Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Picker επειδη ζηλεψα εμενα θα με δειρεις? Γουσταρω βρωμοξυλο απο τα χερακια σου!!!  :vomit:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γαμηστε του τα ραμματα του ξεφτυλισμενου με τις ευχες ολων των μελων του μπου!!!Ειμαι εκτος Αθηνων για ενα μηνα αλλα για χαρη του Πικερ θα γυρισω εκτακτως για να παρω σουβενιρ τα δοντια του  :rockon: :rockon: :rockon:
Πες μου ποια δοντια θες να σου κρατησω
Οι κοπτηρες πάντως ειναι δικοι μου

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.933
Πόντοι
24.596
νομίζω  για να εκτονωθει η κατάσταση κάπως πρέπει να οργανωθεί ενα σωστό gangbang για την ΠουτανοΚορινα με τη συμμετοχή όλων μας και κυρίως του Πικερ σε ρόλο που θα συζητήσουμε όλοι μαζί.ενεργό πάντως.τωρα κατι θα βρουμε και για τον Κατμαν να κάνει.να σφουγγαρισει τα φλοκια απο το πατωμα μετα μήπως;ξέρω γω :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Asslacta εσύ δεν με έχεις πειράξει. Απλά αναφέρθηκα στο σχόλιο που έκανες για τα "μέτωπα που έχω ανοίξει".

Εσύ πόσο καιρό με βρίζεις ρε μουνόπανο noctilucent; Θες να αρχίζω να παραθέτω όλα τα εμετικά σου σχόλια ρε μπινέ; Και για τον πατέρα σου έπρεπε να πω, όχι μόνο για τη μάνα σου. Όταν έρθεις, ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΑ. Και να οπλοφορείς, γιατί εγώ οπλοφορώ.
Μωρη λουγκρα οτι και να επικαλεστεις θα ερθω να σε σπασω
Προσπαθεις να μας ψαρωσεις με ξαδερφους μπατσους ( που σιγα μην μπλεξουν με το Ε.Υ.για τα μουτρα σου)
γυφτους ψευτονταβατζηδες και τωρα οπλα :jerking:
Οτι και να λες πικερακο θα ερθω να σου γαμησω τα ματακια

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Μουνόπανα θα σας γαμήσω το κέρατο μαζί με τους μπάτσους και με το παιδί που βρίζετε και τον λέτε γύφτο. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
Ρε Πίκερ, αυτά είναι εντελώς αντίθετα από τα ανθρωπιστικά μηνύματα αγάπης που έγραφες πριν λίγες μέρες...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε παιδια μην παιζετε το παιχνιδι των εκβιαστων! Δεν καταλαβαινετε οτι ειναι υποχρεωμενος να πει αυτα που λεει για να μην τον σκοτωσουν; Ειναι σα να μιλαει καποιος αλλος απο το λογαριασμο του. Δεν αντιλαμβανεστε την κραυγη βοηθειας πισω απ τις λεξεις;!!! :helpplea:

Πικερ δεν ξερεις ποσο θυμο νιωθω για τα ατομα που σε εκβιαζουν!!! Να ξερεις οι anonymous δεν θα τους αφησουν ατιμωρητους!

[size=20pt]ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΟΣΠΙΤΟ![/size]

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Asslacta εσύ δεν με έχεις πειράξει. Απλά αναφέρθηκα στο σχόλιο που έκανες για τα "μέτωπα που έχω ανοίξει".

Εσύ πόσο καιρό με βρίζεις ρε μουνόπανο noctilucent; Θες να αρχίζω να παραθέτω όλα τα εμετικά σου σχόλια ρε μπινέ; Και για τον πατέρα σου έπρεπε να πω, όχι μόνο για τη μάνα σου. Όταν έρθεις, ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΑ. Και να οπλοφορείς, γιατί εγώ οπλοφορώ.

Άντε γεια, τα λέμε.  :sunglasses:

http://[URL unfurl="true"]www.transadvocate.com/wp-content/uploads/2013/03/Epic_Facepalm_by_RJTH25255B125255D5B15D.jpg[/img[/URL]]

Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που με τις ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ θα πάρεις εσύ τελικά τον τίτλο του μαλάκα της χρονιάς και όχι ο υπερ-μαλάκας και απόλυτο φαβορί nick plat. :-

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/833270/rx_ORF_0097.jpg[/img[/URL]]
:cool:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ρε Πίκερ, αυτά είναι εντελώς αντίθετα από τα ανθρωπιστικά μηνύματα αγάπης που έγραφες πριν λίγες μέρες...
κι αυτος αλλα κι αυτα που γραφει ειναι μια ΑΝΤΙΦΑΣΗ...

περα οτι ειναι βλαξ, καθοτι γραφει για οπλα, βριζει μανες κι απειλει, ενω εχει ανεβασει τη φατσα του (και τηv κωλαθρα του) και ξερουν ολοι που συχναζει...

ειναι και μιση μεριδα ανθρωπος ο ξεροκεφαλακος....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
[size=20pt]ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΟΣΠΙΤΟ![/size]
κι εγω θα επιμεινω σ αυτο

το χρημα κινει τα νηματα...οικονομικος σταγγαλισμος.......ουτε σωματικη βια, ουτε τιποτα....

ειναι ο μονος τροπος....ειναι αυτο που πραγματικα τους ποναει....

ολοι μαζι εχουμε τη δυναμη.... η ισχύς εν τη ενώσει

δεν υποχωρουμε αν δε δικαιωθει το παλικαρακι μας.....

μπας και ξαναγαμησει τον ερωτα της ζωης του και ξελαμπικαρει!!!!!!!!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πάντως η κορίνα μου άρεσε σε κάτι photos που είδα.. έχει κάτι έκφυλο  :zfuck:
αν δεν την γούσταρε ο πίκερ θα την ξέσκιζα  :zfuck:

πέρα από τρολάρισμα..
παίζει και cim η κοπέλα ?

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Asslacta δεν έχω κάτι μαζί σου. Αυτοί που έχω κάτι μαζί τους όλο αυτό τον καιρό ξέρουν καλά ποιοι είναι. Noctilucent αν θες να διαπιστώσεις αν αυτά που λέω για μπάτσους και για όπλα είναι αλήθεια, έλα να τα πούμε.

Καλά Duke Nukem, εσύ στον κόσμο σου.
ΟΚ ολα καλα.  ;) :)

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Φωτιά πήρε πάλι το νήμα.

Ηρεμήστε λίγο. Αλλά ρε picker μην βρίζεις με το παραμικρό μάνες.

Πιο κουλ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ο πικερ ειναι σε πολυ τεταμενη κατασταση...βλεπει τον κοσμο του να καταρρεει και αρχιζει να σκεφτεται πως θα ηταν η ζωη χωρις το μεταξουργειο...ειναι σαν τον πρεζακα που περναει συνδρομο στερησης...μην τον αποπερνετε....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Βλάκα st@rdust πολύ σίγουρος μου φαίνεσαι για μένα και είναι κακό πράγμα η υπεροψία. Μην είσαι καθόλου σίγουρος λοιπόν.
ρε τελεμε, περι τινος να μην ειμαι σιγουρος; μηπως περι των αντιφασεων σου; διοτι υπαρχουν και γραμμενα αυτα αν θες να στα φρεσκαρω...

περι υπεροψιας...απλα στην προκειμενη ζυγιζω τα οσα δεδομενα εχω, με στοχο παντα την αντικειμενικοτητα.....
ενας ανθρωπος 70 κιλων, που δεν ειναι χρονιος αθλητης μαχητικων σπορ, ή εκπαιδευμενος στις πολεμικες τεχνες, ΜΟΝΟΣ του ειναι δυσκολο να ανταπεξελθει σε μια μαχη μ εναν με περισσοτερα κιλα.....
συνυπολογισε επισης και την περιπτωση του αιφνιδιασμου....την φατσα σου την ξερουν, εσυ δεν ξερεις του αντιπαλου σου (γενικα μιλαω).....εκτος αν κυκλοφορεις 24ωρες το 24ωρο παρεα με το γυφτο και τους μπατσους........
οποτε με βασει τα παραπανω συναγω αυτα που λεω, βασιζομενος στην απλη λογικη, κι οχι στην υπεροψια.....

κομπρεντε βλακακο ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ο πικερ ειναι σε πολυ τεταμενη κατασταση...βλεπει τον κοσμο του να καταρρεει και αρχιζει να σκεφτεται πως θα ηταν η ζωη χωρις το μεταξουργειο...ειναι σαν τον πρεζακα που περναει συνδρομο στερησης...μην τον αποπερνετε....
ετσι ακριβως....τετοια επιθετικοτητα δεν εβγαζε ποτε του....

ειναι προδηλο οτι εχει επελεθει σε δυσκολη κατασταση...βρισκεται υπο πιεση κι εχει χασει τη ψυχραιμια του.....εξ ου και η τοση επιθετικοτητα και η αναισχυντια του

ειναι σαν τη γατα στη γωνια

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Saul όσο ζω θα γαμάω μέρα παρά μέρα. Κανένας κόσμος μου δεν καταρρέει. Μαλακίες λες.

Asslacta εγώ απάντησα γενικά με αφορμή το σχόλιό σου κι εσύ άρχισες να με βρίζεις και να με απειλείς.

St@rdust θα σου πω κάτι και μπορεί να το καταλάβεις. Είμαι ψυχασθενής με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Όλοι αυτοί που με απειλούν έχουν περάσει λίγα και έχουν να χάσουν πολλά. Εμένα η ζωή μου έχει υπάρξει μία κόλαση που δεν μπορείς να φανταστείς. Επικίνδυνος είναι αυτός που δεν έχει να χάσει πολλά. Κάτι μαλάκες σαν αυτούς που με χλευάζουν τους έχω για πλάκα.
Πάλι δικαιολογιες πουστάκο
Σαν τις γκομενες που επικαλουνται την καταθλιψη που τρωνε
σαν γουρουνια και εχουν γινει τοφαλοι
Μου θυμιζεις μια γκομενα που μου ελεγε για τα ψυχολογικα που της
δημιουργηθηκαν οταν την εστειλαν οι γονεις της να σπουδασει στην Αγγλια με το ζορι :S
Ασε τα ψυχολογικα πουστρακο και παραδεξου οτι εισαι ενας κακομαθημενος μαμακιας
που λερωνει το βρακακι του και περιμενει προστασια απο το σοι του

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μαλιστα....εισαι σαφης....

εγω οφειλα να σου πω αυτα που σου ειπα, σε περιπτωση που δεν τα χες σκεφτεις κιολας....
γιατι οι ψυχασθενεις δεν φημιζονται για την καθαρη τους σκεψη ;)

δεν ειναι ομως μλκ η πολεμικη στην οποια εχεις μπει...εκει που θα πηγαινεις για να γαμησεις, ή την ωρα που θα βγαινεις απ το γαμησι, να το χεις εγνοια μην στην πεσουν και σε ξεκωλιασουν

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Αντε ψυχαναληση να κανεις! Δεν μπορεις εσυ το Bou.com να το τρελανεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom