Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
O8tLc0U.jpg

Πω μαλάκα αυτοκτόνα!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
ποιος είναι αυτος πικερ? :sunglasses:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Ενημερώθηκες τώρα.Για να δούμε πόσο ζόρικος είσαι φλώρε.

Παρεπιπτόντως εγώ δε βρίζω μάνες...που και πού γαμάω κάτι μάνες μιλφ αλλά εσένα και όσους έχουν συγγένεια τριτου βαθμού με σένα δεν τους θέλω ούτε σε απόσταση χιλιομέτρου κοντά μου συχαίνομαι.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Για χαρη του Πικερ σφαζονται παλικαρια!!!Γουσταρω σαπιλα ρε τυποι σαν την Ελλαδα και τα forum της πουθενα  :rockon: :rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έχω περάσει μέσα από την κόλαση. Μην κρίνεις έναν άνθρωπο και μην τον προκαλείς αν δεν τον ξέρεις καλά. Άντε γεια σας.
ελα ρε βετερανε του Αφγανισταν :tooth: :tooth:
Συνηθως οι γκομενες μεγαλοποιουν τα ''ψυχολογικά'' τους

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ενημερώθηκες τώρα.Για να δούμε πόσο ζόρικος είσαι φλώρε.

Παρεπιπτόντως εγώ δε βρίζω μάνες...που και πού γαμάω κάτι μάνες μιλφ αλλά εσένα και όσους έχουν συγγένεια τριτου βαθμού με σένα δεν τους θέλω ούτε σε απόσταση χιλιομέτρου κοντά μου συχαίνομαι.
Α, και γιατι ειχες φαει μιουταρισμα
Κατι για την μανα του tsambo θυμαμαι :think:
Θα τα πουμε απο κοντα ;)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ελα ρε βετερανε του Αφγανισταν :tooth: :tooth:
Συνηθως οι γκομενες μεγαλοποιουν τα ''ψυχολογικά'' τους

Σκασμός κότα!!!! Εσύ δε δικαιούσαι για να ομιλείς!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε προσκάλεσα όπως μου ζήτησες και δε μπορείς έχεις τα λαιμά σου από τις πίπες!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σκασμός κότα!!!! Εσύ δε δικαιούσαι για να ομιλείς!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε προσκάλεσα όπως μου ζήτησες και δε μπορείς έχεις τα λαιμά σου από τις πίπες!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πουστακο σου ειπα πως ημουν στο χωριο σου πριν μια βδομαδα
για κηδεια :priest: :priest:
Ωραιο λοφακι το νεκροταφιο
Σου ειπα το αργοτερο ποτε, θα το επισπευσουμε ομως

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Πουστακο σου ειπα πως ημουν στο χωριο σου πριν μια βδομαδα
για κηδεια :priest: :priest:
Ωραιο λοφακι το νεκροταφιο
Σου ειπα το αργοτερο ποτε, θα το επισπευσουμε ομως

Να σου πω σε βαριέμαι ήδη πριν μιλήσεις...Εγώ ότι είχα να πω το είπα.Όοοοταν σε βολέψει και ξεστρατίσεις προς τα δω σε περιμένω.Τα υπόλοιπα είναι του κώλου.Δε θέλω άλλη συνομιλία μαζί σου.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Να σου πω σε βαριέμαι ήδη πριν μιλήσεις...Εγώ ότι είχα να πω το είπα.Όοοοταν σε βολέψει και ξεστρατίσεις προς τα δω σε περιμένω.Τα υπόλοιπα είναι του κώλου.Δε θέλω άλλη συνομιλία μαζί σου.

Μόνο αν τελικά μπερδευτείς και έρθεις να μου πεις από πιο πριν πως θες να το κάνουμε.Ένας με έναν, πολλοί με πολλούς, ελαφρύ περιστατικό, επείγον περιστατικό, για προσευχή κτλ

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μόνο αν τελικά μπερδευτείς και έρθεις να μου πεις από πιο πριν πως θες να το κάνουμε.Ένας με έναν, πολλοί με πολλούς, ελαφρύ περιστατικό, επείγον περιστατικό, για προσευχή κτλ
Εγω θα ειμαι μονος
Οσοι θελετε ελάτε :erection:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εγω θα ειμαι μονος
Οσοι θελετε ελάτε :erection:

Αν και δε σε κόβω για ίσιο αν είσαι ένας έναν θα δεις.Αν είσαι γυμνός γυμνός θα έρθω.Αν είσαι φορτωμένος και το παίξεις γυμνός όμως κανόνισε τα περιουσιακά σου για καλό και για κακό.Τέλος.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν και δε σε κόβω για ίσιο αν είσαι ένας έναν θα δεις.Αν είσαι γυμνός γυμνός θα έρθω.Αν είσαι φορτωμένος και το παίξεις γυμνός όμως κανόνισε τα περιουσιακά σου για καλό και για κακό.Τέλος.
Παρε και τον πικερακο μαζι σου
Θα ειστε ο πικερ της πρωτευουσας
και ο πικερ της επαρχιας

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Όποιος μπορεί ας μου στείλει την φωτογραφία του γύφτου για το καλτ της υπόθεσης, ευχαριστω. :wanker:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Παρε και τον πικερακο μαζι σου
Θα ειστε ο πικερ της πρωτευουσας
και ο πικερ της επαρχιας

Εσείς είστε κοντά ...ζόρικε εσύ θα πρέπει να τον πάρεις!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Παρεπιπτοντως  έχεις ήδη κανονίσει να τις φας από τον πικερ οπότε....

Picker αν τον αρχίσεις στις γρήγορες και σταματήσει να μπαίνει ειδοποίησέ μας να μην τον ψάχνουμε τσάμπα...το ζόρικο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom