Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 456 άτομα (0 μέλη και 456 επισκέπτες)

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο πουστογυφτος πρεπει να πληρωσει...δεν αξιζει τετοια μεταχειριση ο Πικερ.Ειμαι ψιλοσυντηρητικος και πηγαινω στα ιδια 2 μπουρδελα τις περισσοτερες βραδιες αλλα για τον φιλο μας αποψε θα κανω μια παρακαμψη....θα τον ξεκοιλιασω σαν το χριστουγεννιατικο γουρουνι τον πατατα μονο και μονο για τις απειλες του......

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια εχετε συνειδητοποιησει οτι προσβαλλετε και την Κορινα οταν λετε τον Πακο γυφτο; Και αυτη γυφτοπουλα ειναι. Γιατι αυτος ο επιλεκτικος ρατσισμος;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Διπλή η προσβολή αν η Κορίνα επιπλέον έχει συγγένεια με τον γύφτο.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Κατηγορία φτερού ή και βαρέων βαρών;

Knockout με την μία ή τον κουράζεις πρώτα;
ωπα πικερ μποξερ ειμαι κι εγω αυτο που λες δεν στεκει...Και ειμαι και 80 κιλα.Ατυχες παραδειγμα.

Επισκέπτης
Ψιτ... Ακούστε λίγο να δείτε. Εγώ σκάω μύτη στο Μετάξι μέρα παρά μέρα. Μπορεί με την Κορίνα να κάναμε την πλάκα μας αλλά εσείς το θέμα το χοντρύνατε. Δεν θα μου γαμήσετε εσείς την υπόληψη στο Μετάξι. Δεν θα με κάνετε μισητό σε νταβατζήδες και ιδιοκτήτες μπουρδέλων. Τέλος η πλάκα, όλα έχουν και τα όριά τους. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ να γαμάω στο Μετάξι, δεν θα μου τα στερήσετε εσείς.
:wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Μονιμως τα βελη στημ κοινωνια και τους αλλους ρε πικερ

Ποτε θα καταλαβεις οτι η δικη σου ανικανοτητα δεν ειναι...ικανη για τιποτα;

Τη μαλακια πολλοι (εκτος απο σενα)  αγαπησαν...τον μαλακα ουδεις

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μονιμως τα βελη στημ κοινωνια και τους αλλους ρε πικερ

Ποτε θα καταλαβεις οτι η δικη σου ανικανοτητα δεν ειναι...ικανη για τιποτα;

Τη μαλακια πολλοι (εκτος απο σενα)  αγαπησαν...τον μαλακα ουδεις

ταιλερ ντερντεν επρεπε να κανεις το νικνειμ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ψιτ... Ακούστε λίγο να δείτε. Εγώ σκάω μύτη στο Μετάξι μέρα παρά μέρα. Μπορεί με την Κορίνα να κάναμε την πλάκα μας αλλά εσείς το θέμα το χοντρύνατε. Δεν θα μου γαμήσετε εσείς την υπόληψη στο Μετάξι. Δεν θα με κάνετε μισητό σε νταβατζήδες και ιδιοκτήτες μπουρδέλων. Τέλος η πλάκα, όλα έχουν και τα όριά τους. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ να γαμάω στο Μετάξι, δεν θα μου τα στερήσετε εσείς.

μα που έφταιγες εσύ ? αφού άλλος ανέβασε την photo του χοντρού γύφτου..
και αν σε απείλησε είναι ποινικά κολάσιμο πληροφοριακά, αν δε είναι και νταβάς την γάμησε για τα καλά

η μισή αστυνομία πλέον είναι χρυσή αυγή, και οι πουτάνες είναι κτήμα των εθνικιστών :2funny:
οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει αν γίνει θέμα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
η κορίνα θα σου κάτσει και ο γύφτος θα πάρει πούλο τέλος..
αλλιώς την γάμησε και η κορίνα και ο γύφτος  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ποσταρε καποια μηνυματα και μετα τα εσβησε. Προφανως απο το φοβο του μην τα δει ο γυφτος.

Στο τελευταιο μηνυμα ειπε οτι δε θα ξαναγραψει ποτε και εκλεισε με ενα: "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. "

Φοβουμε οτι επαιξε κατι παραπανω απο τραμπούκα
Τοσο τραμπουκισμο εφαγε εδω μεσα και συνεχισε να γράφει
Μετα απο πρωκτικους κρεμπιεδες έπεσε κατουρημα και χεσιμο απο τον φιμε κατμαν με την παρεα του
Ο picker, δεν θα ειναι ποτε ξανα ο ίδιος

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πικερ εγω σε καταλαβαινω...

αν μια μερα αποφασιζαν να κατεδαφησουν ολα τα μπουρδελα του μεταξουργειου θα εμπαινες μπροστα σαν ακτιβιστης να σωσεις το μονο πραγμα που δινει νοημα στην ζωη σου...

μην ακους κανεναν...το κορινακι στο τελος θα καταλαβει ποιος εισαι πραγματικα και θα εκτιμησει τον αυθεντικο μπουρδελενιο χαρακτηρα σου...και θα ζησεις εσυ καλα...

και το κορινακι με τον γκομενο της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μετα απο πρωκτικους κρεμπιεδες έπεσε κατουρημα και χεσιμο απο τον φιμε κατμαν με την παρεα του
λες να τον βατεψανε οι γυφτοι τυπε;

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Οντως το παρατηρησα κι εγω ειναι πολυ απομακρος και απλησιαστος πια..Λες να τον χαρακωσανε στο προσωπο για αυτο εβαλε την φωτογραφια απο σαντορινη μονο την μιση του φατσα?  :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τίποτα δεν έπεσε. Αλλά τη δική σας πουστιά ΔΕΝ θα την πληρώσω εγώ. Εγώ ξέρω ότι η Κορίνα πρώτη φορά στα 2 χρόνια που την ενοχλώ έδωσε το προφίλ μου σε τρίτο άτομο. Και αυτό έγινε εξαιτίας της φωτογραφίας της που ανέβηκε στο δικό μου thread.

μεγαλη εξομολωγηση απο τον πικερ.....ισως με μια δωση αυτοκριτικης...πιστευω οτι σιγα σιγα αρχιζει να συνειδητοποιει πραγματα....

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τίποτα δεν έπεσε. Αλλά τη δική σας πουστιά ΔΕΝ θα την πληρώσω εγώ. Εγώ ξέρω ότι η Κορίνα πρώτη φορά στα 2 χρόνια που την ενοχλώ έδωσε το προφίλ μου σε τρίτο άτομο. Και αυτό έγινε εξαιτίας της φωτογραφίας της που ανέβηκε στο δικό μου thread.

αν ήταν ο νότης θα την διεκδικούσε πάντως από τον γύφτο  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom