Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΜΟΝΟΜΑΧΟ.
Thanks φιλε!!!
ΜΟΝΟΜΑΧΟ.
Τυπε μου αυτο μου ειπε και η ΒερονικαΝοctilucent σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω απο ποια ταινια ειναι η φωτο στο προφιλ σου ρε φιλε
Τυπε μου αυτο μου ειπε και η Βερονικα
joaquin phoenix απο τον μονομαχο οπως ειπε και ο συναγωνιστης
ο διωγμός του πικερ (απο την μεταξουπολη)Ψηφοφορία:
Πως λέτε να μετονομαστεί πλέον το νήμα;
Α) Ο πόνος του Picker
Β) Ο γύφτος του Picker
Η Κλανα του PickerΨηφοφορία:
Α) Ο πόνος του Picker
Β) Ο γύφτος του Picker
Ψηφοφορία:
Α) Ο πόνος του Picker
Β) Ο γύφτος του Picker
Μην τολμήσεις και το κάνεις αν δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου σκέψου τους χιλιάδες θαυμαστές σου.Όντως πριν από 1 ώρα περπάταγα στο Μεταξουργείο και γάμησα τη γλυκιά Βερόνικα στο Ιάσωνος 1.
Duke Nukem καλός είσαι αλλά με προκαλείς συνεχώς κι εγώ αυτή την περίοδο έχω κουραστεί με το συγκεκριμένο μου προφίλ και θέλω να διαγραφώ ξανά. Αντισθένη μπορείς σε παρακαλώ να με διαγράψεις; Θέλω να ξαναγεννηθώ.
Με την Κορίνα σας τα εξήγησα. ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Είμαι τυχερός που η κοπέλα δεν μου έκανε αγωγή μετά από 12 προφίλ στο facebook που μου είχε μπλοκάρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Όπως είπε ο Duke Nukem, επίτηδες οδήγησα την κατάσταση στο απροχώρητο τότε ώστε να την αναγκάσω να μη με ξαναδεχτεί και μετά να έχω όλη την άνεση να την ενοχλώ και να την παρακαλάω για να γεμίζω το χρόνο μου με πόνο και ρομάντζο. Ποτέ δεν την ερωτεύτηκα πραγματικά και ποτέ δεν μου έλειψε το γαμήσι μαζί της. Τον τελευταίο καιρό που τη γαμούσα την είχα μάλιστα βαρεθεί. Όταν μου έστειλε μήνυμα ο φίλος της να σταματήσω να της γράφω και μετά από τη χοντράδα να δημοσιευτεί από τον Junis η φωτογραφία του μαζί της, θα ήμουν τελείως ΜΑΛΑΚΑΣ να του πουλήσω τσαμπουκά αφού ήξερα ότι το θέμα το έχω γαμήσει τελείως. Ζητώ συγνώμη από αυτόν και από την Κορίνα.
Πόσο ξεφτύλας;Πόσο;Με την Κορίνα σας τα εξήγησα. ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Είμαι τυχερός που η κοπέλα δεν μου έκανε αγωγή μετά από 12 προφίλ στο facebook που μου είχε μπλοκάρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Όπως είπε ο Duke Nukem, επίτηδες οδήγησα την κατάσταση στο απροχώρητο τότε ώστε να την αναγκάσω να μη με ξαναδεχτεί και μετά να έχω όλη την άνεση να την ενοχλώ και να την παρακαλάω για να γεμίζω το χρόνο μου με πόνο και ρομάντζο. Ποτέ δεν την ερωτεύτηκα πραγματικά και ποτέ δεν μου έλειψε το γαμήσι μαζί της. Τον τελευταίο καιρό που τη γαμούσα την είχα μάλιστα βαρεθεί. Όταν μου έστειλε μήνυμα ο φίλος της να σταματήσω να της γράφω και μετά από τη χοντράδα να δημοσιευτεί από τον Junis η φωτογραφία του μαζί της, θα ήμουν τελείως ΜΑΛΑΚΑΣ να του πουλήσω τσαμπουκά αφού ήξερα ότι το θέμα το έχω γαμήσει τελείως. Ζητώ συγνώμη από αυτόν και από την Κορίνα.
Με την Κορίνα σας τα εξήγησα. ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Είμαι τυχερός που η κοπέλα δεν μου έκανε αγωγή μετά από 12 προφίλ στο facebook που μου είχε μπλοκάρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Όπως είπε ο Duke Nukem, επίτηδες οδήγησα την κατάσταση στο απροχώρητο τότε ώστε να την αναγκάσω να μη με ξαναδεχτεί και μετά να έχω όλη την άνεση να την ενοχλώ και να την παρακαλάω για να γεμίζω το χρόνο μου με πόνο και ρομάντζο. Ποτέ δεν την ερωτεύτηκα πραγματικά και ποτέ δεν μου έλειψε το γαμήσι μαζί της. Τον τελευταίο καιρό που τη γαμούσα την είχα μάλιστα βαρεθεί. Όταν μου έστειλε μήνυμα ο φίλος της να σταματήσω να της γράφω και μετά από τη χοντράδα να δημοσιευτεί από τον Junis η φωτογραφία του μαζί της, θα ήμουν τελείως ΜΑΛΑΚΑΣ να του πουλήσω τσαμπουκά αφού ήξερα ότι το θέμα το έχω γαμήσει τελείως. Ζητώ συγνώμη από αυτόν και από την Κορίνα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker