Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Φοβαμαι πως μετα την συναντηση με τους γυφτους
τα δαχτυλα δεν προσφερουν καμια ευχαριστηση στον κωλο του picker
Tωρα χρειαζεται κουτσουρα και κωνους για την ερωτογονο του περιοχη

Ας στείλει ένα πμ στο Λίλα για tips, έχει όλη τη τεχνογνωσία. Μόνο να μην τον καψουρευτεί κι αυτόν.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
To Γενικό Επιτελείο (Μεταξιου) είναι έτοιμο να αντιδράσει σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα απειλήσει έστω και κωλότριχα του Πίκη από τον γύφτο.  

Τα σώματα Σ.Μ (Σκληροπυρηνικοί Μύστες) και Α.Κ (Ακάποτοι Καταδρομείς) είναι έτοιμα για επέμβαση.

Επιπλέον ο Δούκας έχει ήδη στοκάρει γιαούρτια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φοβαμαι οτι στην περιπτωση του picker
η απειλη του σκουποξυλου πραγματοποιήθηκε :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν νομίζετε ρε μουνόπανα ότι εσείς θα μου κάνετε χαλάστρα και θα με κάνετε να πιαστώ με τους νταβατζήδες είστε γελασμένοι.
Ο γυφτος σε μετετρεψε σε
υποτακτικο πουτανακι :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Αν νομίζετε ρε μουνόπανα ότι εσείς θα μου κάνετε χαλάστρα και θα με κάνετε να πιαστώ με τους νταβατζήδες είστε γελασμένοι.

Δε μιλάς όμορφα και εκτός από το μελαμψό κατμαν θα έχεις και άλλους επίδοξους καρπαζοταχυδρόμους.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όλους εσάς εδώ μέσα σας γαμάω όποτε θέλω. Και αν κάποιους δεν μπορώ μόνος μου θα έχω τη βοήθεια αυτών με τους οποίους προσπαθείτε να με κάνετε να πιαστώ. Το πόσο γαμημένα μουνόπανα είστε δεν περιγράφεται. Από τη στιγμή που ο Junis ανέβασε τη φωτογραφία μέχρι τώρα είναι εμφανής ο σκοπός σας. Δεν θα σας περάσει όμως. Δεν θα μου λερώσετε εσείς το όνομα στην πιάτσα.
Tα γυφτονταβατζακια τα στελνουμε να μας φερουν τσιγαρα :erection:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όλους εσάς εδώ μέσα σας γαμάω όποτε θέλω. Και αν κάποιους δεν μπορώ μόνος μου θα έχω τη βοήθεια αυτών με τους οποίους προσπαθείτε να με κάνετε να πιαστώ. Το πόσο γαμημένα μουνόπανα είστε δεν περιγράφεται. Από τη στιγμή που ο Junis ανέβασε τη φωτογραφία μέχρι τώρα είναι εμφανής ο σκοπός σας. Δεν θα σας περάσει όμως. Δεν θα μου λερώσετε εσείς το όνομα στην πιάτσα.
Kατάντησες το πουτανάκι τους!!!
Κρίμα,οποία κατάντια!!!Πόσο πιο χαμηλά να πέσεις;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Πίκη, στέλνεις  :smitten: και στον γύφτο της Κορίνας εκτός από την Κορίνα;

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Πέφτω από τα σύννεφα πως άλλαξε έτσι στάση  ο Πικερακος ,  ποια είναι η αίτια; τι του έκανε ο γύφτος; μήπως του έκανε κάτι και του άρεσε ....και πήγε με το μέρος του,τα ερωτήματα είναι πολλά και πρέπει η αρμόδιες υπηρεσίες του bou να πάρουν τα μετρά τους για να ξανάρθει ο πικερακος στην παλιά του καταστήσει!!!

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εχω πληροφοριες πως εχθες βραδυ ο γυφτος εφαγε βρωμοξυλο απο μελος του μπου.κομ .......εγω δεν τον ειχα πολυπιστεψει πως θα κανει κατι αλλα εχθες ΜΑΛΛΟΝ ειχαμε ραντεβου θανατου.....τουλαχιστον φαινεται να ανοιγει και παλι ο δρομος για τον Πικερ...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Εχω πληροφοριες πως εχθες βραδυ ο γυφτος εφαγε βρωμοξυλο απο μελος του μπου.κομ .......εγω δεν τον ειχα πολυπιστεψει πως θα κανει κατι αλλα εχθες ΜΑΛΛΟΝ ειχαμε ραντεβου θανατου.....τουλαχιστον φαινεται να ανοιγει και παλι ο δρομος για τον Πικερ...
Αμην ,γιαυτό δεν το πέτυχα πουθενά τον γύφτο στα μέρη  που συχνάζει.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πέφτω από τα σύννεφα πως άλλαξε έτσι στάση  ο Πικερακος ,  ποια είναι η αίτια; τι του έκανε ο γύφτος; μήπως του έκανε κάτι και του άρεσε ....και πήγε με το μέρος του,τα ερωτήματα είναι πολλά και πρέπει η αρμόδιες υπηρεσίες του bou να πάρουν τα μετρά τους για να ξανάρθει ο πικερακος στην παλιά του καταστήσει!!!
Mπορει να ανακάλυψε τον πραγματικο του εαυτο με την γυφτοψωλη στον πατο του
Δεν θα μου κάνει εντυπωση εαν σε λιγο τον βγάλει στο κλαρι ο γυφτος
Θα του βάλει βυζια και θα κάνει βαρδιες στο μεταξι ο πικεράκος
Θα τον βλέπουμε να σαλοναρει με περουκα και θα του πεταμε σαπιες ντοματες

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Για τον picker ειναι πλέον αργα
Δεν θα ειναι ποτε ο ίδιος

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Mπορει να ανακάλυψε τον πραγματικο του εαυτο με την γυφτοψωλη στον πατο του
Δεν θα μου κάνει εντυπωση εαν σε λιγο τον βγάλει στο κλαρι ο γυφτος
Θα του βάλει βυζια και θα κάνει βαρδιες στο μεταξι ο πικεράκος
Θα τον βλέπουμε να σαλοναρει με περουκα και θα του πεταμε σαπιες ντοματες
:S Κρίμα αν ισχύει  αυτό...διαλύεται  και ο νόμος του το χάνουμε το παλικάρι!!! :grin:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αμην ,γιαυτό δεν το πέτυχα πουθενά τον γύφτο στα μέρη  που συχνάζει.

Πολυ πιθανον φιλε μου....βαρεθηκα να ακουω τον Πικερ να γλυφει τον χοντρογυφτο-κατμαν για να εχει την ευνοια του και να μην τρωει φαπες οποτε τον βλεπει στα μπουρδελα....πιστευω πως ο Πικερ θα παρει τα πανω του μετα το βρωμοξυλο που εφαγε ο καρπουζας....

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:S Κρίμα αν ισχύει  αυτό...διαλύετε και ο νόμος του το χάνουμε το παλικάρι!!! :grin:
Απο παλια εδινε ενδειξεις ομοφυλοφυλιας
Δεν εκρυψε ποτε οτι αρεσκοταν να του δακτυλιαζουν την σουφρα
Η βρώμικη ψωλη του γύφτου ομως τον εβαλε στο μονοπατι διχως επιστροφη

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
:new_shocked: :new_shocked: Δεν μπορώ να το πιστέψω ,και μετά από την φώτο του που ποσταρε ήταν το μπρουταλ!!

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Νοctilucent σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω απο ποια ταινια ειναι η φωτο στο προφιλ σου ρε φιλε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
νομιζω οτι ο πικερ εχει χεστει πανω του και δεν τολμαει να σκασει μυτη στο μεταξουργειο και εχει λαλησει τωρα 5 μερες εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια,

αθετησε το νομο τον εχουν πιασει οι καυλες δεν μπορει και να τον κανει αεροστατο και εχει  φυρανει και κανει απελπιδες προσπαθειες να γλυψει τους νταβαδες με τα παραπανω μυνηματα...

Πικερ συνεχισε να μας χαριζεις μεγαλες στιγμες!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom