Μου φαίνεται πολύ περίεργο που εισηγείστε την απόλυση και άλλων ανθρώπων ώς λύση στο πρόβλημα ανάπτυξης της χωρας .
...
Μου φαίνεται ότι η προπαγάνδα που θέλει τους μισούς Έλληνες εναντίον των άλλων μισών λειτουργεί μια χαρά !
...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λίστα Λαγκάρντ - Αστοχία δημόσιας διοίκησης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν μπορούσε και δεν μπορεί να γίνει γενικώς.και γιατι αυτο δεν μπορουσε να γινει ας πουμε την 1-1-09 η ας πουμε την 1-1-08
ε γιατι;
Είπα, υποθετική είναι η σκέψη μου ότι θα μπορούσε να το κάνει ο ΓΑΠ την 1/1/2010.
"Υποθετική" σημαίνει τη δέχομαι προς στιγμήν σαν πραγματική, για να εξετάσω ποιες θα ήταν οι συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας.
Ήταν Η ΜΟΝΗ που θα έβγαζε τη χώρα από την πορεία καταστροφής που έχει μπεί.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που εισηγείστε την απόλυση και άλλων ανθρώπων ώς λύση στο πρόβλημα ανάπτυξης της χωρας .
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν εργασίες ή αν κάποιος βρεί δουλειά , στην καλύτερη θα πάρει 500 μικτά και κάποιοι προτείνουν να απολυθούν 200.000 ή 300.000 άνθρωποι ακόμα για να γίνει τι ; να πέσουν οι μισθοί στα 200 μικτά ;
Μου φαίνεται ότι η προπαγάνδα που θέλει τους μισούς Έλληνες εναντίον των άλλων μισών λειτουργεί μια χαρά !
Γιαυτό δεν πρόκειται να σωθεί αυτή η ταλαίπωρη χώρα
Ενω φιλε μου θα σωθει αυτη η χωρα αν παραμεινει με 1 μυριο και βαλε αχρηστους Δ.Υ.
και 1,5 μυριο και βαλε(που συνεχεια θα αυξανεται) μη Δ.Υ.
Ωντος δεν προκειται να σωθει αυτη η χωρα, θα συμφωνησω μαζι σου
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που εισηγείστε την απόλυση και άλλων ανθρώπων ώς λύση στο πρόβλημα ανάπτυξης της χωρας.
Αγαπητέ, "τη χώρα" πρέπει να την αντιμετωπίζεις σαν ένα μαγαζί. Το μαγαζί σου.
Αν λοιπόν έχεις ένα μαγαζί, για κάποια χρόνια το άφησες σε δικό σου άνθρωπο, και όταν αποφάσισες να ξαναασχοληθείς διαπίστωρες ότι αυτός (διότι είναι μαλάκας, είναι κλέφτης, είναι ανίκανος, δεν μας απασχολεί αυτό) το έχει γεμίσει με ανθρώπους που το μαγαζί τους πληρώνει μεν, αλλά δεν παράγουν τίποτα, τι θα κάνεις?
Δεν θα στείλεις τους υπεράριθμους στο σπίτι τους?
Θα πας να πεις στους πελάτες "Ο μαλάκας ο αδερφός μου πήρε πολύ προσωπικό, για να βγω θα σας χρεώνω τα διπλά"? Αυτό θα κάνεις?
Αν το κάνεις, θα σου φύγουν οι πελάτες, και θα κλείσεις.
Περί αυτού πρόκειται.
Τα υπόλοιπα περί "εισηγούμαι απολύσεις" πήγαινε πες τα στο σϋριζα, που χρησιμοποιεί τέτοιο λεξιλόγιο.
Εγώ μιλάω με νούμερα και αποτελέσματα.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ως δημιουργός του θρεντ αν μου επιτρέπετε να παρέμβω στην ζωηρή συζήτηση σας.
Συνεχίστε όπως θέλετε απλά να πω η συζήτηση εκφυλίστηκε σε ναι ή όχι στους δημόσιους υπάλληλους ενώ εγώ έθεσα θέμα ανεξαρτησίας δημόσιας διοίκησης για να αποφεύγεται υπουργικό νταβατζιλίκι συγκάλυψης σαν αυτό με την λίστα.
merci. συνεχίστε
Συνεχίστε όπως θέλετε απλά να πω η συζήτηση εκφυλίστηκε σε ναι ή όχι στους δημόσιους υπάλληλους ενώ εγώ έθεσα θέμα ανεξαρτησίας δημόσιας διοίκησης για να αποφεύγεται υπουργικό νταβατζιλίκι συγκάλυψης σαν αυτό με την λίστα.
merci. συνεχίστε
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Να με συμπαθάς.η συζήτηση εκφυλίστηκε
Όποτε απάντησα έβαλα και την παράθεση σε τι απαντάω.
Κι αν θες να μην "εκφυλίζεται", πες συγκεκριμένα τι εννοείς με το "ανεξαρτησία δημόσιας διοίκησης".
Δηλαδή τι ανεξαρτησία?
Να μην έχουν αιρετούς πολιτικούς προϊστάμενους?
Να κάνουν του κεφαλιού τους στους υπόλοιπους (τους εκτός διοίκησης), χωρίς να μπορεί κανείς να τους ελέγξει?
Ξέρεις, ένα απ' τα σημαντικά προβληματα της χώρας είναι η ασάφεια στους διατυπωμένους κανόνες. Όλους. Από το Σύνταγμα κάνοντας αρχή.
Το επιτείνεις με τον τρόπο που συζητάς.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
Αν λοιπόν έχεις ένα μαγαζί, για κάποια χρόνια το άφησες σε δικό σου άνθρωπο, και όταν αποφάσισες να ξαναασχοληθείς διαπίστωρες ότι αυτός (διότι είναι μαλάκας, είναι κλέφτης, είναι ανίκανος, δεν μας απασχολεί αυτό) το έχει γεμίσει με ανθρώπους που το μαγαζί τους πληρώνει μεν, αλλά δεν παράγουν τίποτα, τι θα κάνεις?
Θα πας να πεις στους πελάτες "Ο μαλάκας ο αδερφός μου πήρε πολύ προσωπικό, για να βγω θα σας χρεώνω τα διπλά"? Αυτό θα κάνεις?
Περί αυτού πρόκειται.
Τα υπόλοιπα περί "εισηγούμαι απολύσεις" πήγαινε πες τα στο σϋριζα, που χρησιμοποιεί τέτοιο λεξιλόγιο.
Φιλε ταπες ολα...
Η ελληνικη version αντιμετωπισης της κρισης ειναι το,
οκ αντι να μειωσω - συμμαζεψω τις δαπανες του μαγαζιου μου (το προφανες)
αυξανω τη τιμη του προιοντος(με φορολογιες χαρατσια και αρχιδια μυδια)
Απλα οικονομικα, καθαρα και ξαστερα
Οι λίστες αυτές είναι για να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα για έναν και μόνο λόγο, για ν' αποφέρουν "κριμένα" έσοδα στο δημόσιο από εμάς που το έχουμε κλέψει.
Το να χρησιμοποιήτε είτε για πολιτικές σκοπιμότητες είτε για να ασχοληθούμε με το τεράστιο θέμα της αποτελσαμτικότητας του δημόσιου τομέα και τον δημόσιων υπαλλήλων νομίζω ότι δεν είναι χρήσιμο αν θέλουμε πραγματικά να "σωθούμε" και όχι να συνεχίσουμε να .
Το να χρησιμοποιήτε είτε για πολιτικές σκοπιμότητες είτε για να ασχοληθούμε με το τεράστιο θέμα της αποτελσαμτικότητας του δημόσιου τομέα και τον δημόσιων υπαλλήλων νομίζω ότι δεν είναι χρήσιμο αν θέλουμε πραγματικά να "σωθούμε" και όχι να συνεχίσουμε να .
male_tsouli
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 28
- Πόντοι
- 6
Περί αυτού πρόκειται.
Με τα νούμερα και τα αποτελέσματα , δεν ευημερούν οι άνθρωποι , ευημερούν τα τομάρια και τα λαμόγια που μια ζωή λυμαίνονταν αυτό το τόπο απο την επανάσταστη το 1821 .
Έτσι έλεγαν όταν παρέσυραν τα ανθρωπάκια στο χρηματιστήριο , μίλαγαν για ανάπτυξη και για πλούτο ( νούμερα και αποτελέσματα )
Έχεις την αφέλεια να πιστεύεις ότι η Ελλάδα είναι σε αυτή την θέση επειδή είχε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους και όχι επειδή θελουν να υφαρπάξουν το ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της .
Το μίσος σου απέναντι σε ανθρώπους δεν ξέρω απο που πηγάζει αλλά είσαι λάθος και σε καμία περίπτωση δεν έχεις το δικαίωμα να κολλάς κομματικές ταμπέλες σε ανθρώπους .
Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πιστεύουν στο ωμό εξορθολογισμό του στύλ διώχνω τους υπεράριθμους και δεν τρέχει τίποτε .
Εξάλλου και εγω άνεργος είμαι ... δεν θέλω την ίδια μοίρα για κανέναν .
Όσοι προτείνετε να βγούν και άλλοι άνεργοι ... λυπάμαι δεν ξέρω τι να πω για εσάς ! Πρέπει να το ζήσετε για να καταλάβετε
Αθήνα
Στα δίχτυα του «Μεγάλου Αδελφού» έχουν πέσει 24.710 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού, οι οποίοι θα πρέπει να δικαιολογήσουν, έως το τέλος Ιανουαρίου, την προέλευση κεφαλαίων ύψους 6,9 δισ. ευρώ και ότι τα δήλωσαν στην εφορία.
Διαφορετικά θα κληθούν όχι μόνο να καταβάλουν πρόσθετους φόρους, που υπολογίζονται σε 2,85 δισ. ευρώ, αλλά και να αντιμετωπίσουν τον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
«Η διαδικασία για τον εντοπισμό και κυρίως την είσπραξη των φόρων τέτοιων περιπτώσεων μπορεί να αποτελέσει πιλότο για τον έλεγχο όλων των φορολογουμένων που εμφανίζονται σε μία σειρά από λίστες που ελέγχει το ΣΔΟΕ, όπως η λίστα Λαγκάρντ, ή άλλες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών» δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο νέος γγ Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.
«Όσοι συλλαμβάνονται να φοροδιαφεύγουν, ή θα πληρώνουν ή θα πηγαίνουν φυλακή» διαμηνύει ο κ. Θεοχάρης.
Newsroom ΔΟΛ
Πηγή:
ΘΑ ΓΙΝΕΙ? μακάρι γιατί αλλιώς
Στα δίχτυα του «Μεγάλου Αδελφού» έχουν πέσει 24.710 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού, οι οποίοι θα πρέπει να δικαιολογήσουν, έως το τέλος Ιανουαρίου, την προέλευση κεφαλαίων ύψους 6,9 δισ. ευρώ και ότι τα δήλωσαν στην εφορία.
Διαφορετικά θα κληθούν όχι μόνο να καταβάλουν πρόσθετους φόρους, που υπολογίζονται σε 2,85 δισ. ευρώ, αλλά και να αντιμετωπίσουν τον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
«Η διαδικασία για τον εντοπισμό και κυρίως την είσπραξη των φόρων τέτοιων περιπτώσεων μπορεί να αποτελέσει πιλότο για τον έλεγχο όλων των φορολογουμένων που εμφανίζονται σε μία σειρά από λίστες που ελέγχει το ΣΔΟΕ, όπως η λίστα Λαγκάρντ, ή άλλες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών» δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο νέος γγ Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.
«Όσοι συλλαμβάνονται να φοροδιαφεύγουν, ή θα πληρώνουν ή θα πηγαίνουν φυλακή» διαμηνύει ο κ. Θεοχάρης.
Newsroom ΔΟΛ
Πηγή:
...
Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πιστεύουν στο ωμό εξορθολογισμό του στύλ διώχνω τους υπεράριθμους και δεν τρέχει τίποτε .
Εξάλλου και εγω άνεργος είμαι ... δεν θέλω την ίδια μοίρα για κανέναν .
Όσοι προτείνετε να βγούν και άλλοι άνεργοι ... λυπάμαι δεν ξέρω τι να πω για εσάς ! Πρέπει να το ζήσετε για να καταλάβετε
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Είμαστε άραγε σίγουροι πως η λίστα Λαγκάρντ ήταν όντως "αξιοποιήσιμη" εκ μέρους του δημοσίου;
Δεδομένου πως δεν ήταν παρά ονόματα με ποσά σε ένα CD, ουσιαστικά απροσδιόριστης προέλευσης και αποκτηθέν παρανόμως, ως προϊόν υποκλοπής, επομένως νομικώς ευκόλως αποδεικνυόμενο ως αφερέγγυο.
Η Γαλλία & η Γερμανία εκμεταλλεύτηκαν τις αντίστοιχες λίστες και εισέπραξαν αρκετά δις. Εάν υπήρχε η πολιτική βούληση, τότε θα έβρισκαν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα, όπως έχουν κάνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια για κραυγαλέες περιπτώσεις, όπως πχ η ρύθμιση Βενιζέλου που τον αθωώνει αναδρομικά για τα δάνεια της Proton Bank.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Ως δημιουργός του θρεντ αν μου επιτρέπετε να παρέμβω στην ζωηρή συζήτηση σας.
merci. συνεχίστε
Ρε παίχτη έχω γράψει 30 σειρές για τις δυσκολίες που είχε η χρήση τις περίφημης λίστας, για ένα σωρό (αναφερθέντες) λόγους.
Για να γίνει χρήση της όχι μόνο πολιτική κάλυψη ήθελαν οι υπάλληλοι του ΥΠ.ΟΙΚ., αλλά πρωτιμότερα νομοθετική ρύθμιση.
Τώρα πως στην Ελλάδα η δημόσια διοίκηση δεν έχει συνέχεια και στηρίζεται στην κυβέρνηση (αν μη και στο κυβερνόν κόμμα!) για να συνεχίζει να "δουλεύει" και να παράγει στοιχειώδες έστω έργο, το ξέρουμε από καιρό. Δεν μας είπες και τίποτα νέο.
Να το αλλάξουμε αυτό; Βεβαίως!
Ποιοι ΔΕΝ το θέλουν πρωτίστως; Οι πολιτικοί φαντάζομαι...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στενός του συνεργάτης και νομικός σύμβουλος, Αναστάσιος Μπάνος, φέρεται να είπε στην κατάθεση του πως η λίστα Λαγκάρντ βρισκόταν για οκτώ ολόκληρους μήνες στο συρτάρι του γραφείου του πρώην υπουργού χωρίς να αξιοποιείται επί της ουσίας.
Ο κ. Μπάνος απαντώντας στα δημοσιεύματα που κάνουν από το πρωί το γύρο του διαδικτύου, υποστηρίζει πως οι φράσεις που παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας εντός εισαγωγικών, ως κατάθεση του ιδίου στους οικονομικούς εισαγγελείς, είναι στο σύνολό τους ψευδείς.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπάνου:
«Κύριοι,
Σχετικά με τις αναρτήσεις σας στο ''enikos.gr'' και ''real.gr'' που προβάλλουν το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, παρουσιάζοντας σε εισαγωγικά φράσεις φερόμενες ως κατάθεσή μου προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, σας γνωρίζω ότι, οι εν λόγω «φράσεις» είναι, στο σύνολό τους, ψευδείς.
Με την προσηκουσα εκτίμηση
Τάσος Μπάνος»
πως κοροιδευουν τον κοσμο τα "εγκυρα" μεσα και δημιουργουν εντυπωσεις
Ο κ. Μπάνος απαντώντας στα δημοσιεύματα που κάνουν από το πρωί το γύρο του διαδικτύου, υποστηρίζει πως οι φράσεις που παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας εντός εισαγωγικών, ως κατάθεση του ιδίου στους οικονομικούς εισαγγελείς, είναι στο σύνολό τους ψευδείς.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπάνου:
«Κύριοι,
Σχετικά με τις αναρτήσεις σας στο ''enikos.gr'' και ''real.gr'' που προβάλλουν το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, παρουσιάζοντας σε εισαγωγικά φράσεις φερόμενες ως κατάθεσή μου προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, σας γνωρίζω ότι, οι εν λόγω «φράσεις» είναι, στο σύνολό τους, ψευδείς.
Με την προσηκουσα εκτίμηση
Τάσος Μπάνος»
πως κοροιδευουν τον κοσμο τα "εγκυρα" μεσα και δημιουργουν εντυπωσεις
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Η Γαλλία & η Γερμανία εκμεταλλεύτηκαν τις αντίστοιχες λίστες και εισέπραξαν αρκετά δις. Εάν υπήρχε η πολιτική βούληση, τότε θα έβρισκαν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα.
Αυτό το ξέρω και ειλικρινά δεν ξέρω πως το κατάφεραν εκεί.
Ενδεχομένως η φορολογική νομοθεσία τους είναι διαφορετική και πιο αυστηρή, περισσότερο "υπέρ του κράτους" παρά "υπέρ του φορολογούμενου"
Για κάποια χώρα (νομίζω Γαλλία ή Ισπανία) είχα διαβάσει πως εφαρμόστηκαν "εκβιαστικές" μέθοδοι, του στυλ
"Μάθαμε από κάπου πως στην Ελβετία έχεις τόσα! Αν δεν μας αποδείξεις πως τα έβγαλες νόμιμα και τα έχεις φορολογηθεί έχεις δύο επιλογές. Ή μας πληρώνεις κάποιο ποσοστό επί των όσων μάθαμε πως έχεις και το ξεχνάμε, ή σε πάμε πίπα-κώλο για τις επόμενες δεκαετίες!"
Αλλά αυτή η πρακτική είναι προφανώς πολιτική απόφαση και δύσκολη (σε κάθε περίπτωση με τίποτα στην δυνατότητα της δημόσιας διοίκησης) και ενδεχομένως συνδυάστηκε με εκεί ισχύοντες από τότε νόμους για κατάταξη της φοροδιαφυγής στα κακουργήματα.
Εδώ αυτό πρόσφατα ψηφίστηκε και δεν γίνεται να έχει αναδρομική ισχή.
Θα κάνουν οι ελεγκτές του ΥΠ.ΟΙΚ. έλεγχο σε κάποιον για ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΗ χρήση 5-10 ετών πριν; Θα το αρνηθεί και θα έχει κάθε δικαίωμα. ΑΥΤΗ είναι η έννοια της "περαίωσης" (για την οποία πιθανότατα έχε πληρώσει και έξτρα κονδύλι)
Για να έχει το δημόσιο να ξαναανοίξει περαιωμένη χρήση και να την (ξανα)ελέγξει πρέπει να βρει κάτι χειροπιαστό. Κάποιο πλαστό στοιχείο να "κυκλοφορεί", κάποια διαφορά σε κάποια διασταύρωση, κάτι σαφές και νόμιμα αποκτηθέν.
Όχι την κλεμμένη λίστα των καταθετών της HSBC, η γνησιότητα της οποίας δεν μπορεί να αποδειχθεί, άρα δεν στέκει νομικά.
νομίζω πως αν υπάρχει βούληση μπορεί να βρεθεί άκρη από τα ονόματα στην λίστα
αυτά που γράφεις είναι σωστά αλλά είναι διαδικαστικά θέματα κατά τη γνώμη μου
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Η Γαλλία & η Γερμανία εκμεταλλεύτηκαν τις αντίστοιχες λίστες και εισέπραξαν αρκετά δις. Εάν υπήρχε η πολιτική βούληση, τότε θα έβρισκαν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα, όπως έχουν κάνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια για κραυγαλέες περιπτώσεις, όπως πχ η ρύθμιση Βενιζέλου που τον αθωώνει αναδρομικά για τα δάνεια της Proton Bank.
η γαλλια και η γερμανια κανανε συμφωνια με την ελβετια
και ο βενιζελος αρχισε τις διαπραγματευσεις με την ελβετια οι οποιες θα ειχαν αποτελεσμα στα τελη του 2011 απο τοτε μετα τα καραγκιοζιλικια νδ και συριζα το θεμα ξεχαστηκε
περα απο την λιστα με τα 54000 ονοματα που ηδη αρχισαν να στελνονται ειδοποιησεις
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Αθήνα
Newsroom ΔΟΛ
Πηγή:
Αυτοί προέρχονται από την λίστα της Τραπέζης της Ελλάδος, που προανέφερα. Αφορά περίοδο 2009-2011 και ποσά άνω των 100.000 ευρώ.
Βέβαια η εν λόγω περίοδος ήταν αυτή που ο όποιος είχε πουλήσει ένα τριάρι στην Κυψέλη και είχε πάρει 100.000, στην Κύπρο τα είχε στείλει, ή στην Αγγλία. Στην Ελβετία σπανιότερα.
Οπότε οι περισσότεροι από αυτούς θεωρώ πως θα τα δικαιολογήσουν τα ποσά αυτά, όχι βέβαια όλοι.
Σε κάθε περίπτωση όσοι τα χρήματά τους δεν τα έβγαλαν εκτός Ελλάδος, αλλά τα κράτησαν στις εγχώριες τράπεζες ΔΕΝ ελέγχονται! ;)
Οπότε νομίζω πως το μέτρο μάλλον την εκρροή κεφαλαίων προς το εξωτερικό προσπαθεί να ανακόψει περισσότερο παρά να συλλάβει την προηγηθείσα φοροδιαφυγή.
Και σωστά νομίζω. Αυτή τη στιγμή η ρευστότητα των τραπεζών είναι κεφαλαιώδης!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 334
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις