Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οντως το παρατηρησα κι εγω ειναι πολυ απομακρος και απλησιαστος πια..Λες να τον χαρακωσανε στο προσωπο για αυτο εβαλε την φωτογραφια απο σαντορινη μονο την μιση του φατσα?  :-
Την ψυχουλα του χαρακώσανε
Ομαδικος βιασμος στο τσαντιρι και μετα εκανε την χεστρα
Ο picker που ξεραμε χαθηκε κατω απο σπερμα, κατουρα και σκατο :priest:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εγώ μαλάκες είμαι ΠΟΛΥ προσεκτικός σε αυτά που γράφω εδώ μέσα και ποτέ δεν εκθέτω άτομα. Γι' αυτό και ανεχόταν το πείραγμα η άλλη τόσο καιρό. Και μου γαμήσατε τη φάση εσείς!

δεν αφήνεις τις μαλακίες και τους νόμους να βρεις καμιά νορμάλ κοπέλα λέω εγώ να τα φτιάξετε, μπας και σταματήσεις να ασχολείσαι με μαλακίες και καμένες κορίνες ?  :2on1:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
μα που έφταιγες εσύ ? αφού άλλος ανέβασε την photo του χοντρού γύφτου..
και αν σε απείλησε είναι ποινικά κολάσιμο πληροφοριακά, αν δε είναι και νταβάς την γάμησε για τα καλά

η μισή αστυνομία πλέον είναι χρυσή αυγή, και οι πουτάνες είναι κτήμα των εθνικιστών :2funny:
οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει αν γίνει θέμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν κάποιος ανοίξει ένα θρεντ, είναι υπεύθυνος

για τα ποστ των ΑΛΛΩΝ ; ;

ΟΧΙ , βέβαια.

Μόνο ένας παρανοϊκός θα το ισχυριζόταν αυτό.

Ο Πικεράκος πάλι τρολλάρει !  :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Τίποτα δεν έπεσε. Αλλά τη δική σας πουστιά ΔΕΝ θα την πληρώσω εγώ. Εγώ ξέρω ότι η Κορίνα πρώτη φορά στα 2 χρόνια που την ενοχλώ έδωσε το προφίλ μου σε τρίτο άτομο. Και αυτό έγινε εξαιτίας της φωτογραφίας της που ανέβηκε στο δικό μου thread.

Άντε ρε σαλεμένε που ήθελες και "δικό σου" thread.

Κάτσε και λούσου τα τώρα μωρή κότα και τα πουστλούκια από τους γύφτους νταβάδες και το δούλεμα από του μύστες.

Και ήθελες και φωτογραφία ΣΟΥ στο site προβληματικέ.

Επισκέπτης
Μαλακα πικερ καλα στα λεει ο ριγκορ. Ειααι για κρανιοτρυπανο και κλωτσες στον κωλο.

Ανοιγεις θρεντ με το νομο σου και θρεντ για την κορινα και μας ζαλιζει τ
@@ επι χρονια. Βαζει ο τζουνις την φωτο και πας και στελνεις μηνυμα στην κορινα και της το λες. Αλλα στο δικο σου μυαλο φταιμε εμεις που σε τραμπουκισε ο γυφτος. Εισαι εντελως γτπ, αηδια καταντησες.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Μαλακα πικερ καλα στα λεει ο ριγκορ. Ειααι για κρανιοτρυπανο και κλωτσες στον κωλο.

@@ επι χρονια. Βαζει ο τζουνις την φωτο και πας και στελνεις μηνυμα στην κορινα και της το λες. Αλλα στο δικο σου μυαλο φταιμε εμεις που σε τραμπουκισε ο γυφτος. Εισαι εντελως γτπ, αηδια καταντησες.
την αγαπαει ρε φιλε

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

γεια σου ρε μπαρμπα

Επισκέπτης
Εντωμεταξει προσεξτε οτι δεν κατηγορει καν συγκεκριμενα τον τζουνις που ανεβασε τη φωτο, αλλα κατηγορει ΕΜΑΣ για την κατασταση που εχει δημιουργηθει γενικως.

Αρρωστια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος πάτησε το ρουφιανόκουμπο και μιουταρίστηκε

ο Τζούνις. Ο Πικεράκος είναι λίγο ρουφιανάκος ;

Τον είχαν για απουσιολόγο στο σχολείο ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Μαλάκες αν νομίζετε ότι θα με κάνετε να πλακωθώ με τον φίλο της είστε γελασμένοι. Απλά ΜΑΛΑΚΕΣ το θέμα δεν έπρεπε να φτάσει ως εκεί. Και υπεύθυνοι γι' αυτό είστε εσείς που με τις φωτογραφίες κάνατε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Τώρα λοιπόν αυτή έχασε αυτόν που της έδινε αξία κι εγώ έχασα αυτήν στην οποία έλεγα "σ' αγαπώ" και έτσι καύλωνα πριν πάω να γαμήσω τις άλλες. Μπράβο σας, ωραία τα καταφέρατε!
Τι εννοείς,χωρίσανε εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε το θέμα;Για δώσε διευκρινίσεις.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
ο πικερ εχει δικιο παιδια παρατραβηξε το αστειο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

Συγνωμη..οντως τησ το ειε ο ιδιος γα τις φωτο?σοβαρα τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom