Επισκέπτης
μονο ακρες να γαμησεις δεν εχειςΔε γαμιέσαι ρε μαλάκα νώντα και όλοι οι μαλάκες εδώ μέσα; Άντε πια ηλίθιοι. Αν θέλω έχω άκρες ρε μαλάκες για όλα. Άντε γαμηθείτε.
μονο ακρες να γαμησεις δεν εχειςΔε γαμιέσαι ρε μαλάκα νώντα και όλοι οι μαλάκες εδώ μέσα; Άντε πια ηλίθιοι. Αν θέλω έχω άκρες ρε μαλάκες για όλα. Άντε γαμηθείτε.
Θελουμε ραπορτο απο το πεδιο μαχης μην ξεχαστεις... ;)
Πσσσσσσ αυτα ειναι!!!!θα γραψω αναλυτικα οτι θα γινει ...
με τα μπουρδελα βαριεμαι να γραφω η αληθεια ειναι ...
αλλα το σκηνικο με τον γυφτοκατμαν θα το αναφερω ενδελεχως . .
Τελικα τον σκοτωσε η κορινα.
Χαρη σ αυτη, ο πικερ δε θα ξαναγραψει.
μονο ακρες να γαμησεις δεν εχεις
Πικερ ξαναγραψε αυτα που περασες στο στρατο να ξερουν μερικοι με ποιον εχουν να κανουν.
Εγώ τα έχω βρει με τον τύπο. Τι δεν καταλαβαίνετε πια; Δεν θα μου γαμήσετε εσείς τη μπουρδελοκαριέρα. Στα αρχίδια μου αν δεν ξαναγαμήσω την Κορίνα. Και χίλιες φορές να έχω φίλους μου τους νταβατζήδες παρά εσάς. Τον έχω ενημερώσει ότι δεν έχω καμία σχέση μαζί σας. Άντε μαλάκες.
ποσταρε καποια μηνυματα και μετα τα εσβησε. Προφανως απο το φοβο του μην τα δει ο γυφτος.Ο Πικεράκος στο στρατό είχε νταραβέρι με την...
....Καλλιόπη !
κοοοο κο κο κο κοοοοο κοοΕγώ τα έχω βρει με τον τύπο. Τι δεν καταλαβαίνετε πια; Δεν θα μου γαμήσετε εσείς τη μπουρδελοκαριέρα. Στα αρχίδια μου αν δεν ξαναγαμήσω την Κορίνα. Και χίλιες φορές να έχω φίλους μου τους νταβατζήδες παρά εσάς. Τον έχω ενημερώσει ότι δεν έχω καμία σχέση μαζί σας. Άντε μαλάκες.
Ναι ρε μαλάκες, γιατί ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Με ποιο δικαίωμα βγάζεις τη φωτογραφία του στο ίντερνετ; Και μετά τον απειλείς κιόλας;