Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Picker επειδη ζηλεψα εμενα θα με δειρεις? Γουσταρω βρωμοξυλο απο τα χερακια σου!!!
Πες μου ποια δοντια θες να σου κρατησωΓαμηστε του τα ραμματα του ξεφτυλισμενου με τις ευχες ολων των μελων του μπου!!!Ειμαι εκτος Αθηνων για ενα μηνα αλλα για χαρη του Πικερ θα γυρισω εκτακτως για να παρω σουβενιρ τα δοντια του
Μωρη λουγκρα οτι και να επικαλεστεις θα ερθω να σε σπασωAsslacta εσύ δεν με έχεις πειράξει. Απλά αναφέρθηκα στο σχόλιο που έκανες για τα "μέτωπα που έχω ανοίξει".
Εσύ πόσο καιρό με βρίζεις ρε μουνόπανο noctilucent; Θες να αρχίζω να παραθέτω όλα τα εμετικά σου σχόλια ρε μπινέ; Και για τον πατέρα σου έπρεπε να πω, όχι μόνο για τη μάνα σου. Όταν έρθεις, ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΑ. Και να οπλοφορείς, γιατί εγώ οπλοφορώ.
Ρε Πίκερ, αυτά είναι εντελώς αντίθετα από τα ανθρωπιστικά μηνύματα αγάπης που έγραφες πριν λίγες μέρες...Μουνόπανα θα σας γαμήσω το κέρατο μαζί με τους μπάτσους και με το παιδί που βρίζετε και τον λέτε γύφτο. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
Asslacta εσύ δεν με έχεις πειράξει. Απλά αναφέρθηκα στο σχόλιο που έκανες για τα "μέτωπα που έχω ανοίξει".
Εσύ πόσο καιρό με βρίζεις ρε μουνόπανο noctilucent; Θες να αρχίζω να παραθέτω όλα τα εμετικά σου σχόλια ρε μπινέ; Και για τον πατέρα σου έπρεπε να πω, όχι μόνο για τη μάνα σου. Όταν έρθεις, ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΑ. Και να οπλοφορείς, γιατί εγώ οπλοφορώ.
Άντε γεια, τα λέμε.
κι αυτος αλλα κι αυτα που γραφει ειναι μια ΑΝΤΙΦΑΣΗ...Ρε Πίκερ, αυτά είναι εντελώς αντίθετα από τα ανθρωπιστικά μηνύματα αγάπης που έγραφες πριν λίγες μέρες...
κι εγω θα επιμεινω σ αυτο[size=20pt]ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΟΣΠΙΤΟ![/size]
ΟΚ ολα καλα. ;)Asslacta δεν έχω κάτι μαζί σου. Αυτοί που έχω κάτι μαζί τους όλο αυτό τον καιρό ξέρουν καλά ποιοι είναι. Noctilucent αν θες να διαπιστώσεις αν αυτά που λέω για μπάτσους και για όπλα είναι αλήθεια, έλα να τα πούμε.
Καλά Duke Nukem, εσύ στον κόσμο σου.
ρε τελεμε, περι τινος να μην ειμαι σιγουρος; μηπως περι των αντιφασεων σου; διοτι υπαρχουν και γραμμενα αυτα αν θες να στα φρεσκαρω...Βλάκα st@rdust πολύ σίγουρος μου φαίνεσαι για μένα και είναι κακό πράγμα η υπεροψία. Μην είσαι καθόλου σίγουρος λοιπόν.
ετσι ακριβως....τετοια επιθετικοτητα δεν εβγαζε ποτε του....ο πικερ ειναι σε πολυ τεταμενη κατασταση...βλεπει τον κοσμο του να καταρρεει και αρχιζει να σκεφτεται πως θα ηταν η ζωη χωρις το μεταξουργειο...ειναι σαν τον πρεζακα που περναει συνδρομο στερησης...μην τον αποπερνετε....
Πάλι δικαιολογιες πουστάκοSaul όσο ζω θα γαμάω μέρα παρά μέρα. Κανένας κόσμος μου δεν καταρρέει. Μαλακίες λες.
Asslacta εγώ απάντησα γενικά με αφορμή το σχόλιό σου κι εσύ άρχισες να με βρίζεις και να με απειλείς.
St@rdust θα σου πω κάτι και μπορεί να το καταλάβεις. Είμαι ψυχασθενής με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Όλοι αυτοί που με απειλούν έχουν περάσει λίγα και έχουν να χάσουν πολλά. Εμένα η ζωή μου έχει υπάρξει μία κόλαση που δεν μπορείς να φανταστείς. Επικίνδυνος είναι αυτός που δεν έχει να χάσει πολλά. Κάτι μαλάκες σαν αυτούς που με χλευάζουν τους έχω για πλάκα.