συγγνώμη φίλε όμως το θέμα είναι οτι αυτοί που παίρνουν τα 700 σκίζονται στην δουλειά για να τα πάρουν ... γιατί ο άλλος να παίρνει 1500 και το έργο που προσφέρει να είναι ελάχιστο? τέλος πάντων δεν βγάζεις άκρη... δημόσιο είναι αυτό... καταλαβαίνετε όλοι..Εντάξει ρε παιδιά και πόσα θα έπρεπε να παίρνουν?700 ευρώ?Μου αρέσει που διαμαρτυρόμαστε για την γενιά των 700 και όταν ακούσουμε ότι κάποιος παίρνει παραπάνω χρήματα είμαστε έτοιμοι να τον στήσουμε στον τοίχο!Α ρε αθάνατη Ελλαδάρα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οδηγός του Μετρό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
συγγνώμη φίλε όμως το θέμα είναι οτι αυτοί που παίρνουν τα 700 σκίζονται στην δουλειά για να τα πάρουν ... γιατί ο άλλος να παίρνει 1500 και το έργο που προσφέρει να είναι ελάχιστο? τέλος πάντων δεν βγάζεις άκρη... δημόσιο είναι αυτό... καταλαβαίνετε όλοι..
απο εμπειρία γνωστών μου όλα αυτά...
μα αυτη ειναι η συζητηση που γινεται σε αυτες τις σελιδες...οτι δεν αντι να φθονουμε τον οδηγο του μετρο που παιρνει τα 1300 θα πρεπει να μας απασχολει οτι ο βασικος ειναι 700 ευρω....ο οδηγος καλα κανει και παιρνει τοσα....δηλαδη κατι τυπακια που γνωριζω που ειναι σε τραπεζες και ξυνοντα και παιρνουν τα ιδια λεφτα ειναι καλυτεροι?
υπάρχουν βεβαια και αυτοί που ξύνονται και παίρνουν πάλι 700 ...
Δεν το διάβασα ολόκληρο. Μην βαράς.μα αυτη ειναι η συζητηση που γινεται σε αυτες τις σελιδες...οτι δεν αντι να φθονουμε τον οδηγο του μετρο που παιρνει τα 1300 θα πρεπει να μας απασχολει οτι ο βασικος ειναι 700 ευρω....ο οδηγος καλα κανει και παιρνει τοσα....δηλαδη κατι τυπακια που γνωριζω που ειναι σε τραπεζες και ξυνοντα και παιρνουν τα ιδια λεφτα ειναι καλυτεροι?
Εγώ πήγα να ρωτήσω για πρόσληψη στο Εθνικό Κτηματολόγιο και μόλις ρώτησα τον υπεύθυνο για το μισθό τι μου απάντησε;
''670 ο μισθός και προσάυξηση 15% στο πτυχίο σου''.
Και μετά ήρθε και η δεύτερη κρυάδα....
''Πρέπει όμως το αντικείμενο που έχεις τελειώσει να είναι πάνω σε υπολογιστές και αρχειοθέτηση''.
Και όταν του είπα ότι έχω τελειώσει οικονομική σχολή μου είπε: ''Καλά ξεκίνα και θα το συζητήσουμε αργότερα αυτό''.
Λες και θα τα έβαζε από την τσέπη του έκανε.
Υ.Γ. Γνωστός με έστειλε. Μήπως τελικά περνάνε μόνο τα βύσματα;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
συγγνώμη φίλε όμως το θέμα είναι οτι αυτοί που παίρνουν τα 700 σκίζονται στην δουλειά για να τα πάρουν ... γιατί ο άλλος να παίρνει 1500 και το έργο που προσφέρει να είναι ελάχιστο? τέλος πάντων δεν βγάζεις άκρη... δημόσιο είναι αυτό... καταλαβαίνετε όλοι..
ζιγκολο νομιζω δεν ειμαστε σε θεση να μιλαμε για το ποσο ευκολη ή δυσκολη ειναι μια τετοιου ειδους δουλεια....το ιδιο ευκολη μπορει να μοαιζει και η δουλεια του εφοριακου, του μπακαλη, του δασκαλου, του περιπτερα (καθεται ολη μερα αλλωστε)....δε μιλαω για προφανως δυσκολα ή επικινδυνα επαγγελματα οπου ειναι ηλιου φαεινοτερο αλλα για απλα επαγγελματα....
δεν υπαρχει καποιος οδηγος να μας διαφωτησει ως προς το εργο του οποτε δεν ειμαστε σε θεση να το κρινουμε κι ολας.....
επισης σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν αυτοι που ξυνονται και αυτοι που προσπαθουν να κανουν καλα τη δουλεια τους οποτε ενας οδηγος μπορει να σου πει "καλα ειναι μωρε αραλικι" και ενας αλλος να σου πει "ειναι πολυ αγχωτικη και υπευθυνη δουλεια"....ειναι υποκειμενικα αυτα
βιντι συγχωρεμενος
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
www.amel.gr/index.php?id=56]http://www.amel.gr/index.php?id=56[/url]
Αυτή προσλαμβάνει τους οδηγούς. Επίσης λέει ότι : "Η Εταιρεία λειτουργεί με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας..." Οι υπάλληλοι δεν πληρώνονται από το δημόσιο αλλά από τα κέρδη της επιχείρησης.
Ναι, καλά, και νομίζεις ότι άμα παρουσιαστεί έλλειμμα ποιός θα το καλύψει;
Μέχρι στιγμής πάντως έχει μικρό πλεόνασμα.
Α, πάρε υπόψη ότι δεν έχει κανένα έξοδο απόσβεσης του έργου το οποίο ανήκει στο Αττικό Μετρό. Και τους συρμούς τους αγοράζει το Αττικό Μετρό.
Έτσι και εγώ την τρέχω την εταιρεία. Την τιγκάρω στις διαφημίσεις, πιάνω τους τσαμπατζήδες, βάζω μουνάρες να κάνουν πασαρέλα στο Σύνταγμα και δίνω 1300 στους "μηχανοδηγούς".
Εδώ που τα λέμε εγώ μπορεί να έβαζα και το αυτόματο σύστημα όπως π.χ. στην Σιγκαπούρη και να μην χρειαζόμουνα μηχανοδηγούς.
(Καλά ντε, δεν γίνεται τώρα, έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή).
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Οι οδηγοι αυτοι κατα τη προσληψη τι απαραιτητα προσοντα να ζητηθηκαν αραγε;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Ναι, καλά, και νομίζεις ότι άμα παρουσιαστεί έλλειμμα ποιός θα το καλύψει;
Μέχρι στιγμής πάντως έχει μικρό πλεόνασμα.
Α, πάρε υπόψη ότι δεν έχει κανένα έξοδο απόσβεσης του έργου το οποίο ανήκει στο Αττικό Μετρό. Και τους συρμούς τους αγοράζει το Αττικό Μετρό.
Έτσι και εγώ την τρέχω την εταιρεία. Την τιγκάρω στις διαφημίσεις, πιάνω τους τσαμπατζήδες, βάζω μουνάρες να κάνουν πασαρέλα στο Σύνταγμα και δίνω 1300 στους "μηχανοδηγούς".
Εδώ που τα λέμε εγώ μπορεί να έβαζα και το αυτόματο σύστημα όπως π.χ. στην Σιγκαπούρη και να μην χρειαζόμουνα μηχανοδηγούς.
(Καλά ντε, δεν γίνεται τώρα, έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή).
Θυγατρικη της Αττικό Μετρό είναι. Άμα παρουσιαστεί έλλειμα θα το καλύψει ο μέτοχος ( το δημόσιο), πλην όμως το θέμα είναι να υπάρξουν και συνέπειες για τους υπεύθυνους.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
ολα τα κριτικαρουμε.......τους εκπαιδευτικους που καθονται τα καλοκαιρια,
Αν προταθεί να κάνουν μάθημα και το καλοκαίρι,έστω και 3ωρο,οι πρώτοι που θα αντιδράσουν θα είναι οι μαθητές και οι φοιτητές.Διακοπές,έχουν και άλλες χώρες,και μάλιστα σε κάποιες χώρες όπως π.χ στη Γαλλία,τα σχολεία κλείνουν και μια εβδομάδα τον Φεβρουάριο για να πάνε τα παιδιά και οι εργαζόμενοι για σκι στα χιονοδρομικά τους.Έτσι στηρίζουν και τον εγχώριο τουρισμό τους...
Όσον αφορά τους εργαζομένους στο μετρό,είναι βύσματα του Βερελή,όπως είναι και στον προαστιακό (η προαστιακός Α.Ε έχει απορροφηθεί από τον ΟΣΕ),όπου οι εργαζόμενοι είναι τόσο του Βερελή όσο και του Λιάπη.Ναι πρόλαβε και ο κ.Μισέλ να βάλει παιδιά του στον προαστιακό...
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Οι οδηγοι αυτοι κατα τη προσληψη τι απαραιτητα προσοντα να ζητηθηκαν αραγε;
Απολυτήριο Λυκείου,ξένη γλώσσα,δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου (νομίζω επαγγελματικό) και ιατρικές εξετάσεις.Όχι δεν έχει σχέση το τραίνο με το αυτοκίνητο,αλλά το ζητούσαν.Οι ιατρικές εξετάσεις ήταν αυστηρές.Πρόσθεσε και τη μακρυά γλώσσα για γλύψιμο!
Για σταθμάρχες κλπ διοικητικές υπηρεσίες,δεν υπήρχαν ιατρικές εξετάσεις.
Επισκέπτης
Απολυτήριο Λυκείου,ξένη γλώσσα,δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου (νομίζω επαγγελματικό) και ιατρικές εξετάσεις.Όχι δεν έχει σχέση το τραίνο με το αυτοκίνητο,αλλά το ζητούσαν.Οι ιατρικές εξετάσεις ήταν αυστηρές.Πρόσθεσε και τη μακρυά γλώσσα για γλύψιμο!
Για σταθμάρχες κλπ διοικητικές υπηρεσίες,δεν υπήρχαν ιατρικές εξετάσεις.
απλα χρειαζοντουσαν μεγαλυτερη γλωσσα κ περισσοτερα ml σαλιου για το γλυψιμο
κλαψτε μετρο-φιλοι
κλαψτεεε
Ζητω το Ελλαδισταν
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο,αν είχαμε κι εμείς μέσον θα το αξιοποιούσαμε για να βολευτούμε.Με εκνευρίζουν όσοι το παίζουν υπεράνω,και λένε "εγώ γουστάρω τον ιδιωτικό τομέα για να μπω αξιοκρατικά".Παπάρια...Γι'αυτό σε κάθε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ η αναλογία είναι 1 θέση για 10000 υποψηφίους!Ιδίως τώρα με την ρευστότητα που επικρατεί στον εργασιακό τομέα,το δημόσιο είναι μια όαση.Όχι μόνο ο στενός δημόσιος τομέας αλλά και ο ευρύτερος!
Επισκέπτης
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο,αν είχαμε κι εμείς μέσον θα το αξιοποιούσαμε για να βολευτούμε.Με εκνευρίζουν όσοι το παίζουν υπεράνω,και λένε "εγώ γουστάρω τον ιδιωτικό τομέα για να μπω αξιοκρατικά".Παπάρια...Γι'αυτό σε κάθε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ η αναλογία είναι 1 θέση για 10000 υποψηφίους!Ιδίως τώρα με την ρευστότητα που επικρατεί στον εργασιακό τομέα,το δημόσιο είναι μια όαση.Όχι μόνο ο στενός δημόσιος τομέας αλλά και ο ευρύτερος!
κ ποιος ειναι αυτος ο ενας?ο πιο ικανος η το πιο κωλοβυσμα?
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Θελει και ερωτημα........εδω αλλοι γινονται πολιτικοι με βυσμα.......
Επισκέπτης
Θελει και ερωτημα........εδω αλλοι γινονται πολιτικοι με βυσμα.......
ρητορικο ηταν το ερωτημα μου
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Αυτός ο "1" είναι ο πιο τυχερός.Ποιος είναι ικανός σε αυτή τη χώρα;Ο μαθητής με το 18-19 που δεν πέρασε στο πανεπιστήμιο και έμεινε με το απολυτήριο λυκείου (μιλάω για το σύστημα των δεσμών που ίσχυε παλιότερα);Μήπως είναι ικανός ο καθηγητής που μπήκε με την επετηρίδα;Μήπως είναι ικανός ο ιδιωτικός υπάλληλος που μπήκε επειδή ο υπεύθυνος για τις προσλήψεις είναι φίλος του;Τι ψάχνεις για ικανούς σε μια χώρα σαν την Ελλάδα;Ικανότητα δεν υπάρχει.Απλώς...
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Αυτός ο "1" είναι ο πιο τυχερός.Ποιος είναι ικανός σε αυτή τη χώρα;Ο μαθητής με το 18-19 που δεν πέρασε στο πανεπιστήμιο και έμεινε με το απολυτήριο λυκείου (μιλάω για το σύστημα των δεσμών που ίσχυε παλιότερα);Μήπως είναι ικανός ο καθηγητής που μπήκε με την επετηρίδα;Μήπως είναι ικανός ο ιδιωτικός υπάλληλος που μπήκε επειδή ο υπεύθυνος για τις προσλήψεις είναι φίλος του;Τι ψάχνεις για ικανούς σε μια χώρα σαν την Ελλάδα;Ικανότητα δεν υπάρχει.Απλώς...
Εδω μας κυβερνανε οι πιο ανικανοι...........
grousouzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σωστός ο παίκτης. Όλοι φωνάζουν πως είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, όμως όλοι όταν βρουν την ευκαιρία την αξιοποιούν. Είναι όπως γίνεται με τον στρατό, που όλοι θέλουν ίση μεταχείρηση και άπαντες να περνούν από την παραμεθώριο, ενώ την ίδια στιγμή κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μπουν στην αεροπορία ή το ναυτικό. Για να μην πω για το τι γίνεται με τις γκόμενες........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις