sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εγώ δεν ψήφισα ακόμα
περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να κάνω την ανατροπή με την ψήφο στον λάιον![]()
[size=15pt]ΣΠΑΜ:ΧΕΛΠ ΜΙ ΛΙΓΟ:::κατι πατησα και εχει χαθει απο την οθονη μου η γραμμη που γραφουμε το λινκ πχ...
αλλα δε θυμαμαι τι μαλακια εκανα.ξερεικανεις πως να την επαναφερω???????????[/size]
λυσαξατε με τον λάιον
μελι εχει;
Κλειστο....αστο να κρυωση και ξανανοιξε το..[size=15pt]ΣΠΑΜ:ΧΕΛΠ ΜΙ ΛΙΓΟ:::κατι πατησα και εχει χαθει απο την οθονη μου η γραμμη που γραφουμε το λινκ πχ...
αλλα δε θυμαμαι τι μαλακια εκανα.ξερεικανεις πως να την επαναφερω???????????[/size]
[size=15pt]ΣΠΑΜ:ΧΕΛΠ ΜΙ ΛΙΓΟ:::κατι πατησα και εχει χαθει απο την οθονη μου η γραμμη που γραφουμε το λινκ πχ...
βασικα περιμενα καμια 10αρια οσες ειναι και οι γκομενες του σαιτ
αλλα δε φταινε αυτες εγω φταιω που δεν τις γαμησα
![]()
Κλειστο....αστο να κρυωση και ξανανοιξε το..
Αχνοφαίνεται ή χάθηκε εντελώς;;;![]()
![]()
δε νομιζω να πιασει.... :-
Mην διασκεδάσει ένας άνθρωπος λίγο εδώ μέσα!!! >δεξί κλικ εκεί που έπρεπε να είναι η γραμμή και τικ στο εργαλειοθήκη πλοήγησης ή navigation toolbar ή κάπως έτσι στα αγγλικά
βλαμένο
Κλειστο....αστο να κρυωση και ξανανοιξε το..
δεν εχει... :'(δεξί κλικ εκεί που έπρεπε να είναι η γραμμή και τικ στο εργαλειοθήκη πλοήγησης ή navigation toolbar ή κάπως έτσι στα αγγλικά
βλαμένο