Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Τώρα μου έστειλε μήνυμα ο τύπος και λέει ότι έχει μεγάλη παρέα και θα σας γαμήσει όλους. Να μην τολμήσει κανείς να τον βρει. Πάντως στο facebook έχει ένα κολλητό που κάνει μουάι τάι. Εγώ ξεμπέρδεψα μαζί τους. Τώρα θα τις φάτε εσείς.
Ε αφου κανει μουαι ται τοτε παιδια πισω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τώρα μου έστειλε μήνυμα ο τύπος και λέει ότι έχει μεγάλη παρέα και θα σας γαμήσει όλους. Να μην τολμήσει κανείς να τον βρει. Πάντως στο facebook έχει ένα κολλητό που κάνει μουάι τάι. Εγώ ξεμπέρδεψα μαζί τους. Τώρα θα τις φάτε εσείς.
Picker εμεις τους γύφτους τους εχουμε για να μας
καθαριζουν τα τζαμια στα φαναρια

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Asslacta ο τύπος διαβάζει το thread και έχει λογαριασμό στο site. Και η Κορίνα βλέπει τα πάντα. Αν δεν της το έλεγα εγώ θα το έβλεπε η ιδία. Γι' αυτό και τη ρώτησα πρώτος. Και αυτή αμέσως άρχισε τις απειλές εναντίον μου αντί για τον Junis. Γιατί εμένα ξέρει και εμένα θεωρεί υπεύθυνο.
Xωρις πλακα τωρα μαλακια της..Δεν εφταιγες εσυ καν για αυτο.Δεν μπορω να καταλαβω πως εσυ δεν εισαι υπευωθηνος για το τι θα ποσταρει ο καθενας..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ενας φιλος ας στειλει τη φωτο της βλακορινας με το γυφτο.την εχω πελωρια αναγκη.κ εσυ πικερ εχεις τερματισει.ολοι μας εχουμε γινει μαλακες για θηλυκο αλλα εσυ το παραχεσες αδερφε.φιλικα

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
φιλε οι αλοι το παραχεσανε οχι ο πικερ

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Έχει σχολή στο Ζεφύρι Πίκη;

Κανά ξάδελφός του θα είναι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.142
Πόντοι
5.506

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πόσο βλαξ να είσαι άραγε.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Γελάς εσύ αλλά κατεβαίνει στόλος με ντάτσουν αυτή την στιγμή στο Μετάξι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.142
Πόντοι
5.506
Πάντως ο αγαπητός Picker με έχει βάλει σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίλλημα για την ψήφο μου στο διαγωνισμό.

Μέχρι τώρα πήγαινα καρφωτός στον nikos_plat.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.032
Πόντοι
41.129
Γελάς εσύ αλλά κατεβαίνει στόλος με ντάτσουν αυτή την στιγμή στο Μετάξι.

τυπε τα ντατσουν είναι φορτωμένα με καρπούζια η πλαστικές καρέκλες .
Είναι ευκαιρία να παρω καμμια καρεκλιτσα για τον κήπο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Noctilucent θα τους πω να γαμήσουν εσένα πρώτο που είσαι και ρατσιστής. Όσο για την αντίδραση της Κορίνας και του φίλου της εναντίον μου, ήταν όντως αδικαιολόγητη αλλά πάνω στα νεύρα σου θες να γαμήσεις όποιον βρεις μπροστά σου.
Τυπε μου τα γυφτακια τα βαζω να μου καθαριζουν το παρπριζ
και τα ανταμειβω με μια ροχαλα στα μουτρα

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
τυπε τα ντατσουν είναι φορτωμένα με καρπούζια η πλαστικές καρέκλες .
Είναι ευκαιρία να παρω καμμια καρεκλιτσα για τον κήπο.
Ο πικερ ειπε πως εχει λογαριασμο εδω ακουω ιδεες για το τι ψευδωνυμο θα μπορουσε να ναι.Εγω λεω KARPOYZAS

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Barock είσαι βλάκας. Σας έχω γαμήσει όλους και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Όσο για μένα, ξέρω τι κάνω. Είπα στον τύπο ότι θα πάω να γνωριστούμε και να γίνουμε φίλοι. Φαίνεται καλό παιδί.

δασκαλε ετσι καλα το πας μπορει με αυτο το τροπο να αποκτησεις και προσβαση στο μουνι της κορινας σε καλο βγηκε αυτη η ιστορια τελικα :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom