Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ας του βάλουμε λοιπόν μια εικόνα από κάτι που δεν έχει ξαναδεί στην ζωή του, να μαθαίνει και κάτι καινούργιο.

ftiaxno-monos-mou-sapouni.jpg

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
"Τώρα μου έστειλε μήνυμα ο τύπος και λέει ότι έχει μεγάλη παρέα και θα σας γαμήσει όλους. Να μην τολμήσει κανείς να τον βρει. Πάντως στο facebook έχει ένα κολλητό που κάνει μουάι τάι. Εγώ ξεμπέρδεψα μαζί τους. Τώρα θα τις φάτε εσείς."

Ρε Πίκη μπας και σου ζητούσε χρήματα για τον κολλητό του; Μπας και σου είπε κολλητό πεινάει φάει και το μπέρδεψες με μουάι τάι;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
"Τώρα μου έστειλε μήνυμα ο τύπος και λέει ότι έχει μεγάλη παρέα και θα σας γαμήσει όλους. Να μην τολμήσει κανείς να τον βρει. Πάντως στο facebook έχει ένα κολλητό που κάνει μουάι τάι. Εγώ ξεμπέρδεψα μαζί τους. Τώρα θα τις φάτε εσείς."

Ρε Πίκη μπας και σου ζητούσε χρήματα για τον κολλητό του; Μπας και σου είπε κολλητό πεινάει φάει και το μπέρδεψες με μουάι τάι;

KΑΙ ΕΠΑΛΛΟΝΤΟ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΗΜΩΝ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ένα γύφτος, μια πουτάνα και ένας .... εκκεντρικός
το θρεντ είναι μαγικό  :kneel:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

μήπως αν τον πειράξει κανείς θα βάλει και την γκόμενα του να καθαρίσει ?
παίζει να λες αλήθεια για το μύνημα... πράγματι έτσι κοτάρες είναι οι γύφτοι  :grin:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
μήπως αν τον πειράξει κανείς θα βάλει και την γκόμενα του να καθαρίσει ?
παίζει να λες αλήθεια για το μύνημα... πράγματι έτσι κοτάρες είναι οι γύφτοι  :grin:
Ρε τυπε πραγματικα δεν το εχω κανει ποτε αυτο να φερνω παρεες για να καθαριζουν για μενα.Μπεσα.Ξενερωνω με εμενα φαντασου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Εγω εχω δυο φιλους που κανουν ζούμπα .Θα τον δέσουν φιόγκο τον γύφτο.
:2on1:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ έχω ξάδερφο αεροπόρο  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

:wanker: :wanker: :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εχω λαβει πανω απο 20 πμ που μου ζητανε να αναλαβω οργανωτικες πρωτοβουλιες για την επιλυση του θεματος του Πικερ. Μετα απο συνεννοηση αποφασισθηκαν δυο δρασεις:

Η πρωτη αφορα αποχη διαμαρτυριας απο το μπουρδελο της Κορινας. Δε γαμαμε ουτε αυτην, ουτε τις υπολοιπες του μαγαζιου, μεχρι να υποχρεωθει να ζητησει συγνωμη απο τον Πικερ. Στο νημα της Κορινας θα γινει συλλογη υπογραφων απο μελη του σαιτ που συμμετεχουν στη δραση.

Η δευτερη δραση αφορα το οργανωμενο γιαουρτωμα του Πακο. Αποφασιστηκε οτι η προσβολη που εκανε στον Πικερ αλλα και στην μπουρδελοκοινοτητα γενικα ειναι πολυ βαρια για να του τη συγχωρεσουμε. Ηδη ατομα της ομαδας κρουσης τον εχουν βιντεοσκοπησει με κινητα χωρις να το καταλαβει.

Ετερο μελος αγορασε και φυλαει στο ψυγειο του 20 κεσεδες προβειο γιουρτι απο τη Στανη.

http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/833270/rx_ORF_0097.jpg[/img[/URL]]

Η ομαδα κρουσης θα εφορμησει αιφνιδιαστικα απο πολλες κατευθυνσεις και θα γιαουρτωσει τα χοντρα μουτρα του Πακο μεσα στη μεση του δρομου μπροστα σε ολο τον κοσμο που θα τον δειχνει και θα γελαει.

Την ωρα που θα προσπαθει να σκουπισει τα γιαουρτια απο τα ματια του για να καταλαβει τι του συνεβει και θα εινια σαν καθυστερημενος, συναγωνιστης θα ορμηξει και θα του κατεβασει παντελονια-σωβρακα μεχρι τους αστραγαλους.

ΦΥΣΙΚΑ ολο το περιστατικο θα βιντεοσκοπηθει απο πολλαπλες γωνιες και θα αναρτηθει στο ιντερνετ απο τους Anonymous.

ΠΑΚΟ τα εβαλες με τον Πικερ; Τα εβαλες με ολους μας!

Νταβατζηδες και πουτανες δε μπορειτε να εκφοβισετε τους μπουρδελιαρηδες. Εμεις ειμαστε η πιατσα.

[img]http://static.tumblr.com/8f37ee38bbbc7f38c8af073cdab721e7/po4rmoz/Pk2nbx106/tumblr_static_7vfbf9hdsp44gs880kgk8kkwc.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom