You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
θέμα χρόνου να βρουν τον γύφτο πεταμένο σε κανένα κάδο...
ψιθυρίζει η πιάτσα ;)
έχει πολλούς εχθρούς λένε
επειδή χτύπησε την καλή τη γκόμενα και τον ζηλεύουν τύπε;;;!!!!
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
επειδή χτύπησε την καλή τη γκόμενα και τον ζηλεύουν τύπε;;;!!!!
πιάνει πόστα άλλων νταβατζίδων
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Τελικά ο γύφτος σχετικά με τους καθαρισμούς που λένε κάνει απεντόμωση;;;;!!!!
Πρώτη φορά βλέπω γύφτο όχι μόνο να πλένεται αλλά και να καθαρίζει και γενικώς!!!!!!!Εντυπωσιάστηκα!!!!!
Πρώτη φορά βλέπω γύφτο όχι μόνο να πλένεται αλλά και να καθαρίζει και γενικώς!!!!!!!Εντυπωσιάστηκα!!!!!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
πιάνει πόστα άλλων νταβατζίδων
Ό γύφτος είναι νταβατζής και δουλεύει ντελιβεράς τύπε;;;Είσαι σίγουρος;;;;
Γιατί άμα είναι έτσι οι νταβατζήδες τέτοια ξεφτίλα άτομα να πάω κι εγώ να πιάσω πόστο να σταματήσω να δουλεύω!!!!
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Ό γύφτος είναι νταβατζής και δουλεύει ντελιβεράς τύπε;;;Είσαι σίγουρος;;;;
Γιατί άμα είναι έτσι οι νταβατζήδες τέτοια ξεφτίλα άτομα να πάω κι εγώ να πιάσω πόστο να σταματήσω να δουλεύω!!!!
μην τον βλέπεις έτσι τον γύφτο είναι άγριος τύπος ;)
δεν ξέρεις τι τραβάει το κορινάκι μας από αυτόν τον αγρίκο
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
μην τον βλέπεις έτσι τον γύφτο είναι άγριος τύπος ;)
δεν ξέρεις τι τραβάει το κορινάκι μας από αυτόν τον αγρίκο
Δεν τον είδα καθόλου η αλήθεια είναι δεν τις πρόλαβα τις φώτο μηπώς τις έχεις;
Δηλαδή το κακομεταχειρίζεται το Κορινάκι ο σκατογυφτος τύπε μου;; Τον κανάγια!!!!!
Αλλά εδώ που τα λέμε τα θέλει κι αυτής το κωλαράκι της τύπε...Έδιωξε τον πίκερ που θα την είχε στα ώπα ώπα και πήγε με το γύφτουλα!!!! Κάτσε....Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται...!!!!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
ενταξει παιδια ωραια γελασαμε! Μη μου πει κανεις οτι πιστεψε οτι ο γυφτος ξερει γραμματα, μπαινει στο ιντερνετ και διαβαζει τα μηνυματα μας!
Μεχρι πρωτη δημοτικου πανε αυτοι. Μετα τους στελνουν οι μαναδες τους στο πεζοδρομιο να απλωνουν το χερι.
Μεχρι πρωτη δημοτικου πανε αυτοι. Μετα τους στελνουν οι μαναδες τους στο πεζοδρομιο να απλωνουν το χερι.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
ενταξει παιδια ωραια γελασαμε! Μη μου πει κανεις οτι πιστεψε οτι ο γυφτος ξερει γραμματα, μπαινει στο ιντερνετ και διαβαζει τα μηνυματα μας!
και γιατί ο πίκερ να πει τέτοιο ψέμα ότι διαβάζει ο γύφτος ?
κάνας ψυχάκιας είναι ?
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Μπορεί να έβαλε το σοφό του μαχαλά του να του τα διαβάσει...Ή νακέρασε κανένα σάντουιτς ή κανενα κιλίμι σε κανένα γραμματιζούμενο φίλο του!!!!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Μόλις ενημερώθηκα και με ντοκουμέντα για τη φάτσα του γυφτογύφτουλα.Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
1.Πραγματικά θα παρατήσω τη δουλειά μου και θα οργανώσω την μετανάστευση μου στην Αθήνα.Δε μπορεί το κωλοπαιδαρέλι με την παρέα του να βγάζουν λεφτά από το πουτανιό και εμείς να τα ακουμπάμε σε αυτούς ρε γμτ...!!! Είναι ξεφτίλα!!!! Στα μαλακισμένα που κλέβουν εξατμήσεις από παπιά;;;;!!!! Έλεος!!!
2.Αν μου κουνηθεί κανένα από αυτά, ή και όλα μαζί όπως συνήθως κάνουν, θα τα εκτελέσω όλα ένα ένα!!!! Κι αν παρακαλάνε γονατιστά θα τα ξεβρακώσω δημόσια σαν τους πραξικοπηματίες του Ερντογάν!!! Μη σου πω ότι θα τους φάω και τα αυτιά!!!!
3.Picker είσαι πολύ ξεφτίλας ρε τύπε όμως!!!! Αυτά φοβάσαι;;;;!!!!! Κάτσε αγόρι μου σπιτάκι σου και πιες το γαλατάκι της μαμάς σου!!!! Αφού δεν είσαι για παραπάνω!!!Που μου θες και να βγάλεις γκόμενα το Κορινάκι!!! Το οποίο παρεπιπτόντως άβαφη είναι γεμάτη στίγματα στο πρόσωπο!!! :S :S :S :S
Κρίμα ρε Picker κρίμα...Και σε είχα και σε συμπάθεια!!! :- :- :- :-
1.Πραγματικά θα παρατήσω τη δουλειά μου και θα οργανώσω την μετανάστευση μου στην Αθήνα.Δε μπορεί το κωλοπαιδαρέλι με την παρέα του να βγάζουν λεφτά από το πουτανιό και εμείς να τα ακουμπάμε σε αυτούς ρε γμτ...!!! Είναι ξεφτίλα!!!! Στα μαλακισμένα που κλέβουν εξατμήσεις από παπιά;;;;!!!! Έλεος!!!
2.Αν μου κουνηθεί κανένα από αυτά, ή και όλα μαζί όπως συνήθως κάνουν, θα τα εκτελέσω όλα ένα ένα!!!! Κι αν παρακαλάνε γονατιστά θα τα ξεβρακώσω δημόσια σαν τους πραξικοπηματίες του Ερντογάν!!! Μη σου πω ότι θα τους φάω και τα αυτιά!!!!
3.Picker είσαι πολύ ξεφτίλας ρε τύπε όμως!!!! Αυτά φοβάσαι;;;;!!!!! Κάτσε αγόρι μου σπιτάκι σου και πιες το γαλατάκι της μαμάς σου!!!! Αφού δεν είσαι για παραπάνω!!!Που μου θες και να βγάλεις γκόμενα το Κορινάκι!!! Το οποίο παρεπιπτόντως άβαφη είναι γεμάτη στίγματα στο πρόσωπο!!! :S :S :S :S
Κρίμα ρε Picker κρίμα...Και σε είχα και σε συμπάθεια!!! :- :- :- :-
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Kαλως τα αρχιδια μαςΡε για κοιτα τι γίνεται τα καλύτερα χάνω!!!!
Picker vs noctilucent.....
Σε ελληνική μετάφραση ψυχαναγκαστικός καταθλιπτικός vs εριστικού σπαζαρχίδη...!!!!
Πραγματικά δεν ξερω που να ποντάρω....!!!!!
Τον picker του χωριου
Τι μονολογεις ρε
Φυσικα και ταυτιζεσαι με τον picker αφου
1. Βριζετε μανες
2. Συγκατοικητε με την μανα σας
Φανταζομαι και αλλα πολλά κοινα
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Kαλως τα αρχιδια μας
Τον picker του χωριου
Τι μονολογεις ρε
Φυσικα και ταυτιζεσαι με τον picker αφου
1. Βριζετε μανες
2. Συγκατοικητε με την μανα σας
Φανταζομαι και αλλα πολλά κοινα
Εσύ πάψε θα σου ρίξω φλίτ...
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Δεν ξερω τι ειναι αυτο το φλιτΕσύ πάψε θα σου ρίξω φλίτ...
το σιγουρο ειναι οτι θα σου ριξω ενα χερι ξυλο
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Ποιος σου είπε ρε βλάκα ότι φοβάμαι και ποιος σου είπε ότι ήθελα ποτέ να βγάλω γκόμενα την Κορίνα; Τα ίδια και τα ίδια έχω εξηγήσει 100 χιλιάδες φορές αλλά είστε τελείως στόκοι ρε αδερφέ μου. Κουράστηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια σε βλάκες.
Καλά ρε πικεράκο ότι πεις...Έχεις που έχεις τα βάσανά σου μη σε πικραίνουμε κι άλλο!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Πάντως πάρε τα πάνω σου πικεράκο αν θες μια συμβουλή...Σε μια κουταλιά νερό πνίγεσαι!!!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Δεν ξερω τι ειναι αυτο το φλιτ
το σιγουρο ειναι οτι θα σου ριξω ενα χερι ξυλο
Ρώτα το γέρο που σε πηδάει είναι της εποχής του θα το ξέρει το φλιτ...Έλα να με δείρεις άμα θες σήμερα το απογευμα...θέλω να καθαρίσω την τουαλέτα και χρειάζομαι καινούργιο πιγκάλ!!!!
Γελοίε!!!!!!!
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Θυμαμαι οταν σου ζητουσα ραντεβου θανατουΡώτα το γέρο που σε πηδάει είναι της εποχής του θα το ξέρει το φλιτ...Έλα να με δείρεις άμα θες σήμερα το απογευμα...θέλω να καθαρίσω την τουαλέτα και χρειάζομαι καινούργιο πιγκάλ!!!!
Γελοίε!!!!!!!
δικαιολογουσουν οτι εισαι επαρχια
Αν και προθυμοποιηθηκα να ερθω, εκλασες
Θες να μου πεις τωρα που εισαι να ερθω?
scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν άδειασε τα καλαθάκια από τα δωμάτια και δεν έπλυνε τα σεντόνια της Κορίνας!!!!!
τα δωματια καθαριζει σε καποια σπιτια οταν ειναι κλειστα και ριχνει κανα βαψιμο .
πηρε προκαταβολες και καλα για κατι μερεμετια ο γυφτος ...
απο τοτε δεν ξαναπατησε σε αυτα με τη δικαιολογια πως πονα το ποδι του και ακομα να τα φτιαξει ..
το θεμα ειναι πως δεν δινει τη προκαταβολα πισω ....
του εχουν δωσει και διορια εμαθα . . . .
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Θυμαμαι οταν σου ζητουσα ραντεβου θανατου
δικαιολογουσουν οτι εισαι επαρχια