αναγκαστεις να την ψαξεις και να τη βρεις τη δουλεια τα ξαναλεμε περι διαβασματος, πανελληνιων, μοριων και λοιπων μλκιων....

αυτο περι κατσικας δεν το πιασες προφανως....γνωμικο ειναι....δεν μιλαω επι προσωπικου....εμενα εν ολιγοις δε με ενδιαφερει ποσα παιρνει ενας απλος μισθωτος οπως εγω....με ενδιαφερει να καλυτερευσουν γενικοτερα οι μισθοι και να χατζαρωθουν οι μισθοι μερικων βολεμενων....και αναμεσα σε αυτους τους βολεμενους δεν εμπερικλειω και τους οδηγους του μετρο

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? το οτι αυτοι κακοπληρωνονται δε σημαινει οτι πρεπει να κακοπληρωθουν και ολοι οι υπολοιποι!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ΑΚΡΙΒΩΣ!!ρε παιδιά,όλα αυτά τα θέματα(είναι τεραστίων διαστάσεων κουβέντα αυτή,αλλά απλά μια παρατήρηση)πρέπει να τα σκεφτόμαστε και λίγο "νορμάλ"!αντί να σκεφτόμαστε-και να προβληματιζόμαστε-γιατί ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ δεν παίρνουν κάποια νορμάλ χρήματα για να ζουν αξιοπρεπώς θα "κατακρίνουμε" κάποιους που πληρώνονται καλά???η "αδικία" πρέπει να "διορθώνεται" προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω!!!
γιατί αυτά τα "μέτρα κατά της φτώχιας" θα πρέπει να μας συμπεριλάβουν ΟΛΟΥΣ πια??!!!αφού δεν ήμασταν σε αυτά τα επίπεδα!δηλαδή πρέπει...σώνει και καλά να φτάσουμε όλοι σε αυτό το σημείο,ώστε να χρειαζόμαστε βοήθεια από αυτά τα μέτρα??!!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Gandy, η mounitsa προφανώς σου λέει (και συμφωνώ) πως ναι μεν η αναλογία δεν είναι σωστή (δηλαδή να παίρνει ο οδηγός περισσότερα από τον επιστήμονα) αλλά το θέμα δεν είναι να παίρνει λιγότερα ο οδηγός, αλλά περισσότερα ο επιστήμονας! Γιατί και τα 1000-1300 δεν είναι επί της ουσίας πολλά, απλά μπορείς να  ζεις με αυτά.
Από κει και πέρα, και εγώ διαφωνώ με την λογική «οι σπουδές πρέπει να πληρώνονται», και εσύ λογικά ως επιχειρηματίας θα πρέπει να συμφωνήσεις. Δεν θα πληρώσεις έναν εργαζόμενο για τις σπουδές που έκανε, αλλά για το τι μπορεί να σου προσφέρει.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
καλα μη νομιζετε οτι και τα 1300 Ε ειναι και τεραστιο ποσο...
και με τα ακανονιστα ωραρια που δουλευουν (αλλωτε πρωινη βαρδια, αλλοτε μεσημεριανη, αλλοτε βραδυνη) δεν ειναι πολυ ευκολο να βρουν  δευτερη δουλεια

Επισκέπτης
Gandy, η mounitsa προφανώς σου λέει (και συμφωνώ) πως ναι μεν η αναλογία δεν είναι σωστή (δηλαδή να παίρνει ο οδηγός περισσότερα από τον επιστήμονα) αλλά το θέμα δεν είναι να παίρνει λιγότερα ο οδηγός, αλλά περισσότερα ο επιστήμονας! Γιατί και τα 1000-1300 δεν είναι επί της ουσίας πολλά, απλά μπορείς να  ζεις με αυτά.
Από κει και πέρα, και εγώ διαφωνώ με την λογική «οι σπουδές πρέπει να πληρώνονται», και εσύ λογικά ως επιχειρηματίας θα πρέπει να συμφωνήσεις. Δεν θα πληρώσεις έναν εργαζόμενο για τις σπουδές που έκανε, αλλά για το τι μπορεί να σου προσφέρει.

ειμαι επιχειρηματιας αλλα σπουδαζω κ μπηκα με πανελληνιες στο πανεπιστημιο Αθηνων οχι σε καποιο ιδιωτικο κολεγιο κλπ.Εχει διαφορα νομιζω ειναι κατανοητο απολους...Αμα το εβλεπα καθαρα ως κερδος κ επιχειρηση θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα επειδη ειμαι ταυτοχρονα κ απο την αλλη πλευρα εχω την αποψη που εγραψα στα ποστς μου

οταν αναγκαστεις να την ψαξεις και να τη βρεις τη δουλεια τα ξαναλεμε περι διαβασματος, πανελληνιων, μοριων και λοιπων μλκιων...

