The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Στου Μουνοβαγόνη;;;
Δείξτε μας και το δικό σας και θα σας κάνω συγκριτική αποτίμηση των τριων
Δείξτε μας και το δικό σας και θα σας κάνω συγκριτική αποτίμηση των τριων
Μήπως τελικά ανακάλυψες το εύκολο χρήμα με τους πικεριστές;
Δεν είμαι πουστράκι, ούτε κατά φαντασίαν πουτανί, αλλά ούτε και μυθομανής, για να διαφημίζω εδώ μέσα την πραμάτεια μου.
Αν ενδιαφέρεστε, ελάτε να τον θαυμάσετε από κοντά.
Βλέπετε αλλά μην αγγίζετε ή να προπονησω τα δαχτυλακια μου;
Αγαπημένε μπαρόκ ,μήπως θες να ανακαλύψεις την πραγματική ηδονή ,πηγαίνοντας με έναν άντρα; Αν δε δοκιμάσεις πως θα γνωρίζεις;
Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία. Πήγα για πρώτη φορά με γυναίκα , πέρσι. Πριν πάω ,σκεφτόμουν ότι εκείνη την ώρα ,μπορεί να κομπλαρω , να ντραπω η να αηδιασω και να μη θέλω. Τελικά , μου άρεσε περισσότερο από την συνεύρεση με άντρα. Ηθικό δίδαγμα : δε μπορούμε να έχουμε σίγουρη και αναμφισβήτητη άποψη για κάτι , πριν το βιωσουμε
Πήγα για πρώτη φορά με γυναίκα , πέρσι.
Αγαπημένε μπαρόκ ,μήπως θες να ανακαλύψεις την πραγματική ηδονή ,πηγαίνοντας με έναν άντρα; Αν δε δοκιμάσεις πως θα γνωρίζεις;
Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία. Πήγα για πρώτη φορά με γυναίκα , πέρσι. Πριν πάω ,σκεφτόμουν ότι εκείνη την ώρα ,μπορεί να κομπλαρω , να ντραπω η να αηδιασω και να μη θέλω. Τελικά , μου άρεσε περισσότερο από την συνεύρεση με άντρα. Ηθικό δίδαγμα : δε μπορούμε να έχουμε σίγουρη και αναμφισβήτητη άποψη για κάτι , πριν το βιωσουμε
Ρεζνοββββ έχουμε νέους οπαδούς ,φτιάξε καφέ.
Παρακαλω ,καθηστε κύριοι. Τι θα πιείτε;
Δηλαδη ηρθε ο αλλος στις 2 τα χαραματα στην Πλατεια Βαθης να σου κανει παρεα και δεν του εκατσες κιολας?Άλεξ , έπρεπε να γίνεις ιδιωτικός ερευνητής .
Αλλά για να λύσω τις απορίες σου ,δε έχω ισχυριστεί ποτέ ότι είμαι επαγγελματίας ,οπότε δε κάνω δεύτερο ραντεβού την ίδια μέρα και σε κάθε περίπτωση δε κάνω ποτέ σεξ ,όταν δε έχω όρεξη για σεξ .
Όχι ,χθες δεν κάναμε κάτι με τον βαγκον , ήπια έναν καφέ εγώ και μια μπύρα αυτός ,μιλήσαμε αρκετά . Άλλη φορά τα υπόλοιπα
Και το διλιτρο τζιπ δωρο της αρραβωνιαστικιας ειναι?Δώρα από την αρραβωνιαστικιά είναι . Ο βαγκον δε χαλάει χρήματα για τέτοια ευτελή πράγματα ,παρά μόνο για πράγματα που εξυψώνουν το πνεύμα του , όπως εκπαίδευση και τέχνη
Μην γίνεσαι χαιρέκακος. Ύπουλα χτυπήματα.Δηλαδη ηρθε ο αλλος στις 2 τα χαραματα στην Πλατεια Βαθης να σου κανει παρεα και δεν του εκατσες κιολας?
Ο ορισμος της ηττας
Εν τω μεταξυ το μυστηριο διευρυνεται.
Εχει λεει δουλεια, την οποια τελειωσε κατα τις 1 και μετα περιμενει να παρει το ΚΤΕΛ των 5:30 πινοντας καφε στη Μαρνη.
Τι δουλεια ηταν αυτη?
Αν ηταν εκδιδομενη γιατι δεν εκλεινε κανενα ραντεβου ενδιαμεσα να περασει η ωρα και να βγαλει κανενα φραγκο?
Καυτα ερωτηματα που ζητουν απαντησεις
Αν υποθέσουμε πως είναι εκδιδόμενη, που δεν είναι, έστω και το ένα ραντεβού των 12-1 πολύ της είναι.
Από το βαγόνη μην περιμένεις πμ μετά τη χθεσινή ξεφτίλα με το ντύσιμό του και τη φωτογραφία που ακόμα "δε μπόρεσε" να στείλει.