scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πικερ:
9 μελη 10 επισκεπτες κι ενας γυφτος διαβαζουν αυτο το θεμα
γαμιολη γυφτε θα σε κανονισω ρε .....
θα αλλαξεις μαγαζι ...
Πικερ:
9 μελη 10 επισκεπτες κι ενας γυφτος διαβαζουν αυτο το θεμα
Εγώ τα έχω βρει με τον τύπο. Τι δεν καταλαβαίνετε πια; Δεν θα μου γαμήσετε εσείς τη μπουρδελοκαριέρα. Στα αρχίδια μου αν δεν ξαναγαμήσω την Κορίνα. Και χίλιες φορές να έχω φίλους μου τους νταβατζήδες παρά εσάς. Τον έχω ενημερώσει ότι δεν έχω καμία σχέση μαζί σας. Άντε μαλάκες.
γαμιολη γυφτε θα σε κανονισω ρε .....
θα αλλαξεις μαγαζι ...
Scout3r εσύ τι πρόβλημα έχεις ρε μεγάλε; Πες ότι κάνεις πλάκα. Σε έβαλα εγώ για προστάτη μου;
Πίκη, μη χαλιέσαι και να σπάσει αυτόν το γύφτο ο σκάουτερ, θα βρει άλλον γύφτο η Κορίνα.
Με απείλησε επειδή τα είχε πάρει άσχημα με τη φωτογραφία που ανέβηκε στο δικό μου thread. Ήταν λογικό να γίνει έτσι αφού δεν ξέρει κανέναν άλλον παρά εμένα. Εσείς όλοι οι ΜΑΓΚΕΣ κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας. Αλλά αφού είστε μαλάκες θα το χαρώ να σας γαμήσει. Και να ξέρετε ότι ο τύπος ξέρει πολύ κόσμο από τα μπουρδέλα, δεν είναι μόνος.
Με απείλησε επειδή τα είχε πάρει άσχημα με τη φωτογραφία που ανέβηκε στο δικό μου thread. Ήταν λογικό να γίνει έτσι αφού δεν ξέρει κανέναν άλλον παρά εμένα. Εσείς όλοι οι ΜΑΓΚΕΣ κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας. Αλλά αφού είστε μαλάκες θα το χαρώ να σας γαμήσει. Και να ξέρετε ότι ο τύπος ξέρει πολύ κόσμο από τα μπουρδέλα, δεν είναι μόνος.
ελα ρε παρακμα κι ελεγα που χαθηκεςδεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου.... ισα ισα ...
γραφω εδω ... διαφωνω σε πολλα απο το νομο ... αλλα μου εισαι συμπαθης!
με ενοχλησε που σε απειλησε ο γυφτος....ποσο μαλλον οταν δε φταις ....
δεν θα το αφησω ετσι αυτο ....
τη ξερω καλα τη περιοχη ...
και θα μιλησω και σε αλλα μαγαζι εκε ι κοντα να μην βρει δουλεια ...
γιατι θα τον διωξουν απο εκει ...... ΣΙΓΟΥΡΑ....................
χαχαχα ουα ουα ουαΑκούστε ΒΛΑΚΕΣ. Όταν εγώ ξέρω ότι έχω δίκιο μπορώ να γαμήσω μέχρι και μποξέρ. Έχω πολύ νεύρο. Όμως τώρα έχει δίκιο αυτός. Ok?
Ακούστε ΒΛΑΚΕΣ. Όταν εγώ ξέρω ότι έχω δίκιο μπορώ να γαμήσω μέχρι και μποξέρ. Έχω πολύ νεύρο. Όμως τώρα έχει δίκιο αυτός. Ok?
Ακούστε ΒΛΑΚΕΣ. Όταν εγώ ξέρω ότι έχω δίκιο μπορώ να γαμήσω μέχρι και μποξέρ. Έχω πολύ νεύρο. Όμως τώρα έχει δίκιο αυτός. Ok?
Πικερακο πρέπει να κόψεις τα γαμήσια για λίγες μέρες και να κάνεις βάρη ...να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο,και πολλές βιταμίνες με υγρά. θα τον σχίσεις τον μπουχεσα και θα κερδίσεις πάλι την αγάπη της μοναδικής σου αγάπης!!
Πικερακο πρέπει να κόψεις τα γαμήσια για λίγες μέρες και να κάνεις βάρη ...να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο,και πολλές βιταμίνες με υγρά. θα τον σχίσεις τον μπουχεσα και θα κερδίσεις πάλι την αγάπη της μοναδικής σου αγάπης!!