barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Ο Πίκης έμαθε στον γύφτο να διαβάζει;
Σκατά, τις εικόνες κάθεται και βλέπει.
Ο Πίκης έμαθε στον γύφτο να διαβάζει;
Mε μποξεράκι εννοεί,σωβρακο.ΠΙΚΕΡ . . . .
δεν ειναι ευκολο να τα βαλεις με μποξερ .....
συνελθε ..
"Τώρα μου έστειλε μήνυμα ο τύπος και λέει ότι έχει μεγάλη παρέα και θα σας γαμήσει όλους. Να μην τολμήσει κανείς να τον βρει. Πάντως στο facebook έχει ένα κολλητό που κάνει μουάι τάι. Εγώ ξεμπέρδεψα μαζί τους. Τώρα θα τις φάτε εσείς."
Ρε Πίκη μπας και σου ζητούσε χρήματα για τον κολλητό του; Μπας και σου είπε κολλητό πεινάει φάει και το μπέρδεψες με μουάι τάι;
"Τώρα μου έστειλε μήνυμα ο τύπος και λέει ότι έχει μεγάλη παρέα και θα σας γαμήσει όλους. Να μην τολμήσει κανείς να τον βρει. Πάντως στο facebook έχει ένα κολλητό που κάνει μουάι τάι. Εγώ ξεμπέρδεψα μαζί τους. Τώρα θα τις φάτε εσείς."
Ρε τυπε πραγματικα δεν το εχω κανει ποτε αυτο να φερνω παρεες για να καθαριζουν για μενα.Μπεσα.Ξενερωνω με εμενα φαντασου.μήπως αν τον πειράξει κανείς θα βάλει και την γκόμενα του να καθαρίσει ?
παίζει να λες αλήθεια για το μύνημα... πράγματι έτσι κοτάρες είναι οι γύφτοι![]()
Εγω εχω δυο φιλους που κανουν ζούμπα .Θα τον δέσουν φιόγκο τον γύφτο."Τώρα μου έστειλε μήνυμα ο τύπος και λέει ότι έχει μεγάλη παρέα και θα σας γαμήσει όλους. Να μην τολμήσει κανείς να τον βρει. Πάντως στο facebook έχει ένα κολλητό που κάνει μουάι τάι. Εγώ ξεμπέρδεψα μαζί τους. Τώρα θα τις φάτε εσείς."
Ρε Πίκη μπας και σου ζητούσε χρήματα για τον κολλητό του; Μπας και σου είπε κολλητό πεινάει φάει και το μπέρδεψες με μουάι τάι;
Εγω εχω κατι αλανια που κανουν οριενταλΕγω εχω δυο φιλους που κανουν ζούμπα .Θα τον δέσουν φιόγκο τον γύφτο.
![]()
Οχι ρε πούστη μου!!!!Την πατήκαμε!!Εγω εχω κατι αλανια που κανουν οριενταλ![]()
ΚλαιωΟχι ρε πούστη μου!!!!Την πατήκαμε!!
Θα φέρω τον θείο μου είναι μπάτσος και θα σου δείξω εγώ!!!
![]()
![]()
Θα κλάσει τα αρχίδια του θείου μου!!!εγώ έχω ξάδερφο αεροπόρο![]()
Ο δικος μου θειος εινα χασαπης και ειναι μοχθηρος και ψυχρος σαν ενα παγωμενο ποτηρι μπυρας.Θα κλάσει τα αρχίδια του θείου μου!!!
![]()
![]()
![]()