Επισκέπτης
και μια το μαλι να βαλεις!!ΟΚ....λοιπόν....θα βάλω μια φώτο με το σώμα μου (ντυμένος),χωρίς πρόσωπο.....αλλά θα τη βάλω αρκεί να πουν ότι θέλουν,6 άτομα.....![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
και μια το μαλι να βαλεις!!ΟΚ....λοιπόν....θα βάλω μια φώτο με το σώμα μου (ντυμένος),χωρίς πρόσωπο.....αλλά θα τη βάλω αρκεί να πουν ότι θέλουν,6 άτομα.....![]()
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΟΚ....λοιπόν....θα βάλω μια φώτο με το σώμα μου (ντυμένος),χωρίς πρόσωπο.....αλλά θα τη βάλω αρκεί να πουν ότι θέλουν,6 άτομα.....![]()
εγω θα βαλω μια πατουσα.....![]()
και μια το μαλι να βαλεις!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
![]()
![]()
![]()
αμα μπει το αλιντι θα σου πει να ποσταρεις το καυλι σου και οχι το σωμα σουΦοβάσαι;;;;![]()
θα βαλω δυο πατουσες..![]()
:headbang3Νεξτ τάιμ....το εκλαμβάνω ως "ναι" το ποστ σου./...οπότε 1/6......![]()
Προσωπο δεν βαζειs....Γυμνο σωμα δεν βαζειs.....Εμ πωs θελειs να καβλωσουνε τα κοριτσια και να σε ψηφισουν???ΟΚ....λοιπόν....θα βάλω μια φώτο με το σώμα μου (ντυμένος),χωρίς πρόσωπο.....αλλά θα τη βάλω αρκεί να πουν ότι θέλουν,6 άτομα.....![]()
αμα μπει το αλιντι θα σου πει να ποσταρεις το καυλι σου και οχι το σωμα σου![]()
Προσωπο δεν βαζειs....Γυμνο σωμα δεν βαζειs.....Εμ πωs θελειs να καβλωσουνε τα κοριτσια και να σε ψηφισουν???![]()
![]()
![]()
ΟΚ....λοιπόν....θα βάλω μια φώτο με το σώμα μου (ντυμένος),χωρίς πρόσωπο.....αλλά θα τη βάλω αρκεί να πουν ότι θέλουν,6 άτομα.....![]()
μας φωτισες τωραξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι της giusy ferreri με ιταλικο στιχο που παιζει συνεχεια στα ραδιοφωνα ?
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
1) Θα καβλώσουν με τα χέρια μου,που φαίνονται στη φώτο...
2) Είπα εγώ ότι θέλω να με ψηφίσουν τα "κορίτσια" του φόρουμ;;;;;;;![]()
ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι της giusy ferreri με ιταλικο στιχο που παιζει συνεχεια στα ραδιοφωνα ?
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]