Επισκέπτης
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? το οτι αυτοι κακοπληρωνονται δε σημαινει οτι πρεπει να κακοπληρωθουν και ολοι οι υπολοιποι!!!
επισης ειναι ερευνητες....παλι καλα που πληρωνονται να λες....οι ειδικευομενοι της ιατρικης δεν πληρωνονται καθολου....τι θες να κανουμε γιαυτο? να σταματησουμε να πληρωνομαστε ολοι προς συμπαρασαση τους?
επισης οσοι κανουν πρακτικη απο τα ΤΕΙ δεν πληρωνονται....να μου κοψουν το μισθο μου εμενα επειδη αυτοι δεν πληρωνονται? και μενα ο μισθος μου δεν εχει σχεση με το 1300 και ξεσκιζομαι στη δουλεια....αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μειωσουν το μισθο του μετρατζη....ειναι πολυ κακοψυχο αυτο που λες....θελεις δηλαδη να ψοφησει η κατσικα του γειτονα επειδη εσυ δεν εχεις?
το θεμα ειναι πως θα βελτιωθουν ολονων οι μισθοι και οχι να σκεφτομαστε ετσι για απλους υπαλληλους....να σε νοιαξει ο μισθος του βουλευτη, του δημαρχου, των συδνικαλιστων, των αιρετων γενικοτερα και οχι του οδηγου μετρου ή του εκπα9δευτικου ή του δημοσιου υπαλληλου....
τι σημασια εχει το ειδος σπουδων που εχει κανει ο καθενας για να κρινουμε το βαρος της επαγγελματικης του ευθυνης και ποιοι ειμαστε εμεις που θα του κοψουμε μισθο?
ενας ανθρωπος που παιζει τη ζωη του κορωνα γραμματα πχ ενας διασωστης ή καποιος που δουλευει σε ορυχειο πρεπει να παιρνει χαμηλοτερο μισθο απο μενα επειδη εχω φαει τα ματια μου απο το διαβασμα? απλα ο καθενας κανει τις επαγγελματικες επιλογες του....
προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει γιατι εχω απο τωρα δικια μου επιχειρηση χωρις καν να εχω τελειωσει τις σπουδες μου κ παντα ειχα οικονομικη ανεση.Γενικη ειναι η τοποθετηση μου σταματα να τα πηγαινεις ολα επι προσωπικου
τι σημασια εχει το ειδος σπουδων που εχει κανει ο καθενας για να κρινουμε το βαρος της επαγγελματικης του ευθυνης και ποιοι ειμαστε εμεις που θα του κοψουμε μισθο?
πλακα κανεις προφανως κ εχει.Ιδιο ειναι να εχεις τελειωσει τει κ ιδιο αει σε πεδιο θετικων επιστημων?
τοτε γιατι εμενα μου βγηκε ο κωλος να βγαλω 19000 μορια στην τριτη λυκειου να μπω στο πανεπιστημιο?θα μπορουσα να βγαλω 10000 κ να γυρναω ολη μερα στις πουτανες κ στο ιντερνετ αφου ετσι κιαλλιως θα βολευομουν στο δημοσιο επειδη ειμαι κωλοβυσμα?
Αφου υπαρχει τετοια ισοπεδωση ας καταργησουμε κ τις πανελληνιες εξετασεις κ τα πανεπιστημια αφου ολοι ισοι ειναι κ δεν εχουμε δικαιωμα να κρινουμε