Επισκέπτης
ψηφισα και για το Σταματακι που του μαυριζει τις κριτικες ο μπαροςπλεονασμος....
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
ψηφισα και για το Σταματακι που του μαυριζει τις κριτικες ο μπαροςπλεονασμος....
:-* :-* :-*
εγω θελω φωτο του σταμουλη μου :-*
εντιτ:
6/6![]()
ξερει τι λεει....4 ειναι ο θεσσαλος.....
μας φωτισες τωρα
ε πες κατι η βαλε μου το να το ακουσω να σου πω![]()
γ 2 χερια κ ενα μαυρο φανελακι ριξα ψηφο??????????????????ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!Αφού λοιπόν ψήφισε και ο Θέσσαλος.....
![]()
![]()
σα τετρις ειναι ρε συ αυτο το πραγμα....Αφού λοιπόν ψήφισε και ο Θέσσαλος.....
![]()
![]()
θες να δεις δικια μου τρελαγ 2 χερια κ ενα μαυρο φανελακι ριξα ψηφο??????????????????ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!
κολασμενα στεγνα ασαλιωτα αβασανιστα και αβιαστα!θες να δεις δικια μου τρελα![]()
ασε γιατι θα μουσκεψεις βραδινιατικακολασμενα στεγνα ασαλιωτα αβασανιστα και αβιαστα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον βαζεις κατω τον λιοντααρη χαλαρα.....Αφού λοιπόν ψήφισε και ο Θέσσαλος.....
![]()
![]()
Αυτοs και ο ΓΑΠ μαs πηραν την ψηφο μπαμπεσικα!!!!γ 2 χερια κ ενα μαυρο φανελακι ριξα ψηφο??????????????????ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!
μου παιρνεις την μπουκια απο το στομα. :'(ασε γιατι θα μουσκεψεις βραδινιατικα![]()
τον βαζεις κατω τον λιοντααρη χαλαρα.....![]()
γ 2 χερια κ ενα μαυρο φανελακι ριξα ψηφο??????????????????ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!
γ 2 χερια κ ενα μαυρο φανελακι ριξα ψηφο??????????????????ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!
σα τετρις ειναι ρε συ αυτο το πραγμα....