ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Την κρεμπεδιασα λιγο πριν φυγει σφαιρα για το αεροδρομιο
Γαλλιδα τουριστρια που χτυπησα στην ερμου στο πεζουλι της εκκλησιας στα H&M
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
Ρε δακτυλιασμενε παντα περιμενεις να καθαρισουν άλλοι για εσεναBarock και noctilucent εγώ δεν έφαγα κανένα γαμήσι. Το γαμήσι θα το φάτε μάλλον εσείς. Έτσι όπως πάει το πράγμα ο τύπος και η σκατοπαρέα του θα καθαρίσουν και για μένα. Saul μάγος είσαι.
Tι ειπε ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ???Ρε δακτυλιασμενε παντα περιμενεις να καθαρισουν άλλοι για εσενα
Ας ερθουν οι γυφτοι να τους κανω maltesers
Πικερακο είσαι λάθος εδώ με τους εχθρούς μας δεν γινόμαστε φίλοι ,σου έκλεψε την αγάπη σου μην το ξεχνάς....αν φοβάσαι είναι λογικό άλλα μην ξεχνάς ότι είμαστε στο πλευρό σου,εγώ την λύση την βρήκα έχω μάθει που συχνάζει θα πάω να τον βρω και θα του δώσω μια επιταγή να φύγει από την μέση όλοι αυτοί η γύφτοι το μόνο που τους νοιάζει είναι τα χρήματα δεν κοιτάνε το συναίσθημα όπως εσύBarock είσαι βλάκας. Σας έχω γαμήσει όλους και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Όσο για μένα, ξέρω τι κάνω. Είπα στον τύπο ότι θα πάω να γνωριστούμε και να γίνουμε φίλοι. Φαίνεται καλό παιδί.
ΜΟΛΙς ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟ ΙΑΣΩΝΟΣ ....
τον χοντρο τον εχουν στη μπουκα μερικα τσαρδια γιατι χρωστα λεφτα απο κατι καθαρισμους που δεν εκανε ....
χοντρε θα φας εγγυημενο γαμησι .....
κατσε να δουμε τον χοντρο ποιιος θα του δωσει δουλεια οταν απολυθει ...Φίλε, θα με προστατεύσεις και μένα γιατί μου είπε ο τεράστιος picker οτι θα με γαμήσουν και μένα;
κατσε να δουμε τον χοντρο ποιιος θα του δωσει δουλεια οταν απολυθει ...
Nαι θα γαμιετε στην δουλεια.Θα τον ζήσει το Κορινάκι μας.
Nαι θα γαμιετε στην δουλεια.
το μηχανακι του της δουλειας θα γινει φλαμπε ...................
Τι καθαρισμους τυπε μου?Για σκουπιστρα τον πηρανε?Το μονο που μπορω να σκεφτω να καθαριζει αυτος ειναι καρπουζια και να φτυνει κουκουτσια.ΜΟΛΙς ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟ ΙΑΣΩΝΟΣ ....
τον χοντρο τον εχουν στη μπουκα μερικα τσαρδια γιατι χρωστα λεφτα απο κατι καθαρισμους που δεν εκανε ....
χοντρε θα φας εγγυημενο γαμησι .....
[size=60pt]21 μέλη, [size=90pt]10 ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ [/size]και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.[/size]
πικερ ειναι ευκαιρια τωρα !! ποσταρε το νομο σου !!
40 ατομα και ενας gypsy.[size=60pt]21 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.[/size]
πικερ ειναι ευκαιρια τωρα !! ποσταρε το νομο σου !!