Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όποιος θέλει ας με βρει γαμημένοι. ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΩ. Θα μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που τα βάλατε μαζί μου. Άντε bye.  :-*
Για να μην πιστευεις οτι την γλύτωσες
δουλεύω και μεχρι αυριο φουλ και μετα παω hometown σαλονικα
Οταν γυρισω θα ευχεσαι να μην ειχες γεννηθει

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μηνα ναυσηχεις για αυτο...Ξερω πως γυρνασ πρωινη βαρδια στα μπουρδελα.Θα σου ερθει εκει που δεν το περιμενεις αρχιδι.Α παιδια?Ο γυφτος δουλεβει στο CYRANNO ειναι ντελιβερι εκει.το λεω γατι ο πικερ δεν σεβαστηκε που οταν μου πε να το σβησω που δουλευει.Σε σεβαστηκα και σε ακουσα.Τωρα θα δεις τι θα παθεις.Τ υπολοιπα απο κοντα στην πρωινη βαρδια.ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.  ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
                :hi: :hi:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μουνόπανα θα σας γαμήσω το κέρατο μαζί με τους μπάτσους και με το παιδί που βρίζετε και τον λέτε γύφτο. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
Περιμενε εσυ απο εδω και περα ΜΟΝΟ αυτο σου λεω.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μουνόπανα θα σας γαμήσω το κέρατο μαζί με τους μπάτσους και με το παιδί που βρίζετε και τον λέτε γύφτο. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
Ουστ βρωμοπουστα
Παλι πισω απο φουστανια κρυβεσαι πουστακι
Το θες το γαμησακι σου
Ελάχιστες φορες εχω χτυπησει ανθρωπο αλλα εσυ θα αξιζεις και την
τελευταια σταγονα αιματος που θα φτυσεις

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Απο εδω και περα θα νιωθεις ασφαλης στο μεταξι οταν κυκλοφορεις με το σοι σου.Δεν ξερεις ποια ειναι η δευτερη δουλεια που κανω και τι σχεση εχουν με τα σπτακια..τελειωσες.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Εσένα ειδικά noctilucent θα σε πατήσω κάτω μόνος μου. Όσο για σένα asslacta, ποτέ δεν αναφέρθηκα εγώ στο όνομά σου. Και πολύ κακώς έκανες που είπες πού δουλεύει το παιδί. ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ. Τα υπόλοιπα τα λέμε από κοντά όποιος θέλει.
Να μου το ελεγες απο την αρχη να μην μου κανεις εμενα μαγκιες.....Λοιπον το σβηνω το σχολιο μια που το ξακαθαρισες αλλα στο ξαναλεω...ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣΕΙς ΕΜΕΝΑ.Kαι επισης περιμενα να το ΣΕΒΑΣΤΕΙς το γεγονος που σε ακουσα τοτε και το εσβησα για να μην βρεις τν μπελα σου..Λοπον σου ξαναλεw με εμενα ΛΙΓΑ.  ;)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εσένα ειδικά noctilucent θα σε πατήσω κάτω μόνος μου. Όσο για σένα asslacta, ποτέ δεν αναφέρθηκα εγώ στο όνομά σου. Και πολύ κακώς έκανες που είπες πού δουλεύει το παιδί. ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ. Τα υπόλοιπα τα λέμε από κοντά όποιος θέλει.
Tι να πατησεις μωρη ξεφτυλισμενη πουσταρα πουτανακι του γυφτου
Ξεβρακωτος θα πας στο σπιτι σου
Α, picker πιστευω στην βια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
[size=30pt]πικερακος ο διασκεδαστης του σάιτ σε νεες περιπετειες[/size]  :rockon:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Να μου το ελεγες απο την αρχη να μην μου κανεις εμενα μαγκιες.....Λοιπον το σβηνω το σχολιο μια που το ξακαθαρισες αλλα στο ξαναλεω...ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣΕΙς ΕΜΕΝΑ.Kαι επισης περιμενα να το ΣΕΒΑΣΤΕΙς το γεγονος που σε ακουσα τοτε και το εσβησα για να μην βρεις τν μπελα σου..Λοπον σου ξαναλεw με εμενα ΛΙΓΑ.  ;)

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά παρακολουθω το θέμα αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα,τελικα ο πικερ είναι αγαπουλης ή κανας νταβας γύφτος?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Να μου το ελεγες απο την αρχη να μην μου κανεις εμενα μαγκιες.....Λοιπον το σβηνω το σχολιο μια που το ξακαθαρισες αλλα στο ξαναλεω...ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣΕΙς ΕΜΕΝΑ.Kαι επισης περιμενα να το ΣΕΒΑΣΤΕΙς το γεγονος που σε ακουσα τοτε και το εσβησα για να μην βρεις τν μπελα σου..Λοπον σου ξαναλεw με εμενα ΛΙΓΑ.   ;)
Τυπε μου φαινεσαι τουμπανος στο fb
Αν τον αρπαξεις στις φάπες ασε και για εμενα λιγο picker  :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε παιδιά παρακολουθω το θέμα αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα,τελικα ο πικερ είναι αγαπουλης ή κανας νταβας γύφτος?
Tυπε μου ο γυφτος ειναι ο γκομενος της κορινας
Μετα απο φωτο που διερρευσε ο ΜΥΣΤΗΣ Junis, o γυφτος επιασε
τον picker και τον εκανε πουτανακι του
Η φωτο ειχε τον γυφτο με την κορινα αγκαλιτσα
Στειλε πμ μεηλ να στην στειλω :grin:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Αν με ξαναπειλησει την ΓΑΜΗΣΕ.Αλλα εδw μου ξεκαθαρισε πwς δεν αναφεροταν σε εμενα...Οποτε οκ.Δεν το συνεχιζw.....

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Asslacta ΕΣΥ ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου, όχι εγώ. Μόνος σου δημιουργείς κλίμα, μόνος σου το φορτίζεις.

Το μουνόπανο το noctilucent όμως το περιμένω όποτε γουστάρει να τα πούμε από κοντά.

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΣ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Σκουλικι μου εβρισες την μάνα
Απο τα 206 οστα ποσα πρεπει να σου σπάσω?
Για πες

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Γαμηστε του τα ραμματα του ξεφτυλισμενου με τις ευχες ολων των μελων του μπου!!!Ειμαι εκτος Αθηνων για ενα μηνα αλλα για χαρη του Πικερ θα γυρισω εκτακτως για να παρω σουβενιρ τα δοντια του  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Asslacta ΕΣΥ ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου, όχι εγώ. Μόνος σου δημιουργείς κλίμα, μόνος σου το φορτίζεις.

Το μουνόπανο το noctilucent όμως το περιμένω όποτε γουστάρει να τα πούμε από κοντά.

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΣ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΟΚ ΚΑΛWΣ εγw το σταματαw εδw.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
"μπορει" να ειναι ερειστικος που βριζει μανες, "μπορει" να ειναι και αρκετα μαζοχακος, αλλα πραγματικα δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με την περιπτωση του, περα απ αυτο που γινεται εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom