Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Saul όσο ζω θα γαμάω μέρα παρά μέρα. Κανένας κόσμος μου δεν καταρρέει. Μαλακίες λες.

Asslacta εγώ απάντησα γενικά με αφορμή το σχόλιό σου κι εσύ άρχισες να με βρίζεις και να με απειλείς.

St@rdust θα σου πω κάτι και μπορεί να το καταλάβεις. Είμαι ψυχασθενής με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Όλοι αυτοί που με απειλούν έχουν περάσει λίγα και έχουν να χάσουν πολλά. Εμένα η ζωή μου έχει υπάρξει μία κόλαση που δεν μπορείς να φανταστείς. Επικίνδυνος είναι αυτός που δεν έχει να χάσει πολλά. Κάτι μαλάκες σαν αυτούς που με χλευάζουν τους έχω για πλάκα.
αν σε κυνηγανε οι νταβαδες να σε σπασουν στο ξυλο επειδη τους διωχνεις τους πελατες θα αναγκαστεις να κανεις πλαστικες σε ενα βρομικο υπογειο στο πουερτο ρικο για να ξανα μπορεσεις να κυκλωφορησεις στην πιατσα  :rockon: :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πικερ πρεπει να κανεις λιγες ασκησεις πιλατες για την πλατη σου και να προσπαθησεις να μην περπατας καμπουριαστος. Θα δειχνεις πολυ νεωτερος.
Δεν περπατάει σκυφτός,κρύβεται!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πικερ αυτο δεν ειναι τιποτα...εδω ολοκληρη η κοινωτητα του μπου ανακοινωσε αποχες απο μπουρδελα...πορειας και επισοδεια για την δικαιωση σου....τι αλλο θες? ουτε ο προθυπουργος να ησουν!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Saul όσο ζω θα γαμάω μέρα παρά μέρα. Κανένας κόσμος μου δεν καταρρέει. Μαλακίες λες.

Asslacta εγώ απάντησα γενικά με αφορμή το σχόλιό σου κι εσύ άρχισες να με βρίζεις και να με απειλείς.

St@rdust θα σου πω κάτι και μπορεί να το καταλάβεις. Είμαι ψυχασθενής με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Όλοι αυτοί που με απειλούν έχουν περάσει λίγα και έχουν να χάσουν πολλά. Εμένα η ζωή μου έχει υπάρξει μία κόλαση που δεν μπορείς να φανταστείς. Επικίνδυνος είναι αυτός που δεν έχει να χάσει πολλά. Κάτι μαλάκες σαν αυτούς που με χλευάζουν τους έχω για πλάκα.
Πηγαινε σε ενα περίπτερο και παρε ενα ζευγάρι γυαλιά.Οταν πανε να στις βρέξουν θα τους λες "θα βαρέσετε κάποιον με γυαλιά;" και μπορεί να την γλυτώσεις!!Με την ψυχασθένεια δεν την γλύτωσε κανείς!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εγώ δεν έχω βρίσει ούτε απειλήσει κανέναν. Αντίθετα, όλο αυτό τον καιρό δέχομαι βρισιές, ειρωνείες κι απειλές.
ψευδεσαι ασυστολως τωρα....

κι εχεις βρισει επανειλημμένα -και μαλιστα μαναδες και σπιτια- κι εχεις απειλησει...

τα πυρα εναντιον σου, εξ αρχης, στηριχτηκαν σε μια επιχειρματολογια, και οχι σε ωμες υβρεις....ακομα και ο χαρακτηρισμος κωλοδαχτυλιασμενος που σου αποδοθηκε, αν και μπορει να θεωρηθει υβριστικος, βασηστικε στα λεγομενα σου περι κωλοδαχτυλιασματος....

και οσο για την ειρωνεια, αυτη ειναι ενα σχημα λογου...τον εμπλουτιζει

επομενως εσυ εισαι ο υβριστης κι αυτος που προσπαθει να τρομοκρατησει δια των απειλων, επειδη δεν εχεις αλλο τροπο ν αντικρουσεις τις κατηγοριες που σου επιρριπτουν

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σωστά, 2-3 φορές

Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. [size=18pt]Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη[/size]. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ποιος είναι κωλοδαχτυλιασμένος ρε καραγκιόζη; Δεν μας λες καλύτερα πόσα στραπονιάσματα έχεις φάει εσύ και το κάθε μαλακιστήρι εδώ μέσα που με ειρωνεύεται επειδή είπα ότι 2-3 φορές μου έβαλαν κωλοδάχτυλο πουτάνες;

Ξέρεις πολύ καλά ποιος ειρωνεύεται και ποιος υβρίζει τόσο καιρό και ποιος απλά απαντά. Εγώ δεν μπήκα στο δικό σας thread, ΕΣΕΙΣ μπαίνετε στο δικό μου και είστε όλο ειρωνεία. Σας βαρέθηκα πια.
δηλαδη αν εφαγες, εστω και τρια οπως παραδεχεσαι (για παραπανω σε κοβω αφου εχεις παραδεχθει ποσο σ αρεσει), δεν ΕΙΣΑΙ κωλοδακτυλιαμενος;;;;; ψεματα  ειναι;;;; ρε μαλακιστιρι τρελα μας πουλας

για το στραπον... ειδες πουθενα να ισχυριζομαι οτι εφαγα στραπον; OXI ε αρα εισαι ψευτης και συκοφαντης...  :birdman:

υγ1 για το κωλοδακτυλιασμενος μην εξαπτεσαι, ενα παραδειγμα εφερα, για να σου αποδειξω οτι αυτα που λεμε στηριζοντα σ αυτα που ο ιδιος εχεις καταθεσει σε τουτο το νημα......θα μπορουσα να πω αγαπουλης -συμφωνα παντα μ αυτα που εσυ ο ιδιος εχει παραδεχτει...  

υγ2 κι ολο μας βαρεθηκες κι ολο μας κωλοτριβεσαι  :2on1: (ο πικερ σε γκανγκ μπανγκ με μελη του μπου)  :2on1:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πικερ μην ακους ρε δεν πειραζει που γουσταρεις καμια φορα και λιγο πισωκινητη φαση.....για μας θα εισαι παντα ο αρχηγος μας  :gay:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ξέρεις πολύ καλά ποιος ειρωνεύεται και ποιος υβρίζει τόσο καιρό και ποιος απλά απαντά. Εγώ δεν μπήκα στο δικό σας thread, ΕΣΕΙΣ μπαίνετε στο δικό μου και είστε όλο ειρωνεία. Σας βαρέθηκα πια.

Kαι τι θες να σου λεμε ρε βλακα ''τι ωραια που τα λες πικερακο'' :uglystupid: :uglystupid:
Απο την στιγμη που γραφεις εδω μεσα καποιοι θα ειρωνευτουν και θα χλευασουν τα κειμενα σου
κατα συνεπεια και εσενα
Δεν βρεχει σε φτυνουν
Και με τις μαλακιες που κανεις σε λιγο θα αρχισει να
βρεχει πουτσες στον κωλο σου
Με τις πρωτες ψιλες πεσε κάτω
Αν συνεχισεις να εισαι προκλητικος θα φτυσεις πολλά δοντακια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Άσε τα κωλοδάχτυλα ρε βλάκα, για τα οποία σας τρολάρω, αλλά τέλος πάντων. Όταν ο άλλος λέει συνέχεια ότι "σε γάμησε ο γύφτος, σου ξέσκισε τον κώλο", είναι αυτή η αλήθεια; Άρα καλά κάνω κι εγώ που "του γαμάω τη μάνα", που επίσης δεν είναι αλήθεια.
δεν "μπαινω" σε λογικες τις οποιες δεν "ακολουθω" ;)

απλα πανω σ αυτο θα ελεγα καλυτερα να μενουμε στα επι προσωπικου, στα μεταξυ μας....στην προκειμενη εσυ εισαι πιο φαουλ γιατι το τραβας πολυ παραπανω....

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν θα σου κανουμε την χαρη του μιουταρισματος
εδω μεσα θα ξεφτυλιζεσαι με καθε λεξη που γραφεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
1... 2... 3... 4... 5... Ε όλα έχουν και ένα όριο. Σου μοιάζω για πούστης; Σου έχω πει ποτέ ότι έχω φάει στραπόν; Είναι ή δεν είναι βρισιά όταν μου το λες συνέχεια αυτό όταν ξέρεις ότι δεν ισχύει; Σου γαμώ κι εγώ λοιπόν τη μάνα και τέλος.
τωρα γιατι  τα βαζεις με την τυχη σου......δε θυμασαι ποσες φωτο του κωλου σου μας εχεις αραδιασει?  :tooth: :tooth:

μη δειτε αντρα να ανεβαζει τον κωλο του στο ιντερνετ κατευθειαν να τον πειτε πουστη  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.
Ενιστασαι που σε λέμε πισωγλέντη :idiot: :idiot:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
1... 2... 3... 4... 5... Ε όλα έχουν και ένα όριο. Σου μοιάζω για πούστης; Σου έχω πει ποτέ ότι έχω φάει στραπόν; Είναι ή δεν είναι βρισιά όταν μου το λες συνέχεια αυτό όταν ξέρεις ότι δεν ισχύει; Σου γαμώ κι εγώ λοιπόν τη μάνα και τέλος.
επιχειρματολογια καθυστερημενου!!!!

κι απο που συναγεται αυτο που λες??? πχ για τη μανα του αλλουνου...δεν εχει καμια βαση...απο πουθενα...αλμα στο κενο...

αντιθετως, τα περι πουστη (κωλοδακτυλιαμενου λεω εγω για να μαι πιο ακριβης) ΣΥΝΑΓΩΝΤΑΙ ΕΜΕΣΩΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΘΕΙ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ, ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΡΕΘΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΠ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΑΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.....

ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, Ή ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΟ  :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πάντως να λέμε και του στραβού το δίκιο και ο rocco siffredi δαχτυλιάζετε από γκόμενες αλλά είναι ίνδαλμα για πολλούς εδώ μέσα  :)
ούτε τον είπε κανείς πούστη

εδώ έχει δίκιο ο πίκερ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
[move][size=60pt]ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΠΙΚΕΡΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ[/size]  :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

εεεε τα θελει ο κωλος σου  :2on1:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αυτό με το "ξεκώλιασμα" ήταν τρολάρισμα και υπερβολή. Και πάλι μιλάω για κωλοδάχτυλο από γυναίκα. Όταν εσύ το παίρνεις αυτό και το διογκώνεις βγάζοντας τον άλλο πούστη και του λες συνέχεια ότι "τον γαμάνε οι γύφτοι", είναι βρίσιμο ή όχι; Και χωρίς να σου απευθύνω το λόγο, χωρίς να ασχοληθώ καν μαζί σου. Είσαι μουνόπανο ή όχι;
Το ξύλο δεν θα το φας για το πως αποκαλεις εμενα
Επιπλέον τον χαραχτηρισμο μουνοπανο τον εχω συνδιασει με κάποιες αρετες
Ειναι ο τυπος ο οποιος γαμαει ασαλιωτα αυτους που πιανονται να κανουν μαλακια
Εστω και αν δεν εχει καποιο κερδος απο αυτο
Μπορουσε να κοιταξει απο την άλλη, αλλά εκεινος επεμενε για τιμωρια
Κατα συνεπεια ο συγκεκριμενος χαραχτηρισμος δεν με ενοχλει

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
πάντως να λέμε και του στραβού το δίκιο και ο rocco siffredi δαχτυλιάζετε από γκόμενες αλλά είναι ίνδαλμα για πολλούς εδώ μέσα  :)
ούτε τον είπε κανείς πούστη

εδώ έχει δίκιο ο πίκερ
α ρε πακισταν....συγκρινεις κι εσυ τον μεγα σιφρεντι με τον πικερακο που χει στειλει καρδουλες σ ολες τις τανες του μεταξουργειου, και που γαμει μια σταση και χυνει στο 5λεπτο και φευγει.....ιεροσυλια

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
α ρε πακισταν....συγκρινεις κι εσυ τον μεγα σιφρεντι με τον πικερακο που χει στειλει καρδουλες σ ολες τις τανες του μεταξουργειου, και που γαμει μια σταση και χυνει στο 5λεπτο και φευγει.....ιεροσυλια

και ο ροκος με πουτάνες παέι μαν..
απλά έχει πολλά χρήματα και πάει με περισσότερες :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Βλάκα noctilucent ΕΣΥ ειδικά είσαι μεγάλο μουνόπανο. Εύχομαι να σου αρέσει ο χαρακτηρισμός. Και όποτε θέλεις έλα να σε σαπίσω.
Eιπαμε
το ξυλο θα το φας γιατι εβρισες μανες
Και επαναλαμβανω.
Μην εισαι και τοτε προκλητικος
Πεσε γρηγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom