Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε rdv με Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patir.gomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ο μεγαλύτερος ΠΥΡΦΟΡΟΣ είσαι εσύ που άνοιξες αυτό το thread. Ο άντρας δεν πουλάει τίποτα, μόνο αγοράζει. Η γυναίκα πουλάει την εμφάνιση και το σεξ, ο άντρας αγοράζει. Η γυναίκα παρακαλάει, ο άντρας αποφασίζει. Αν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ άντρας βέβαια όλα αυτά.

ναι ειδικα στην Ελλαδα , παρα πολυ δεν μπορει να βρει πουτσο!  :headbang: :headbang:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ναι ειδικα στην Ελλαδα , παρα πολυ δεν μπορει να βρει πουτσο!  :headbang: :headbang:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οσο παρακαλαει ο αντρας αλλο τοσο και περισσότερο η γυναίκα...κανένας αντρας πλεον στην εποχη μας δεν παρακαλάει..η τουλάχιστον η πλειοψηφία....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
οσο παρακαλαει ο αντρας αλλο τοσο και περισσότερο η γυναίκα...κανένας αντρας πλεον στην εποχη μας δεν παρακαλάει..η τουλάχιστον η πλειοψηφία....

me ενα 10 αρικο την κανεις την δουλεια σου :2funny:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.907
Πόντοι
216
Καλημέρα  :hi:. Επειδή ένα μέλος με έχει χαρακτηρίσει γυναικωτό...

Φιλε sorry που στο λεω αλλα ο αλλος δικιο ειχε που σε χαρακτηρισε γυναικωτο. Το μυαλο σου δινει αλλοθι στις γκομενες για το καθε τι. Δηλαδη σκεφτεσαι σαν αυτες σιγα σιγα. Εσυ τωρα θες να μας πεις οτι φταινε 2-3 αλητες που εκμαυλισανε τις γκομενες. Νομιζεις οτι οι πατεραδες τους δε τις εχουν δασκαλεψει για το τι παιζει εκει εξω; μονες τους γουσταρουν και μπλεκονται ρε μαλακα..γουσταρουν τη βρωμια που βαφτιζουν και καλα μυστηριο, ειναι στη φυση τους. Η παραμυθα και η κουτοπονηρια ειναι στο αιμα τους γιατι ακριβως ζουν σε ενα ματαιοδοξο και ψευτικο κοσμο που εχουν φτιαξει στο μυαλο τους. Ξυπνα φιλε γιατι εισαι σε στραβο δρομο...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολύ καλά τα λέει ο johnkark. Καμία γυναίκα δεν θέλει στην πραγματικότητα το παραμύθι, απλά είναι ηλίθιες. Είναι λιγότερο έξυπνες από τους άντρες και πολλοί τις δουλεύουν ψιλό γαζί για καιρό. Κάποια στιγμή όμως - όσο χαζές κι αν είναι - καταλαβαίνουν τη λαμογιά και μετά γίνονται καχύποπτες με όλους τους άλλους που μπορεί να είναι τίμιοι και σωστοί. Την πληρώνουν όλοι δηλαδή για τα λαμόγια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κοροϊδέψεις μια γυναίκα για να σου κάτσει. Είναι χαζές μπροστά μας. Θα τη γαμήσεις, θα περάσεις καλά για λίγο αλλά στο τέλος θα είσαι δυστυχισμένος. Θα είναι μια ψεύτικη νίκη που δεν θα τη χαρείς. Και αυτή μετά θα γίνει κομπλεξική.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker προτείνει την απόλυτη ειλικρίνεια με το ασθενές φύλο. Στις γκόμενες από την πρώτη στιγμή λέμε ότι είναι κατώτερες από εμάς σε όλα. Ότι θα τους είμαστε πιστοί, αρκεί να ακολουθούν το ρυθμό και τις απαιτήσεις μας στο σεξ. Όποια δεν αποδέχεται την κατωτερότητά της και δεν συμβιβάζεται με τα θέλω μας, την παρατάμε και γαμάμε πουτάνες. Η μόνη αλήθεια βρίσκεται στα μπουρδέλα.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Πολλές κουβέντες βλέπω και μάλλον κανείς δεν λέει το

[size=17pt]Νο1 ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ :[/size]
[size=20pt]ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ[/size]
[size=30pt]ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ[/size]

Ωραίο θεματάκι ανοίξατε, αν και υπάρχει σχετικα παρόμοιο.

Για αναλύστε μου λίγο αυτη τη θεωρία ρε παιδιά. Γιατί κάπου εδω μπορεί να πιάνομαι ίσως λίγο αδιάβαστος.  >:(

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
me ενα 10 αρικο την κανεις την δουλεια σου :2funny:
και τσάμπα μη σου εντελώς..οχι βέβαια τοσο απο ψυχική αποψη τσαμπα...με τις εξω...βέβαια αν θες και εχεις λιγο όρεξη τις δουλευεις ολες ψιλο γαζι ανετα...ολες τρωνε παραμυθα για πλακα..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ο νόμος του Picker προτείνει την απόλυτη ειλικρίνεια με το ασθενές φύλο. Στις γκόμενες από την πρώτη στιγμή λέμε ότι είναι κατώτερες από εμάς σε όλα. Ότι θα τους είμαστε πιστοί, αρκεί να ακολουθούν το ρυθμό και τις απαιτήσεις μας στο σεξ. Όποια δεν αποδέχεται την κατωτερότητά της και δεν συμβιβάζεται με τα θέλω μας, την παρατάμε και γαμάμε πουτάνες. Η μόνη αλήθεια βρίσκεται στα μπουρδέλα.
Πικερ,εχεις τυχει στη δουλεια  με γυναικα διευθυντρια υποδιευθυντρια ποτε;

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Picker τι συμβουλή θα έδινες στον ampelale...η άποψη σου έχει ενδιαφέρον :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ναι ειδικα στην Ελλαδα , παρα πολυ δεν μπορει να βρει πουτσο! 

Μετά τα 46-47 μόνο σκύλου είναι η αλήθεια.
Γι'αυτό γεροντοκόρες του συγκεκριμένουν ηλικιακού γκρουπ,
έχουν μεγαλόσωμα σκυλιά , πάντα αρσενικά.
Τις ξεπατώνουν στον πούτσο τα καϋμένα ζωντανά, για ένα πιάτο φαϊ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Μετά τα 46-47 μόνο σκύλου είναι η αλήθεια.
Γι'αυτό γεροντοκόρες του συγκεκριμένουν ηλικιακού γκρουπ,
έχουν μεγαλόσωμα σκυλιά , πάντα αρσενικά.
Τις ξεπατώνουν στον πούτσο τα καϋμένα ζωντανά, για ένα πιάτο φαϊ.
Ναι,τι πραμα είναι αυτό.Κατι μεγαλοκοπέλες δηθεν γκομενες που περασε πια η μπογια τους και επειδή δε συμβιβαζονταν με τιποτα λιγοτερο από το καλυτερο που τους αξιζε και ηταν σιγουρες ότι θα το βρουν οπωσδήποτε,να είναι τελικα  μονες με κατι σκυλαρους .Και να οι αγκαλιες,τα φιλια,τα χαδια και ποιος ξερει τι άλλο.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ωραίο θεματάκι ανοίξατε, αν και υπάρχει σχετικα παρόμοιο.

Για αναλύστε μου λίγο αυτη τη θεωρία ρε παιδιά. Γιατί κάπου εδω μπορεί να πιάνομαι ίσως λίγο αδιάβαστος.  >:(

Εδώ είναι όλα.

Εξαιρείς τις ενότητες
Gimmicks - palm-reading
GM style
Micellaneous
Field reports

Π.χ. γιατί ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΕΡΝΑΣ, εδώ:
buydrink.htm

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ναι,τι πραμα είναι αυτό.Κατι μεγαλοκοπέλες δηθεν γκομενες που περασε πια η μπογια τους και επειδή δε συμβιβαζονταν με τιποτα λιγοτερο από το καλυτερο που τους αξιζε και ηταν σιγουρες ότι θα το βρουν οπωσδήποτε,να είναι τελικα  μονες με κατι σκυλαρους .Και να οι αγκαλιες,τα φιλια,τα χαδια και ποιος ξερει τι άλλο.

Αυτό είναι δικαιοσύνη.
Και ευγονική.
Το dna τους, πάει στα σκουπίδια, αφού μένουν στέρφες
και δεν θα το μεταβιβάσουν σε επόμενες γενιές.
Οι σκύλοι τις ξεμουνιάζουν , αλλά στα @@ μας.

Έτσι κι αλλιώς πρόβλημα για την κοινωνία είναι.
Ασχολούνται με τα λουλούδια του γείτονα, τα αυτοκίνητα στο δρόμο,
τις μάντρες, τη φασαρία και ένα σωρό μαλακίες
και δημιουρργούν προβλήματα σε όλους, που τις σιχαινονται.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Picker τι συμβουλή θα έδινες στον ampelale...η άποψη σου έχει ενδιαφέρον :grin:

Τι συμβουλή ρε τύπε;  >:( 

Έγραψα για να επιβεβαιώσω πόσο ζωάδια ειναι οι ελλεεινίδες και τι απαιτήσεις έχουν στο πυρφοριστάν..

Στα 35 μου τι συμβουλή να μου δώσει κάποιος; που έχω κάνει 2 μακροχρόνιες σχέσεις 5 χρόνια η κάθεμια και έχω γαμήσει πόσες γκόμενες παράλληλα και 20,000 πουτάνες ξέρω γω .. και όσο μεγαλώνω θέλω μόνο ΠΟΥΤΑΝΕΣ..  σύν οτι γαμάω μια πιτσιρίκα εδω και κάμποσο καιρό

Άμα ήθελα γκόμενα για σχέση θα είχα αλλά με τα μυαλά που έχουν δεν.. σύν οτι δε μπορώ να γαμάω το ίδιο μουνί.. συν οτι δε μπορώ να κόψω τις πουτάνες.. συν οτι έχω συνηθίσει να γαμάω υπερμουνάρες και οτι δύσκολα μου κάθεται υπέρμουνάρα γκόμενα γιατι δεν ειμαι και κανας παιδαράς αλλα ok κάτι καλές μου χουν τύχει κατα καιρούς..

Αρα συμβουλές για ελλεινίδα πραγματικά δε χρειάζομαι.. πειτε τα για κάποιον που τον ενδιαφέρει. Ειμαι καλυμμένος στο θέμα γυναίκα αυτό που θέλω το έχω.  :sunglasses:

Και μου πετάγετε ο κλαρινογαμιάς ελλενεειδοσκίστης να με πει και πυρφόρο..  :jerking:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:hi:

Τι συμβουλή ρε τύπε;  >:(  

Έγραψα για να επιβεβαιώσω πόσο ζωάδια ειναι οι ελλεεινίδες και τι απαιτήσεις έχουν στο πυρφοριστάν..

Στα 35 μου τι συμβουλή να μου δώσει κάποιος; που έχω κάνει 2 μακροχρόνιες σχέσεις 5 χρόνια η κάθεμια και έχω γαμήσει πόσες γκόμενες παράλληλα και 20,000 πουτάνες ξέρω γω .. και όσο μεγαλώνω θέλω μόνο ΠΟΥΤΑΝΕΣ..  σύν οτι γαμάω μια πιτσιρίκα εδω και κάμποσο καιρό

Άμα ήθελα γκόμενα για σχέση θα είχα αλλά με τα μυαλά που έχουν δεν.. σύν οτι δε μπορώ να γαμάω το ίδιο μουνί.. συν οτι δε μπορώ να κόψω τις πουτάνες.. συν οτι έχω συνηθίσει να γαμάω υπερμουνάρες και οτι δύσκολα μου κάθεται υπέρμουνάρα γκόμενα γιατι δεν ειμαι και κανας παιδαράς αλλα ok κάτι καλές μου χουν τύχει κατα καιρούς..

Αρα συμβουλές για ελλεινίδα πραγματικά δε χρειάζομαι.. πειτε τα για κάποιον που τον ενδιαφέρει. Ειμαι καλυμμένος στο θέμα γυναίκα αυτό που θέλω το έχω.   :sunglasses:

Και μου πετάγετε ο κλαρινογαμιάς ελλενεειδοσκίστης να με πει και πυρφόρο..  :jerking:

Είσαι μέλος της φυλής. Είσαι δικός μας.

:grouphug:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Τι συμβουλή ρε τύπε;  >:(  

Στα 35 μου τι συμβουλή να μου δώσει κάποιος; που έχω κάνει 2 μακροχρόνιες σχέσεις 5 χρόνια η κάθεμια και έχω γαμήσει πόσες γκόμενες παράλληλα και 20,000 πουτάνες ξέρω γω .. και όσο μεγαλώνω θέλω μόνο ΠΟΥΤΑΝΕΣ..  σύν οτι γαμάω μια πιτσιρίκα εδω και κάμποσο καιρό

Αρα συμβουλές για ελλεινίδα πραγματικά δε χρειάζομαι.. πειτε τα για κάποιον που τον ενδιαφέρει. Ειμαι καλυμμένος στο θέμα γυναίκα αυτό που θέλω το έχω.   :sunglasses:

Και μου πετάγετε ο κλαρινογαμιάς ελλενεειδοσκίστης να με πει και πυρφόρο..  :jerking:
20,000 Έχεις ξεπεράσει τον Σπαλιαρα ...ο νέος εθνικός μας  δον ζουαν,πάντως τύπε εγώ περιμένω την  συμβουλή του picker έχει άλλη βαρύτητα. :grin:  
υ.γ πάντως στα μαθήματα να έρθεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.500
Πόντοι
12.756
νομιζω απλα ειναι τα πραγματα..

την κερνας ενα φαγητο και μετα κανα ποτακι, μετα εξαφανιζεσαι για καμια εβδομαδα 2 , αλλα εννοειτε οτι εσυ βγαινεις και το τσουλακι το μαθαινει απο άλλους.

Στανταρ σε παιρνει τηλ "και καλα να δει τι κανεις" , της ξαναλες να πατε για φαγητο ,ποτακι μετα κτλ.

με την δευτερη φορα γαμας.

Μετα παλι εξαφανιζεσαι , αλλα τωρα κανονικα  :)

Πας για την επομενη στην σειρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom