Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε rdv με Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patir.gomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.900
Πόντοι
2.606
νομιζω απλα ειναι τα πραγματα..

την κερνας ενα φαγητο και μετα κανα ποτακι, μετα εξαφανιζεσαι για καμια εβδομαδα 2 , αλλα εννοειτε οτι εσυ βγαινεις και το τσουλακι το μαθαινει απο άλλους.

Στανταρ σε παιρνει τηλ "και καλα να δει τι κανεις" , της ξαναλες να πατε για φαγητο ,ποτακι μετα κτλ.

με την δευτερη φορα γαμας.

Μετα παλι εξαφανιζεσαι , αλλα τωρα κανονικα  :)

Πας για την επομενη στην σειρα.
αυτες ειναι συμβουλές για να παχυνεις τυπε γαμησι μονο στο πρώτο ραντεβου

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Αν γαμούσε μια  την ήμερα  από τα 15 μεχρι  τώρα που είναι 35 δηλαδή 20 χρονιά βγαίνουν 7300 δεν βγαίνουν τα νούμερα   :think:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
20,000 Έχεις ξεπεράσει τον Σπαλιαρα ...ο νέος εθνικός μας  δον ζουαν,πάντως τύπε εγώ περιμένω την  συμβουλή του picker έχει άλλη βαρύτητα. :grin:  
υ.γ πάντως στα μαθήματα να έρθεις.

Θα κάνεις μαθήματα; Στο διάλειμμα θα μπορώ να πετάγομαι σε κανα μπουρδέλο να ρίχνω ένα στα γρήγορα;   :2funny:

Ο Picker τι να μου πει δηλαδή; Σκατά στις ελλεεινίδες ζήτω οι πουτάνες;  :kneel:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε sorry που στο λεω αλλα ο αλλος δικιο ειχε που σε χαρακτηρισε γυναικωτο. Το μυαλο σου δινει αλλοθι στις γκομενες για το καθε τι. Δηλαδη σκεφτεσαι σαν αυτες σιγα σιγα. Εσυ τωρα θες να μας πεις οτι φταινε 2-3 αλητες που εκμαυλισανε τις γκομενες. Νομιζεις οτι οι πατεραδες τους δε τις εχουν δασκαλεψει για το τι παιζει εκει εξω; μονες τους γουσταρουν και μπλεκονται ρε μαλακα..γουσταρουν τη βρωμια που βαφτιζουν και καλα μυστηριο, ειναι στη φυση τους. Η παραμυθα και η κουτοπονηρια ειναι στο αιμα τους γιατι ακριβως ζουν σε ενα ματαιοδοξο και ψευτικο κοσμο που εχουν φτιαξει στο μυαλο τους. Ξυπνα φιλε γιατι εισαι σε στραβο δρομο...
Δεν δίνω άλλοθι στις γκόμενες τύπε. Κάνεις λάθος. Απλά δε θεωρώ ότι αυτή η αλλαγή στη στάση των ελλεηνίδων την τελευταία 20ετία, δεν έχει ρίζες και στην δική μας στάση. Ξέρω και ελλεηνίδες  :vomit:, ξέρω και γυναίκες που έγιναν ελλεηνίδες μετά από απογοήτευση, ξέρω και κυρίες με Κ κεφαλαίο, που ότι κι αν τους έχει συμβεί στα προσωπικά τους εξακολουθούν να είναι κυρίες. ΄Όπως αντίστοιχα ξέρω κυρίους και ρεμάλια. Για να μπορέσεις να κατηγορήσεις κάποιον, πρέπει πρώτα να έχεις δει την καμπούρα σου πρώτα και να μη βάζεις τους πάντες στο ίδιο καζάνι.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Θα κάνεις μαθήματα; Στο διάλειμμα θα μπορώ να πετάγομαι σε κανα μπουρδέλο να ρίχνω ένα στα γρήγορα;   :2funny:

Ο Picker τι να μου πει δηλαδή; Σκατά στις ελλεεινίδες ζήτω οι πουτάνες;  :kneel:
Διαλειμμα  δεν έχει  ,ποσά έδωσες στο φαγητό που την πήγες;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ρε μεγάλε , αν κάνει το μπουκάλι το κρασί 20€ με 30€
πως θα βγεί λογαριασμός 40€ ;

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Η μαλακία είναι ότι πλήρωσε και δεν γάμησε  :S

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ρε μεγάλε , αν κάνει το μπουκάλι το κρασί 20€ με 30€
πως θα βγεί λογαριασμός 40€ ;

Ρε μεγάλε θες να σου πω και τι ώρα σηκώθηκα για τουαλέτα; Και ποιος σου πε οτι πήρα μπουκάλι;

Τοσο οσο σου λεώ αν σε ψήνει παιρνάς κι απο κει και κοιτάς κατάλογο.. και κοζαρε τι μπουκαλάκια εχει με ποσα ml και τι σε ποτηράκι

Καλά να περάσεις   :hi:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Λουλούδια της πρόσφερες ; αν δεν, γιαυτό δεν σου έκατσε  :2funny:

Εχεις ψηθεί να με τρολάρεις που βγήκα με ελλεινίδα πλήρωσα και δε γάμησα ε;  :2funny:

Το παραδέχθηκα έκανα μαλακία για αυτο πήρα χθές ενα πιπινομουνέτο και το ξεκώλιασα. 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ρε μεγάλε θες να σου πω και τι ώρα σηκώθηκα για τουαλέτα; Και ποιος σου πε οτι πήρα μπουκάλι;

Τοσο οσο σου λεώ αν σε ψήνει παιρνάς κι απο κει και κοιτάς κατάλογο.. και κοζαρε τι μπουκαλάκια εχει με ποσα ml και τι σε ποτηράκι

Καλά να περάσεις   :hi:

Εγώ σε La pasteria , όσες φορές είχα πάει
κάτω από 80€ με 90€ δεν είχα δώσει.
Αλλά βέβαια δεν έχω πάρει ποτέ μισό μπουκάλι ή ποτήρι κρασί.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα παρακολουθώντας την συζήτηση,έχεις κάποια πιτσιρικά που γαμάς όπως λες ,πας και με πουτάνες(όποτε δεν είσαι λιγούρης) της λες ελλεινηδες, άλλα με κάποια που δεν σου άρεσε βγαίνεις για φαγητό και πληρώνεις  ..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Εχεις ψηθεί να με τρολάρεις που βγήκα με ελλεινίδα πλήρωσα και δε γάμησα ε;  :2funny:

Το παραδέχθηκα έκανα μαλακία για αυτο πήρα χθές ενα πιπινομουνέτο και το ξεκώλιασα. 
1ον γιαυτό πρέπει να παρακολουθήσεις ταχύρυθμα μαθήματα.
2ον Το  πιπινομουνέτο ποιο ήταν; ,κρητική γιατί δεν ανέβασες ;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα παρακολουθώντας την συζήτηση,έχεις κάποια πιτσιρικά που γαμάς όπως λες ,πας και με πουτάνες(όποτε δεν είσαι λιγούρης) της λες ελλεινηδες, άλλα με κάποια που δεν σου άρεσε βγαίνεις για φαγητό και πληρώνεις  ..

Είναι ο λεγόμενος μουνοπλουραλισμός.
Τι δεν καταλαβαίνεις ;

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796

Ναι ρε τυπε μου τι θες να σου εξηγήσω ακριβώς; Το ότι βγήκα με ελλεινιδα προέκυψε από μία τυχαία συγκυρία κι έγινε.. Δεν έχει νόημα να το ανάλυσω περεταιρω.. και το θέμα δεν είναι τι κάνω εγώ στη ζωή μου.. γαμαω μία απ τη δουλειά μου που κάνει πρακτική και πάω και με βιζιτες. Ε και; τόσο ενδιαφέρον σου προκαλεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom