Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
θέμα χρόνου να βρουν τον γύφτο πεταμένο σε κανένα κάδο...
ψιθυρίζει η πιάτσα  ;)
έχει πολλούς εχθρούς λένε

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
θέμα χρόνου να βρουν τον γύφτο πεταμένο σε κανένα κάδο...
ψιθυρίζει η πιάτσα  ;)
έχει πολλούς εχθρούς λένε

επειδή χτύπησε την καλή τη γκόμενα και τον ζηλεύουν τύπε;;;!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τελικά ο γύφτος σχετικά με τους καθαρισμούς που λένε κάνει απεντόμωση;;;;!!!!

Πρώτη φορά βλέπω γύφτο όχι μόνο να πλένεται αλλά και να καθαρίζει και γενικώς!!!!!!!Εντυπωσιάστηκα!!!!! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :wanker: :wanker: :wanker:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
πιάνει πόστα άλλων νταβατζίδων  :2funny:

Ό γύφτος είναι νταβατζής και δουλεύει ντελιβεράς τύπε;;;Είσαι σίγουρος;;;; :think: :think: :think: :think:

Γιατί άμα είναι έτσι οι νταβατζήδες τέτοια ξεφτίλα άτομα να πάω κι εγώ να πιάσω πόστο να σταματήσω να δουλεύω!!!! :erection: :erection: :erection: :erection:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ό γύφτος είναι νταβατζής και δουλεύει ντελιβεράς τύπε;;;Είσαι σίγουρος;;;; :think: :think: :think: :think:

Γιατί άμα είναι έτσι οι νταβατζήδες τέτοια ξεφτίλα άτομα να πάω κι εγώ να πιάσω πόστο να σταματήσω να δουλεύω!!!! :erection: :erection: :erection: :erection:

μην τον βλέπεις έτσι τον γύφτο είναι άγριος τύπος  ;)
δεν ξέρεις τι τραβάει το κορινάκι μας από αυτόν τον αγρίκο

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
μην τον βλέπεις έτσι τον γύφτο είναι άγριος τύπος  ;)
δεν ξέρεις τι τραβάει το κορινάκι μας από αυτόν τον αγρίκο

Δεν τον είδα καθόλου η αλήθεια είναι δεν τις πρόλαβα τις φώτο μηπώς τις έχεις;

Δηλαδή το κακομεταχειρίζεται το Κορινάκι ο σκατογυφτος τύπε μου;; Τον κανάγια!!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Αλλά εδώ που τα λέμε τα θέλει κι αυτής το κωλαράκι της τύπε...Έδιωξε τον πίκερ που θα την είχε στα ώπα ώπα και πήγε με το γύφτουλα!!!! Κάτσε....Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται...!!!! :idiot: :idiot: :idiot:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ενταξει παιδια ωραια γελασαμε! Μη μου πει κανεις οτι πιστεψε οτι ο γυφτος ξερει γραμματα, μπαινει στο ιντερνετ και διαβαζει τα μηνυματα μας! :2funny:

Μεχρι πρωτη δημοτικου πανε αυτοι. Μετα τους στελνουν οι μαναδες τους στο πεζοδρομιο να απλωνουν το χερι.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ενταξει παιδια ωραια γελασαμε! Μη μου πει κανεις οτι πιστεψε οτι ο γυφτος ξερει γραμματα, μπαινει στο ιντερνετ και διαβαζει τα μηνυματα μας! :2funny:

Μεχρι πρωτη δημοτικου πανε αυτοι. Μετα τους στελνουν οι μαναδες τους στο πεζοδρομιο να απλωνουν το χερι.

και γιατί ο πίκερ να πει τέτοιο ψέμα ότι διαβάζει ο γύφτος ?
κάνας ψυχάκιας είναι ?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Μπορεί να έβαλε το σοφό του μαχαλά του να του τα διαβάσει...Ή νακέρασε κανένα σάντουιτς ή κανενα κιλίμι σε κανένα γραμματιζούμενο φίλο του!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μόλις ενημερώθηκα και με ντοκουμέντα για τη φάτσα του γυφτογύφτουλα.Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1.Πραγματικά θα παρατήσω τη δουλειά μου και θα οργανώσω την μετανάστευση μου στην Αθήνα.Δε μπορεί το κωλοπαιδαρέλι με την παρέα του να βγάζουν λεφτά από το πουτανιό και εμείς να τα ακουμπάμε σε αυτούς ρε γμτ...!!! Είναι ξεφτίλα!!!! Στα μαλακισμένα που κλέβουν εξατμήσεις από παπιά;;;;!!!! Έλεος!!!

2.Αν μου κουνηθεί κανένα από αυτά, ή και όλα μαζί όπως συνήθως κάνουν, θα τα εκτελέσω όλα ένα ένα!!!! Κι αν παρακαλάνε γονατιστά θα τα ξεβρακώσω δημόσια σαν τους πραξικοπηματίες του Ερντογάν!!! Μη σου πω ότι θα τους φάω και τα αυτιά!!!!

3.Picker είσαι πολύ ξεφτίλας ρε τύπε όμως!!!! Αυτά φοβάσαι;;;;!!!!! Κάτσε αγόρι μου σπιτάκι σου και πιες το γαλατάκι της μαμάς σου!!!! Αφού δεν είσαι για παραπάνω!!!Που μου θες και να βγάλεις γκόμενα το Κορινάκι!!! Το οποίο παρεπιπτόντως άβαφη είναι γεμάτη στίγματα στο πρόσωπο!!! :S :S :S :S

Κρίμα ρε Picker κρίμα...Και σε είχα και σε συμπάθεια!!! :- :- :- :-

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε για κοιτα τι γίνεται τα καλύτερα χάνω!!!!

Picker vs noctilucent.....

Σε ελληνική μετάφραση ψυχαναγκαστικός καταθλιπτικός vs εριστικού σπαζαρχίδη...!!!!

Πραγματικά δεν ξερω που να ποντάρω....!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Kαλως τα αρχιδια μας
Τον picker του χωριου
Τι μονολογεις ρε
Φυσικα και ταυτιζεσαι με τον picker αφου
1. Βριζετε μανες
2. Συγκατοικητε με την μανα σας
Φανταζομαι και αλλα πολλά κοινα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Kαλως τα αρχιδια μας
Τον picker του χωριου
Τι μονολογεις ρε
Φυσικα και ταυτιζεσαι με τον picker αφου
1. Βριζετε μανες
2. Συγκατοικητε με την μανα σας
Φανταζομαι και αλλα πολλά κοινα

Εσύ πάψε θα σου ρίξω φλίτ...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ποιος σου είπε ρε βλάκα ότι φοβάμαι και ποιος σου είπε ότι ήθελα ποτέ να βγάλω γκόμενα την Κορίνα; Τα ίδια και τα ίδια έχω εξηγήσει 100 χιλιάδες φορές αλλά είστε τελείως στόκοι ρε αδερφέ μου. Κουράστηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια σε βλάκες.

Καλά ρε πικεράκο ότι πεις...Έχεις που έχεις τα βάσανά σου μη σε πικραίνουμε κι άλλο!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Πάντως πάρε τα πάνω σου πικεράκο αν θες μια συμβουλή...Σε μια κουταλιά νερό πνίγεσαι!!! :hi: :hi: :hi:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δεν ξερω τι ειναι αυτο το φλιτ
το σιγουρο ειναι οτι θα σου ριξω ενα χερι ξυλο

Ρώτα το γέρο που σε πηδάει είναι της εποχής του θα το ξέρει το φλιτ...Έλα να με δείρεις άμα θες σήμερα το απογευμα...θέλω να καθαρίσω την τουαλέτα και χρειάζομαι καινούργιο πιγκάλ!!!!

Γελοίε!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρώτα το γέρο που σε πηδάει είναι της εποχής του θα το ξέρει το φλιτ...Έλα να με δείρεις άμα θες σήμερα το απογευμα...θέλω να καθαρίσω την τουαλέτα και χρειάζομαι καινούργιο πιγκάλ!!!!

Γελοίε!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θυμαμαι οταν σου ζητουσα ραντεβου θανατου
δικαιολογουσουν οτι εισαι επαρχια
Αν και προθυμοποιηθηκα να ερθω, εκλασες
Θες να μου πεις τωρα που εισαι να ερθω?

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δεν άδειασε τα καλαθάκια από τα δωμάτια και δεν έπλυνε τα σεντόνια της Κορίνας!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τα δωματια καθαριζει σε καποια σπιτια οταν ειναι κλειστα και  ριχνει κανα βαψιμο .

πηρε προκαταβολες και καλα για κατι μερεμετια  ο γυφτος ...

απο τοτε δεν ξαναπατησε σε αυτα με τη δικαιολογια πως πονα το ποδι του και ακομα να τα φτιαξει ..
το θεμα ειναι  πως δεν δινει τη προκαταβολα πισω ....

του εχουν δωσει και  διορια εμαθα . . . .  :fuck2:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Θυμαμαι οταν σου ζητουσα ραντεβου θανατου