Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Δεν υπάρχει πλέον ο νόμος, έπεσε και το τελευταίο οχυρό τον μπουρδελιαριδον...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
O Guru Πικερ δεν εχει καμια σχεση ουτε συντονιζει με προσωπικα μηνυματα δρασεις εναντιον της Κορινας που τοσο αγαπαει αλλωστε.

Οι δρασεις εναντιον εκεινων που απειλουν τη μπουρδελοκοινοτητα ειναι εργο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των ANONYMOUS!!!!!!!

Παρακαλεισθε οσοι το δυνατον περισσοτεροι να δηλωνετε σε ολα τα θρεντ οτι κανετε αποχη απο το μουνι της Κορινας οπως και απο το μαγαζι της Ιασωνος 20 γιατι δεν ανεχεστε τις απειλες και τους εκβιασμους εναντιον συναγωνιστων.

Για περισσοτερες πληροφοριες πμ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΝΟΣΠΙΤΟ, μεχρι να δικαιωθει ο μαλακας της καρδιας μας πικερ  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Ψηφοφορία:

Πως λέτε να μετονομαστεί πλέον το νήμα;

Α) Ο πόνος του Picker
Β) Ο γύφτος του Picker

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ελαβα μηνυμα οτι αυτη την ωρα ο Πικερ περπαταει στο Μεταξουργειο κατσουφιασμενος και με σκισμενο πουκαμισο!

Παρακαλω διαψευστε ή επιβεβαιωστε.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Όντως πριν από 1 ώρα περπάταγα στο Μεταξουργείο και γάμησα τη γλυκιά Βερόνικα στο Ιάσωνος 1.

Duke Nukem καλός είσαι αλλά με προκαλείς συνεχώς κι εγώ αυτή την περίοδο έχω κουραστεί με το συγκεκριμένο μου προφίλ και θέλω να διαγραφώ ξανά. Αντισθένη μπορείς σε παρακαλώ να με διαγράψεις; Θέλω να ξαναγεννηθώ.
Μην τολμήσεις  και το κάνεις αν δεν σκέφτεσαι  τον εαυτό σου σκέψου τους χιλιάδες θαυμαστές  σου.

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Με την Κορίνα σας τα εξήγησα. ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Είμαι τυχερός που η κοπέλα δεν μου έκανε αγωγή μετά από 12 προφίλ στο facebook που μου είχε μπλοκάρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Όπως είπε ο Duke Nukem, επίτηδες οδήγησα την κατάσταση στο απροχώρητο τότε ώστε να την αναγκάσω να μη με ξαναδεχτεί και μετά να έχω όλη την άνεση να την ενοχλώ και να την παρακαλάω για να γεμίζω το χρόνο μου με πόνο και ρομάντζο. Ποτέ δεν την ερωτεύτηκα πραγματικά και ποτέ δεν μου έλειψε το γαμήσι μαζί της. Τον τελευταίο καιρό που τη γαμούσα την είχα μάλιστα βαρεθεί. Όταν μου έστειλε μήνυμα ο φίλος της να σταματήσω να της γράφω και μετά από τη χοντράδα να δημοσιευτεί από τον Junis η φωτογραφία του μαζί της, θα ήμουν τελείως ΜΑΛΑΚΑΣ να του πουλήσω τσαμπουκά αφού ήξερα ότι το θέμα το έχω γαμήσει τελείως. Ζητώ συγνώμη από αυτόν και από την Κορίνα.

ρε τι χεστης εισαι ρε  :vomit:  γινε αντρας ρε

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Με την Κορίνα σας τα εξήγησα. ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Είμαι τυχερός που η κοπέλα δεν μου έκανε αγωγή μετά από 12 προφίλ στο facebook που μου είχε μπλοκάρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Όπως είπε ο Duke Nukem, επίτηδες οδήγησα την κατάσταση στο απροχώρητο τότε ώστε να την αναγκάσω να μη με ξαναδεχτεί και μετά να έχω όλη την άνεση να την ενοχλώ και να την παρακαλάω για να γεμίζω το χρόνο μου με πόνο και ρομάντζο. Ποτέ δεν την ερωτεύτηκα πραγματικά και ποτέ δεν μου έλειψε το γαμήσι μαζί της. Τον τελευταίο καιρό που τη γαμούσα την είχα μάλιστα βαρεθεί. Όταν μου έστειλε μήνυμα ο φίλος της να σταματήσω να της γράφω και μετά από τη χοντράδα να δημοσιευτεί από τον Junis η φωτογραφία του μαζί της, θα ήμουν τελείως ΜΑΛΑΚΑΣ να του πουλήσω τσαμπουκά αφού ήξερα ότι το θέμα το έχω γαμήσει τελείως. Ζητώ συγνώμη από αυτόν και από την Κορίνα.
Πόσο ξεφτύλας;Πόσο; :vomit: :vomit: :vomit:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Το μεγαλύτερο σκουπίδι είσαι!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ το πουκαμισο σου τι ειχε παθει;

H Korina και ο Πακο προσβαλλαν την μπουρδελοκοινοτητα. Το εμπαργκο συνεχιζεται ο,τι κι αν λες εσυ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Mηπως να ανοιχτεί ενα νεο θεμα για το νεο όνομα του πικερ;
Προτείνω το "ξεφτύλας".

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom