alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Nαι καλη μου
Ειχες βρισει και εσυ μανες αλλα κρυβεσαι ακομα
Ο picker εχει μεγαλυτερα αρχιδια απο εσενα
Έχεις pm
Nαι καλη μου
Ειχες βρισει και εσυ μανες αλλα κρυβεσαι ακομα
Ο picker εχει μεγαλυτερα αρχιδια απο εσενα
Έχεις pm
ελα ρε βετερανε του ΑφγανιστανΈχω περάσει μέσα από την κόλαση. Μην κρίνεις έναν άνθρωπο και μην τον προκαλείς αν δεν τον ξέρεις καλά. Άντε γεια σας.
Α, και γιατι ειχες φαει μιουταρισμαΕνημερώθηκες τώρα.Για να δούμε πόσο ζόρικος είσαι φλώρε.
Παρεπιπτόντως εγώ δε βρίζω μάνες...που και πού γαμάω κάτι μάνες μιλφ αλλά εσένα και όσους έχουν συγγένεια τριτου βαθμού με σένα δεν τους θέλω ούτε σε απόσταση χιλιομέτρου κοντά μου συχαίνομαι.
ελα ρε βετερανε του Αφγανισταν
Συνηθως οι γκομενες μεγαλοποιουν τα ''ψυχολογικά'' τους
Α, και γιατι ειχες φαει μιουταρισμα
Κατι για την μανα του tsambo θυμαμαι
Θα τα πουμε απο κοντα ;)
Πουστακο σου ειπα πως ημουν στο χωριο σου πριν μια βδομαδαΣκασμός κότα!!!! Εσύ δε δικαιούσαι για να ομιλείς!!!!
Σε προσκάλεσα όπως μου ζήτησες και δε μπορείς έχεις τα λαιμά σου από τις πίπες!!!!!
Πουστακο σου ειπα πως ημουν στο χωριο σου πριν μια βδομαδα
για κηδεια
Ωραιο λοφακι το νεκροταφιο
Σου ειπα το αργοτερο ποτε, θα το επισπευσουμε ομως
Να σου πω σε βαριέμαι ήδη πριν μιλήσεις...Εγώ ότι είχα να πω το είπα.Όοοοταν σε βολέψει και ξεστρατίσεις προς τα δω σε περιμένω.Τα υπόλοιπα είναι του κώλου.Δε θέλω άλλη συνομιλία μαζί σου.
Εγω θα ειμαι μονοςΜόνο αν τελικά μπερδευτείς και έρθεις να μου πεις από πιο πριν πως θες να το κάνουμε.Ένας με έναν, πολλοί με πολλούς, ελαφρύ περιστατικό, επείγον περιστατικό, για προσευχή κτλ
Εγω θα ειμαι μονος
Οσοι θελετε ελάτε
Παρε και τον πικερακο μαζι σουΑν και δε σε κόβω για ίσιο αν είσαι ένας έναν θα δεις.Αν είσαι γυμνός γυμνός θα έρθω.Αν είσαι φορτωμένος και το παίξεις γυμνός όμως κανόνισε τα περιουσιακά σου για καλό και για κακό.Τέλος.
Παρε και τον πικερακο μαζι σου
Θα ειστε ο πικερ της πρωτευουσας
και ο πικερ της επαρχιας