Respect στων Παπακωσταντίνου αφαίρεσε τα ονόματα όπως κάθε γνήσιος πολιτικός απατεώνας,τώρα των κράζουν οι υπολοιποι ποινικοί και πολιτικοι απατέωνες και αυτοί που ψηφήζουν όλους αυτούς ΕΝΑ RESPECT και ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Παπακωνσταντίνου αφαίρεσε ονόματα συγγενών του από τη λίστα Λαγκάρντ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 334
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Συγνωμη ρε πασόκοι, αλλά ολα εχουν και τα ορια τους.
Ο Παπακωνσταντινου αφαιρεσε τους συγγενεις του, ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Τι σχεση εχει τωρα με αυτο, αν εχει καθυστερησει ο ελεγχος απο το ΣΔΟΕ (που μια χαρα προχωρει κιολας, οπως βλεπω?)
Δεν ντρεποσαστε λιγακι?
Ειναι υπερασπιστικος ισχυρισμος το "ναι αφαιρεσα τους συγγενεις μου, αλλά το ΣΔΟΕ καθυστερει να ελεγξει τους υπολοιπους"?
Ωραια. Καθυστερει. Χεστηκαμε θα του πει το Δικαστηριο. Εσυ γιατι αφαιρεσες τους συγγενεις σου?
Ο Παπακωνσταντινου αφαιρεσε τους συγγενεις του, ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Τι σχεση εχει τωρα με αυτο, αν εχει καθυστερησει ο ελεγχος απο το ΣΔΟΕ (που μια χαρα προχωρει κιολας, οπως βλεπω?)
Δεν ντρεποσαστε λιγακι?
Ειναι υπερασπιστικος ισχυρισμος το "ναι αφαιρεσα τους συγγενεις μου, αλλά το ΣΔΟΕ καθυστερει να ελεγξει τους υπολοιπους"?
Ωραια. Καθυστερει. Χεστηκαμε θα του πει το Δικαστηριο. Εσυ γιατι αφαιρεσες τους συγγενεις σου?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Για την παραγραφή αναφερεσαι? Σε τι να κανω σχολιο?Έχεις παρακολουθήσει την υπόθεση και είσαι τόσο σίγουρος για την ενοχή του Παπακωνσταντίνου;
400 έλεγχοι σε τρία χρόνια (εκ των οποίων προέκυψαν 0 ευρώ για το δημόσιο ταμείο) σου φαίνονται μια χαρά;
Και φυσικά γαργάρα με τσιροκέφαλα για την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου ο μέγας νομικός Αλεξ, που αν επρόκειτο για κάναν δεξιό θα μας αράδιαζε εδώ πέρα το μισό νομικό κώδικα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Με καλυπτει το αιτιολογικο της αποφασης του συμβουλιου.Όχι, για το τρόλεϊ που περνάει απ'έξω.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Με καλυπτει το αιτιολογικο της αποφασης του συμβουλιου.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Τα καλά και συμφέροντα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ εχεις καποιο νομικο αντεπιχειρημα? Ευχαριστως να το ακουσω.Μα φυσικά σε καλύπτει. Είπαμε, ότι είναι ηθικό είναι και νόμιμο.
Αλλά αν δεν κανω λαθος δεν εισαι νομικος.
Αρα απο πού πηγαζει η βεβαιοτητα περι εσφαλμενης αποφασης ως προς το θεμα της παραγραφης?
Ειλικρινη απορια εκφραζω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εχμ, αν αντιλαμβανομαι ορθώς, εννοεις οτι εχουμε γινει περιγελως επειδη παραπεμπουμε στο δικαστηριο ως χωρα εναν υπουργο που διεγραψε απο μια λιστα τα ονοματα των συγγενων του για να μην μπλεξουν?Αυτός ο ξεφτίλας αύριο θα είναι σε κάνα δικαστήριο και θα κάνει αγορεύσεις περί δικαιοσύνης. Και όχι μόνο αυτό, θα έρθει μετά εδώ και θα κατηγορεί τους ΣΥΡΙΖαίους με ύφος εισαγγελέα ότι δε σέβονται το σύνταγμα, τους νόμους και τη δημοκρατία.
Κάτι τέτοιους μαλάκες βάζαμε στην εξουσία και τώρα έχουμε γίνει ο περίγελος της Ευρώπης και της Αφρικής.
Ενδιαφερον.
Προφανως εννοεις οτι η ευρωπη θα μας γεμιζε συγχαρητηρια αν τον απαλλασσαμε λογω παραγραφης?
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Κοιτα πρεμουρα η κατσικο-πιεξουλα για τον παπακωνσταντινου
Σιγα μην ειναι και νομικος
οτι του πανε απο το κομμα
Σιγα μην ειναι και νομικος
οτι του πανε απο το κομμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, ομολογω δεν το αντιλαμβανομαι.Κοιτα πρεμουρα η κατσικο-πιεξουλα για τον παπακωνσταντινου
Ούτε καν το ΠΑΣΟΚ δεν υποστηριζει τον Παπακωνσταντινου και εχουμε εδω μεσα δυο τρεις μεγαλους θαυμαστες του.
Όταν τον Ιούνιο του 1989 έγιναν εκλογές, οι πολιτικές ζυμώσεις που ακολούθησαν οδήγησαν στον σχηματισμό της κυβέρνησης Τζανετάκη, με βασικό επιχείρημα (και πρακτικά μοναδική αποστολή) την ανάγκη "κάθαρσης", δηλ. απόφασης από την νεοεκλεγείσα βουλή περί της παραπομπής ή μη πολιτικών προσώπων σε δίκη. Αυτό προβλήθηκε ιδιαίτερα (έως εκβιαστικά) από την πλευρά Μητσοτάκη, διότι αν ξαναδιαλύετο η βουλή και προκηρύσσοντο πάλι εκλογές, θα επέρχονταν, κατά το Σύνταγμα, παραγραφή.
Αυτό που συνέβη ΤΩΡΑ με τις διπλές εκλογές του 2012 δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο (δηλαδή θαπρεπε να υπάρχει παραγραφή); ή έχει αλλάξει η συνταγματική νομοθεσία από το '89;
χωρις να ειμαι νομικος, νομιζω οτι το σχετικο αρθρο ειχε αναθεωρηθει το 2001 και ειχε μπει ως οριο παραγραφης η δευτερη συνοδος της επομενης βουλης.
Επι λεξη : "Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την παράγραφο 1 αρμοδιότητά της μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος."
και παλι χωρις να ειμαι νομικος αλλα σε σχετικη συζήτηση πριν μηηηηηηηνες "ονομα" νομικος υποστηριζε οτι αφου η βουλη της μιας ημερας δεν ειχε δυο συνοδους αλλα μονο μια δε θα εστεκε να παραγραφουν. Αλλα απο οσο μπορω να καταλαβω ειναι θεμα του που επιλεγεις να δωσεις βαρος, στις "δυο συνοδους" (κριτηριο που δεν καλυπτει η Βουλη της μιας μερας) η στο "της Βουλευτικης περιοδου που αρχιζει μετα την τελεση του αδικηματος", ποια απο τις δυο συνθηκες θεωρει απαραιτητες το Συνταγμα.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ναι, ομολογω δεν το αντιλαμβανομαι.
Ούτε καν το ΠΑΣΟΚ δεν υποστηριζει τον Παπακωνσταντινου και εχουμε εδω μεσα δυο τρεις μεγαλους θαυμαστες του.
Ηταν φαν του διδυμου Γιωργακη-παπακωνσταντινου απο παλια
τους εμεινε το κουσουρι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ειπα οτι εχω καποιο ιδιαιτερο νομικο διαμετρημα. Απλως εγω ειμαι νομικος ενω εσυ οχι. Δεν ειναι κακο.Μπορεί να μην είμαι νομική διάνοια του δικού σου διαμετρήματος αλλά όταν βλέπω ότι η ίδια η Βουλή παραδέχεται ότι η μία μέρα που συνεδρίασε τον Ιούνιο του 2012 συνιστά κανονική σύνοδο, και ξαφνικά έρχονται κάποιοι δικαστές (οι οποίοι όλοι γνωρίζουμε πόσο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι από πολιτικές πιέσεις είναι) και λένε πως "όχι, δε συνιστά", τότε καταλαβαίνω πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Απο την αλλη δεν βλεπω σοβαρο αντεπιχειρημα. Το οτι η βουλη δεχθηκε κατι, ενω οι δικαστες οχι, γιατι σε οδηγει στο συμπερασμα οτι οι δικαστες (νομικοι) κανουν λαθος, και οχι η βουλη (πολιτικοι)?
Δεν ειναι ευλογο το ερωτημα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εκει ακριβως εντοπιζεται το ΝΟΜΙΚΟ θεμα και θεωρω την ερμηνεια του συμβουλιου ορθη.χωρις να ειμαι νομικος, νομιζω οτι το σχετικο αρθρο ειχε αναθεωρηθει το 2001 και ειχε μπει ως οριο παραγραφης η δευτερη συνοδος της επομενης βουλης.
Επι λεξη : "Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την παράγραφο 1 αρμοδιότητά της μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος."
και παλι χωρις να ειμαι νομικος αλλα σε σχετικη συζήτηση πριν μηηηηηηηνες "ονομα" νομικος υποστηριζε οτι αφου η βουλη της μιας ημερας δεν ειχε δυο συνοδους αλλα μονο μια δε θα εστεκε να παραγραφουν. Αλλα απο οσο μπορω να καταλαβω ειναι θεμα του που επιλεγεις να δωσεις βαρος, στις "δυο συνοδους" (κριτηριο που δεν καλυπτει η Βουλη της μιας μερας) η στο "της Βουλευτικης περιοδου που αρχιζει μετα την τελεση του αδικηματος", ποια απο τις δυο συνθηκες θεωρει απαραιτητες το Συνταγμα.
νομιζω αυτη ειναι αυθαιρετη ερμηνεια, ειναι δυο συνοδοι σε δυο διαφορετικες βουλευτικες περιοδους,αλλα παλι ξαναλεω δεν ειμαι νομικος, μπορει να λεω μπουρδες. Αλλα αν διαβασεις το κομματι που εκανα copy paste λεει "μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος. Δηλαδη η βουλευτικη περιοδος κατα τη διαρκεια της οποιας τελεστηκε το αδικημα δε μετραει.Η πρώτη σύνοδος μετά το αδίκημα ήταν αυτή που έληξε με τη διάλυση της Βουλής τον Απρίλιο του 2012. Η δεύτερη ήταν η μία μέρα που συνεδρίασε η Βουλή τον Ιούνιο του 2012.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν λες μπούρδες, σωστα το προσεγγιζεις.νομιζω αυτη ειναι αυθαιρετη ερμηνεια, ειναι δυο συνοδοι σε δυο διαφορετικες βουλευτικες περιοδους,αλλα παλι ξαναλεω δεν ειμαι νομικος, μπορει να λεω μπουρδες.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ετσι θα τονε δεις μωρη πασοκο-πιεξουλα, οσο και να σκουζεις
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Η βουλή έχει και πρακτικά και προεδρείο που κανονίζει τα περι λειτουργίας της. Βάσει αυτών αποφασίζουν οι δικαστές και όχι πως θα λειτουργήσει η βουλή.Δεν ειπα οτι εχω καποιο ιδιαιτερο νομικο διαμετρημα. Απλως εγω ειμαι νομικος ενω εσυ οχι. Δεν ειναι κακο.
Απο την αλλη δεν βλεπω σοβαρο αντεπιχειρημα. Το οτι η βουλη δεχθηκε κατι, ενω οι δικαστες οχι, γιατι σε οδηγει στο συμπερασμα οτι οι δικαστες (νομικοι) κανουν λαθος, και οχι η βουλη (πολιτικοι)?
Δεν ειναι ευλογο το ερωτημα?
Σε λίγο θα μας πεις πως αν πει το δικαστήριο ότι τώρα έχουμε ντάλα μεσημέρι θα πρέπει να το δεχτούμε.
Δεν υπερασπιζόμαστε τον Παπ/νου εδώ, το πόσο γελοιοι γίνεστε οι νομικοί, και ποσο ακόμη γελοιότρεοι όταν επιμένετε. Πες το ειληκρινά να σε παραδεχτουμε: όντως με το γράμμα του νόμου μπάζει η απόφαση αλλά πρέπει κάποιοι να καταδικαστούν και να μη "κολλήσουμε" στη τυπικούρα.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Στα σιδερα!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ξερω, οτι διαβαζοντας καποια σχολια σε μπλογκς πριν κανενα διμηνο, ωρύονται ενα σωρο τυποι και λενε "οι δικαστες θα εξυπηρετησουν πολιτικες σκοπιμοτητες για να παραγραψουν τα αδικηματα του Παπακωνσταντινου, ο λαος υποφερει και ολα τα εχουν στημενα".
Τωρα που τον παραπεμψανε, βγαινουν παλι διαφοροι και λενε "πολιτικη σκοπιμοτητα πισω απο την παραπομπη".
Ε αντε κουνηστε το κεφαλι σας να κουδουνισει.
Τωρα που τον παραπεμψανε, βγαινουν παλι διαφοροι και λενε "πολιτικη σκοπιμοτητα πισω απο την παραπομπη".
Ε αντε κουνηστε το κεφαλι σας να κουδουνισει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 240
- Εμφανίσεις