ε αυτο σου ειπα κ πριν μουνιτσα.Εχουν ισοπεδωθει ολα πλεον .Κ τιτλοι σπουδων κ πτυχια κ μεταπτυχιακα κ ολα.Για ποιο λογο ενα παιδι να φαει τα νιατα του πανω σε βιβλια?Για να μην βριδσκει εργασια κ να καταληξει να τυλιγει σουβλακια?Η για να αμοιβεται με τα 700 ευρω ενω καποιος αλλος επειδη ειναι βυσμα αμοιβεται με τα διπλασια?
ε τοτε τα παιδια μας να μην τα στελνουμε σχολειο περα του γυμνασιου που αποκτουν τη βασικη μορφωση.Αφου η μετεπειτα βαθμιδες ειναι αχρηστες στο νεο που θα σπουδασει κ το μονο που μετραει ειναι να ειναι τσατσος η κομματοσκυλο

κ ναι προφανως μια κοπελα που θα εχει πχ phd στην κλινικη ψυχολογια θα εχει τον σεβασμο μου σε σχεση με μια κομμωτρια που κανει μισαμπλι η με μια μασατζου που παω κ γαμαω...ασχετα αν η πρωτη δεν εχει να φαει τις περισσοτερες φορες κ οι υπολοιπες δυο ειναι κονομημενες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω εχω μαστερ και εξειδικευσεις και μετεκπαιδευσεις....δεν εχω ιδεα για το πως να κανω μιζαμπλι ομως....ουτε ανταυγειες.....ουτε καν μια γαλλικη κοτσιδα δε μπορω να κανω....αυτο με κανει πιο αξιοσεβαστο ανθρωπο απου μια κομμωτρια ή το αντιθετο????
και μια κοπελα που ειναι κομμωτρια πρεπει να κερδισει το σεβασμο ενω η ψυχολογος τον εχει απευθειας στο ακουσμα του επαγγελματος???

εμ γιαυτο μερικες γκιοσες εχουν παρει ψηλα τον αμανε και την εχουν δει γυναικα-καριερα και προσπαθουν να μας πηδηξουν ολους....και δηλωνει εξεκιουτιβ ή μανατζερ και θεωρει οτι πρεπει να της παρουμε και πιπα....απο κατι τετοια σκεπτικα....

ο σεβασμος σου ανεβαινει ή κατεβαινει αναλογα με την επαγγελματικη θεση του αλλου? με απογοητευεις απιστευτα.....ζητω συγγνωμη λοιπον και σταματαω την κουβεντα γιατι με τετοιους ορους δεν μπορω να κανω συζητηση....

αυτο που προσπαθω να μαθω στα παιδια ειναι οτι ο σεβασμος κερδιζεται και δεν επιβαλλεται ακομα και απο μενα που τους διδασκω  και οσο κλισε κι αν ακουγεται νομιζω ειναι παντα επικαιρο ειδικα σε καιρους χαλεπους παιδαγωγικα

Επισκέπτης
Εγω εχω μαστερ και εξειδικευσεις και μετεκπαιδευσεις....δεν εχω ιδεα για το πως να κανω μιζαμπλι ομως....ουτε ανταυγειες.....ουτε καν μια γαλλικη κοτσιδα δε μπορω να κανω....αυτο με κανει πιο αξιοσεβαστο ανθρωπο απου μια κομμωτρια ή το αντιθετο????
και μια κοπελα που ειναι κομμωτρια πρεπει να κερδισει το σεβασμο ενω η ψυχολογος τον εχει απευθειας στο ακουσμα του επαγγελματος???

εμ γιαυτο μερικες γκιοσες εχουν παρει ψηλα τον αμανε και την εχουν δει γυναικα-καριερα και προσπαθουν να μας πηδηξουν ολους....και δηλωνει εξεκιουτιβ ή μανατζερ και θεωρει οτι πρεπει να της παρουμε και πιπα....απο κατι τετοια σκεπτικα....

ο σεβασμος σου ανεβαινει ή κατεβαινει αναλογα με την επαγγελματικη θεση του αλλου? με απογοητευεις απιστευτα.....ζητω συγγνωμη λοιπον και σταματαω την κουβεντα γιατι με τετοιους ορους δεν μπορω να κανω συζητηση....

αυτο που προσπαθω να μαθω στα παιδια ειναι οτι ο σεβασμος κερδιζεται και δεν επιβαλλεται ακομα και απο μενα που τους διδασκω  και οσο κλισε κι αν ακουγεται νομιζω ειναι παντα επικαιρο ειδικα σε καιρους χαλεπους παιδαγωγικα

λολ δηλαδη εσυ αυτο καταλαβες απο τη συζητηση μας??αν ναι οντως δεν εχει νοημα να συνεχισουμε.Ασε παω να ποσταρω στα μασατζιδικα που γαμας που ειναι κ το αγαπημενο μου θρεντ στο φορουμ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ....αν θες να πεις κατι αλλο τοτε δεν το εχεις γραψει σωστα.....γιατι οταν γραφεις οτι

κ ναι προφανως μια κοπελα που θα εχει πχ phd στην κλινικη ψυχολογια θα εχει τον σεβασμο μου σε σχεση με μια κομμωτρια που κανει μισαμπλι η με μια μασατζου που παω κ γαμαω...ασχετα αν η πρωτη δεν εχει να φαει τις περισσοτερες φορες κ οι υπολοιπες δυο ειναι κονομημενες

δε μπορω να διανοηθω οτι εννοεις κατι αλλο απο αυτο που εγραψα πιο πανω....

Επισκέπτης
Εχμ....αν θες να πεις κατι αλλο τοτε δεν το εχεις γραψει σωστα.....γιατι οταν γραφεις οτι

δε μπορω να διανοηθω οτι εννοεις κατι αλλο απο αυτο που εγραψα πιο πανω....

τι δεν καταλαβες δηλαδη?
δεν τους κρινω σαν ανθρωπους η σαν χαρακτηρες κλπ αλλα τι εχουν πετυχει στη ζωη τους.κ σου ξαναλεω αυτος με τα phd κλπ το πιο πιθανο ειναι να μην εχει λεφτα ουτε να σου κερσαει ενα καφε κ να κυκλοφορει με παπι κ  οπου κ αν πηγαινει να περνα απαρατηρητος ΕΙΔΙΚΑ απο γκομενες που θα εντυπωσιαζονται απο την πορσε του καθε βλαχου Ελληναρα που εκανε κομπινες με off shore εταιριες κ μετοχες στο χρηματιστηριο κ κονομησε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ο σεβασμος σου ανεβαινει ή κατεβαινει αναλογα με την επαγγελματικη θεση του αλλου?

Σου φαίνεται απίστευτο;
Αφού με το ύφος του, ΑΠΑΙΤΕΙ να τον σέβεσαι επειδή είναι δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός κλπ... :uglystupid:

Μη μου πεις ότι δεν το έχεις συναντήσει;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σου φαίνεται απίστευτο;
Αφού με το ύφος του, ΑΠΑΙΤΕΙ να τον σέβεσαι επειδή είναι δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός κλπ... :uglystupid:

ε αυτο λεω ντε....οτι οσο υπαρχουν αποψεις σαν αυτη που γραφει ο γκαντυ (εκτος αν δεν καταλαβαινω τι λεει) τοσο πιο πολυ μουρη θα πουλαει ο εκαστοτε δικηγορος μηχανικος γιατρος και παει λεγοντας....τι με νοιαζει εμενα αν ξεσκιστηκε στο διαβασμα αν ειναι κωλοπαιδαρας και ρουφιανος????
τι με νοιαζει εμενα αν σπουδασε γιατρος αν ειναι ελεεινος και ατιμος? ενας σκουπιδιαρης μπορει να εχει πολυ μεγαλυτερη ΓΝΩΣΗ (και οχι ακαδημαικη μορφωση) απο εναν μεγαλογιατρο....και κυριως μεγαλυτερη αξιοπρεπεια και τιμη και ΑΥΤΟΝ θα τον σεβαστω....τον αλλον τον γραφω εκει που δεν πιανει το μπικ....

γκαντυ συγγνωμη αλλα οταν χρησιμοποιεις τη λεξη σεβασμο περικλειονται πολλες εννοιες....και στην τελικη γιατι να μη σεβαστεις (ακομα και ως επιτευγμα) την κομμωτρια ή τη βιζιτου? πες μου τι ειναι πιο δυσκολο....να σε πηδανε αγαμητοι χοντροι κοντοι βρωμιαρηδες κομπλεξικοι μικροτσουτσουνοι.... ή να κανεις μια εργασια-ερευνα? και τα δυο τον ιδιο κοπο θελουνε το καθενα στο δικο του κομματι....

Επισκέπτης
Σου φαίνεται απίστευτο;

Μη μου πεις ότι δεν το έχεις συναντήσει;

Κ οι περισσοτεροι Ελληναραδες με το υφος τους απαιτουν να τους σεβεσαι επειδη ειναι γαμιαδες κ νταηδες κ πιο εξυπνοι απο τους υπολοιπους Ευρωπαιους κ μη ασχετα αν ειναι στουρνοι κ δεν εχουν πετυχει τιποτα στη ζωη τους

Μη μου πεις ότι δεν το έχεις συναντήσει; :uglystupid: :uglystupid:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Απ'τα λίγα που διάβασα...καθώς δεν γύρισα να διαβάσω πιό πίσω...εγώ τόσα χρόνια...αυτό που έχω καταλάβει...είναι ότι υπάρχουν και μορφωμένα...γουρούνια!!!Και μάλλον είναι τα περισσότερα....
Σόρρυ αν είμαι off-topic....

Επισκέπτης
ε αυτο λεω ντε....οτι οσο υπαρχουν αποψεις σαν αυτη που γραφει ο γκαντυ (εκτος αν δεν καταλαβαινω τι λεει) τοσο πιο πολυ μουρη θα πουλαει ο εκαστοτε δικηγορος μηχανικος γιατρος και παει λεγοντας....τι με νοιαζει εμενα αν ξεσκιστηκε στο διαβασμα αν ειναι κωλοπαιδαρας και ρουφιανος????
τι με νοιαζει εμενα αν σπουδασε γιατρος αν ειναι ελεεινος και ατιμος? ενας σκουπιδιαρης μπορει να εχει πολυ μεγαλυτερη ΓΝΩΣΗ (και οχι ακαδημαικη μορφωση) απο εναν μεγαλογιατρο....και κυριως μεγαλυτερη αξιοπρεπεια και τιμη και ΑΥΤΟΝ θα τον σεβαστω....τον αλλον τον γραφω εκει που δεν πιανει το μπικ....

ενω σε δημοσιες υπηρεσιες που μπηκε το κωλοβυσμα κ το κομματοσκυλο δεν εχεις διαπιστωσει ατομα να πουλανε μουρη εχωντας την ασφαλεια της καρεκλας τους κ του δημοσιου ε??

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κ οι περισσοτεροι Ελληναραδες με το υφος τους απαιτουν να τους σεβεσαι επειδη ειναι γαμιαδες κ νταηδες κ πιο εξυπνοι απο τους υπολοιπους Ευρωπαιους κ μη ασχετα αν ειναι στουρνοι κ δεν εχουν πετυχει τιποτα στη ζωη τους

Από τέτοιους μαλάκες δεν περιμένω τίποτα περισσότερο, και στην  τελική τους γράφω και στα παπάρια μου κι από δω παν κι οι άλλοι...

Αλλά από τους πτυχιούχους που ανέφερα, περιμένω ΠΑΙΔΕΙΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ κι όχι έπαρση...Αν τα πτυχία τα πήραν για να το παίξουν ιστορία κακώς τα πήραν και κακό στην επιστήμη που "υπηρετούν" κάνουν...Για "λειτούργημα" ας μη μιλάμε καλύτερα... :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Νομίζω είναι θέμα κριτιρίων.
Ο gandy (αν κατάλαβα καλά, αλλιώς διόρθωσέ με) θεωρεί ότι κάποιος έχει πετύχει στη ζωή του όταν έχει ξεσκιστεί στο διάβασμα για να τελειώσει τις σπουδές του και/ή όταν έχει πετύχει επαγγελματικά.

Η mounitsa (ξανά αν κατάλαβ καλά) θεωρεί ότι κάποιος έχει πετύχει όταν έχει διαμορφώσει ακέραιο χαρακτήρα άσχετα από τη δουλειά του.

Οπότε συνεννόηση δεν νομίζω ότι θα υπάρξει, το βλέπετε από άλλη πλευρά το θέμα.

υ.γ. τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να είμαι λίγο οφ τόπικ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δε διαφωνω.....οπως και με το αλλο για τους δημοσιους υπαλληλους δε διαφωνω....το προβλημα δεν ειναι με αυτον που πουλαει μουρη....το προβλημα εινια με αυτον που πουλαει μουρη και απαιτει σεβασμο λογω επαγγελματος και ΚΥΡΙΩΣ με αυτους που του τον δινουν....ειτε ειναι επιστημονας ειτε ειναι δημοσιος υπαλληλος :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομίζω είναι θέμα κριτιρίων.
Ο gandy (αν κατάλαβα καλά, αλλιώς διόρθωσέ με) θεωρεί ότι κάποιος έχει πετύχει στη ζωή του όταν έχει ξεσκιστεί στο διάβασμα για να τελειώσει τις σπουδές του και/ή όταν έχει πετύχει επαγγελματικά.

Η mounitsa (ξανά αν κατάλαβ καλά) θεωρεί ότι κάποιος έχει πετύχει όταν έχει διαμορφώσει ακέραιο χαρακτήρα άσχετα από τη δουλειά του.

Οπότε συνεννόηση δεν νομίζω ότι θα υπάρξει, το βλέπετε από άλλη πλευρά το θέμα.

το δικο μου το πετυχες :) του γκαντυ δεν ξερω....αλλα και γω αυτο πιστευω....γιαυτο και διαφωνω :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom